داداش شما اینجا ثابت شده ای و همه میدونن انسان با اخلاق و درستکاری هستی ...
من چنتا سوال میکنم اینجا که ممکنه سوال مشترک بقیه دوستان هم باشه که شاید اونها هم به جوابشون برسن :
1- این سامسونگ اس4 مثل اصلی روی درب پشتش یه سری فرو رفتگی های ریز داره ؟؟ فاصله ی بین دکمه هوم و ال سی دی از اصلیش بیشتره ولی انقدر زیاد هست که به چشم بیاد و خیلی مشخص باشه اگر کسی ببینه ؟
2- آیفون5 مدل درجه 1 که میگین 575 تومنه کاملاً شبیه اصلی هست ؟ دوربینش 8 واقعی ؟ زه گوشی یعنی کناره هاش مثل مدل اصلی براقتره حالت استیل داره ؟ توی جعبه هدفون معمولی داره یا earphone ؟ رمش 1 گیگ واقعیه ؟
3- دوربین اس4 واقعاً در حدی که گفتین 13 مگاپیکسل هست و همونقدر خوب عمل میکنه ؟؟
4- این دو مدل اندرویدشون 4 واقعیه یا مثل مدلای قدیمی تر 2 هست که مینویسه 4 ؟
5- چقدر تخفیف داره گوشیا ؟
امیدوارم با سوالاتم اذیتتون نکرده باشم و کمکی به اطلاعات تاپیک کرده باشه . چون فکر میکنم اکثراً این سوالات تو ذهنشونه ....
بله دادا سوال حق شماست بنده باید پاسخگو باشم وگرنه چرا بیام بفروشم؟
سوال اول:4 خونه های خیلی ریز داره ولی دست که میکشی روش نه فرورفتگی نداره البته از دور نگاه میکنید انگار فرو رفتگی خیلی خیلی ریز داره فاصله وسط دکمه هوم تا صفحه با خط کش که اندازه گرفتم 1CM است حالا اصلیشو نمیدونم چون دقت نکردم
سوال سوم :چون یه این ربط داشت بعد هم جواب دادم:نوشتم بالا داخل توضیحات زده 13 ولی 13 واقعی نیست البته خیلی خیلی عالیه دوربینش حرف نداره
سوال دوم:ایفون 5 چون دقیق دقت نکردم نمیتونم دقیق جوابتونو بدم ولی:کاملا شبیه اصلی هستش دوربینش 8 واقعی نیست رمش هم بالا زدم داخل گوشی رو نریختم بیرون پوزش رو بپذیرید
سوال چهارم:ایفون رو که گفتم دقیق روشن نکردم ولی سامسونگ مطمعنم اندروییدش 2 نیست
سوال پنجم:راستش هیچی نداره ولی اگه جایی پیدا کردی قیمتش پایین تر بود بنده از اونجا هم پایین تر میدم و بروز کار میکنم و با تغییر دلار قیمتام کلا تغییر میکنه
داداش سوال تا جایی که منطقی باشه و به اطلاعات عمومی خودم و دیگران بیافزاید بخدا بد نیست بلکه عالی هم هستش
این باعث میشه بنده در انتخاب جنس تموم دقتمو به کار بگیرم
یکی از دوستان گفت اقا رم و رام واقعی چجوری پیدا میشه کرد خب بنده بلد نبودم جرم که نکردم یاد گرفتم اگه کسی بخواد خب در اختیارش میذارم چه کاریه دروغ بگم
هر کدوم از دوستان هم که میتونه کمک کنه مشخصات دقیق و واقعی تر و... که بیشترشو شاید بنده بلد نباشم رو بگه بخدا استقبال هم میکنم
هر سوال دیگری هم باشه بنده جواب میدم چون وظیفمه حتی اگه ازم خرید هم نشه مهم نیست:blush:
درضمن وقتی میگم ایفون5 ... 4مدل هستش یعنی بهترین مدل که 3G داره همش یکیه یعنی شما نمیتونی 2 مدل پیدا کنی که 3G ساپورت کنه البته فعلا
برای یکی از دوستان هم یه مورد پیش اومد مبنی بر اینکه شما گفتید1 مدل بیشتر 4S نیس بلکه من 3 مدل دیدم که به ایشون هم عرض کردم منظورم الان هست داخل بازار که فقط 1مدل هستش که از همون اول بین اون 3تا هم بهترین مدل ممکن بود الانم بنده همون مدل رو که 8گیگ هم هستش گذاشتم برای فروش که دارم عکس هاشو اپ میکنم
ارادت