• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قطعی برق

sajad-tnt

Registered User
لایک‌ها
5,019
ab2g_20210405131750-13b75bd6c.gif

srx190d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
5,934

epsi1on

Registered User
لایک‌ها
2,616
کسانی که علت قطعی برق رو ماینینگ میدونن همونایی هستند که علت تمام بدبختی ها و مشکلات کشور رو آمریکا میدونند.
من نمیگم دلیلش ماین هست، ولی میگم یکی از دلایلش ماینینگ هست... :)

اخبار گفت چند روز پیش یه مزرعه ماینینگ پیدا کردند که نصفش زیر بار بود، میگفت اگر کامل میرفت زیر بار معادل 4 درصد مصرف برق کل ایران رو استفاده میکرد.
ادیت:
لینکش رو پیدا کردم: متن خبر
تهران- ایرنا- فرمانده انتظامی تهران بزرگ اعلام کرد: بزرگ‌ترین مزرعه رمز ارز کشور بالغ بر هفت هزار ماینر (دستگاه استخراج ارز دیجیتال) در غرب تهران که تاثیر زیادی بر کمبود برق پایتخت داشت، کشف شد.

srx190d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
5,934

اخبار گفت چند روز پیش یه مزرعه ماینینگ پیدا کردند که نصفش زیر بار بود، میگفت اگر کامل میرفت زیر بار معادل 4 درصد مصرف برق کل ایران رو استفاده میکرد.
ادیت:
در اصل باید فحش و ناسزا رو به ج ا بگی که باعث بانی تمام این مشکلات
همون ماینر هم بنده خدا اکثریت قانونی کار کردن سیستم خریداری کردند برق گرفتن شروع به کار کردند تازه اگر جزو افراد عادی باشند اگر جزو خواص و نظامی ها باشند که بدتر برق رایگان و زمین مفتی برای دور زدن تحریم ها بوده
اگر نه کسی که ٧ هزار دستگاه داره آدم عادی نسبت
یا اون مزرعه رو رفسنجان که قبض برق ۴٠ میلیاردی داره

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770

ادیت:

در اصل باید فحش و ناسزا رو به ج ا بگی که باعث بانی تمام این مشکلات
همون ماینر هم بنده خدا اکثریت قانونی کار کردن سیستم خریداری کردند برق گرفتن شروع به کار کردند تازه اگر جزو افراد عادی باشند اگر جزو خواص و نظامی ها باشند که بدتر برق رایگان و زمین مفتی برای دور زدن تحریم ها بوده
اگر نه کسی که ٧ هزار دستگاه داره آدم عادی نسبت
یا اون مزرعه رو رفسنجان که قبض برق ۴٠ میلیاردی داره
مردم عادی نمیتونن زیاد ماین کنن، یعنی شاید تو کل کشور 10 درصد ماینر ها هم مردم عادی نباشن
همونطور که دوستمون گفت اگه ماینرهای غیر قانونی رو به اداره برق لو بدیم 15 20 میلیون جایزه میدن، ببین چقدر سود داره واسه شون که 15 20 میلیونشو میدن به یارو
خود مامورای اداره برق هم دنبال همچین فرصت هایی هستن، مثل رفتگرهای شهرداری که تا یه چیزی میبینن سریع میرن لو میدن تا جایزه بگیرن و ...
اون 90% مابقی هم ماله خوده حکومته، هرچقدر هم که دلشون بخواد میتونن برق مصرف کنن هیچکس هم نمیفهمه، راحته راحت
کلا هرجا دیدید نوشته مزرعه ماینر بدونید که طرف به جایی وصله، چون مصرف ماینرها بشدت زیاده و بالطبع هرچی تعدادشون بیشتر باشه راحتتر میشه پیداشون کرد
تا چند سال پیش که بیت کوین اینقدر گرون نبود بیشتر برق رو میدادن به عراق و بقیه کشورها، اما امسال که گرون شده بیشترشو صرف ماین میکنن و بقیه شو میدن عراق

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
کل برق مصرفی برای ماین کردن بیت کوین در دنیا حدود 8000 مگاوات است. ظرفیت تولید برق ایران حدود 80،000 مگاوات. یعنی کل برق مصرفی برای ماین کردن حدود 900 بیت در دنیا حدود یک دهم ظرفیت تولید برق این خراب شده س. از کل ماینینگ جهانی 4.5% مربوط به ایرانه. یعنی 360 مگاوات از 80،000 مگاوات برق تولیدی در کشور صرف بیت کوین میشه. اگر مابقی رمزارزها هم بهش اضافه کنیم عمراً از 500 مگاوات بیشتر نمیشه که 0.6% درصد کل برق کشور هست که خیلی ناچیزه.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
کل برق مصرفی برای ماین کردن بیت کوین در دنیا حدود 8000 مگاوات است. ظرفیت تولید برق ایران حدود 80،000 مگاوات. یعنی کل برق مصرفی برای ماین کردن حدود 900 بیت در دنیا حدود یک دهم ظرفیت تولید برق این خراب شده س. از کل ماینینگ جهانی 4.5% مربوط به ایرانه. یعنی 360 مگاوات از 80،000 مگاوات برق تولیدی در کشور صرف بیت کوین میشه. اگر مابقی رمزارزها هم بهش اضافه کنیم عمراً از 500 مگاوات بیشتر نمیشه که 0.6% درصد کل برق کشور هست که خیلی ناچیزه.

بعضی از عزیزان در مقابل فکت هم جبهه میگیرن، یعنی همینا اگر از من بدشون بیاد و من بگم 2*2 میشه 4، میگن نههههههههههه میشه 5 :D :D

البته بعضی ها هم میدونن و آگاه هستند صرفا جهت فان و دورهمی پست میزنن.

The number of operating mining units stands at 20,375. National Iranian mining company is the world's 23rd largest mining company with 0.6% of the world's total mining production.

به نظرتون با توجه به سختگیری هایی که میشه کدام آدم عاقلی حاضره 7 هزار ماینر به صورت غیر قانونی ران کنه؟

چند روز قبل آذری جهرمی در رشته توئیتی تاکید کرد که بیت کوین و ماینینگ نقش تاثیرگذاری در خاموشی های اخیر نداره.

در تصویر زیر مشاهده میکنید که میفرماید: اگر بیت کوین رو یک کشور در نظر بگیریم، جزء 30 کشور پر مصرف قرار خواهد گرفت، بالاتر از آرژانتین.

1625903749540.png

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
باز امروز برق ساعت دو رفته. لابد تا ۴ هم نمیاد دیگه سر ظهر گرما باید بشینیم بادبزن باد بزنیم .

مدیریت جهادی!

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
باز امروز برق ساعت دو رفته. لابد تا ۴ هم نمیاد دیگه سر ظهر گرما باید بشینیم بادبزن باد بزنیم .

مدیریت جهادی!

یک حکومت قبلیه‌ای که روی کاغذ باید قرن‌ها قبل منقرض شده باشند ولی اشتباهی دارند در قرن بیست و یکم حکومت میکنند! اصولاً بی‌کفایتی را میشه با جمهوری اسلامی مثال زد. کافیه در کتابهای مرجع زیر کلمه "بی‌کفایتی" پاورقی بزنند "برای درک بهتر رجوع شود به کارنامه حکومت جمهوری اسلامی ایران"

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
پیشنهاد سخنگوی صنعت برق کشور برای جدول خاموشی: یک مسابقه بگذاریم، مردم پیشنهاد بدهند جدول خاموشی‌ها چگونه باشد

پی نوشت:
جایزه : محله برنده نیم ساعت کمتر نسبت به بقیه محلا برق شون بره... ;)... :D

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
بعضی از عزیزان در مقابل فکت هم جبهه میگیرن، یعنی همینا اگر از من بدشون بیاد و من بگم 2*2 میشه 4، میگن نههههههههههه میشه 5 :D :D

البته بعضی ها هم میدونن و آگاه هستند صرفا جهت فان و دورهمی پست میزنن.

به نظرتون با توجه به سختگیری هایی که میشه کدام آدم عاقلی حاضره 7 هزار ماینر به صورت غیر قانونی ران کنه؟

چند روز قبل آذری جهرمی در رشته توئیتی تاکید کرد که بیت کوین و ماینینگ نقش تاثیرگذاری در خاموشی های اخیر نداره.

در تصویر زیر مشاهده میکنید که میفرماید: اگر بیت کوین رو یک کشور در نظر بگیریم، جزء 30 کشور پر مصرف قرار خواهد گرفت، بالاتر از آرژانتین.

مشاهده پیوست 1250436

البته به آمار، مخصوصا آمار ایران هم نمیشه اعتماد کرد. ایران قطعا هم در مورد میزان تولید، هم در مورد میزان مصرف و هم در مورد مصرف ماینینگ، آمار شفافی نداره. اصلا بعید نیست که حتی در خاک عراق مجموعه های استخراج بیت کوین داشته باشه. یا چینی هایی که در ایران در حال ماین کردن با برق ایران هستند، از اینترنت ماهواره ای خودشون استفاده کنن و اصلا ردی از ایران در شبکه نمونه. تا حالا به این احتمال فکر کردید ؟

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
البته به آمار، مخصوصا آمار ایران هم نمیشه اعتماد کرد. ایران قطعا هم در مورد میزان تولید، هم در مورد میزان مصرف و هم در مورد مصرف ماینینگ، آمار شفافی نداره. اصلا بعید نیست که حتی در خاک عراق مجموعه های استخراج بیت کوین داشته باشه. یا چینی هایی که در ایران در حال ماین کردن با برق ایران هستند، از اینترنت ماهواره ای خودشون استفاده کنن و اصلا ردی از ایران در شبکه نمونه. تا حالا به این احتمال فکر کردید ؟

منظورم پست شما نیست ولی در کل اخلاقی که ما ایرانی ها داریم اینه که اگر آمار به ضرر ما باشه میگیم اعتباری به اخبار و آمار ایرانی ها نیست و دروغ میگن ولی اگر به نفع ما باشه میگیم تنها موردی که راست میگن همینه :D

اینم مصاحبه ای که بی*بی*س*ی با مالک یه نیروگاه خصوصی در ایران انجام داده و در مورد ماینینگ هم نظرش رو گفته.

وقتی ما میگیم مثلا طبق آمار 1 میلیون بیکار داریم طبیعتا به این معنا نیست که این آمار دقیقو درست باشد اما اینطور هم نیست که این آمار 10 برابر تفاوت داشته باشد.

بذار خاطره ای از دوران تحصیل خدمتتون عرض کنم شاید جواب این سوال ماینینگ هم در همین خاطره نمایان شود. خخخخ

یه بار سر کلاس با چند تن از همکلاسی های بیسواد قرار گذاشتیم که من سوت بلبلی بزنم و وقتی معلم به عقب نگاه کرد همه نگاهمون رو ببریم به سمت فلان شخص ( که فردی زیر آب زن بود ) :D تا معلم به جای ما آن شخص رو مورد لطف و عنایت قرار دهد و دقیقا همانطور هم شد و معلم اون بدبخت رو تا میخورد کتک زد ولی دیری نگذشت که اصل ماجرا و حقیقت بر ملا شد و من به سزای اعمالم رسیدم :دی

srx190d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
5,934
کلا بحث ماینر ها ب بحث انحرافی
وقتی شما دیماند به مصرف کننده می‌فروشید باید به فکر تولید آن هم باشید بر فرض کل ایران بشه ماینر وقتی قدرت خریداری شده از شرکت برق دارند شرکت برق موظف به تامین آن هست حالا یا از اول برای ماین خریداری کرده باشه یا برای صنایع دیگه بوده و داره غیر قانونی ماین می‌کنه این مهم نیست
یا نباید دیماند بفروشید یا وقتی فروختند باید آن را تامین کنن
مثل این میمونه که شما برق به صنایع فولاد بدی بعد بگی حق نداری مصرف کنی چون به شبکه فشار میاد

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487

غیر از دوران جنگ !

از سال هشتاد شروع به صادرات کردن و تابستان ها مشکل برق بود !! حالا این پفیوز ها هم یاد گرفتن نشونی غلط بدن به توده .. غیر مستقیم "تقصیر خود مردم" !

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
منظورم پست شما نیست ولی در کل اخلاقی که ما ایرانی ها داریم اینه که اگر آمار به ضرر ما باشه میگیم اعتباری به اخبار و آمار ایرانی ها نیست و دروغ میگن ولی اگر به نفع ما باشه میگیم تنها موردی که راست میگن همینه :D
آخه تقصیر ما ایرانی ها نیست. در این 40 سال همیشه همین اتفاق افتاده. هر خبر خوبی که دادن دروغ بوده و هر خبر بدی که تکذیب کردن واقعیت داشته:D به قول جوونا، چوپان دروغگو مال یه ثانیه شونه:p
اینم مصاحبه ای که بی*بی*س*ی با مالک یه نیروگاه خصوصی در ایران انجام داده و در مورد ماینینگ هم نظرش رو گفته.
تلگرام ندارم. نتونستم ببینم مصاحبه رو. اما تا جایی که من میدونم مالک نیروگاه خصوصی غیر وابسته به سیستم در ایران نداریم. بی بی سی هم که تکلیفش مشخصه. طبیعتا اگر چیزی به ضرر دست نشانده هاش در ایران باشه، منتشر نمیکنه
وقتی ما میگیم مثلا طبق آمار 1 میلیون بیکار داریم طبیعتا به این معنا نیست که این آمار دقیقو درست باشد اما اینطور هم نیست که این آمار 10 برابر تفاوت داشته باشد.

بذار خاطره ای از دوران تحصیل خدمتتون عرض کنم شاید جواب این سوال ماینینگ هم در همین خاطره نمایان شود. خخخخ

یه بار سر کلاس با چند تن از همکلاسی های بیسواد قرار گذاشتیم که من سوت بلبلی بزنم و وقتی معلم به عقب نگاه کرد همه نگاهمون رو ببریم به سمت فلان شخص ( که فردی زیر آب زن بود ) :D تا معلم به جای ما آن شخص رو مورد لطف و عنایت قرار دهد و دقیقا همانطور هم شد و معلم اون بدبخت رو تا میخورد کتک زد ولی دیری نگذشت که اصل ماجرا و حقیقت بر ملا شد و من به سزای اعمالم رسیدم :دی
اصلا مساله صحت آمار نیست. شما گفتید سهم ایران از ماینینگ دنیا، 0.6 درصده. قطعا سهم چین خیلی بالاتره. سوال من اینجاست که اگر چینی ها با وصل به شبکه برق ایران و اینترنت چین، در ایران ماینینگ انجام بدن ( که کار بسیار منطقیه با توجه به وضعیت اینترنت ایران و تحریم ها بر علیه ایران)، این درصد ماینینگ به نام چین ثبت میشه یا ایران ؟ اگر به نام چین ثبت میشه، پس اون 0.6 درصد اصلا از موضوع صحبت ما خارج میشه:D

من نمیگم آمار بی اعتباره، میگم اصلا ممکنه قضیه چیز دیگری باشه

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
کلا بحث ماینر ها ب بحث انحرافی
وقتی شما دیماند به مصرف کننده می‌فروشید باید به فکر تولید آن هم باشید بر فرض کل ایران بشه ماینر وقتی قدرت خریداری شده از شرکت برق دارند شرکت برق موظف به تامین آن هست حالا یا از اول برای ماین خریداری کرده باشه یا برای صنایع دیگه بوده و داره غیر قانونی ماین می‌کنه این مهم نیست
یا نباید دیماند بفروشید یا وقتی فروختند باید آن را تامین کنن
مثل این میمونه که شما برق به صنایع فولاد بدی بعد بگی حق نداری مصرف کنی چون به شبکه فشار میاد
مشکل، ماین کردن چند نفر آدم معمولی نیست. صحبت ما اینه که این هم یک جور برق فروشی به کشورهای خارجیه. فقط شکلش عوض شده

بالا