فقط واسه من سواله كه فريد چطور به اين كشف بزرگ نائل اومده...
خوب اینو قبول ندارم!! خودت هم میتونی امتحان کنی!! چشماتو ببند بعد یه زن یا مرد هم جلوت وایستن!و تو هم نمیدونی که کی میخواد دست بزنه! اما با این حال زن که دست بزنه اون قضیه پیش میاد!اینکه چرا توسط زنان تحریک میشه به خاطر مسائل روانی هست که یک تحریک کوچک! اثارش چندبرابر میشه
این موضوع به جون خودم اتفاقی بوده! البته چند بار پیش اومده اما همش تصادفی بوده! چون اگه تصادفی نبود که اینجا مطرح نمیکردم! ادامه میدادم کارمو:lol:فقط واسه من سواله كه فريد چطور به اين كشف بزرگ نائل اومده...
دست زنا معمولا کوچک و ظریف ترهبه نقل از faridbahal :چه جالب من جواب مهرداد رو ندیده بودم:lol:
خوب اینو قبول ندارم!! خودت هم میتونی امتحان کنی!! چشماتو ببند بعد یه زن یا مرد هم جلوت وایستن!و تو هم نمیدونی که کی میخواد دست بزنه! اما با این حال زن که دست بزنه اون قضیه پیش میاد!
در مورد قلقلک چی؟ چرا خود ادم نمیتونه این کارو بکنه و در کل چی هست؟ چرا بعضی ها قلقلکی نیستن؟
این موضوع به جون خودم اتفاقی بوده! البته چند بار پیش اومده اما همش تصادفی بوده! چون اگه تصادفی نبود که اینجا مطرح نمیکردم! ادامه میدادم کارمو:lol:
روانشناسیبه نقل از faridbahal :ای بابا عجب گیری دادی ها!! حالا یه پسر ظریف مریف پیدا کن! بعد همون کاری که گفتم بکن! به ظریفی که نیست!
راستی این بحث تو چه مبحثی میگنجه؟ یعنی جزو کدوم یک از علوم میشه؟
بسوزه پدره تجربه :lol: :lol:به نقل از daftarekhaterat :فقط واسه من سواله كه فريد چطور به اين كشف بزرگ نائل اومده...
هيچ كس نميتونه خودش از قلقلك خودش خنده اش بگيره!به نقل از mahdi206 :اين قضيه قلقلك واسه من هم سوال بود! ايول به فريد كه اينو مطرح كرد! من حتي خودم از خودم قلقلكم ميگيره! ديگران كه فبها!:wacko:
چرا اينطوريه ؟ :f34r:به نقل از daftarekhaterat :هيچ كس نميتونه خودش از قلقلك خودش خنده اش بگيره!
ولي من بعضي جاهام رو قلقلك ميدم بدجوري هم خنده ام ميگيره!به نقل از daftarekhaterat :هيچ كس نميتونه خودش از قلقلك خودش خنده اش بگيره!
مثلا کجا ؟ :blush: :blush: :blush:به نقل از mahdi206 :ولي من بعضي جاهام رو قلقلك ميدم بدجوري هم خنده ام ميگيره!
نميدونم. واسه خودم هم سواله. تازه يه عده هستن اصلا قلقلكي نيستن. خودتو بكشي هم هيچ احساسي بهشون دست نميده. گمونم به سيستم هاي عصبي و ژنتيك مربوط ميشه.به نقل از mohsenmx :چرا اينطوريه ؟ :f34r:
اونها خنده نيست بالام جان..به نقل از mahdi206 :ولي من بعضي جاهام رو قلقلك ميدم بدجوري هم خنده ام ميگيره!
فكر بد نكن بابا! مثلا كمر! چه سمت راست و چه سمت چپ! اصلا نميتونم تحمل كنم! حالا يكي ديگه اگه يهويي بياد قلقلكم بده ديگه 6 متر ميرم هوا!!به نقل از mohsenmx :مثلا کجا ؟ :blush: :blush: :blush:
به نقل از mahdi206 :ولي من بعضي جاهام رو قلقلك ميدم بدجوري هم خنده ام ميگيره!
خوب برای اینکه این تحریکات به وسیله خود انسان انجام می گیره و غیر قابل پیشبینی براش نیست و به این تحریکات واکنش نشون نمیده چون دراصل این حرکات درمقابل قلقلک ریشه دفاعی دارندبه نقل از daftarekhaterat :هيچ كس نميتونه خودش از قلقلك خودش خنده اش بگيره!