hrj494@yahoo.com
amijon Registered User تاریخ عضویت 25 دسامبر 2010 نوشتهها 3,134 لایکها 283 سن 46 محل سکونت ایران 29 جولای 2013 #41 [email protected]
mohammad2671 Registered User تاریخ عضویت 12 آپریل 2013 نوشتهها 258 لایکها 74 محل سکونت تهران 29 جولای 2013 #42 به نقل از iPhonee : دوستان فقط یک کلمه براتون دارم : براتون متاسفم. عجب قضاوتی کردید , تمام گناهان من را پاک کردید. امیدوارم خدا به خاطر این قضاوتتون ازتون بگذره. کلیک کنید تا بازشود... منم برای تو متاسفم که با دوزو کلک زندگی میکنی.اگه واقعا شیله پیله تو کارت نبود خوب نمیمردی یه جواب قانع کننده بدی به جای تاسف خوردن.
به نقل از iPhonee : دوستان فقط یک کلمه براتون دارم : براتون متاسفم. عجب قضاوتی کردید , تمام گناهان من را پاک کردید. امیدوارم خدا به خاطر این قضاوتتون ازتون بگذره. کلیک کنید تا بازشود... منم برای تو متاسفم که با دوزو کلک زندگی میکنی.اگه واقعا شیله پیله تو کارت نبود خوب نمیمردی یه جواب قانع کننده بدی به جای تاسف خوردن.
iPhonee Registered User تاریخ عضویت 14 ژوئن 2013 نوشتهها 463 لایکها 27 محل سکونت Apple 29 جولای 2013 #43 به نقل از mohammad2671 : منم برای تو متاسفم که با دوزو کلک زندگی میکنی.اگه واقعا شیله پیله تو کارت نبود خوب نمیمردی یه جواب قانع کننده بدی به جای تاسف خوردن. کلیک کنید تا بازشود... اولا احترام خودتون رو نگه دارید. دوما پست شما گزارش شد.
به نقل از mohammad2671 : منم برای تو متاسفم که با دوزو کلک زندگی میکنی.اگه واقعا شیله پیله تو کارت نبود خوب نمیمردی یه جواب قانع کننده بدی به جای تاسف خوردن. کلیک کنید تا بازشود... اولا احترام خودتون رو نگه دارید. دوما پست شما گزارش شد.
Hosseinpro کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته فروشنده معتبر تاریخ عضویت 14 ژانویه 2006 نوشتهها 4,540 لایکها 998 سن 39 محل سکونت یزد 29 جولای 2013 #44 بخش وبمسترها جای اینطور چیزها نیست اسپمینگ ایمیل ممنوع بسته شد