• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قطع کردن خط تلفن مغازهسلام

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
والا من همسایهامون همین سرویس ایرانسل که شما میگین دارن ولی خیلی اختلال و ناپایداری داره ای دی اس ال حداقل ثبات داره
شاید در یک منطقه خاص ایرانسل یا هر اپراتوری اختلال داشته باشه. برای مثال همراه اول توی خونه من اصلا جواب نمیده
ولی در حالت کلی اینترنت ADSL بیشتر از اینترنت بی سیم دچار اختلال هست. سرعت 16 در ADSL اکثرا نمیتونن دریافت کنن همیشه نویز شدید دارن.
سرعت آپلودش هم که بیشتر از 1 نمیشه.
-------------
ولی اینترنت بی سیم تا 40 مگابیت سرعت میده و سرعت آپلودش هم بیشتر هست. اگر کسی هم دانلودر باشه میتونه بسته شبانه استفاده کنه - تازه میتونه جابجاش هم کنه. فقط محدود به یک خونه نیست.
------------
adsl واسه خونه ای خوب هست که چند نفر همزمان بهش متصل بشن تا هزینه اش مقرون به صرفه باشه نسبت به اینترنتی شخصی.
اما همزمان چند نفر متصل باشن همون قضیه افت سرعت خصوصا توی آپلود پیش میاد

Fifa2018

Registered User
لایک‌ها
4,313
حیفه بزار باشه یه روز به درد میخوره

MehdiTedi

Registered User
لایک‌ها
889
چقدر ماهانه شارژ سیم کارت موبایل رو میدین؟
پشتیبانی کارت خوان اومد کارتخوان رو راه بندازه گفتم چقدر شارژ مصرف میکنه ماهی گفت ده هزار تومن شارژ کنی واسه یکسال هست

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
پشتیبانی کارت خوان اومد کارتخوان رو راه بندازه گفتم چقدر شارژ مصرف میکنه ماهی گفت ده هزار تومن شارژ کنی واسه یکسال هست
شما کارتخوانتون با خط تلفن بود سیم کارتیش کردین؟برای ما هم جای دوتا سیم کارت داره ولی میندازم کار نمیکنه

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
از طریق اینترنت میشه درخواست جمع آوری خط ثابت رو داد؟

MehdiTedi

Registered User
لایک‌ها
889
شما کارتخوانتون با خط تلفن بود سیم کارتیش کردین؟برای ما هم جای دوتا سیم کارت داره ولی میندازم کار نمیکنه
کارتخوان قبلی که داشتم فقط با خط تلفن بود بعد کارتخوانم رو عوض کرد جای دو تا سیم کارت داره سیم کارت هم از این بزرگا باید باشه میندازی روی کارت خوان بعد توی تنظیمات کارتخوان بستر ارتباطی رو میزنی اونجا هم زده با خط تلفن یا سیم کارت که سیم کارت انتخاب میکنی و فعال میشه سرعت تراکنش هم خیلی سریعتر از خط تلفن هست در حد ۵ ثانیه تراکنش انجام میشه ولی خط تلفن بعضی کارت ها رو یک دقیقه هم طول میکشه تراکنش انجام بشه و کندتر بود

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
پس اون پولی که روز اول برای خرید خط دادیم میپره؟از لحاظ حقوقی همچین چیزی امکان پذیره؟
همه چی امکان پذیره تو این جا

اگر خط شما تاریخ خریدش مال مثلا ۱۵ سال پیش ۲۰ سال پیش باشه اره ۱۰۰ تومن پس میدن ولی اگر از این خطهایی باشه که در این ۷ ۸ سال اخیر دادن که ۲۵۰ تومن هست هیچی پس نمیدن .

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
یه موضوعی که چند روز پیش یه جای میخوندم
شما اگر شانسی در زمان گذشته صاحب یه خط ثابت با شماره رند شده باشید اونو نمیتونی بفروشی باید هزینه شماره رند را به مخابرات بدی تا
مال شما باشه و حق فروشش را داشته باشی فقط میتونی انتقال بدی اونم اگر جای خالی داشته باشن توی اون منطقه یا می تونی نگهداری کنی ولی فروشش نه باید باج بدی بعد

بالا