• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قضيه برنده شدن 300 دلار از ياهو

meli

Registered User
لایک‌ها
23
اینو جدی گفتی؟
آقا رمز موفقیت شما چی بوده؟!

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
به نقل از M-r-r :
اما من این 300 دلار ها رو دارم دریافت میکنم !
ترنسفر هشت ممیز 8 صدم دلار هست که میشه همون حدود 9 دلار ناقابل . روز اول که میل رسید من هم تعجب کردم و شک کردم که میخوان نه دلار هم ازمون بخورن و بعد هم . . .
نه دلار رو با ایگولد ریختم به حسابشون و حالا هر سه چهار هفته یک بار ایمیل 300 دلار باهو میاد . اولین کاری که میکنید باید نه دلار رو بریزین به حسابشون . این بابت ترنسفر . اما بابت دریافت . . . باید هفت روز کاری وارد گیم یاهو بشین و حضور داشته باشین . (این مطلب رو تو همین میلی که دریافت میکنید هم میتونین بخونین .)
پس از 15 تا بیست روز مبلغ 300 دلار (حالا یه کم کمتر یا بیشتر) به حسابتون واریز میشه .
من تا حالا سه چهار تا دوره اش رو دریافت کرده ام که البته از ترس اینکه یه وقت مانی بک راه بندازن دارم پول ها رو خرج میکنم !
چرا خرج ؟خوب ترانسفر ميکردی !

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
به نقل از meli :
اینو جدی گفتی؟
آقا رمز موفقیت شما چی بوده؟!
اينکه 9 دلار پول داشته که يا بهش احتياج نداشته يا فکر کرده داره به يه گدا کمک ميکنه ثواب ميبره !!!

M-r-r

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آره واقعا . . . يا احتياج نداشته يا . . .
نه بابا اين حرفا چيه . . . فقط يه مقدار كنجكاو شدم ببينم جريان چيه و الا هيچ رمزي در كار نيست . . .
گفتم كه فعاليت هفت روزه در گيم ياهو . . .
بابت ترنسفر من يه حساب ايگولد بيشتر ندارم . . .
اما بالاخره بايد اين پول يه جوري خرج بشه يا نه ؟
حالا از لايسنس هاي برنامه هاي مختلف تا ايبوك ها . . .
شمام امتحان كنين . ولي مسئوليتش با خودتونه ها ! يه وقت نرين 9 دلارتون هم بپره بعد بگين فلاني گفت !

بالا