• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قيمت خطوط اختصاصي اينترنت اعلام شد

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
آره 2 مگ میدن ، نامه از یه شرکتی جور کنی یا دانشجو باشی راحت میدن ، سرعت دانلودش هم تا اونجایی که بچه هایی که 1 مگ و 2 مگ گرفتن ازش ، تو تاپیک ایرانسل گفتن همون سرعت اسمی هست (مثل بقیه سرویس های نامحدود ، درسته ضریب اشتراک داره ولی سرعت اسمی رو میده در اکثر موارد). البته من تاپیک ایرانسیل پی سی رو میگم ، مال پی تی رو نخوندم :دی

2مگ اسمی یعنی 250Kb/s سرعت دانلود میده؟ من یادمه همین چن وقت پیش تو بازارچه یکی دربه در دنبال اشنا بود برا گرفتن 512 ایرنسل :D مطمئنی 2 مگ به همه میدن؟ :)

Undisclosed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
2مگ اسمی یعنی 250Kb/s سرعت دانلود میده؟ من یادمه همین چن وقت پیش تو بازارچه یکی دربه در دنبال اشنا بود برا گرفتن 512 ایرنسل :D مطمئنی 2 مگ به همه میدن؟ :)

من خودم از اپراتور پرسیدم ، برای یه بنده خدایی 512 گرفتم ، گفت به دانشجو ها هم اگه درخواست بدن تا دو مگابیت هم میدیم. نامه شرکتی که داشته باشی که دیگه هر چی تو نامه قید کنی بهت میدن ، میخواد 512 باشه میخواد 2 مگ باشه. خب منم نگفتم به همه میدن ، باید نامه دانشجویی یا شرکتی داشته باشی دیگه ، اون بنده خدا هم نتونسته نامه جور کنه لابد.

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
استارتر تاپیک حتما بخونه :

حکایت آن پادشاه که گوزیدن را ممنوع کرد

در گذشته های دور پادشاهی بیگانه بر سرزمین مادری مسلط شد. او بد خواه و در عین حال زیرک بود. و وزیری داشت از خودش بسی بد خواه تر و زیرک تر. به او امر کرد که راهی بیاب تا بر روح و جان این مردمان مسلط شوم بدون آنکه بفهمند و اعتراضی بکنند. وزیر تفکری کرد و طوماری بنبشت و به جارچیان داد تا در سراسر شهرها و دیهات ها بخوانند. قوانین جدید اعتقاد به دین قدیم و سواد آموزی را غیر قانونی اعلام کرد. و مالیاتها را به سه برابر افزایش داد. شب زفاف عروس از آن شاه بود و ارزش جان مردمان به اندازه چهارپایان کشور همسایه که موطن اصلی شاه بود اعلام شد. هر گونه اعتراض و مخالفت با این قوانین مجازات مرگ داشت و در نهایت طبق این قوانین گوزیدن و چسیدن هم ممنوع اعلام شد.

پادشاه گفت: ای وزیر این همه فشار آنان را به شورش وا خواهد داشت و مگر قرار نبود انقلاب مخملی کنیم؟ وزیر گفت: نگران نباشید اعلیحضرت. به بند گوزیدن دقت نفرمودید. همان سوپاپ اطمینانیست که انرژی اعتراضشان را خالی کنند.

و چنین شد که وزیر گفت. مردم لب به اعتراض گشودند که این ظلمی آشکار است. این طبیعی است که پادشاه بخواهد مردم را به دین خودش در آورد و یا سواد خواندن آنان را بگیرد. همچنین افزایش مالیات همیشه مطلوب شاهان بوده و مالکیت در شب زفاف هم رسمی قدیمیست. و بی ارزش بودن جان ما در مقابل جان مردمان همسایه هم از وطن پرستی شاه است اما دیگر منع چسیدن و گوزیدن خیلی زور است. و تازه مگر پادشاه می تواند در تمام مستراح های این سرزمین نگهبان بگمارد. آنان که باسواد تر بودند داد سخن دادند که تازه جانم خالی نمودن باد روده برای سلامت مفید است و هیچ قبحی در آن نیست. و اینان متحجرانی بیش نیستند که سرشان را در تنبان خلایق فرو می کنند. با کلی کیف به خاطر این تفسیر علمی و کلمه متحجر سر تکان می دادند و خودشان را روشنفکر می نامیدند. وگفتند تازه مگر خود شاه نمی گوزد. جک های بسیاری ساختند در مورد شاه که از فرط نگوزیدن ترکیده, یا برای کنترل بر روده اش چوب پنبه به ماتحتش فرو کرده, یا مثل سگ بو کشان دماغش را به سوراخ کون مردم می چسباند واینها را برای هم اس ام اس کردند و کلی خندیدند.نگهبانان حکومت در سراسر سرزمین پخش شدند تا اجرای قوانین را تضمین کنند. هر از چند گاهی بی خبر به مستراح ها یورش می بردند و افراد گوزو را دستگیر می کردند و به منکرات می بردند. اما مردم همچنان به چسیدن و گوزیدن در خفا ادامه می دادند و این صداهای بویناک روده شان را اعتراضی عظیم به حکومت می دانستند. مردم به صحراها می رفتند و می گوزیدند. در کوچه های شهر نگاهی به این ور و آنور می انداختند و پیفی می دادند. حتی مهمانی های زیر زمینی می گرفتند لوبیا می خوردند و گروپ گوز راه می نداختند. بعد از مدتی دیگر کسی آن ماجرای منع سواد و دین اجباری و کاپیتولاسیون و عروس دزدی و مالیات را به خاطر نیاورد و همگان سعی کردند از این آخرین حق بدیهی خوشان دفاع کنند. و در همین احوال پادشاه و وزیرش در قصر قهقهه سر می دادند که چه زیرکانه مردمان را در بخارات اسیدی خودشان غرق کرده و همگان را گوزو کرده اند

T-Roy

Registered User
لایک‌ها
533
چرا جفنگ میگید؟

اسمی و غیر اسمی چیه دیگه؟

ما یک سرویس Dedicated داریم که اختصاصیه!
یک سرویس Shared داریم که همون اختصاصی رو به 8 تا 10 نفر همزمان میدند!

حالا اسمی یا رسمی رو نمی فهمم!

با اینترنت 128K Shared شما با سرعت 15 کیلوبایت الی 20 کیلوبایت بر ثانیه دانلود میکنید
با اینترنت 256K Shared شما با سرعت 25 کیلوبایت الی 30 کیلوبایت بر ثانیه دانلود میکنید
با اینترنت 512K Shared شما با سرعت 50 کیلوبایت الی 60 کیلوبایت بر ثانیه دانلود میکنید
با اینترنت 1M Shared شما با سرعت 110 کیلوبایت الی 130 کیلوبایت بر ثانیه دانلود میکنید
با اینترنت 2M Shared شما با سرعت 200 کیلوبایت الی 220 کیلوبایت بر ثانیه دانلود میکنید

حالا از هر کجا که بگیرید برای نامحدود همین وضعیت هست!

T-Roy

Registered User
لایک‌ها
533
من خودم از اپراتور پرسیدم ، برای یه بنده خدایی 512 گرفتم ، گفت به دانشجو ها هم اگه درخواست بدن تا دو مگابیت هم میدیم. نامه شرکتی که داشته باشی که دیگه هر چی تو نامه قید کنی بهت میدن ، میخواد 512 باشه میخواد 2 مگ باشه. خب منم نگفتم به همه میدن ، باید نامه دانشجویی یا شرکتی داشته باشی دیگه ، اون بنده خدا هم نتونسته نامه جور کنه لابد.

هیچی نمیخواد پسرم
خیلی راحت تر از اونی که فکرش رو بکنی میدن!
کارت دانشجویی خودت یا هرکس دیگه ای رو کپی شو بدی 10 مگ هم میتونی بگیری!

T-Roy

Registered User
لایک‌ها
533

دقیقا به همه :D
هر ایرانی یک 2 مگ

اینا که از پول بدشون نمیاد هیچ راه پیچوندنی و داستان بافی و ماجراجویی نیاز نداری تا 2 مگ بگیری!

یه بار زنگ بزنی به یه شرکت ISP بگی من 1مگ یا 2 مگ میخوام خودشون راهنماییت میکنن!

MAS✪UD

Registered User
لایک‌ها
245

با اینترنت 128K Shared شما با سرعت 15 کیلوبایت الی 20 کیلوبایت بر ثانیه دانلود میکنید

خوب حالا اینترنت 128K Dedicated با چه سرعتی دانلود میکنه؟

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
حالا دوستان جدی بالاترین سرعتی که نامحدود باشه و نبندن کدوم isp میده؟ و قیمت. بشه ماهی 500 گیگی گرفت

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
چرا جفنگ میگید؟

حالا اسمی یا رسمی رو نمی فهمم!

با اینترنت 256K Shared شما با سرعت 25 کیلوبایت الی 30 کیلوبایت بر ثانیه دانلود میکنید
با اینترنت 512K Shared شما با سرعت 50 کیلوبایت الی 60 کیلوبایت بر ثانیه دانلود میکنید
با اینترنت 1M Shared شما با سرعت 110 کیلوبایت الی 130 کیلوبایت بر ثانیه دانلود میکنید
با اینترنت 2M Shared شما با سرعت 200 کیلوبایت الی 220 کیلوبایت بر ثانیه دانلود میکنید

حالا از هر کجا که بگیرید برای نامحدود همین وضعیت هست!

فقط 1 سوال!! فرق بیت با بایت رو می دونی؟؟

تمام اینها به بیت هست عزیز. 2 مگ شیر که نوشتی، باهاش می شه کلا 250 کیلوبایت در ثانیه گرفت! اگر 10 نفر همزمان رس خط رو بکشن می شه نفری 25 کیلو بایت!!!

و قس علی هذا....

ای خدا :))))

پ.ن: اون عددهای پست اول چیزشره. شرکت ها که اینقدر نمی خرن!! مثلا پارس آنلاین می ره یکSTM16 می خره (2.5 گیگابیت بر ثانیه) مثلا بعد بین شونصد هزار نفر شیر میشه.... و قس علی هذا....

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
بابا همون ژاپن هم مطمئن باش نبوده ، 200 مگ 1 دلار مگه مسخره بازیه ؟ :D

کدوم شرکت عمو تروی ؟؟

بعد این بالاخره نامحدود شد یا حجمی ؟ :دی

100 درصد مالزی نیست
مالزی 20 مگابیت بر ثانیه قیمتش 249 رینگیت هست معادل 125 هزار تومان بدون محدودیت
البته روش یه رسیور می دن که می تونی کانالای خوب رو ببینی
و تلفن رایگان می دن که می تونید رایگان نامحدود با بقیه تلفن های ثابت کوالالامپور صحبت کنید
کلی امکانات داره :D
Welcome to TM

همین نامحدودهایی که اشتراکی هست هم خیلی هاشون در اکثر ساعات اون سرعت رو میدن.

نه دیگه اینطوری هم فکر نمیکنم باشه ! یه اشتباهی باید شده باشه این وسط ، 200 مگابیت اصلا سرعت کمی نیست که بخوان بدن ماهی 1 دلار !!! فکر کنم 2 مگابیت بوده منظور !

يا خبرنگار حالش خوب نبوده يا 20 مگ بوده

در ضمن 200 مگ زياد نميشه ها :eek: به 8 بايد تقسيم كني . ميشه 25 مگابايت .//////// 20 مگ هم ميشه 2.5 مگابايت

احتمالا اين سرعت اينترانت (اينترنت ملي :weird:) بوده

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25
در ضمن 200 مگ زياد نميشه ها :eek: به 8 بايد تقسيم كني . ميشه 25 مگابايت .//////// 20 مگ هم ميشه 2.5 مگابايت
چند باز تقسیم می کنی؟!
یه بار 200 و تقسیم بر 8 می کنی که میشه 25 مگابایت دیگه
_________________________________________________________________________________________________________________

الان این نامحدود که ما میگیریم 20 تومن چیه پس؟
128 نامحدود می گیرم ماهی 20
تازه سرعتشم 30 کیلوبایته :)

eyroozegar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
استارتر تاپیک حتما نخوند بقیه بخونن

استارتر تاپیک حتما بخونه :

حکایت آن پادشاه که گوزیدن را ممنوع کرد

در گذشته های دور پادشاهی بیگانه بر سرزمین مادری مسلط شد. او بد خواه و در عین حال زیرک بود. و وزیری داشت از خودش بسی بد خواه تر و زیرک تر. به او امر کرد که راهی بیاب تا بر روح و جان این مردمان مسلط شوم بدون آنکه بفهمند و اعتراضی بکنند. وزیر تفکری کرد و طوماری بنبشت و به جارچیان داد تا در سراسر شهرها و دیهات ها بخوانند. قوانین جدید اعتقاد به دین قدیم و سواد آموزی را غیر قانونی اعلام کرد. و مالیاتها را به سه برابر افزایش داد. شب زفاف عروس از آن شاه بود و ارزش جان مردمان به اندازه چهارپایان کشور همسایه که موطن اصلی شاه بود اعلام شد. هر گونه اعتراض و مخالفت با این قوانین مجازات مرگ داشت و در نهایت طبق این قوانین گوزیدن و چسیدن هم ممنوع اعلام شد.

پادشاه گفت: ای وزیر این همه فشار آنان را به شورش وا خواهد داشت و مگر قرار نبود انقلاب مخملی کنیم؟ وزیر گفت: نگران نباشید اعلیحضرت. به بند گوزیدن دقت نفرمودید. همان سوپاپ اطمینانیست که انرژی اعتراضشان را خالی کنند.

و چنین شد که وزیر گفت. مردم لب به اعتراض گشودند که این ظلمی آشکار است. این طبیعی است که پادشاه بخواهد مردم را به دین خودش در آورد و یا سواد خواندن آنان را بگیرد. همچنین افزایش مالیات همیشه مطلوب شاهان بوده و مالکیت در شب زفاف هم رسمی قدیمیست. و بی ارزش بودن جان ما در مقابل جان مردمان همسایه هم از وطن پرستی شاه است اما دیگر منع چسیدن و گوزیدن خیلی زور است. و تازه مگر پادشاه می تواند در تمام مستراح های این سرزمین نگهبان بگمارد. آنان که باسواد تر بودند داد سخن دادند که تازه جانم خالی نمودن باد روده برای سلامت مفید است و هیچ قبحی در آن نیست. و اینان متحجرانی بیش نیستند که سرشان را در تنبان خلایق فرو می کنند. با کلی کیف به خاطر این تفسیر علمی و کلمه متحجر سر تکان می دادند و خودشان را روشنفکر می نامیدند. وگفتند تازه مگر خود شاه نمی گوزد. جک های بسیاری ساختند در مورد شاه که از فرط نگوزیدن ترکیده, یا برای کنترل بر روده اش چوب پنبه به ماتحتش فرو کرده, یا مثل سگ بو کشان دماغش را به سوراخ کون مردم می چسباند واینها را برای هم اس ام اس کردند و کلی خندیدند.نگهبانان حکومت در سراسر سرزمین پخش شدند تا اجرای قوانین را تضمین کنند. هر از چند گاهی بی خبر به مستراح ها یورش می بردند و افراد گوزو را دستگیر می کردند و به منکرات می بردند. اما مردم همچنان به چسیدن و گوزیدن در خفا ادامه می دادند و این صداهای بویناک روده شان را اعتراضی عظیم به حکومت می دانستند. مردم به صحراها می رفتند و می گوزیدند. در کوچه های شهر نگاهی به این ور و آنور می انداختند و پیفی می دادند. حتی مهمانی های زیر زمینی می گرفتند لوبیا می خوردند و گروپ گوز راه می نداختند. بعد از مدتی دیگر کسی آن ماجرای منع سواد و دین اجباری و کاپیتولاسیون و عروس دزدی و مالیات را به خاطر نیاورد و همگان سعی کردند از این آخرین حق بدیهی خوشان دفاع کنند. و در همین احوال پادشاه و وزیرش در قصر قهقهه سر می دادند که چه زیرکانه مردمان را در بخارات اسیدی خودشان غرق کرده و همگان را گوزو کرده اند

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
چند باز تقسیم می کنی؟!
_________________________________________________________________________________________________________________

دو بار تقسيم نكردم . اون تقسيم دوم براي 20 مگ بود

//

اون 30 كيلوبايت رو مثلا بهت لطف مي كنن :rolleyes: اگه بخوان مي تونن بين 10 نفر به اشتراك بزارن . ميشه سرعت 1.6 كيلوبايت . يك سوم دايل آپ

mehdi_08

Registered User
لایک‌ها
86
خوب حالا اینترنت 128K Dedicated با چه سرعتی دانلود میکنه؟
بنده خدا یه چیزی گفت گیر نده بهش:king:
خوب معلومه دیگه با 16 اونوقت من فرق این دوتا رو چه جوری تشخیص بدیم :lol::lol:

شیر شده درستش اینه مثلا برای 128 از 1.6 کیلو تا 16کیلوبایت سرعت دانلود می ده

mehdi_08

Registered User
لایک‌ها
86
چند باز تقسیم می کنی؟!

دقیقا سوال منم هست من از مخابرات 256 می گیرم با سرعت دانلود 32 راحت ماهی 75 گیگ دانلود می کنم اون وقت یارو بره 256 اخنصاصی بخره 300 400 هزار تومن بعد مثل من سرعت دالنودش باشه فرقش این وسط چیه؟؟(به غیر از آی پی )

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
دقیقا سوال منم هست من از مخابرات 256 می گیرم با سرعت دانلود 32 راحت ماهی 75 گیگ دانلود می کنم اون وقت یارو بره 256 اخنصاصی بخره 300 400 هزار تومن بعد مثل من سرعت دالنودش باشه فرقش این وسط چیه؟؟(به غیر از آی پی )

نامحدو هست؟هزینش ماهی چقدر؟

T-Roy

Registered User
لایک‌ها
533
فقط 1 سوال!! فرق بیت با بایت رو می دونی؟؟

تمام اینها به بیت هست عزیز. 2 مگ شیر که نوشتی، باهاش می شه کلا 250 کیلوبایت در ثانیه گرفت! اگر 10 نفر همزمان رس خط رو بکشن می شه نفری 25 کیلو بایت!!!

و قس علی هذا....

ای خدا :))))

پ.ن: اون عددهای پست اول چیزشره. شرکت ها که اینقدر نمی خرن!! مثلا پارس آنلاین می ره یکSTM16 می خره (2.5 گیگابیت بر ثانیه) مثلا بعد بین شونصد هزار نفر شیر میشه.... و قس علی هذا....
bits رو برای همین Shared به کار می برند!
من خودم الان 1 مگابیت 1به 8 دارم سرعت دانلودم 160 کیلوبایته!

باید 16 باشه با توصیف شما دیگه؟

Last edited by a moderator:

mehdi_08

Registered User
لایک‌ها
86
bits رو برای همین Shared به کار می برند!
من خودم الان 1 مگابیت 1به 8 دارم سرعت دانلودم 160 کیلوبایته!

باید 16 باشه با توصیف شما دیگه؟
اول درست صحبت کنین و از توهن کردن بپرهیزید
بعدش بیت و بایت ربطی به شیر شدن یا نشدن نداره
شما هم با سرویس 1 مگا بیت اگه اختصاصی باشه باید با سرعت 124 کیلوبایت دانلود کنید واگه شیر شده باید بین 12.4 تا124 کیلوبیت بسته به شلوغی خط سرعت داشته باشید

در حقیقت اشکال اینجور خبر های منشتر شده اینجا مشخص می شه که مثلا اینا اعلام می کنن که 1مگ نامحدود و اختصاصی مثلا 1.5 میلیون تومنه در حالی کثلا شکا سرویس یه مگ به شیر شده داری ولی با سرعت 160 کیلوبایت داری دانلود می کنی خوب اگه این چیزا درست باشه اون شرکت سرویس دهنده به شماباید ورشکست بشه!!!
بعدش سرویس شما نامحدوده؟؟؟

Last edited by a moderator:
بالا