اب منبرای دیدن زمانهای قطعی آب اپلیکیشنی چیزی مثل برق من نداره؟
اب منبرای دیدن زمانهای قطعی آب اپلیکیشنی چیزی مثل برق من نداره؟
بیا اینور داداش اینجا با ما دشمن نبرای دیدن زمانهای قطعی آب اپلیکیشنی چیزی مثل برق من نداره؟
من نمیگم دلیلش ماین هست، ولی میگم یکی از دلایلش ماینینگ هست...کسانی که علت قطعی برق رو ماینینگ میدونن همونایی هستند که علت تمام بدبختی ها و مشکلات کشور رو آمریکا میدونند.
تهران- ایرنا- فرمانده انتظامی تهران بزرگ اعلام کرد: بزرگترین مزرعه رمز ارز کشور بالغ بر هفت هزار ماینر (دستگاه استخراج ارز دیجیتال) در غرب تهران که تاثیر زیادی بر کمبود برق پایتخت داشت، کشف شد.
در اصل باید فحش و ناسزا رو به ج ا بگی که باعث بانی تمام این مشکلاتمن نمیگم دلیلش ماین هست، ولی میگم یکی از دلایلش ماینینگ هست...
اخبار گفت چند روز پیش یه مزرعه ماینینگ پیدا کردند که نصفش زیر بار بود، میگفت اگر کامل میرفت زیر بار معادل 4 درصد مصرف برق کل ایران رو استفاده میکرد.
ادیت:
لینکش رو پیدا کردم: متن خبر
من نمیگم دلیلش ماین هست، ولی میگم یکی از دلایلش ماینینگ هست...
اخبار گفت چند روز پیش یه مزرعه ماینینگ پیدا کردند که نصفش زیر بار بود، میگفت اگر کامل میرفت زیر بار معادل 4 درصد مصرف برق کل ایران رو استفاده میکرد.
ادیت:
لینکش رو پیدا کردم: متن خبر
مردم عادی نمیتونن زیاد ماین کنن، یعنی شاید تو کل کشور 10 درصد ماینر ها هم مردم عادی نباشندر اصل باید فحش و ناسزا رو به ج ا بگی که باعث بانی تمام این مشکلات
همون ماینر هم بنده خدا اکثریت قانونی کار کردن سیستم خریداری کردند برق گرفتن شروع به کار کردند تازه اگر جزو افراد عادی باشند اگر جزو خواص و نظامی ها باشند که بدتر برق رایگان و زمین مفتی برای دور زدن تحریم ها بوده
اگر نه کسی که ٧ هزار دستگاه داره آدم عادی نسبت
یا اون مزرعه رو رفسنجان که قبض برق ۴٠ میلیاردی داره
کل برق مصرفی برای ماین کردن بیت کوین در دنیا حدود 8000 مگاوات است. ظرفیت تولید برق ایران حدود 80،000 مگاوات. یعنی کل برق مصرفی برای ماین کردن حدود 900 بیت در دنیا حدود یک دهم ظرفیت تولید برق این خراب شده س. از کل ماینینگ جهانی 4.5% مربوط به ایرانه. یعنی 360 مگاوات از 80،000 مگاوات برق تولیدی در کشور صرف بیت کوین میشه. اگر مابقی رمزارزها هم بهش اضافه کنیم عمراً از 500 مگاوات بیشتر نمیشه که 0.6% درصد کل برق کشور هست که خیلی ناچیزه.
The number of operating mining units stands at 20,375. National Iranian mining company is the world's 23rd largest mining company with 0.6% of the world's total mining production.
باز امروز برق ساعت دو رفته. لابد تا ۴ هم نمیاد دیگه سر ظهر گرما باید بشینیم بادبزن باد بزنیم .
مدیریت جهادی!
بعضی از عزیزان در مقابل فکت هم جبهه میگیرن، یعنی همینا اگر از من بدشون بیاد و من بگم 2*2 میشه 4، میگن نههههههههههه میشه 5
البته بعضی ها هم میدونن و آگاه هستند صرفا جهت فان و دورهمی پست میزنن.
به نظرتون با توجه به سختگیری هایی که میشه کدام آدم عاقلی حاضره 7 هزار ماینر به صورت غیر قانونی ران کنه؟
چند روز قبل آذری جهرمی در رشته توئیتی تاکید کرد که بیت کوین و ماینینگ نقش تاثیرگذاری در خاموشی های اخیر نداره.
در تصویر زیر مشاهده میکنید که میفرماید: اگر بیت کوین رو یک کشور در نظر بگیریم، جزء 30 کشور پر مصرف قرار خواهد گرفت، بالاتر از آرژانتین.
مشاهده پیوست 1250436
البته به آمار، مخصوصا آمار ایران هم نمیشه اعتماد کرد. ایران قطعا هم در مورد میزان تولید، هم در مورد میزان مصرف و هم در مورد مصرف ماینینگ، آمار شفافی نداره. اصلا بعید نیست که حتی در خاک عراق مجموعه های استخراج بیت کوین داشته باشه. یا چینی هایی که در ایران در حال ماین کردن با برق ایران هستند، از اینترنت ماهواره ای خودشون استفاده کنن و اصلا ردی از ایران در شبکه نمونه. تا حالا به این احتمال فکر کردید ؟
آخه تقصیر ما ایرانی ها نیست. در این 40 سال همیشه همین اتفاق افتاده. هر خبر خوبی که دادن دروغ بوده و هر خبر بدی که تکذیب کردن واقعیت داشته به قول جوونا، چوپان دروغگو مال یه ثانیه شونهمنظورم پست شما نیست ولی در کل اخلاقی که ما ایرانی ها داریم اینه که اگر آمار به ضرر ما باشه میگیم اعتباری به اخبار و آمار ایرانی ها نیست و دروغ میگن ولی اگر به نفع ما باشه میگیم تنها موردی که راست میگن همینه
تلگرام ندارم. نتونستم ببینم مصاحبه رو. اما تا جایی که من میدونم مالک نیروگاه خصوصی غیر وابسته به سیستم در ایران نداریم. بی بی سی هم که تکلیفش مشخصه. طبیعتا اگر چیزی به ضرر دست نشانده هاش در ایران باشه، منتشر نمیکنهاینم مصاحبه ای که بی*بی*س*ی با مالک یه نیروگاه خصوصی در ایران انجام داده و در مورد ماینینگ هم نظرش رو گفته.
اصلا مساله صحت آمار نیست. شما گفتید سهم ایران از ماینینگ دنیا، 0.6 درصده. قطعا سهم چین خیلی بالاتره. سوال من اینجاست که اگر چینی ها با وصل به شبکه برق ایران و اینترنت چین، در ایران ماینینگ انجام بدن ( که کار بسیار منطقیه با توجه به وضعیت اینترنت ایران و تحریم ها بر علیه ایران)، این درصد ماینینگ به نام چین ثبت میشه یا ایران ؟ اگر به نام چین ثبت میشه، پس اون 0.6 درصد اصلا از موضوع صحبت ما خارج میشهوقتی ما میگیم مثلا طبق آمار 1 میلیون بیکار داریم طبیعتا به این معنا نیست که این آمار دقیقو درست باشد اما اینطور هم نیست که این آمار 10 برابر تفاوت داشته باشد.
بذار خاطره ای از دوران تحصیل خدمتتون عرض کنم شاید جواب این سوال ماینینگ هم در همین خاطره نمایان شود. خخخخ
یه بار سر کلاس با چند تن از همکلاسی های بیسواد قرار گذاشتیم که من سوت بلبلی بزنم و وقتی معلم به عقب نگاه کرد همه نگاهمون رو ببریم به سمت فلان شخص ( که فردی زیر آب زن بود ) تا معلم به جای ما آن شخص رو مورد لطف و عنایت قرار دهد و دقیقا همانطور هم شد و معلم اون بدبخت رو تا میخورد کتک زد ولی دیری نگذشت که اصل ماجرا و حقیقت بر ملا شد و من به سزای اعمالم رسیدم :دی
مشکل، ماین کردن چند نفر آدم معمولی نیست. صحبت ما اینه که این هم یک جور برق فروشی به کشورهای خارجیه. فقط شکلش عوض شدهکلا بحث ماینر ها ب بحث انحرافی
وقتی شما دیماند به مصرف کننده میفروشید باید به فکر تولید آن هم باشید بر فرض کل ایران بشه ماینر وقتی قدرت خریداری شده از شرکت برق دارند شرکت برق موظف به تامین آن هست حالا یا از اول برای ماین خریداری کرده باشه یا برای صنایع دیگه بوده و داره غیر قانونی ماین میکنه این مهم نیست
یا نباید دیماند بفروشید یا وقتی فروختند باید آن را تامین کنن
مثل این میمونه که شما برق به صنایع فولاد بدی بعد بگی حق نداری مصرف کنی چون به شبکه فشار میاد