• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قلاده های طلا یی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
سلام
چند روزیه فیلمی با نام قلاده های طلا در سینماهای ایران به اکران دراومده
این فیلم رو دیدین؟
نظرتون راجع بهش چیه؟

سيناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
بله دیدم... بسیار عالی بود مخصوصا اون پلان که عاغا استخون به دهن گرفته یه قلاده طلا هم گردنشه... کل سینما منفجر شد از اشک شوق! :D

Mr. X

Registered User
لایک‌ها
5
سلام من تهران نیستم، سینما رفتن هم خوشم نمیاد، آخریو بار واسه فیلم avatar رفتم که خوشم نیومد

لطفا یک نفر لینک دانلود این فیلم رو بزاره

Gripen

Registered User
لایک‌ها
27
مه نور فشاند وسگ عوعو کند.
این نیز بگذرد;)

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447
یه سینما ارزون زیر 3000 تومن معرفی کنید با عیالات متحده بریم فیلمو ببینیم صندلی بیرون از سالنم بود اشکال نداره فقط ارزون باشه از این 6 هزار تومنیا نباشه که جدیدآ گرون کردن سانس نصف شبم داشته باشه دوربین مادون قرمز نصب نباشه باز آبروریزی بشه!

R3SA

Registered User
لایک‌ها
69
یه سینما ارزون زیر 3000 تومن معرفی کنید با عیالات متحده بریم فیلمو ببینیم صندلی بیرون از سالنم بود اشکال نداره فقط ارزون باشه از این 6 هزار تومنیا نباشه که جدیدآ گرون کردن سانس نصف شبم داشته باشه دوربین مادون قرمز نصب نباشه باز آبروریزی بشه!

جدی دوربین مادون قرمز میذارن ؟ عجب عقده ای هایی پیدا میشن.
پ ن : نشستی تو سینما قبل از هر کار :D منظورم هــــر کاریه ، اول از همه با دوربین گوشیت دور و ورتو نگاه کن. اگه تو دوربین همه جا روشن بود نتیجه : اطرافطون پر از LED های فروسرخه.

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555

سینما 3000 هزار تومنی که زیاده
سه شنبه ها هم نیم بهاست 1500 تومان

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447
جدی دوربین مادون قرمز میذارن ؟ عجب عقده ای هایی پیدا میشن.
پ ن : نشستی تو سینما قبل از هر کار :D منظورم هــــر کاریه ، اول از همه با دوربین گوشیت دور و ورتو نگاه کن. اگه تو دوربین همه جا روشن بود نتیجه : اطرافطون پر از LED های فروسرخه.

خیلی بی انصافآ سری قبل چند نفرو حتی نذاشتن شلوارشونو بکشن بالا جلوی 200 نفر از سینما انداختن بیرون :D آره برداشتن پر دوربین کردن قبلآ فقط یه دوربین کنار پرده بود ولی الان جلو عقب راست چپ دوربین کار گذاشتن یکی از دلایلشم اون موضوع با مسائل امنیتی و اینکه نذارن کسی دوربین به دسته صندلی ببنده فیلمبرداری کنه هست، اگه روشت جواب بده عالی میشه
lis.gif

R3SA

Registered User
لایک‌ها
69
خیلی بی انصافآ سری قبل چند نفرو حتی نذاشتن شلوارشونو بکشن بالا جلوی 200 نفر از سینما انداختن بیرون :D آره برداشتن پر دوربین کردن قبلآ فقط یه دوربین کنار پرده بود ولی الان جلو عقب راست چپ دوربین کار گذاشتن یکی از دلایلشم اون موضوع با مسائل امنیتی و اینکه نذارن کسی دوربین به دسته صندلی ببنده فیلمبرداری کنه هست، اگه روشت جواب بده عالی میشه
lis.gif

برای امتحان کردن روشم با هر دوربینی که داری جلوی کنترل تلوزیونتو ببین و یه دکمه از کنترلو نگه دار. نورشو میبینی.

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447
برای امتحان کردن روشم با هر دوربینی که داری جلوی کنترل تلوزیونتو ببین و یه دکمه از کنترلو نگه دار. نورشو میبینی.

eهمین الان امتحان کردم نور بنفش مایل به سفید عجب فکر جالبی بود تنکس

all4sell

Registered User
لایک‌ها
436
من ندیدم ولی چندتا از دوستام هستن اونام ندیدن upسینما ایران ماله کیه؟

black_fire667

Registered User
لایک‌ها
59
دانشگاه و اینترنت و نادری و زیتون و کیانپارس
متاسفم واسه خودم.
عین این .....ا میرفتم سینما بعدشم فیلمو از ۱۰۰۰تا جنبه الکی نقد میکردم.
مثال:دیدی شرت دختر بچه هه تو فیلم زرد بود؟این بخاطر نقد افکار عمومی در دهه۷۰ه
سینما مکان ...... بوده و ما نمیدونستیم.

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447
واقعآ تعجب میکنم از کسانی که فکر میکنن سینما جای فیلم دیدنه
y6al23lcelsefxs1y1g0.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا