• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قلعه حيوانات

amir4412

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
از اثرهای دیگه از آثار جورج اورول اگر کسی مطالعه داشته هم معرفی کنید! من که فقط مزرعه حیوانات رو خوندم.
من اگر جای مسئولای آموزش و پرورش این کسور بودم تو دبستان یک بار و تو مقطع دبیرستان هم یک بار این کتاب رو برای دانش آموز ها قرار می دادم. می تونه خیلی آموزنده باشه

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
من اگر جای مسئولای آموزش و پرورش این کسور بودم تو دبستان یک بار و تو مقطع دبیرستان هم یک بار این کتاب رو برای دانش آموز ها قرار می دادم. می تونه خیلی آموزنده باشه

جدی؟ حتما! همین که تا الان ممنوع نشده خوبه.

1984 خیلی سیاه هست به نسبت مزرعه حیوانات. وحشتناک!

AppleScruff

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
2
از اثرهای دیگه از آثار جورج اورول اگر کسی مطالعه داشته هم معرفی کنید! من که فقط مزرعه حیوانات رو خوندم.

ایده ی جالبی هست! من خودم کتاب رو برای تولد کلاس سوم دبستان کادو گرفتم و تو همون سن خوندمش! و متاسفانه نرفتم دنبالش که دوباره بخونم. ولی خب همون موقع هم یادمه که دوستش داشتم...

راجع به 1984 هم اینکه یکی از کتاب های مورد علاقمه. کلا از کتاب هایی که یه جورایی تبدیل به کلت (cult) میشن خوشم میاد (مطمئنا همه میدونن که ایده ی برنامه ی معروف big brother از کجا اومده) البته شاید هم اشتباه میکنم که از واژه ی "کلت"در باره ی این کتاب استفاده میکنم! ولی باز منظورم رو میفهمید دیگه :D با این موافقم که خیلی کتاب تیره ای هستش و خب تو ایران هم فکر کنم متن اصلی خیلی سانسور شده :wacko: و من کاملش رو نخوندم. تو قسمت سیاسی ماجرا هم نمیرم!!! ولی به نظرم همین "کنترلی که big brother روی جامعه داره" داره الانم اتفاق میفته ولی خیلی زیرکانه تر... :f34r:

eva

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قلعه حيوانات اثر زيباي جرج اورول . حقايق بسيار ‍رفي را از جامعه شناسي و ... به صورت رمان در دل خويش دارد . اين كتاب زيبا تاريخ تحول انقلابي را بررسي مي كند كه حيوانات يك مزرعه عليه صاحب آن انجام ميدهند ....
تشكر تشكر
من خيلي وقت پيش اين كتاب رو از كتاب خونه گرفته و خونده بودم و واقعا باهاش حال كردم
اما متاسفانه جاش تو كتابخونم خالي بود چون اسم و اسم نويسندش يادم نبود

New York

Registered User
لایک‌ها
0
به نظر شما چرا داستان قلعه حیوانات Animal Farm نوشته George Orwell با اینکه سال 1944 نوشته شده اینقدر به مسایل امروز ایران مربوطه ؟:blink::blink::blink::f34r:

برای کسایی که ندارنش لینک دانلودش http://nami123.persiangig.ir/animalfarm.pdf

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
به نظر شما چرا داستان قلعه حیوانات Animal Farm نوشته George Orwell با اینکه سال 1944 نوشته شده اینقدر به مسایل امروز ایران مربوطه ؟:blink::blink::blink::f34r:

http://nami123.persiangig.ir/animalfarm.pdf

به خاطر اونکه این کتاب یه حرف جهانی داشت . " هر انقلابی به انحراف کشیده میشه ... یه جایی خوکها یه جایی ..... راستی اگه کسی لینک متن فارسی 1984 رو داشت یه لطفی بکنه همینجا خبرمون کنه ...

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
286
"مزرعه حیوانات" در شکل یک داستان بسیار سرگرم کننده درباره حیوانات است و داستان انقلابی است که دچار اشتباه می شود و بر اساس نگاهی به انقلاب روسیه و استفاده "ژوزف استالین" از قدرت نوشته شده است. پیام کلی این است که تمایل انسان برای قدرت, ایجاد یک جامعه بدون طبقه اجتماعی را غیر ممکن می کند. هر کدام از حیوانات در داستان یک تصویر کلی یا نوع خاصی از فرد را در زندگی واقعی نشان می دهند. خوک هایی که می توانند بخوانند و بنویسند و سایر حیوانات را ***** و سازمان دهی کنند; رهبران بلشویک هستند, ناپلئون استالین است و اسنوبال تروتسکی. طبقه کارگر توسط اسب پیر و صبوری به نام باکسر نشان داده می شود.

این داستان توصیف می کند که چگونه ایده آل ها به تدریج ناپدید می شوند.

(منبع: http://pwut-85.blogfa.com/post-141.aspxاینجا می تونین نقد جالبی درباره این داستان بخونین.)

در رمان " مزرعه حیوانات" ، ارول به انتقاد از روشنفکرانى مى پردازه که بعداز به قدرت رسیدن ، اصول اخلاقى وانقلابى رازیر پا می گذارند و مثل حاکمان قبلى فاسد و مبتذل می شن.

در کل تمام کتابهای Eric Arthur Blair،با نام مستعار جورج ارول،بر پایه نقد و تفسیر مسائل مختلف اجتماعی خصوصا نقد حکومتهای کمونیستی و انقلابهای توده ای نوشته شدن.
که در این بین،قلعه حیوانات (Animal Farm) و 1984 جزو مشهورترین و تاثیر گذارترین رمانهای ارول هستن.

به کسایی که از مزرعه حیوانات خوششون اومده،پیشنهاد می کنم حتما 1984 رو هم بخونن.
(فیلمی هم بر اساس این رمان ساخته شده http://www.imdb.com/title/tt0087803/)
همچنین رمان "آس و پاس ها" که در عین سادگی،فوق العاده تاثیر گذاره.

این کتاب یکی از بهترین کتاب هایی است که من خوندم و همیشه دنبال فیلمش بودم. اگر فیلم قلعه حیوانات رو پیدا کردید به من هم معرفی کنید!
از این رمان باید کارتون بسازند چون کارتونش قشنگ تر از آب در می آد. من اگه کارتون ساز بودم کارتون این رمان رو می ساختم.

Last edited:

MacBook

Registered User
لایک‌ها
201
اینجا در موردش بحث شده! هم نسخه های مجازیش و هم چاپی اون معرفی شدند
خیلی آقایی
ولی اینکه فقط انگلیسیه. درصورتیکه شما چند جا تاکید کردید که فارسیش هم هست!
من لینک فارسی رو نمی بینم اونجا فقط این لینک هست که نسخه انگلیسیه

اگه نسخه فارسی رو بهم برسونی ممنون میشم

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
من الان لیست E-book هام رو چک کردم اما باز متاسفانه ، نسخه فارسی اون رو نداشتم!
در مورد نسخه چاپی اون هم که همون تاپیک توضیح دادم هم در مورد انتشاراتش هم در مورد مترجمش

Pandemonium

Registered User
لایک‌ها
0
این کتاب یکی از بهترین کتاب هایی است که من خوندم و همیشه دنبال فیلمش بودم. اگر فیلم قلعه حیوانات رو پیدا کردید به من هم معرفی کنید!
از این رمان باید کارتون بسازند چون کارتونش قشنگ تر از آب در می آد. من اگه کارتون ساز بودم کارتون این رمان رو می ساختم.

هم فیلمش ساخته شده و هم کارتونش .

فیلمش رو دیدم قبلا .

از کارتونش نمونه هاشو دیدم . قدیمیه ...

----------------------------

واقعا از بهترین کتابهایی بوده که خوندم ...فوق العاده ...

maloose...to

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
رمان قلعه ی حیوانات علیرغم حجم بسیار کم ( در مقایسه با آثار مثلا الکساندر دوما مه عموما چندین جلد و هر جلد بالغ بر صد ها صفحه هست) و با توجه به اینکه نویسنده آثار معدودی داره و جزو نویسندگان پر کار محسوب نمیشه ...اثر خیای خوبی رو من گذاشت
کتابیه که بعد از خوندن تا مدتی فکر انسان رو مشغول میکنه

Dr.Mahda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

کتاب مزرعه حیوانات واقعاً شاهکاره. البته من چندتا نقد خوندم که به طرز جالبی "میجر" رو به لنین و یا مارکس تشبیه کرده بود و اون رو مظهر لنینیسم و مارکسیسم در داستان دونسته بود. اگه پیداشون کردم حتماً اینجا میذارمشون.
جدی؟ حتما! همین که تا الان ممنوع نشده خوبه.
همین الان هم نسخه‌‌هایی که وزارت ار شاد اجازه چاپشون رو داده کلی روشون سانسور انجام شده تا اجازه چاپ گرفته. می‌گین نه, نسخه انگلیسیش رو هم بخونید تا بفهمید.
این قدر ذهن حاکمیت باز نیست که بخواد از این کتاب برای آموزش استفاده کنه.
در ضمن بچه دبستانی‌ها این کتاب رو اصلاً نخواهند فهمید. بنابراین بهتره اصلاً نخونندش.
علت این هم که این کتاب این قدر به اوضاع ایران و خیلی دیگه از کشورها(در دوران بعد از انقلابشون) شبیهه, اینه که جورج اورول واقعاً یه تئوریسین سیاسی اجتماعی و قوی و در واقع, یک نابغه‌اس که تونسته یک تئوری رو در این داستان‌هاش شکل بده که خیلی از انقلاب‌ها و جنبش‌ها و وقایع رو شامل می‌شه و توجیه می‌کنه. اگه 1984 رو هم بخونید به این نکته بیشتر پی می‌برید.

پ.ن: کسی کتاب‌های دیگه از جورج اورول رو می‌شناسه که بهم معرفی کنه؟

ColdWorld

Registered User
لایک‌ها
6
دوستان اینم PDF کتاب 1984 به صورت فارسی!

جورج اورول
ترجمه ی حمید رضا بلوچ و با مقدمه ای از اریک فروم

جورج اورول (George Orwell) کتاب 1984 را در سال 1949 نوشت، زمانی که جنگ دوم جهانی به تازگی پایان یافته بود و جهان خطر تسلیم شدن در مقابل حکومتی ظالم و دیکتاتوری را به خوبی احساس کرده بود. در آن زمان جنگ سرد هنوز به معنای واقعی آغاز نشده بود و در دنیای غرب روشنفکرانی بودند که به دفاع از کمونیسم برخواسته بودند. اورول این کتاب را در واقع برای اخطار به غرب در مورد گسترش کمونیسم نوشت. اما داستان این اثر را میتوان تا حدود زیادی به شرایط حاکم بر تمام جوامع تحت سلطه ی حکومتهای استبدادی تعمیم داد.
داستان در سال 1984 (35 سال بعد از تاریخ نگارش کتاب) در شهر لندن رخ میدهد. بعد از جنگ جهانی حاکمان کشورهای قدرتمند به این نتیجه رسیده اند که اگر جهان به همین ترتیب روند افزایش ثروت را ادامه دهد ارکان جامعۀ طبقاتی به خطر افتاده و حکومتشان سرنگون خواهد شد. آنها تنها راه جلوگیری از این امر را نابود کردن ثروت تولید شده در جنگی بی پایان میبینند و ....

http://ebooks.ketabnak.com/misc.php?action=login&ENGINEsessID=9685332166fb903ea852547e1c39eefb
با
http://www.4shared.com/file/64379621/6bda6073/A108-George_Orwell-1984PERSIAN.html

MacBook

Registered User
لایک‌ها
201
حاجی حسابی دمت گرم. من کل نت رو گشته بودم ولی پیداش نکرده بودم.
فقط مشکلش اینه که اسکنش خیلی افتضاحه و اصلا نمیشه خوندش. با کیفیت بهترش رو نداری؟

بالا