• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قهرمان کوپا آمریکا کدام تیم هست ؟

قهرمان کدام تیم است ؟

• آرژانتین

Votes: 28 80.0%
  • برزیل

Votes: 7 20.0%

• Total voters
    35

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
من منظورم اين نبود كه رونالدينيو و كاكا تو اون بازي خوب بازي نكردن بلكه ميگم دو تا بازيكن حرفه اي و درگير (جرارد و لمپارد) مهارشون كرده بودن!

عزیز من! :D من خیلی قشنگ برات توضیح دادم این دو بازیکن در اون بازی چه وضعیتی داشتن. و گرنه خودت هم میدونی این ها اگه واقعا آماده باشن به این راحتی ها قابل مهار نیستن. بعد هم بهتره بری نگاهی دوباره به بازی های میلان-لیورپول و برزیل-انگلیس بندازی و ببینی چند بار روی کاکا (اون هم در حالیکه موقعیت های خوبی برای گل زدن یا گل ساختن داشت) خطا کردن... بیشتر از توضیح نمیدم چون فکر کنم دیگه منظورم رو فهمیدی!

منكر موفقيتهاي خيلي بيشتر برزيل توي جامهاي جهاني هم نميشم(البته منكر تصميمات جانبدارانه فيفا به نفع برزيل هم نميشم)
میشه چند تا از این "تصمیمات جانبدارانه ی فیفا به نفع برزیل" رو مثال بزنی تا من بی اطلاع روشن بشم؟!
169.gif

ستاره ها هميشه نميتونن سرنوشت ساز باشن و حرف اول و آخر رو توي فوتبال كار گروهي ميزنه! و همين ملاك باعث شد بگم الان تيم آرژانتين آماده تره نه تعصب اينتر-آرژانتيني
23.gif

خودت هم میدونی اگه مسی و ریکلمه رو از آرژانتین بگیرن این تیم چیز زیادی ازش باقی نمیمونه! دست کم نصف قدرت اش رو از دست میده.

راستي در بازي فينال هم انتظار پيروزي پر گل آرژانتين رو ندارم , 4-0 كافيه!
302.gif

ببینیم و تعریف کنیم!

BATISTUTA9

Registered User
لایک‌ها
0
tقط برزيل . سالاره . سلطانه . تكه . بازي يا 2-0 به نفع برزيل ميشه يا 3-1
viva brasila

آرزو بر جوانان عيب نيست :lol::lol:
توهمت زياده :blink:

با توجه به این که ترکیب آرژانتین خیلی قوی تره و برزیل خیلی از ستارگانش رو نیاورده آرژانتین قهرمانه...تازه اگرم میاورد بازم آرژانتین قهرمان بود چون کاکا و رونالدینیو این روزها تو وضعیت جالبی نیستند و دست کم برای برزیل که خوب بازی نمی کنن

اگرم مياورد و در بهترين حالت بودن بازم هم جلوي آرژانتين لونگ مي انداختن ;)

BATISTUTA9

Registered User
لایک‌ها
0
نه، اصلا موافق نیستم با حرفت!

اول اینکه فقط موضوع رونالدینیو و کاکا نیست. دونگا میتونست خیلی های دیگه رو هم دعوت کنه: رونالدو (که واقعا آماده شده بود) / کارلوس (هنوز هم در پست خودش بهترین بازیکن برزیل ئه) / لوسیو / آدریانو / زی روبرتو / جونینیو / امرسون و حتی کافوی پا به سن گذاشته ... . اضافه شدن این ها میتونست از برزیل تیمی بسازه خیلی قوی تر و پر تجربه تر از تیم حال حاضر.

اصلا منطقی نیست که با استناد به این تیم جدید برزیل نتیجه بگیری که آرژانتین تیم بهتری داره! (شاید از روی حس تعصب اینتر-آرژانتینی ات بود :D)

بعد هم بازی برزیل با انگلیس رو مثال میزنی، خدایی اش تو اون بازی رونالدینیو و کاکا چند درصد آمادگی همیشه رو داشتن؟ اون ها همون بازیکن های همیشه بودن؟
رونالدینیو که در کل فصل خوبی رو پشت سر نگذاشت. بعد از این همه انتقادی که از جام جهانی به بعد ازش شد، نمیتونست بهتر از این هم باشه.
کاکا هم بعد از قهرمانی در اروپا و یک فصل فوق العاده سخت و پر فراز و نشیب که میلان پشت سر گذاشت، طبیعی بود که دیگه انگیزه ای برای یه بازی دوستانه و بی اهمیت نداشته باشه. از لحاظ جسمی و روحی خسته بود و میشد این رو حتی در طرز دویدنش هم دید!

فراموش نکن همین دو بازیکن که میگی خوب بازی نکردن تازگی ها، سه فصل رو بدون هیچ استراحتی پشت سر گذاشتن.
بعد از فصل 2005-2004، جام کنفدراسیون ها بود (که یادت هست همین کاکا و رونالدینیو و آدریانو با آرژانتین چکار کردن، اون 1-4 معروف...) / بعد اش فصل 2006-2005 بود و داستان های خاص خودش / بعد اش جام جهانی 2006 برگزار شد و امسال هم فصل 2007-2006. این ها سوپرمن که نیستن، آدم اند! بلاخره بعد از چند سال نداشتن تعطیلات تابستونی باید هم اینجور بازی کنن! غیر از اینه؟!!

یه دلیل اینکه برزیل چند وقت ئه که خوب بازی نمیکنه اینه که به یه مربی بزرگ نیاز داره. دونگا تازه کاره و نتونسته خوب از پس ستاره های برزیل بر بیاد. برزیل به مربی ای به بزرگی فیل بزرگ نیاز داره واقعا!

البته برزیل دونگا و آرژانتین باسیل 9 ماه پیش در امارت لندن بازی کردن و برزیل 0-3 برنده شد... نمیدونم، آرژانتین اینطوری داره جای برزیل رو تو جهان فوتبال میگیره؟! :D
////
حرف آخر اینکه آرژانتین در دو سال گذشته دو باخت تحقیر آمیز به همین "میمون ها" (لقب نژادپرستانه ی آرژانتینی ها برای سیاه پوست های برزیل) داده. الان بهترین فرصت رو داره تا به قول کرسپو، انتقام اش رو از این برزیل نصفه و نیمه بگیره.
221.gif

حالا فقط باید ببینیم این آرژانتینی که انقدر ازش تعریف میکنید با چه اختلافی برزیل رو در هم میکوبه!!

ببين,
برزيل در زمان پله و آرژانتين در زمان مارادونا بهترين دوره هاشون رو داشتن و بعد از اون دوره هم هر دوشون فراز و نشيباي زيادي داشتن. ولي من اصلاً اين حرفا رو قبول ندارم. نمي دونم كي بود كه ايران يونان رو زد و يونان هم فرانشه رو. پس ما بگيم ايران از فرانسه قويتره.
توي اون جام كنفدراسيون ها پكرمن مربي بود و همونجوري كه توي جام جهاني گند زد، توي اونم گند زد.
ولي حالا كسي مربيه كه اسمش آلفيو باسيل هست. اگه تمام اين ستاره هايي رو كه گفتي، دونگا آورده بود و همشونم 100% آماده مي بودن بازم آرژانتين با همين بازيكنان واسش يه آبروريزي كامل درست مي كرد.
ضمن اينكه نبايد اين مسئله رو هم از ياد ببيرم كه بين دو اسطوره اين كشور مارادونا خيلي از پله سرتر بود.
هر 10 يا 20 سال يكي پيدا ميشه كه شبيه پله باشه. مثل رونالدو، رونالدينهو و ...
ولي مثل مارادونا هر يك قرن. كه مسي الان 90% خصوصيات مارادونا رو داره نه 100%.
اين تيكه حرفاي ماله دو اسطوره رو هيچ كدومشو از خودم نگفتم;)

M A T R I X

Registered User
لایک‌ها
2
با اينكه شديدا" طرفدار آرژانتين هستم ولي با اين حرفها اصلا" موافق نيستم ! از روي تعصب داري ميگي !

برزيل در زمان پله و آرژانتين در زمان مارادونا بهترين دوره هاشون رو داشتن و بعد از اون دوره هم هر دوشون فراز و نشيباي زيادي داشتن. ولي من اصلاً اين حرفا رو قبول ندارم. نمي دونم كي بود كه ايران يونان رو زد و يونان هم فرانشه رو. پس ما بگيم ايران از فرانسه قويتره.

حالا اين پاراگراف اول حرفات درسته .
اما در مورد بقيه اش :

توي اون جام كنفدراسيون ها پكرمن مربي بود و همونجوري كه توي جام جهاني گند زد، توي اونم گند زد.

رفيق اگه گند زد ، پس چرا فدراسيون فوتبال آرژانتين شديدا" ميخواست باهاش تمديد كنه ؟! اصلا" گند نزد و همه ميدونن كه بهترين بازي ها رو آرژانتين از بين 36 تيم انجام ميداد و تو يه حادثه و تو ضربات پنالتي از ميزبان قوي اي مثل آلمان شكست خورد ! اين اسمش گند زدنه ؟!

ولي حالا كسي مربيه كه اسمش آلفيو باسيل هست. اگه تمام اين ستاره هايي رو كه گفتي، دونگا آورده بود و همشونم 100% آماده مي بودن بازم آرژانتين با همين بازيكنان واسش يه آبروريزي كامل درست مي كرد.

يك اظهار نظر كاملا" جانب دارانه و از روي تعصب هست ! شايد اگر برزيل با تمام بازيكناش ميومد ، آرژانتين قهرمان مي شد ولي نه به اين قطعيت و با آبرو ريزي !

ضمن اينكه نبايد اين مسئله رو هم از ياد ببيرم كه بين دو اسطوره اين كشور مارادونا خيلي از پله سرتر بود.

شما خودت ميگي بازي فوتبال ، يه بازيه گروهيه ... اونوقت تك ستاره ها رو مقايسه ميكني !؟

در ضمن شايد دليل اينكه هر 10 سال يه بازيكن مثل پله مياد ، قدرت زياد و استعدادهاي برزيلي باشند نه ناتواني پله در مقابل مارادونا !

از خودت بگو .. چه خبر !؟:D

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
ولي حالا كسي مربيه كه اسمش آلفيو باسيل هست.

آلفیو باسیل بزرگ، 9 ماه پیش به همین برزیل 0-3 باخت...! :D

یه توصیه ی دوستانه بکنم؟ جای دیگه ای این حرف ها رو نزن!!

فکر کنم خیلی کلیشه ای بشه که بخوام راجع به خصوصیات "سلطان فوتبال" بنویسم. (مثلا اینکه در 17 سالگی برزیل رو قهرمان جهان کرد / 3 بار به عنوان قهرمانی جهان رسید / تقریبا در 90 بازی ملی برای برزیل، 75 گل به ثمر رسوند / تنها بازیکنی که بدون اینکه بخواد خودش رو مثل روماریو قیمه قیمه کنه، 1000 گل رو در طی دوران بازی اش به ثمر رسوند / شاید وفادارترین بازیکن تاریخ فوتبال باشه که هیچوقت برزیل رو به مقصد اروپا ترک نکرد / برترین گلزن تاریخ برزیل (در حالیکه باتیستوتا برترین گلزن تاریخ آرژانتین ئه نه مارادونا) / در بسیاری از نظرسنجی هایی که در آخرین روز های قرن بیستم انجام شد، پله به عنوان برترین فوتبالیست قرن انتخاب شد / و...)

من خیلی مارادونا رو دوست دارم، به هر حال به نسل من هم نزدیک تره و خیلی بیشتر فیلم های بازی هاش رو دیدم تا پله. ولی چند بار در جمع بزرگان فامیل که هم بازی های پله رو به یاد دارن و هم بازی های مارادونا رو، وقتی سئوال کردم که "مارادونا بازیکن بزرگتری نبوده؟"، با پوزخند شون مورد تمسخر قرار گرفتم! :D (میتونی خودت امتحان کنی، ضرری نداره!)

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
اوه ضمنا راجع به این حرفت:

برزیل در طول تاریخ همواره بازیکنان بزرگ و نامدار و با کیفیت تر ِ "بیشتر"ی به نسبت آرژانتین داشته.

اشتباه نگیری یه وقت، دارم راجع به "کمیت" صحبت میکنم. اگه بخوایم "کیفیت" رو در نظر بگیریم، درسته، آرژانتین هم داشته چند تایی بازیکن به بزرگی و با کیفیتی بازیکن های برزیل.

ولی وقتی میرسیم به کمیت اینجاست که برزیل حرف اول رو در دنیا میزنه. هیچ کشوری در تازیخ فوتبال به اندازه ی برزیل بازیکن بزرگ پرورش نداده، این یه حقیقت عینی ئه و همه هم میدونن.

دلیل اینکه انقدر زود به زود یک نام بزرگ از برزیل ظهور میکنه هم همین استعداد ذاتی برزیلی ها در فوتبال ئه.

فقط نگاهی به نام های بیست سال اخیر برزیل بندازید: روماریو / ریوالدو / رونالدو. از جدید تر ها: رونالدینیو / کاکا.

آرژانیتن: باتیستوتا / از جدید تر ها مسی... نمیدونم دیگه!

BATISTUTA9

Registered User
لایک‌ها
0
با اينكه شديدا" طرفدار آرژانتين هستم ولي با اين حرفها اصلا" موافق نيستم ! از روي تعصب داري ميگي !

درسته كه تعصب شديد دارم، ولي من اكثر وقتا توي نوشتن مطالب سعي مي كنم كه ازش استفاده نكنم:cool:

رفيق اگه گند زد ، پس چرا فدراسيون فوتبال آرژانتين شديدا" ميخواست باهاش تمديد كنه ؟! اصلا" گند نزد و همه ميدونن كه بهترين بازي ها رو آرژانتين از بين 36 تيم انجام ميداد و تو يه حادثه و تو ضربات پنالتي از ميزبان قوي اي مثل آلمان شكست خورد ! اين اسمش گند زدنه ؟!

يادم رفت كه بگم منظورم از گند زدن توي جام جهاني چيه، منظورم اون دوتا تعويض اشتباه بود. آوردن كروز و كامبياسو به جاي كرسپو و ريكلمه;)

يك اظهار نظر كاملا" جانب دارانه و از روي تعصب هست ! شايد اگر برزيل با تمام بازيكناش ميومد ، آرژانتين قهرمان مي شد ولي نه به اين قطعيت و با آبرو ريزي !

اينو قبول دارم:blush:

شما خودت ميگي بازي فوتبال ، يه بازيه گروهيه ... اونوقت تك ستاره ها رو مقايسه ميكني !؟

اينو جدا از اون مسائل بيان كردم:)

در ضمن شايد دليل اينكه هر 10 سال يه بازيكن مثل پله مياد ، قدرت زياد و استعدادهاي برزيلي باشند نه ناتواني پله در مقابل مارادونا !

آرژانتين از نظر استعداد اگه از برزيل جلو نباشه،عقبم نيست:eek:

من خیلی مارادونا رو دوست دارم، به هر حال به نسل من هم نزدیک تره و خیلی بیشتر فیلم های بازی هاش رو دیدم تا پله. ولی چند بار در جمع بزرگان فامیل که هم بازی های پله رو به یاد دارن و هم بازی های مارادونا رو، وقتی سئوال کردم که "مارادونا بازیکن بزرگتری نبوده؟"، با پوزخند شون مورد تمسخر قرار گرفتم! :D (میتونی خودت امتحان کنی، ضرری نداره!)

من ميگم كه، بخدا پرسيدم كه ميگم
من حتي خودم يه كلمه به اينا اضاف نكردم;)

اوه ضمنا راجع به این حرفت:
برزیل در طول تاریخ همواره بازیکنان بزرگ و نامدار و با کیفیت تر ِ "بیشتر"ی به نسبت آرژانتین داشته.

100% مخالفم:hmm:

آرژانیتن: باتیستوتا / از جدید تر ها مسی... نمیدونم دیگه!

اورتگا، ردوندو، ساويولا، ته وز، گاگو، هيگوئين و ....:p:p

M A T R I X

Registered User
لایک‌ها
2
نميدونم چرا برخلاف ميلم نميتونم زياد از هم سليقه ي خودم طرفداري كنم و يه نمه رفتم طرف رديو هد ولي خوب :

در مورد ستاره ها ، همه ي ما ميدونيم كه همواره برزيل بهترين و بيشترين فوتباليستهاي تراز اول رو داشته ، حتي خيلي خيلي بيشتر از آرژانتين .

اورتگا، ردوندو، ساويولا، ته وز، گاگو، هيگوئين و ...

نه ديگه ، تعصب رئالي نداشتيم ! از بين اينايي كه گفتي ، زياد از ردوندو نديدم ولي اورتگا رو آره ، اونم يه ستاره بود !
در ضمن من عاشق بازي خستگي ناپذير يعني خاوير زانتي هستم !
ولي برزيل رو ببين :
تو همين بازيكناي حال حاضرش : رونالدو - روناليدينيو - كاكا - آدريانو - روبينيو - كارلوس و .....

اما يه چيزي كه تو آرژانتين ، مخصوصا" اخيرا" خيلي متمايز از تيم هاي ديگه و مشهوده تاكتيك پذيري فوق العاده ي بازيكنان آرژانتين و تيم وركشون هست ! كه فكر ميكنم از زمان پكرمن اوج گرفت !

يه چيز ديگه .. من هميشه از اين سه تا بدم ميومد :
1- كرسپو : به خاطر اينكه ميديدم جاي باتستوتا مياد تو زمين
2- توتي : جاي الكس محبوب رو گرفت ! (البته با اشتباهاته صريح تراپاتوني در حالي كه ميتونست هردو رو بازي بده!)
3- كارلتو : به خاطر خراب كردن ريوالدو هيچ وقت نمي بخشمش ! تنها خبري كه از روزنامه هاي ورزشي يادم مونده ، خبر خداحافظي ريوالدو از تيم ملي بوده ! خيلي دردناك بود واسم !
(البته در شايستگي اين 3 نفر شكي نيست .. ولي باب ميل من نبودن !)

jaxi200

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
الان وقته خوبیه برای آرژانتینی ها که بتونن قهرمان بشند.
اگر برزیل ستارگانش رو داشت حتی آرژانتین نمیتونست خواب قهرمانی رو هم ببینه.

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
حالا فینال کی هست؟؟؟

چه روزی و چه ساعتی؟؟

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
یه مقاله ی عالی راجع به فینال امسال و همچنین دوره ی قبل کوپا آمریکا از سایت هرالد تریبون / هر کی حوصله کرد بخونه!

Copa America: Brazil and Argentina continue storied rivalry in final

The Associated Press
Published: July 13, 2007

MARACAIBO, Venezuela: Argentina has Brazil right where it wants it — in the final of the Copa America.

Irked by the way in which it lost the Copa final to Brazil three years ago in Peru, Argentina was glad both teams set up a rematch in the final on Sunday.

Argentina was moments from winning the 2004 final in injury time until Adriano scored for 2-2 in the last act of regulation, forcing a penalty shootout in which Brazil prevailed 4-2.

"It's a thorn I still have nailed to my back and I want to take it out," Argentina's Carlos Tevez said upon arriving in Venezuela three weeks ago.

That defeat, the first by Argentina to Brazil in nine Copa finals, made it easier for coach Alfio Basile to convince some of his best players to keep their boots on after the long European season. They haven't disappointed, justifying their pre-tournament favoritism by sailing through the first South American championship hosted by Venezuela.

Inspired performances by Lionel Messi, Tevez and Juan Roman Riquelme have helped the Albiceleste to a perfect 5-0 record, racking up a tournament-best 16 goals.

Argentina dispatched Peru 4-0 in the quarterfinals and Gold Cup runner-up Mexico 3-0 in the semifinals, hijacking the jogo bonito (beautiful play) expected of its archrival.

However, since making the final, the Argentines have been determined to play down hype that it was out to pay back Brazil.

"To focus in on the word revenge generates an obsession that can have a negative impact on the team's psychological health," midfielder Esteban Cambiasso said. "For us, the game is great opportunity to be crowned champions, against a rival that we all want to play."

Unlike Argentina, Brazil was blown off by Ronaldinho and Kaka, who wanted a holiday. Robinho, whose six goals make him the tournament's top scorer, has filled in nicely but Brazil's younger team has still been inconsistent. It opened with a 2-0 loss to Mexico, edged Ecuador 1-0 in its last group match, crushed Chile 6-1 in the quarterfinals, and needed a penalty shootout to knock out Uruguay in the semifinals.

"A lot of people, they say 'Brazil doesn't play good, Brazil doesn't have the same team.' Of course, we are a new team that hasn't played together, with new players," Pele said this week. "But the most important thing is to represent your country in the finals and Brazil is doing that. It's something you have to respect."

The Argentines were the last people taking Brazil for granted, not only after what happened in 2004, but also because of games since in their storied rivalry.

Brazil won 4-1 to take the 2005 Confederations Cup, and 3-0 in London last September in Dunga's first match as coach. Midfielder Elano scored twice that day, and was expected to start on Sunday.

"There's no favorite when Argentina and Brazil play," said defender Javier Zanetti, one of six Argentine veterans of the 2004 loss who traveled to Venezuela.

Indeed, parity dominates the rivalry.

In 90 meetings since 1914 — two years before the Copa America began — Brazil has won 35 times to Argentina's 33, although Argentina has 146 goals to Brazil's 142.

Brazil has five World Cups to Argentina's two, but in the Copa America Argentina has ruled.

Argentina boasts a 15-8-8 overall record in the tournament against its much larger neighbor.

The Argentines are tied with Uruguay for the most South American titles at 14, while Brazil was a distant second with seven, though it's prevailed in three of the last four editions of soccer's oldest international tournament.

Argentina's bid for its first Copa title since 1993 was likely to be without striker Hernan Crespo, despite his hopes of returning for the final after injuring his leg on a penalty kick during Argentina's 4-2 win over Colombia in group play.

Brazil will miss midfielder Gilberto Silva, who was automatically suspended after picking up his second yellow card against Uruguay.

"It's the big match, the one every player reaching the national team wants to play," said Brazil winger Daniel Alves, who will play against Argentina for the first time.

Uruguay meets Mexico for third place on Saturday in Caracas.

___

Possible lineups:

Argentina: Roberto Abbondanzieri, Javier Zanetti, Roberto Ayala, Gabriel Milito, Gabriel Heinze, Juan Sebastian Veron, Javier Mascherano, Esteban Cambiasso, Juan Roman Riquelme, Lionel Messi, Carlos Tevez/Hernan Crespo.

Brazil: Doni, Alex, Juan, Gilberto, Maicon, Elano, Mineiro, Josue, Julio Baptista, Robinho, Vagner Love

ehsan999

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
با همه احترامي كه براي دوستان قائلم
من ميگم برزيل با پنالتي مي بره

BATISTUTA9

Registered User
لایک‌ها
0
الان وقته خوبیه برای آرژانتینی ها که بتونن قهرمان بشند.
اگر برزیل ستارگانش رو داشت حتی آرژانتین نمیتونست خواب قهرمانی رو هم ببینه.

اولاي اين تاپيكم گفته بودم ولي نمي دونم به كي؟
بازم مي گم كه آرزو بر جوانان عيب نيست:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
ولی عجب فوتبال زیبا و قوی ای داره بازی میکنه این آرژانتین!!! :D

اشکال نداره نیمه دوم جبران میکنید!

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
خوب یه بار دیگه ثابت شد که فوتبال غیر قابل پیش بینی هست

برخلاف انتطارات و پیش بینی ها این برزیل که تو نیمه اول دو صفر جلو هسته

The Whites

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

آره.عجب فوتبالي بازي مي كنن آرژانتين و مسي.سوپر سوپر استار همه دورانه اين مسي:D

M A T R I X

Registered User
لایک‌ها
2

باشه ... مسخره كن !
unhappy.gif
ما هم اساسا" حرفي واسه گفتن نداريم !
sad.gif

لذا صبر ميكنيم تا پايان ديدار !
astonished.gif

اينو هم داشته باش ...
pained.gif

با این وضعی که برزیل داره، آرژانتین قهرمان میشه.

m-sh

Registered User
لایک‌ها
9
دقیقه 68 :

سه هیچ به نفع برزیل !!!!

بالا