Dodge Super Bee
Registered User
- نوشتهها
- 1,146
- لایکها
- 16,870
تو کوچه همینجوری صدا بییییییییییییر فیییییییییییییییییییر تییییییییییییییییر ـه ژنراتور میاد . هرکی یدونه خریده
از اداره برق طلب خسارت کندیروز سه بار برق قطع و وصل شد. بعدش یه صدایی مثل صدای حداکثر فن از هارد اومد.امروز دیدم هارد 3 ترابایت اکسترنالم که تمام اطلاعاتی که تو این چند سال جمع کرده بودم توش بودکار نمیکنه . توی اول و اخر و وسطتون حرومزاده های ولد صیغه ساعتی
خود هارد به کنار. خیلی از فایلهایی که توش بود رو دیگه نمیشه به دست اورد.از اداره برق طلب خسارت کن
خود هارد به کنار. خیلی از فایلهایی که توش بود رو دیگه نمیشه به دست اورد.
من از دیتاهام همزمان روی اکسترنال و hdd بک آپ میگیرم.خود هارد به کنار. خیلی از فایلهایی که توش بود رو دیگه نمیشه به دست اورد.
مگه نگفتن دیگه قطعی برق نداریم. پس چرا دباره قطع کردنپیفیوزا گودرز گرم ش ـــــه
مشاهده پیوست 1256992
. از ساعت 8 رفته هنو نیومد
این داماد ما کارگاه تزریق پلاستیک داره برق سه فاز و کلی پول کونتور و شیتیل و.... بهش گفتن شنبه 1شنبه 2شنبه 5شنبه ساعتهای 11صبح تا 5 بعدازظهر برق نخواهی داشت بعد همین ساعت هایی هم که گفتن قطع نمیکنن یهو قالب ش میمونه تو دستگاه و برق میره تا الان چند ده میل ضرر کرده سر این مباحث برقی
میخوردن!مگه نگفتن دیگه قطعی برق نداریم. پس چرا دباره قطع کردن
این وزیر پیشنهادی دولت سیزدهم گفت: خوشبختانه ظرفیتهای قانونی استفاده از منابع حاصل از صرفهجویی در سرمایهگذاری اینگونه طرحها فراهم است که ازجمله این قوانین ماده ۱۲ قانون رفع موانع تولید است. همچنین مدیریت تقاضا برق نیز با استفاده از سیاستهای تشویقی برای ایجاد انگیزه در مردم که خود الگوی مصرف را اصلاح کنند دارای اهمیت است که با آن توجه شده است. اصلاح روابط مالی بین دولت، تولیدکننده و مصرفکننده بهنحویکه باعث افزایش انگیزه سرمایهگذاری شود.
تو اینستا رویت شد همین عکس .پیفیوزا گودرز گرم ش ـــــه
مشاهده پیوست 1256992
. از ساعت 8 رفته هنو نیومد
این داماد ما کارگاه تزریق پلاستیک داره برق سه فاز و کلی پول کونتور و شیتیل و.... بهش گفتن شنبه 1شنبه 2شنبه 5شنبه ساعتهای 11صبح تا 5 بعدازظهر برق نخواهی داشت بعد همین ساعت هایی هم که گفتن قطع نمیکنن یهو قالب ش میمونه تو دستگاه و برق میره تا الان چند ده میل ضرر کرده سر این مباحث برقی
قبض برق مغازه من سه برابر شده دو تا مغازه کوچیک هستیم کنار هم که مشترک هست کنتور برق قبلا قبض برق حدود 50 60 هزار تومن میومد و با مغازه کناریم نفر 25 30 میدادیم این دوره 150 هزار تومن اومده مغازه کناریم دو ماه هست مستاجرش عوض شده و اول تابستون کولر گازی وصل کرد برای مغازش و من هم که از قبل پنکه داشتم
این افزایش قبض به خاطر کولر گازیه مغازه کناریمه ؟
الان به نظرتون چجوری قبض برق تقسیم کنیم ؟