- نوشتهها
- 2,834
- لایکها
- 8
تایتن بزرگترین مزیتش حس شیکیه که القا میکنه
كاملا موافقتم اما يه چيزي رو بگم، پشتش جاي دست ميمونه...تایتن بزرگترین مزیتش حس شیکیه که القا میکنه
درود
این htc p3600 و همینطور o2-xda-stealth تو پایتخت چنده البته بدون گارانتی
قيمتها در دبي::blink: کسی قیمت نداره؟
اگه Touch رو 700 بدند TyTN II رو زير 1تومن نميدند. ازشونم بپرسي چرا قيمت بالاست ميگن 1سال گارانتي داره... لابد گارانتي هاشونم مثل اكسونه كه هيچ موقع قسمت خراب PPC جزء گارانتي نيست...سلام
الان زنگ زدم یاس که بپرسم tytn 2 رو آوردن یا نه
گفت نه بعد گفت صبر کن ما 2 دقیقه صبر کردیم
بعد یکی دیگه گوشی رو برداشت خودشه گم کرده بود
گفتم آدرس نمایندگی رو بده 3 دقیقه طول کشید تا حرف بزنه بعد گفت برو ونک یه پاساژ بزرگ هست اون نه بقلیش
هرچی گفتیم بابا شمارش رو بده بلد نبود !
بعد کلی چرت و پرت گفت تا تونست از دفتر تلفنش شماره بده این ها رو داد :
44664971
88670666
در آخر هم قیمت htc toch رو گفت 700 با گارانتی
واقعا مسخره است ..........
آقا شما بيا يه واردات به ايران بزن، همين بچه هاي اينجا رو تغذيه كنيد كلي درآمد داريد.اگه Touch رو 700 بدند TyTN II رو زير 1تومن نميدند. ازشونم بپرسي چرا قيمت بالاست ميگن 1سال گارانتي داره... لابد گارانتي هاشونم مثل اكسونه كه هيچ موقع قسمت خراب PPC جزء گارانتي نيست...
اكسون كه به من گفت نيورده!به نقل از hossein505 :امروز :
Tytn II
پارت آسيا : 1 ميليون
تجارت الکترونيک 990
اکسون:
1ميليون
toch :610
ديگه راهي به غير از وارد کردن نيست خدايش
منظورم اين بود كه انگار قيمتش رو از تجارت الكترونيك بهتون داده.من زنگ زدم فروشگاه اکسون گفت داره که قیمت داد
اینم شمارش: 88770507
تو فكرش هستمآقا شما بيا يه واردات به ايران بزن، همين بچه هاي اينجا رو تغذيه كنيد كلي درآمد داريد.
تو فكرش هستم. اما تعداد محدود براي بچه هاي PT فقط. البته بدون سود و يا سود ماكسيمم 50تومن.
دوست من، من هرگز بخاطر پول اين كارو نميكنم. بايد ببينم جور ميشه يا نه... رو حرف من كامل حساب باز نكنيد. من سعي ميكنم رديف كنم...سود شما هم محفوظ (از جون و دل حاضرم بدم)
اگه همه چيز OK شد. چشم... :blush:راستی یه ترد بزن در مورد این که کیا پایه هستن آمار دقیق تری داشته باشیم
خب خيلي عاليه!تو فكرش هستم. اما تعداد محدود براي بچه هاي PT فقط. البته بدون سود و يا سود ماكسيمم 50تومن.