• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قهرمان کوپا آمریکا کدام تیم هست ؟

قهرمان کدام تیم است ؟

• آرژانتین

Votes: 28 80.0%
  • برزیل

Votes: 7 20.0%

• Total voters
    35

BATISTUTA9

Registered User
لایک‌ها
0
دفاع برزیل هم فوق العاده کار کرد و زیاد به بازیکن های آرژانتین اجازه خودنمایی نداد

بهتره به جاي دفاع بگي برزيل، چون اون مرتيكه خر دونگا كل بازيكناش رو براي دفاع چينده بود.
الهي زن و بچش به عزاش بشينن

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
آفساید صحیح بود. فردوسی پور هم اشتباه گفت. توپ در آخرین لحظه به هاینزه خورد و افتاد جلوی پای مسی ای که در آفساید بود.

من نمیدونم فردوسی پور با این همه ادعا یه آفساید رو نمیتونه تشخیص بده؟ (البته طفلکی هوادار آرژانتین بود و بعد از گل سوم شروع کرد به دری وری گفتن)

حتی تلویزیون ونزوئلا از زاویه ی رو به درواه نشون داد و کاملا مشخص بود که آفساید صحیح بود. به هر حال... اصلا اهمیتی داره؟ از روبینیو هم یک بار تک به تک آفساید گرفته شد که اون اشتباه بود.

The Whites

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چه خبره Crespo جان؟:rolleyes:
تو انتظار داري با بازيكناني مثل مينيرو ، جوسوئه ، گيلبرتو ، فرناندو ، ... برزيل همون بازيئي انجام بده كه 4 - 1 آرژانتين رو برد ؟! اون هم مقابل آرژانتيني كه با اين همه ادعاي فوتبال زيبا و قاطع با اين همه بازيكن اصلي اومده بود.
آرژانتين خيلي زيبا بازي كردامشب؟!!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
این دوست ما کرسپو خیلی داره تند میره

میگه همش برزیل دفاع می کرد. پس چرا آرژانتین حمله نمیکرد.

جز تیر دروازه ای که زدن تو نیمه اول و اون شوتی که دروازه بان گرفت دیگه چیکار کردن !؟!؟!؟ یه چند تا کرنر زدن

شما چون برات باخت آرژانتین قابل قبول نیست اینطوری حرف میزنی. دیدی که مسی محو بود. ورون محو بود.

توز خیلی تلاش می کرد اما راهی از پیش نمیبرد.

دروازه بانتون هم مشکل داشت.

به نظرت کدوم بازیکن آرژانتین عالی بازی کرد !؟!

BATISTUTA9

Registered User
لایک‌ها
0
چه خبره Crespo چان؟:rolleyes:
آرژانتين خيلي زيبا بازي كردامشب؟!!

خبر خوشي، مگه من با شما اصلاً حرفي زدم كه مياي ميگي چه خبره؟ من با شما هيچ مشكلي ندارم، يعني با هيچ كس جز دونگا و برزيل مشكل ندارم. پس بيخودي به من گير نده كه حالم گرفتست و يه چيزي مي گم

از دونگا زد فوتبال بيشتر از اين هم انتظار نمي رفت. اون فقط به قثد دفاعي بازي كردن و خراب كردن بازي آرژانتين اومده بود.

اگه دونگاي نامرد ضد فوتبال بازي نمي كرد، آرژانتين هم قشنگ بازي مي كرد و هم مردانه و با اختلاف زياد مي برد.

اون برد بريل هم شانسي بود
ديگه هيچ غلطي نمي تونن بكنن:hmm:

BATISTUTA9

Registered User
لایک‌ها
0
این دوست ما کرسپو خیلی داره تند میره

میگه همش برزیل دفاع می کرد. پس چرا آرژانتین حمله نمیکرد.

جز تیر دروازه ای که زدن تو نیمه اول و اون شوتی که دروازه بان گرفت دیگه چیکار کردن !؟!؟!؟ یه چند تا کرنر زدن

شما چون برات باخت آرژانتین قابل قبول نیست اینطوری حرف میزنی. دیدی که مسی محو بود. ورون محو بود.

توز خیلی تلاش می کرد اما راهی از پیش نمیبرد.

دروازه بانتون هم مشکل داشت.

به نظرت کدوم بازیکن آرژانتین عالی بازی کرد !؟!

من تند نرفتم

شما ها يه جو ضد فوتبالي مي سازين و خيلي هم از نحوه بازي برزيل خوشحالين.
براي اينكه يه تيم فوتبال رو به معني واقعي بازي كنه بايد تيم مقابل هم مردانه بازي كنه
شماها انتظار چه حمله اي رو از آرژانتين دارين وقتي اون برزيل گند ميزن به بازي قشنگ؟
هوادارن آرژانتين هم ديگه انتظار بازي قشنگ و حملات رو نداشتن، چون برزيل ضد فوتبال بازي مي كرد.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
شما میگی برزیل دفاع کرد. اما آیا آرژانتین حمله کرد !؟!!؟

درسته بزیل 36 تا خطا کرد اما آرژانتین هم 23 تا خطا کرد!!

به نظرت ماسکرانو نمیتونست اخراج بشه. 2 3 دفعه هم فردوسی پور بهش اشاره کرد.....

BATISTUTA9

Registered User
لایک‌ها
0
شما میگی برزیل دفاع کرد. اما آیا آرژانتین حمله کرد !؟!!؟

درسته بزیل 36 تا خطا کرد اما آرژانتین هم 23 تا خطا کرد!!

به نظرت ماسکرانو نمیتونست اخراج بشه. 2 3 دفعه هم فردوسی پور بهش اشاره کرد.....
گفتم كه، وقتي برزي ضد فوتبال بازي ميكنه امكان حمله از آرژانتين گرفته شد ولي با اين اوضاع هم بازم آرژانتين دست از حمله بر نداشت.:hmm:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
جالبه

شما میگی ارژانتین دست از حمله برنداشت.

میشه بگی در نیمه دوم چند تا حمله و موقعیت گل رو دروازه برزیل ایجاد شد؟

من دیگه دارم میرم بخوابم

فردا در موردش صحبت خواهیم کرد....

ولی یه چیزی عجیبه اونم اینه که یه تیم با دفاع صرف و ضد فوتبال بازی رو 3 - 0 ببره !!!

جالب نیست به نظرت ....!؟

BATISTUTA9

Registered User
لایک‌ها
0
جالبه

شما میگی ارژانتین دست از حمله برنداشت.

میشه بگی در نیمه دوم چند تا حمله و موقعیت گل رو دروازه برزیل ایجاد شد؟

من دیگه دارم میرم بخوابم

فردا در موردش صحبت خواهیم کرد....

ولی یه چیزی عجیبه اونم اینه که یه تیم با دفاع صرف و ضد فوتبال بازی رو 3 - 0 ببره !!!

جالب نیست به نظرت ....!؟

مشكل شما عدم قبول واقعيته، واسه من وخيلي هاي ديگه آرژانتين قهرمانه:cool:

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
به نظر من ترکیب ارژآنتین تو بازی دیشب اشکال داشت! ارژانتین احتیاج به یه بازی سرعتی داشت! ریکلمه می تونست بیاد بیرون و ایمار که خیلی سریعتره و خوش تکنیک زودتر به زمین بیاد! چون ریکلمه قابلیت برگشت و دفاع نداره و با اون سرعت کمش مقابل ضد حمله های برزیل کاری نمی تونست بکنه! روی گل سوم هم دیدیم کامبیاسو هم اصلا خوب کار نکرد خیلی زودتر از اینها باید تعویض میشد! مورد دیگه اصرار ریکلمه برای پاسهای بلند طولی بود با وجود مدافعان بلند قد برزیل ارژآنتینی ها نمی تونستند روی توپهای بلند به نتیجه برسند و نتیجه هم این شد که هر توپی که ریکلمه می فرستاد برزیلی ها دفع می کردند! توز هم می تونست وسط یا گوش چپ بازی کنه چون سمت راست حرکت کردن براش مشکل بود! نکته دیگه بازی خوب ورون بود که نمی دونم چرا تعویضش کرد! ورون در گوش راست و حتی در تمام درگیری ها خیلی خوب بود و خیلی در کار تیمی شرکت میکرد و کمترین اشتباه رو داشت! اگه ریکلمه می اومد بیرون ایمار و ورون می تونستن خط هافبک ارژانتین رو تقویت کنن

Dong Fang BuBai

Registered User
لایک‌ها
13
من خودم طرفدار آرژانتینم ولی خب برزیل برد دیگه...چه خوشمون بیاد چه نیاد برزیل قهرمان شد...شد حکایت جام جهانی که همه میگفتن آرژانتین قهرمان میشه....

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به نظر من ترکیب ارژآنتین تو بازی دیشب اشکال داشت! ارژانتین احتیاج به یه بازی سرعتی داشت! ریکلمه می تونست بیاد بیرون و ایمار که خیلی سریعتره و خوش تکنیک زودتر به زمین بیاد! چون ریکلمه قابلیت برگشت و دفاع نداره و با اون سرعت کمش مقابل ضد حمله های برزیل کاری نمی تونست بکنه! روی گل سوم هم دیدیم کامبیاسو هم اصلا خوب کار نکرد خیلی زودتر از اینها باید تعویض میشد! مورد دیگه اصرار ریکلمه برای پاسهای بلند طولی بود با وجود مدافعان بلند قد برزیل ارژآنتینی ها نمی تونستند روی توپهای بلند به نتیجه برسند و نتیجه هم این شد که هر توپی که ریکلمه می فرستاد برزیلی ها دفع می کردند! توز هم می تونست وسط یا گوش چپ بازی کنه چون سمت راست حرکت کردن براش مشکل بود! نکته دیگه بازی خوب ورون بود که نمی دونم چرا تعویضش کرد! ورون در گوش راست و حتی در تمام درگیری ها خیلی خوب بود و خیلی در کار تیمی شرکت میکرد و کمترین اشتباه رو داشت! اگه ریکلمه می اومد بیرون ایمار و ورون می تونستن خط هافبک ارژانتین رو تقویت کنن

دوست عزیز

باز خدا رو شکر که شما منطقی برخورد می کنید.

من نمیگم برزیل فوق العاده بازی کرد. اما دلیل اینکه آرژانتین بازی رو نبرد به خودش برمیگرده نه به برزیل

آرژانتین دیشب اصلا مثل بازی های قبلش نبود. خود من که برزیلی هستم می گفتم آرژانتین قهرمان میشه اما اصلا بازی خوبی نکرد. مسی که یه فوق ستاره بود دیشب اصلا کاری از پیش نبرد.

باخت آرژانتین به ترکیب و شیوه اشتباه بازیشون برمیگرده نه به ضد فوتبال و ....

برزیل از موقعیت هاش بهتر استفاده کرد. جز اون تک به تکی که نصیب مسی شد چند بار دیگه تونستند تک به تک بشن؟

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
دوست عزیز

باز خدا رو شکر که شما منطقی برخورد می کنید.

من نمیگم برزیل فوق العاده بازی کرد. اما دلیل اینکه آرژانتین بازی رو نبرد به خودش برمیگرده نه به برزیل

آرژانتین دیشب اصلا مثل بازی های قبلش نبود. خود من که برزیلی هستم می گفتم آرژانتین قهرمان میشه اما اصلا بازی خوبی نکرد. مسی که یه فوق ستاره بود دیشب اصلا کاری از پیش نبرد.

باخت آرژانتین به ترکیب و شیوه اشتباه بازیشون برمیگرده نه به ضد فوتبال و ....

برزیل از موقعیت هاش بهتر استفاده کرد. جز اون تک به تکی که نصیب مسی شد چند بار دیگه تونستند تک به تک بشن؟
واقعیت رو باید پذیرفت! دیشب ارژانتین بازی های قبل نبود! شاید اگر ارژانتین در مراحل ابتدایی جام حذف میشد من اینقدر ناراحت نمیشدم! اما تو این چند وقت ارژآنیتن دومین باریه که از برزیل 3 بر صفر میبازه! شاید اگر تیم دیگه ای بود تحملش راحتر بود اما حکایت برزیل و ارژانتین مثل حکایت ابی و قرمز خودمونه که برای هم کوری می خونیم!
دونگا از قبل گفته بود نتیجه برام مهمه و همین حرف یعنی از ما انتظار فوتبال زیبا نداشته باشید! و همین طور هم بازی کرد! نکات مثبت برزیل این بود که تونست ارژآنتین رو تو زمین خودش خیلی خوب پرس کنه! به طوری که ارژآنتینی ها به راحتی نمی تونستن بین خودشون پاسهای تک ضرب استفاده کنن! و وقتی ارژآنتین جلو می کشید اونها روی ضد حملات اضافه میشدن و با سرعت به نیمه حریف می رسیدن و صاحب موقعیت میشدن! ارژآنیتن می تونست روی اشتباهاتش گل نخوره اما گل زدن به برزیل با این بازی بسته خیلی سخت بود ! هر چند اونها چندین بار دفاع برزیل رو شکستن و موقعیت خوب پیدا کردن! قبول دارم که ارژآنتینی هم نتونستن موقعیت تک به تک زیادی ایجاد کنن اما کار گروهیشون خیلی خوب بود! یه ذزه هم بد شانس بودن! نمونه ش شوت ریکلمه به تیرک دروازه و یا اون موقعیت که دو بار توپ به دفاع حریف خورد و...
در مورد مسی بهر نظر من مسی در مقابل بازیکنان قوی و با قدرت بدنی بالای برزیل کاری نمی تونست از پیش ببره! چون هیکلشون قابل مقایسه نبود!
نمی دونم چرا مشکل ارژآنتین در مقابل برزیل داره تکرار میشه و امیدوارم این طلسم شکسته بشه!
بعد از جام جهانی 2002 و بعد 2006 و حالا کوپا امریکا دیگه یه باختهای بچگانه ارژانتین اونم در حساس ترین لحظات که داره تبدیل به اپیدمی میشه و حسابی اذیتم میکنه عادت کردم! کاش مارادونا برای ارژآنتین تکرار میشد!
ارژآنتین برای من همیشه ارژآنتین هست! من با مارادونا ارژآنتین رو شناختم با باتیستوتا عاشقش شدم و با فوتبالش زندگی میکنم! حتی اگه آرژانتین اخرین تیم جهان هم باشه علاقه ام بهش کم نمیشه!
به برزیلی ها تبریک میگم!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ممنون دوست عزیز

من آرژانتینی نیستم اما از بازی مسی خوشم میاد. بازیکن خوبیه

دوستمون کرسپو دوست داره هر تیمی مقابل آرژانتین بازی می کنه باز بازی کنه که فرت فرت گل بخوره ....

برزیل هیچوقت دفاع کردن رو خوب بلد نبوده اما تازگیها دارم پوئن های مثبتی رو توش میبینم. درسته زیبا بازی نمی کنه اما دفاعش خیلی بهتر شده
به قول علیرضا علیفر دفاع کردن هم در فوتبال هنری است....

یک نکته هم به دوستمون کرسپو میگم: من منکر تیم استثنایی آرژانتین نیستم اما یک انسان یا یک تیم موفق تیمیه که در هر شرایطی بتونه حریف رو شکست بده.

خود ارژانتین هم جلو ایران باز بازی کنه مطمئن باش گل میخوره....

BATISTUTA9

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من ديروز واقعاً اعصابم به هم ريخته بود. داشتم بخدا ديونه ميشدم. به هركي مي رسيدم بد و بيراه مي گفتم.:wacko:
من با جون و دل عاشق آرژانتينم و همونجور كه گفتم توي بازي با مكزيك در جام جهاني تا مرز سكته هم رفتم :blink:
حالا هم اومدم كه بگه معذرت مي خوام.
من ديروز واقعاً رفتار تندي داشتم، ولي بخدا نمي دونستم دارم چيكار مي كنم چون واقعاً بهم ريخته بودم.
حالا از تمام برزيل دوستان عزيز هم معذرت مي خوام;)

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
سخت نگیر کرسپو جان

آرژانتین تیم خوبیه. هر تیمی هم یه روز خوبه یه روز بد

اما من به شخصه به بازی مسی علاقه زیادی دارم

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
آرزو بر جوانان عيب نيست :lol::lol:
توهمت زياده :blink:

اگرم مياورد و در بهترين حالت بودن بازم هم جلوي آرژانتين لونگ مي انداختن ;)

بابا برزيل كه تحقيرتون كرد . 3-0 يعني تحقير كامل آرژانتين :lol: اين قدر تحقيرتون كرده كه ديگه حد و حدود نداره

2 تا فينال ازتون گرفه . يه بازي دوستانه . 3 بازي آخرشون 10 تا گل برزيل زده و 1 دونه آرژانتين

ديگه چجوري بايد تحقير بشيد ؟ ;)

بالا