shadow fiend
Registered User
- نوشتهها
- 1,301
- لایکها
- 515
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز.
هستیم در خدمتتون با قرعه کشی 10 کارت شارژ ایرانسل و همراه اول به ارزش ریالی هرکدام 10000 ریال معادل هزارتومان.
ناقابل هست و ببخشید که کم هست.ولی به هر حال عیدی هست و ما هم وظیفه ی خودمون میدونیم به دوستان عیدی بدیم.
من سید نیستم ولی سید هارو دوست دارم :دی
خوب طریقه ی قرعه کشی به این صورت هست که عزیزان عید رو به هم تبریک میگن تا شماره پست ثبت بشه و من به صورت رندوم به برنامه شماره میدم و اون انتخاب میکنه.
نحوه ی قرعه کشی تغییر کرد و عزیزان همگی چه ایرانسلی و چه همراه اولی میتونن همینجا پست بزنن و تبریک بگن و بعد از قرعه کشی نوع کارت شارژ همراه اول یا ایرانسل ازشون پرسیده میشه و تقدیمشون میشه
تا ساعت 11 فرصت دارین و تا ساعت 12 شب خدمت دوستان ارسال میشه :دی
عیدتون مبارک.
مارو هم دعا کنید دوستان :*
برنده های قرعه کشی:
16-2-23-6-38-32-12-25-5-29
اینم اسامی:
jabarsink2000
Mahdi-MA
2012rld
kouroshmd318
hardhack
mohsen25
Mr.sh3ll
sadegh196
Alex-x
topoli22
این دوستان تا جمعه شب جواب پخ بدن تا عیدیشون خدمتشون پخ شه
پخ داده میشه خدمت دوستان.
عید همگی مبارک
هستیم در خدمتتون با قرعه کشی 10 کارت شارژ ایرانسل و همراه اول به ارزش ریالی هرکدام 10000 ریال معادل هزارتومان.
ناقابل هست و ببخشید که کم هست.ولی به هر حال عیدی هست و ما هم وظیفه ی خودمون میدونیم به دوستان عیدی بدیم.
من سید نیستم ولی سید هارو دوست دارم :دی
خوب طریقه ی قرعه کشی به این صورت هست که عزیزان عید رو به هم تبریک میگن تا شماره پست ثبت بشه و من به صورت رندوم به برنامه شماره میدم و اون انتخاب میکنه.
نحوه ی قرعه کشی تغییر کرد و عزیزان همگی چه ایرانسلی و چه همراه اولی میتونن همینجا پست بزنن و تبریک بگن و بعد از قرعه کشی نوع کارت شارژ همراه اول یا ایرانسل ازشون پرسیده میشه و تقدیمشون میشه
تا ساعت 11 فرصت دارین و تا ساعت 12 شب خدمت دوستان ارسال میشه :دی
عیدتون مبارک.
مارو هم دعا کنید دوستان :*
برنده های قرعه کشی:
16-2-23-6-38-32-12-25-5-29
اینم اسامی:
jabarsink2000
Mahdi-MA
2012rld
kouroshmd318
hardhack
mohsen25