• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قبول سفارش طراحی پرتره دیجیتالی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
حالا برادر یا خواهر؟!
چرا اینقدر این گرافیستها خودشونو بجای دخترا جا میزنند؟؟!!
من یه طراح بسیار باسابقه رو یه بار لو دادم شاید خیلی از شماها بشناسیدش اسمشو نمیارم چون کدورتها برطرف شده!
که الآن با نام واقعی و عکسهای خودش در حال فعالیته!

استارتر خوش هیکل شیم مزاحم میشیم!
دوستان آواتار بنده هم کار ایشونه، مهر تأیید!
شرمنده استارتر اگه بنده اشتباه میکنم مورد مشابه خیلی روی اعصاب بود!

چرا من باید خودم رو یه چیزی که نیستم جا بزم؟
سحر رضوی! یه کاراکتر واقعی هستش.

وقتی من به صورت حضوری آموزش نقاشی دیجیتالی می دم, چطور می تونم یه پسر باشم؟ شما به من بگید
:D

mehdi136/8

Registered User
لایک‌ها
53

وقتی من به صورت حضوری آموزش نقاشی دیجیتالی می دم, چطور می تونم یه پسر باشم؟ شما به من بگید

به امید آموزش حضوری!:rolleyes:
بیا بالا

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756

چرا دروغ میگی سحر خانوم ؟

پ.ن: ایشون تایید میشن

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
هزینه طراحی پرتره دیجیتالی, فقط 80 هزار تومان.

KY.jpg

LY.jpg

SHOPING

Registered User
لایک‌ها
313
تورم اینجا هم رسیده !
قیمتا افزایش قابل توجهی داشته

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
تورم اینجا هم رسیده !
قیمتا افزایش قابل توجهی داشته

به نظر بنده نیز قیمتا خیلی افزایش پیدا کرده به نظرم کمی بازنگری کنید :worried:

دوستان عزیز, من 2 ساله قیمت طراحی پرتره رو تغییر ندادم, از اول همون 80 تومن بود. هزینه چاپ گرون شده و همونطور که تو تاپیک گفتم می برم ایران فیلم چاپ می کنه, من رو قیمت چاپ نمی کشم.

جناب Aninus, هزینه چاپ سفارش شما برای من 2 برابر درومد, اما من به شما نگفتم. دیدم چون عکسی که سفارش داده بودید خیلی کار می بره اگر می گفتم هزینه چاپش بیشتر شده براتون اصلا بصرفه در نمیومد, خوب بود میومدم غرغر می کردم می گفتم 30 تومن دیگه باید بدید؟

اینا بعد قاب شده میدید بهمون اگه بخوایم ؟

بله قاب شده هم می تونم بدم خدمتتون, اما پیشنهاد من اینه که خودتون پرتره خام (بدون چاپ) سفارش بدید, بعد بدید براتون چاپ کنن و بعد بدید قاب کنن اینطوری قاب رو هم خودتون انتخاب می کنید.
اما به هرحال برای من فرقی نداره اگر قاب شده هم خواستید می تونم براتون آماده کنم.

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
دوستان عزیز, من 2 ساله قیمت طراحی پرتره رو تغییر ندادم, از اول همون 80 تومن بود. هزینه چاپ گرون شده و همونطور که و تاپیک گفتم می برم ایران فیلم چاپ می کنه من رو قیمت چاپ نمی کشم.
جناب Aninus, هزینه چاپ سفارش شما برای من 2 برابر درومد, اما من به شما نگفتم. دیدم چون عکسی که سفارش داده بودید خیلی کار می بره اگر می گفتم هزینه چاپش بیشتر شده براتون اصلا بصرفه در نمیومد, خوب بود میومدم غرغر می کردم می گفتم 30 تومن دیگه باید بدید؟
شما باید هر آنچه کار میکنید به مشتری بگید و هزینتونو بگیرید چون نه بنده با شما تعارفی دارم نه شما با بنده
فوقش طرف میگه نمیخواد دیگه مثل الان میخواستم 1 سفارش دیگه بدم دیدم به صرفه نیست دیگه عطاشو به لقاش بخشیدم
شاید هم مشکل از شما نباشه که نیست که عکاسی ها با گرون تر کردن خدماتشون شما رو هم تحت فشار قرار میدن
الان با این وضعیت باید سفارش های خیلی حیاتی رو بیارم نزدتون واسه کشیدن :D
البته بنده از کلاس هاتون بیخبرم اگه به یاد داشته باشید قبل اینکه سایتتون رو بزنید من درخواست اموزش داده بودم اون موقع شرایطم فراهم نشد الان داره فراهم میشه چون علاقه داره میخوام واسه آموزش اقدام کنم البته تضمین بدید که چیزی بشم:D

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
شما باید هر آنچه کار میکنید به مشتری بگید و هزینتونو بگیرید چون نه بنده با شما تعارفی دارم نه شما با بنده
فوقش طرف میگه نمیخواد دیگه مثل الان میخواستم 1 سفارش دیگه بدم دیدم به صرفه نیست دیگه عطاشو به لقاش بخشیدم
شاید هم مشکل از شما نباشه که نیست که عکاسی ها با گرون تر کردن خدماتشون شما رو هم تحت فشار قرار میدن
الان با این وضعیت باید سفارش های خیلی حیاتی رو بیارم نزدتون واسه کشیدن :D
البته بنده از کلاس هاتون بیخبرم اگه به یاد داشته باشید قبل اینکه سایتتون رو بزنید من درخواست اموزش داده بودم اون موقع شرایطم فراهم نشد الان داره فراهم میشه چون علاقه داره میخوام واسه آموزش اقدام کنم البته تضمین بدید که چیزی بشم:D

وقتی قیمت تمام شده رو اعلام می کنم دوست ندارم اضافه بشه, شما رو قیمتی که من دادم برنامه ریزی کرده بودید.
حالا فردا چندتا چاپخونه دیگه زنگ می زنم ببینم اونا قیمتاشون چطوریه, تو تاپیک اعلام می کنم.
برای برادران عزیز فقط کلاسهای آنلاین دارم, کلاسهای حضوری فقط برای خواهران بید

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671

وقتی قیمت تمام شده رو اعلام می کنم دوست ندارم اضافه بشه, شما رو قیمتی که من دادم برنامه ریزی کرده بودید.
حالا فردا چندتا چاپخونه دیگه زنگ می زنم ببینم اونا قیمتاشون چطوریه, تو تاپیک اعلام می کنم.
برای برادران عزیز فقط کلاسهای آنلاین دارم, کلاسهای حضوری فقط برای خواهران بید

ای بابا این همه مدرس زن هست و این همه شاگرد مرد اتفاقی نیفتاده پشت کامپیوتری که نمیشه
حالا اگه امکانشو نداشت اگه کسیو میشناسین تدریس میکنه لطفآ معرفی کنید
پ.ن : حالا خانم از کجا پیدا کنیم بفرستیم کلاس شما که اون بیاد به من منتقل کنه:D

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
ای بابا این همه مدرس زن هست و این همه شاگرد مرد اتفاقی نیفتاده پشت کامپیوتری که نمیشه
حالا اگه امکانشو نداشت اگه کسیو میشناسین تدریس میکنه لطفآ معرفی کنید
پ.ن : حالا خانم از کجا پیدا کنیم بفرستیم کلاس شما که اون بیاد به من منتقل کنه:D

باور کنید من مشکلی ندارم دستور همسرخان بید, ولی بازم باهاش صحبت می کنم.
درصورت موافقت, شرایط کلاسهای حضوری رو بهتون می گم :D

Last edited:

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
10% تخفیف ویژه روز مادر

donsaeed

Registered User
لایک‌ها
10
داداش یه عکس دارم بخوام پرتره رو بکشی بعد فقط فایلش رو بهم بدی هزینش چقدر میشه؟؟ نمیخوام رو چیزی چاپ بشه فقط فایله عکس رو میخوام

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
داداش یه عکس دارم بخوام پرتره رو بکشی بعد فقط فایلش رو بهم بدی هزینش چقدر میشه؟؟ نمیخوام رو چیزی چاپ بشه فقط فایله عکس رو میخوام

سلام دوست عزیز
هزینه فقط طراحی, 80 هزار تومان هستش.
فایل عکس با کیفیت بالا بهتون تحویل داده می شه که بعدا خودتون می تونید تو هر سایزی چاپ کنید.

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
قیمت طراحی بدون چاپ همچنان 80 هزار تومان :D

sZc.jpg

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
دلیل این قیمت بالا چیه ؟
میشه راجب شیو کارتون یه خورده توضیح بدید ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا