• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قضيه هكر ايگولد جديه

ali313

Registered User
لایک‌ها
0
زیر خون قمه ، زنجیر ، سینه ، لطم ، سیلی و ... جای
اي داد بيداد هك شدم و 103 دلار پول بي زبون پريد
مواظب باشيد شماره ايگولد هكر 1680856
من ديگه حالم بهم خورد از هرچي كسب درآمده

tologin

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از ali313 :
اي داد بيداد هك شدم و 103 دلار پول بي زبون پريد
مواظب باشيد شماره ايگولد هكر 1680856
من ديگه حالم بهم خورد از هرچي كسب درآمده

من اوايل كارم يك بار ايگولدم هك شد اما اون موقعه از كيبورد براي وارد كردن پسورد و بقيه اطلاعات استفاده مي كردم

egold4ucom

Registered User
لایک‌ها
0
اگر نكات امنيتي را رعايت كنيد مطمئنا هك نخواهيد شد.مشكل از خود ماست كه هك مي شويم

reza1350

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ديروز يكي از بچه هاي گروه ما پسورد ايميلش و فست ماركت و ايگولد و پكس ميكس هك شد
ايميل هكاك كه ايراني هم است
[email protected]

ali313

Registered User
لایک‌ها
0
من بدبخت رو بگو كه آنتي اسپايور هم از مايكروسافت روي كامپيوترم نصب بود هميشه هم آپديت بود ولي ...
خلاصه آقاجون منو آيينه عبرت قرار بدين و صبر و حوصله كنيد و ايگولد رو حسابي ايمن كنيد
من اگه حوصله داشتم پين ميزدم و يا از كيبورد خود ايگولد استفاده مي كردم الان 103 دلار از دست نمي دادم
ولي خودمونيم من اينقدر كه الان ناراحت شدم از گلدن استار كه ده برابر اين بود ناراحت نشدم در هر صورت فداي سرتون مال دنيا رو نبايد غصه خورد ;) :lol: :lol:

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
به نقل از ali313 :
من بدبخت رو بگو كه آنتي اسپايور هم از مايكروسافت روي كامپيوترم نصب بود هميشه هم آپديت بود ولي ...
خلاصه آقاجون منو آيينه عبرت قرار بدين و صبر و حوصله كنيد و ايگولد رو حسابي ايمن كنيد
من اگه حوصله داشتم پين ميزدم و يا از كيبورد خود ايگولد استفاده مي كردم الان 103 دلار از دست نمي دادم
ولي خودمونيم من اينقدر كه الان ناراحت شدم از گلدن استار كه ده برابر اين بود ناراحت نشدم در هر صورت فداي سرتون مال دنيا رو نبايد غصه خورد ;) :lol: :lol:
يعني از SRK ایگلد استفاده نمیکردی؟!

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از egold4ucom :
اگر نكات امنيتي را رعايت كنيد مطمئنا هك نخواهيد شد.مشكل از خود ماست كه هك مي شويم
لطفا يكي اين نكات امنيتي رو بگه تا ما هم رعايت كنيم.
ممنون :)

tnh_z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ali313 :

علي آقا لطفا بگوييد اشكالات كار شما چه بود تا ما مواظب باشيم.

ali313

Registered User
لایک‌ها
0
نكات ايمني كه من رعايت نكردم :(
1-بگذاريد آي پي و بروزر شما توسط ايگولد چك شود (كه من اونو disable ) كرده بودم
2- حتما حتما از srk استفاده كنيد حتي اكه خيلي زياد عجله داشتيد(متاسفانه من در اين مورد سهل انگاري كردم)
3-استفاده از يك آنتي اسپايور قوي و آنتي تروژان و آنتي ويروس و چك كردن كامپيوتر قبل از ورود به ايگولد (من بعد از هك شدن . آنتي اسپايورم رو زدم تا كامپيوترم رو اسكن كنه كه دو نوع تروژان پيدا كرد شايد كار همون باشه . توجه كنيد دوستان بايد حتما كامپيوتر چك شود من آنتي اسپايورم روشن بود اما بازم نشست توي كامپيوترم و فقط با اسكن پيدا شد :eek: )
---------------
مواردي كه ايگولد بعد از ايميل من به من پيشنهاد كرد كه علاوه بر موارد بالا
4-باز نكردن ايميل هاي مشكوك(توجه ! حتي باز كردن اونا خطرناكه چون اكثرا به صورت html ميفرستند )
5-رفتن به سايت ايگولد فقط با نوشتن مستقيم در address bar و ايگولد منو نهي كرد از اينكه از هر گونه لينكي وارد سايتش بشم
6-(خيلي جالب) استفاده از بروزر موزيلا و فاير فاكس بجاي بروزر خود ويندوز(اينترنت اكسپلورر)
بازم تاكيد ميكنم من خيلي پشيمونم از اينكه يه زره وقت براي مسايل امنيتي نذاشتم شما مثل من نشيد
بقيه شو دوستان بگن من ديگه چيزي به خاطرم نمي رسه

tablighat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا شايد تو اين سايتهاي كسب درآمد كه ميخواستي عضو بشي .... رمزعبور ايگولدتو دادي به عنوان رمز عبور اين سايته !!!!
:wacko:
اونم تست كرده ديده جواب مبده !!!! :(

ali313

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از tablighat :
آقا شايد تو اين سايتهاي كسب درآمد كه ميخواستي عضو بشي .... رمزعبور ايگولدتو دادي به عنوان رمز عبور اين سايته !!!!
:wacko:
اونم تست كرده ديده جواب مبده !!!! :(
دستت درد نكنه . درسته كه ما يه كم ... :lol: ولي اينقدرم ديگه خنگ نيستم

tablighat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قصد جسارت نداشتم ...
آخه خودم اوايل چنين اشتباهي كرده بودم ...

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
به نقل از shervinrv :
آقا SRK من خرابه . باهاش که ميزنم ميگه پسوورد غلطه. ولي با کيبورد درسته. چيکار کنم؟
با کیبورد مجازی تایپ کن.فکر کنم امنیتش بیشتر از خود کیبورد باشه.

tnh_z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ali313 :
نكات ايمني كه من رعايت نكردم :(
1-بگذاريد آي پي و بروزر شما توسط ايگولد چك شود (كه من اونو disable ) كرده بودم
2- حتما حتما از srk استفاده كنيد حتي اكه خيلي زياد عجله داشتيد(متاسفانه من در اين مورد سهل انگاري كردم)
3-استفاده از يك آنتي اسپايور قوي و آنتي تروژان و آنتي ويروس و چك كردن كامپيوتر قبل از ورود به ايگولد (من بعد از هك شدن . آنتي اسپايورم رو زدم تا كامپيوترم رو اسكن كنه كه دو نوع تروژان پيدا كرد شايد كار همون باشه . توجه كنيد دوستان بايد حتما كامپيوتر چك شود من آنتي اسپايورم روشن بود اما بازم نشست توي كامپيوترم و فقط با اسكن پيدا شد :eek: )
---------------
مواردي كه ايگولد بعد از ايميل من به من پيشنهاد كرد كه علاوه بر موارد بالا
4-باز نكردن ايميل هاي مشكوك(توجه ! حتي باز كردن اونا خطرناكه چون اكثرا به صورت html ميفرستند )
5-رفتن به سايت ايگولد فقط با نوشتن مستقيم در address bar و ايگولد منو نهي كرد از اينكه از هر گونه لينكي وارد سايتش بشم
6-(خيلي جالب) استفاده از بروزر موزيلا و فاير فاكس بجاي بروزر خود ويندوز(اينترنت اكسپلورر)
بازم تاكيد ميكنم من خيلي پشيمونم از اينكه يه زره وقت براي مسايل امنيتي نذاشتم شما مثل من نشيد
بقيه شو دوستان بگن من ديگه چيزي به خاطرم نمي رسه

علي آقا از اطلاعات شما ممنونم.

tablighat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا جريان اين نرم افزار حرفه اي هك ايگولد - آپاچي چيه !!!
اينم آدرسشه !!! http://www.getfree-gold.com/persian
نوشته خواهر مادر ايگولد را استاد ميكنه !!!!

ali313

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از tnh_z :
علي آقا از اطلاعات شما ممنونم.
خواهش می کنم :happy: در ضمن اسم من مجید فقط آی دی علی دارم چون خیلی دوسش دارم و از 313 هم خیلی خوشم میاد چون ...

ali313

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از tablighat :
آقا جريان اين نرم افزار حرفه اي هك ايگولد - آپاچي چيه !!!
اينم آدرسشه !!! http://www.getfree-gold.com/persian
نوشته خواهر مادر ايگولد را استاد ميكنه !!!!
اولا من وقتی وارد سایت شدم آنتی اسپایورم اخطار داد که سایت قصد تروژان ریزی داره :eek:
ثانیا من همشو خوندم به نظر من که چرت و پرته چون اگه طرف واقعا میتونه ایگولدهارو هک کنه خودش این کار رو میکرد به هیچ کس هم نمیگفت و راز خودشو حفظ میکرد و برای 40 دلار اینقدر به فلاکت نمی افتاد:lol:

بالا