• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قضیه سوکت FM1

_ ^ Mast3R ^ _

Registered User
لایک‌ها
116
ببخش عزیزان من در مورد این قضیه سوکت FM1 اطلاعاتی میخواستم میشه یکم توضیح بدین ؟

ممنون میشم این از +AM3 بهتره ؟

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
اطلاعات ساده اش میشه این که AMD تصمیم گرفت مثل اینتل بیاد به جای اینکه از چیپ گرافیک روی مادربرد استفاده کنه اونو اورد و توی پردازنده استفاده کرد.
برای این پردازنده ها اسم گذاشت APU .
در واقع بسته به نوع APU گرافیک و پردازنده متفاوت میشند.
مثلا یک APU 3500 دارای یک پردازنده یک پردازنده سه هسته ای با کارت گرافیک 6530 . که خوب حسابش رو بکنی برای اینکه هر کدومش رو جداگانه بخوای تهیه کنی حدودا 250 باید هزینه کنی . در حالی که این APU قیمتش نزدیک به 150 تومنه.
برای استفاده از APU ها نیاز به سوکت FM1 هست . حالا اینکه باز حدود سوکت FM1 چند مدل چیپ داره و اینا دیگه بماند.
کلا کسی بخواد بازی متوسط به پایین رو تو یک سیستم ارزون پیدا کنه APU یک راه حل کاملا منطقیه.

_ ^ Mast3R ^ _

Registered User
لایک‌ها
116
اطلاعات ساده اش میشه این که AMD تصمیم گرفت مثل اینتل بیاد به جای اینکه از چیپ گرافیک روی مادربرد استفاده کنه اونو اورد و توی پردازنده استفاده کرد.
برای این پردازنده ها اسم گذاشت APU .
در واقع بسته به نوع APU گرافیک و پردازنده متفاوت میشند.
مثلا یک APU 3500 دارای یک پردازنده یک پردازنده سه هسته ای با کارت گرافیک 6530 . که خوب حسابش رو بکنی برای اینکه هر کدومش رو جداگانه بخوای تهیه کنی حدودا 250 باید هزینه کنی . در حالی که این APU قیمتش نزدیک به 150 تومنه.
برای استفاده از APU ها نیاز به سوکت FM1 هست . حالا اینکه باز حدود سوکت FM1 چند مدل چیپ داره و اینا دیگه بماند.
کلا کسی بخواد بازی متوسط به پایین رو تو یک سیستم ارزون پیدا کنه APU یک راه حل کاملا منطقیه.

پس واسه من کع میخوام بازی هارو با گرافیک بالا بازی کنم به درد نمیخوره ؟ البته من گرافیک gtx580 دارم ها ؟

sinaxex

Registered User
لایک‌ها
33
ممنون. من با این گرافیگ چه سی پی یو لازمه واسم از amd . اصلا amd خوبه یا intel :D

یه جا گقته بودی این غلطه ولی من بازم پرسیدم :D

قطعا اینتل! amd حرفی برای گفتن نداره در مقابل اینتل! شما یک سیستم سندی بریج خوب مثل 2500 یا 2600 کا به همراه یک مین z68 ببند مطمئن باش روی هر چی ای ام دی و ای تی ای رو کم خواهد کرد

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
ممنون. من با این گرافیگ چه سی پی یو لازمه واسم از amd . اصلا amd خوبه یا intel :D

یه جا گقته بودی این غلطه ولی من بازم پرسیدم :D

سوال رو اگر یکسال پیش میپرسیدی گزینه ای مثل 1100 Phenom x6 بود که آدم راحت پیشنهاد بده . اونم با قیمت مفت 250 هزار تومن با یک مادربرد عالی فوق میشد 400 تومن.
اما الان جواب به نظر من پلتفرم سندی بریج یا اوی بریج Intel ه . من برای کارت شما اگر بخوای خیلی هزینه کنی i7 . وگرنه برای بازی i5 هم کاملا مناسبه . نهایتا با یک چیپ Z68 حدود 600 تومنی باید هزینه بشه براش

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
به نظر من اگر هزینه متوسط میخوای داشته باشی ... فقط fm1 ... ولی بیشتر از 400 بخوای برای cpu هزینه کنی اینتل بهتره.

eefe

Registered User
لایک‌ها
284
منم سوالمو همینجا بپرسم پس
من یه گرافیک 460 دارم.میخوام یه سیستم جمع کنم تا 700 (غیر از گرافیک)
کارمم نرم افزارهای مهندسی (کتیا،سالیدورک،متلب و...)+کمی بازی کردنه
دوستان چه قطعاتی پیشنهاد میدن؟
(مونیتور موجوده)

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
mini-107173-amd-apu-.png

UD2H-Review02.png

VII

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
منم سوالمو همینجا بپرسم پس
من یه گرافیک 460 دارم.میخوام یه سیستم جمع کنم تا 700 (غیر از گرافیک)
کارمم نرم افزارهای مهندسی (کتیا،سالیدورک،متلب و...)+کمی بازی کردنه
دوستان چه قطعاتی پیشنهاد میدن؟
(مونیتور موجوده)

شما به نظرم i5 سندی جمع کن.
تو AMD که الان 6 هسته ای و 4 هسته ایا که تقریبا نایابن.AMD کار هم واقعا کم هست تو ایران . تو پاساژا نگاه میکنم از هر 10 تا مغازه 8 تاشون میگم AMD کار نمیکنیم.

VII

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
پس واسه من کع میخوام بازی هارو با گرافیک بالا بازی کنم به درد نمیخوره ؟ البته من گرافیک gtx580 دارم ها ؟

اگه گرافیکت AMD بود با استفاده از APU ها یه اتفاقی مثل کراس فایر بین GPU ی توی APU و GPU ی خارجیت میفتاد ولی الان دیگه نه اگه FM1 بگیری انگار GPU داخلی رو دور انداختی . و چون CPU های خیلی پر قدرتی هم نساختن تو این سری پس کلا خرید از این سری برای شما توجیهی نداره.

بالا