• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قویترین دیکشنری >>>>> narcis 5

hamed_mp

Registered User
لایک‌ها
9
به نقل از Shahed :
عجیبا غریبا ! یعنی کسی اینارو دانلود کرده؟ جدی؟
اگه با uds کار کرده بودی این حرف رو نمی زدی ، با برنامه universal download share
خیلی راحت می تونی همه لینکارو دانلود کنی

eermaan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینکه فایل های رو اینقدر کوچیک اسپلیت کردی، خیلی بده، من اینترنت پرسرعت دارم (حدود 500 کیلوبایت در هر ثانیه) ولی با اینکارت اصلا حوصله ی دانلود اینهمه فایلو ندارم. میتونی لطفی کنی و 4-5 تا فایل 100 مگابایتی روی rapidshare آپلود کنی.
ممنون میشم، اقبال

Siavash25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از eermaan :
اینکه فایل های رو اینقدر کوچیک اسپلیت کردی، خیلی بده، من اینترنت پرسرعت دارم (حدود 500 کیلوبایت در هر ثانیه) ولی با اینکارت اصلا حوصله ی دانلود اینهمه فایلو ندارم. میتونی لطفی کنی و 4-5 تا فایل 100 مگابایتی روی rapidshare آپلود کنی.
ممنون میشم، اقبال

تاييد ميشه،فکر اونا که اينترنت پر سرعت دارند يا خارج از کشورن رو هم بکن

:((

mahdi717

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا ممنون. این یکی کرک کار کرد. خیلی عالی بود.
من راحت دانلود کردم. البته چند روزی طول کشید ولی چون اینترنت پر سرعت دارم تو شرکت راحت دانلود کردم.
اگه با برنامه universal share doenloader کار کنید خیلی راحت می توننین از rapidshare یا سایتهای upload دیگه دانلود کنین.
خوش باشین.

eermaan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mahdi717 :
آقا ممنون. این یکی کرک کار کرد. خیلی عالی بود.
من راحت دانلود کردم. البته چند روزی طول کشید ولی چون اینترنت پر سرعت دارم تو شرکت راحت دانلود کردم.
اگه با برنامه universal share doenloader کار کنید خیلی راحت می توننین از rapidshare یا سایتهای upload دیگه دانلود کنین.
خوش باشین.
اینکه میگم تو 3-4 فایل باشه بخاطره اینه که میخوام تو 1-2 ساعت دانلود بشه نه چند روز.

gooshkon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان ارجمند آیا چنین امکانی وجود دارد که update را نیز ضمیمه نمایید
بانک اطلاعاتی خالی برنامه آموزش لغات
افزوده شدن اطلاعات مترادفها (Synonyms) و متضادها (Antonyms) به لغات بانک اطلاعاتی. امکان کپی لغت در کلیپ بورد برای انتقال آن به سایر برنامه ها. امکان کپی لغت در کلیپ بورد برای انتقال آن به سایر برنامه ها.
افزایش قدرت عملکرد و تشخیص لغات برنامه «نارسیس همه جا». امکان دسترسی به لیست لغات جستجو شده در هر بار استفاده از برنامه «نارسیس همه جا». امکان انتقال لغت جستجو شده در برنامه «نارسیس همه جا» به دیکشنری. امکان ذخیره لغات مارک شده در لیست علائق دیکشنری اصلی نارسیس در یک فایل (برای مطالعه بعدی یا استفاده در آموزش لغات). تعداد امتیازهای نصب کلیه دوستانی که از این Update استفاده کنند به تعداد اولیه پنج امتیاز بازگردانده خواهد شد.
به علت حجم زیاد آخرین تغییرات (حدود 80MG) امکان Download آنها از روی سایت برای اغلب کاربران موجود نیست،
با تشکر از زحمات شما

hamed_mp

Registered User
لایک‌ها
9
این آپدیتی که میگی کجا هست ؟
لینکش رو بده دانلود کنم و براتون تیکه تیکه آپلود کنم

hamed_mp

Registered User
لایک‌ها
9
به نقل از eermaan :
اینکه میگم تو 3-4 فایل باشه بخاطره اینه که میخوام تو 1-2 ساعت دانلود بشه نه چند روز.
عزیز اگه حجمش رو بیشتر می کردم اون موقع وقتی می خواستی هر کدوم از لینکا رو دانلود کنی به راحتی نمی تونستی چون سایت رپید شیر نمی زاشت

من نمی دونم دوستانی که با Universal shared donwloader سه سوت همه رو دانلود کردند چه فرقی می کنند با شما
برو این برنامه رو نصب کن ببین چقدر راحت با همون سرعتی که داری دانلود می شه ( فقط کافیه که دستت بیاد تا آخرش یه ضرب رفتی )

eermaan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از hamed_mp :
عزیز اگه حجمش رو بیشتر می کردم اون موقع وقتی می خواستی هر کدوم از لینکا رو دانلود کنی به راحتی نمی تونستی چون سایت رپید شیر نمی زاشت

من نمی دونم دوستانی که با Universal shared donwloader سه سوت همه رو دانلود کردند چه فرقی می کنند با شما
برو این برنامه رو نصب کن ببین چقدر راحت با همون سرعتی که داری دانلود می شه ( فقط کافیه که دستت بیاد تا آخرش یه ضرب رفتی )
من حتما میتونم از رپید شیر دانلود کنم که این حرفو گفتم(هر چقدر بخوام میتونم در حالت فری در هر ساعت دانلود داشته باشم)
اینم که میگم تیکه های بزرگ آپلودمیکردی، یه درخواست نرمال و طبیعیه، معمولا اینجوری آپلود میکنن. (سایز یک مگا هیچ جا ندیدم!)
بهرحال اگه میتونی این لطفو بکنی ممنونت میشم. (اگه بتونم جبران میکنم)

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
خوب تقریبا دو ماه ا آخرین پست اینجا گذشته، ولی من یک سؤال در مورد دیکشنری نارسیس داشتم گفتم اینجا بپرسم شاید دوستانی که کار کرده اند باهاش، راهنمایی کنند:
من میخوام وینوزم رو عوض کنم و نارسیس روی C نصب شده و چون بطور مرتب از این لاینترش استفاده کردم، نمیخام که وقتی دوباره ویندوز ریختم مجبور بشم از اول شروع کنم لایتنرش رو. خوب حتما یک دیتابیسی برای این آزمون لغات (لایتنر) داره برای هر user دیگه. حالا اگه کل فولدرش رو توی Program Files بک آپ بگیرم و بعد از عوض کردن ویندوز بریزیم جای فولدر جدیدش، اون لاینتر اطلاعاتش حفظ میشه؟
میشه کمک کنید؟ آحه من نمیدونم فایل این دیتابیسش چی هست. ممنون

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
خوب تقریبا دو ماه ا آخرین پست اینجا گذشته، ولی من یک سؤال در مورد دیکشنری نارسیس داشتم گفتم اینجا بپرسم شاید دوستانی که کار کرده اند باهاش، راهنمایی کنند:
من میخوام وینوزم رو عوض کنم و نارسیس روی C نصب شده و چون بطور مرتب از این لاینترش استفاده کردم، نمیخام که وقتی دوباره ویندوز ریختم مجبور بشم از اول شروع کنم لایتنرش رو. خوب حتما یک دیتابیسی برای این آزمون لغات (لایتنر) داره برای هر user دیگه. حالا اگه کل فولدرش رو توی Program Files بک آپ بگیرم و بعد از عوض کردن ویندوز بریزیم جای فولدر جدیدش، اون لاینتر اطلاعاتش حفظ میشه؟
میشه کمک کنید؟ آحه من نمیدونم فایل این دیتابیسش چی هست. ممنون

هیشکی اینجا رو ندیده که راهنمایی کنه؟:(

Sunboy454

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با پشتیبانی در تماس باش ؛

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
چجورياست؟؟؟
قشنگ متن رو ترجمه میکنه؟ يا نه؟

par_ham

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
322
نارسیس متن ترجمه نمیکنه !

alinorther

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
salam dooste aziz man kheyli azat mamnoonam mikhastam age mishe part 119 ke pak shodero dobare upload koni chon fila naghese thx very much

alinorther

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
lotfan agar part 119 ro darin baraye man bezarid chon az site bardashte shode

بالا