اقا من 10 روز ديگه دارم ميرم دبي i900 چقد ارزون تر از ايرانه اگه دبي بخرم بنفعمه يا ايران؟
بله به نظر منم از ايران بخري بهتره وقیمتش ارزونترهاقا من 10 روز ديگه دارم ميرم دبي i900 چقد ارزون تر از ايرانه اگه دبي بخرم بنفعمه يا ايران؟
بعید میدونم هنوز فنلاندی در کار باشه ....:wacko: همه لیبل هستن
5800 فکر کنم تقاضا براش زیاد باشه، نه؟
G900 با چه گارانتی 270 تومن؟ سیتادل؟ اگه سیتادل باشه که خیلی خوبه، یکماه ماه پیش G700 این قیمت بود.
حالا با این حساب فکر میکنید 5800 زیادتر بشه توی دست یا G900؟
C905:430,000
ببخشید میتونم بپرسم این قیمت مربوط به کجاست ؟؟
امروز علاءالدین: یک عدد G900 با گارانتی تل پارس!!! خریداری شد به قیمت 285 تومان. گارانتی سیتادل و پارس کامتل اصلی هیچ جا پیدا نکردم. پارس کامتل نوین و پارس کامتل کیش و قشم و کامتل خالی و پرشین کامتل و اینها پر بود. یک جا هم پارس کامتل اصلی داشت 194 تومن ولی توی ویترینیش رو میخواست بده که نگرفتم.
!!!
با اجازه داش حامد ،
شیراز .
یک عدد سوال ، میگم با توجه به اینکه شما رفتین علاالدین و باید ارزونتر پیدا کنید احتمالا و اینجا زده با تحویل رایگان و گارانتی پارس تل ، یه کمی شما گرون نخریدید؟
چون اینجا زده 283 تومن ، چون احتمالا سایت هست و برای خودشون هم سودی داره شاید گرونتر بدن.حالا نمیدونم!!
اما منم شک کردم حالا این رو بگیرم یا اون 6220 رو ! یکی لطفا بیاد اون تاپیک به من بگه دوربین برای فیلمبرداری این قویتره یا همون 6220 کلاسیکه؟ :wacko:
عجب بساطیه این موبایل ها !! آدم اگر دیروز بخره ، فرداش پشیمون میشه!!
xperia هم اگر اشتباه نکنم 560 تومن. اما یک نفر اومده بود xperia خودش رو که میگفت یک هفته است خریده، بفروشه، مغازه داره گفت 360 تومن ازت ورمیدارم:blink:
الان بازار وضعیت مشخصی نداره(قبل از عید معمولا همه چیز گرون و کم یاب میشه)دوستان یک سوالی داشتم. گوشی باز گرون شده ؟!!!
من میخواستم 6220 کلاسیک رو امروز بگیرم. از هر جا قیمت میکنم .از 218 تومن شده 268 تومن!!!! مگه میشه آخه؟
البته من هنوز وقت نکردم خودم برم جمهوری اینا . ولی از همین تجریش اینا که پرسیدم. قیمت رو اینجوری گفتن! میشه گرون شده باشه شانس بیچاره من؟
کسی قیمت جدید رو داره ؟
x1 الان 550.000 هم گیر میاد.واقعا عالی شده قیمتش.