BATISTUTA9
Registered User
دفاع برزیل هم فوق العاده کار کرد و زیاد به بازیکن های آرژانتین اجازه خودنمایی نداد
بهتره به جاي دفاع بگي برزيل، چون اون مرتيكه خر دونگا كل بازيكناش رو براي دفاع چينده بود.
الهي زن و بچش به عزاش بشينن
دفاع برزیل هم فوق العاده کار کرد و زیاد به بازیکن های آرژانتین اجازه خودنمایی نداد
چه خبره Crespo چان؟
آرژانتين خيلي زيبا بازي كردامشب؟!!
این دوست ما کرسپو خیلی داره تند میره
میگه همش برزیل دفاع می کرد. پس چرا آرژانتین حمله نمیکرد.
جز تیر دروازه ای که زدن تو نیمه اول و اون شوتی که دروازه بان گرفت دیگه چیکار کردن !؟!؟!؟ یه چند تا کرنر زدن
شما چون برات باخت آرژانتین قابل قبول نیست اینطوری حرف میزنی. دیدی که مسی محو بود. ورون محو بود.
توز خیلی تلاش می کرد اما راهی از پیش نمیبرد.
دروازه بانتون هم مشکل داشت.
به نظرت کدوم بازیکن آرژانتین عالی بازی کرد !؟!
گفتم كه، وقتي برزي ضد فوتبال بازي ميكنه امكان حمله از آرژانتين گرفته شد ولي با اين اوضاع هم بازم آرژانتين دست از حمله بر نداشت.:hmm:شما میگی برزیل دفاع کرد. اما آیا آرژانتین حمله کرد !؟!!؟
درسته بزیل 36 تا خطا کرد اما آرژانتین هم 23 تا خطا کرد!!
به نظرت ماسکرانو نمیتونست اخراج بشه. 2 3 دفعه هم فردوسی پور بهش اشاره کرد.....
جالبه
شما میگی ارژانتین دست از حمله برنداشت.
میشه بگی در نیمه دوم چند تا حمله و موقعیت گل رو دروازه برزیل ایجاد شد؟
من دیگه دارم میرم بخوابم
فردا در موردش صحبت خواهیم کرد....
ولی یه چیزی عجیبه اونم اینه که یه تیم با دفاع صرف و ضد فوتبال بازی رو 3 - 0 ببره !!!
جالب نیست به نظرت ....!؟
به نظر من ترکیب ارژآنتین تو بازی دیشب اشکال داشت! ارژانتین احتیاج به یه بازی سرعتی داشت! ریکلمه می تونست بیاد بیرون و ایمار که خیلی سریعتره و خوش تکنیک زودتر به زمین بیاد! چون ریکلمه قابلیت برگشت و دفاع نداره و با اون سرعت کمش مقابل ضد حمله های برزیل کاری نمی تونست بکنه! روی گل سوم هم دیدیم کامبیاسو هم اصلا خوب کار نکرد خیلی زودتر از اینها باید تعویض میشد! مورد دیگه اصرار ریکلمه برای پاسهای بلند طولی بود با وجود مدافعان بلند قد برزیل ارژآنتینی ها نمی تونستند روی توپهای بلند به نتیجه برسند و نتیجه هم این شد که هر توپی که ریکلمه می فرستاد برزیلی ها دفع می کردند! توز هم می تونست وسط یا گوش چپ بازی کنه چون سمت راست حرکت کردن براش مشکل بود! نکته دیگه بازی خوب ورون بود که نمی دونم چرا تعویضش کرد! ورون در گوش راست و حتی در تمام درگیری ها خیلی خوب بود و خیلی در کار تیمی شرکت میکرد و کمترین اشتباه رو داشت! اگه ریکلمه می اومد بیرون ایمار و ورون می تونستن خط هافبک ارژانتین رو تقویت کنن
واقعیت رو باید پذیرفت! دیشب ارژانتین بازی های قبل نبود! شاید اگر ارژانتین در مراحل ابتدایی جام حذف میشد من اینقدر ناراحت نمیشدم! اما تو این چند وقت ارژآنیتن دومین باریه که از برزیل 3 بر صفر میبازه! شاید اگر تیم دیگه ای بود تحملش راحتر بود اما حکایت برزیل و ارژانتین مثل حکایت ابی و قرمز خودمونه که برای هم کوری می خونیم!دوست عزیز
باز خدا رو شکر که شما منطقی برخورد می کنید.
من نمیگم برزیل فوق العاده بازی کرد. اما دلیل اینکه آرژانتین بازی رو نبرد به خودش برمیگرده نه به برزیل
آرژانتین دیشب اصلا مثل بازی های قبلش نبود. خود من که برزیلی هستم می گفتم آرژانتین قهرمان میشه اما اصلا بازی خوبی نکرد. مسی که یه فوق ستاره بود دیشب اصلا کاری از پیش نبرد.
باخت آرژانتین به ترکیب و شیوه اشتباه بازیشون برمیگرده نه به ضد فوتبال و ....
برزیل از موقعیت هاش بهتر استفاده کرد. جز اون تک به تکی که نصیب مسی شد چند بار دیگه تونستند تک به تک بشن؟
آرزو بر جوانان عيب نيست :lol::lol:
توهمت زياده :blink:
اگرم مياورد و در بهترين حالت بودن بازم هم جلوي آرژانتين لونگ مي انداختن![]()