• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قيمت روز موبايل

milad0125

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا من 10 روز ديگه دارم ميرم دبي i900 چقد ارزون تر از ايرانه اگه دبي بخرم بنفعمه يا ايران؟ :)

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
اقا من 10 روز ديگه دارم ميرم دبي i900 چقد ارزون تر از ايرانه اگه دبي بخرم بنفعمه يا ايران؟ :)

سامسونگ نمایندگی رسمی تو ایران داره ، و از نظر قیمت تفاوتی با دبی نداره . اون طوری که علی میگفت ،

حتی توی کشورهای حوضه ی خلیج فارس حتی گرون تر هم هست از ایران .

با صرفه ترین خرید ، خریدن Iphone و Ipod Touch از اونور هست .

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
بعید میدونم هنوز فنلاندی در کار باشه ....:wacko: همه لیبل هستن :eek:

نه فنلاندی که هنوز هست...فنلاندی ها RM 320 هستن...کره ای ها RM هاشون فرق داره...ضمن اینکه یکم هم قیافه ظاهری از پشت روی دوربین و در باتری فرق هایی دارن...

5800 فکر کنم تقاضا براش زیاد باشه، نه؟
G900 با چه گارانتی 270 تومن؟ سیتادل؟ اگه سیتادل باشه که خیلی خوبه، یکماه ماه پیش G700 این قیمت بود.
حالا با این حساب فکر میکنید 5800 زیادتر بشه توی دست یا G900؟ :p

بدون گارانتی بود...:)

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
امروز علاءالدین: یک عدد G900 با گارانتی تل پارس!!! خریداری شد به قیمت 285 تومان. گارانتی سیتادل و پارس کامتل اصلی هیچ جا پیدا نکردم. پارس کامتل نوین و پارس کامتل کیش و قشم و کامتل خالی و پرشین کامتل و اینها پر بود. یک جا هم پارس کامتل اصلی داشت 194 تومن ولی توی ویترینیش رو میخواست بده که نگرفتم.
G700 با همین گارانتی 225 تومن.
یک عدد هم w880 خریداری شد با گارانتی پارس کامتل 150 تومن.

T700 با گارانتی متفرقه بود 210-212 تومن.
w890 با گارانتی پارس کامتل 185 تومن.
w910 با گارانتی متفرقه 185-189 تومن.
w302 با گارانتی متفرقه 160 تومن.
5800 نوکیا با گارانتی اتصالات 380 تومن.
xperia هم اگر اشتباه نکنم 560 تومن. اما یک نفر اومده بود xperia خودش رو که میگفت یک هفته است خریده، بفروشه، مغازه داره گفت 360 تومن ازت ورمیدارم:blink:

این بود اخبار ما!!!

Last edited:

omidco2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
امروز علاءالدین: یک عدد G900 با گارانتی تل پارس!!! خریداری شد به قیمت 285 تومان. گارانتی سیتادل و پارس کامتل اصلی هیچ جا پیدا نکردم. پارس کامتل نوین و پارس کامتل کیش و قشم و کامتل خالی و پرشین کامتل و اینها پر بود. یک جا هم پارس کامتل اصلی داشت 194 تومن ولی توی ویترینیش رو میخواست بده که نگرفتم.
!!!

یک عدد سوال ، میگم با توجه به اینکه شما رفتین علاالدین و باید ارزونتر پیدا کنید احتمالا و اینجا زده با تحویل رایگان و گارانتی پارس تل ، یه کمی شما گرون نخریدید؟

چون اینجا زده 283 تومن ، چون احتمالا سایت هست و برای خودشون هم سودی داره شاید گرونتر بدن.حالا نمیدونم!!

اما منم شک کردم حالا این رو بگیرم یا اون 6220 رو ! یکی لطفا بیاد اون تاپیک به من بگه دوربین برای فیلمبرداری این قویتره یا همون 6220 کلاسیکه؟ :wacko:

عجب بساطیه این موبایل ها !! آدم اگر دیروز بخره ، فرداش پشیمون میشه!!:D

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
یک عدد سوال ، میگم با توجه به اینکه شما رفتین علاالدین و باید ارزونتر پیدا کنید احتمالا و اینجا زده با تحویل رایگان و گارانتی پارس تل ، یه کمی شما گرون نخریدید؟

چون اینجا زده 283 تومن ، چون احتمالا سایت هست و برای خودشون هم سودی داره شاید گرونتر بدن.حالا نمیدونم!!

اما منم شک کردم حالا این رو بگیرم یا اون 6220 رو ! یکی لطفا بیاد اون تاپیک به من بگه دوربین برای فیلمبرداری این قویتره یا همون 6220 کلاسیکه؟ :wacko:

عجب بساطیه این موبایل ها !! آدم اگر دیروز بخره ، فرداش پشیمون میشه!!:D

راستش من خیلی گشتم، قیمتهای پایینتر هم بود ولی همونطور که گفتم با گارانتیهای پرشین کامتل و پارس کامتل نوین و قشم و کیش و . . . همشون هم میگفتن که گارانتی اصلی هستند!!! اما اینجا که گرفتم حداقل نمیگفت که این گارانتی اصلیه، میگفت گارانتی اصلی الان توی بازار نیست. دیدم حداقل حرف راست میرنه :D
ولی اگه اونجوری بخواین بگیرین تا 275 تومن هم پیدا میکنید. ولی خوب بازار ما حساب کتاب نداره، تا همین یکماه پیش بازار پر بود از G900 با گارانتی سیتادل. نمیدونم چی شده دیگه نمیارن.
بین این و 6220 من هم یک کم شک کردم، اما غیر از اینکه از صفحه کلید و قیافه 6220 خوشم نیومد، دلیل اصلیم صفحه لمسی این بود که فکر کردم بیشتر بکارم میاد!

Last edited:

raptor

Registered User
لایک‌ها
2
xperia هم اگر اشتباه نکنم 560 تومن. اما یک نفر اومده بود xperia خودش رو که میگفت یک هفته است خریده، بفروشه، مغازه داره گفت 360 تومن ازت ورمیدارم:blink:

ظاهرا قیمتش تو یه ماه گذشته افت زیادی داشته، که داره به ایران هم میرسه:
index.php

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
x1 الان 550.000 هم گیر میاد.واقعا عالی شده قیمتش.

omidco2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستان یک سوالی داشتم. گوشی باز گرون شده ؟!!!

من میخواستم 6220 کلاسیک رو امروز بگیرم. از هر جا قیمت میکنم .از 218 تومن شده 268 تومن!!!! مگه میشه آخه؟

البته من هنوز وقت نکردم خودم برم جمهوری اینا . ولی از همین تجریش اینا که پرسیدم. قیمت رو اینجوری گفتن! میشه گرون شده باشه شانس بیچاره من؟ :(

کسی قیمت جدید رو داره ؟

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
دوستان یک سوالی داشتم. گوشی باز گرون شده ؟!!!

من میخواستم 6220 کلاسیک رو امروز بگیرم. از هر جا قیمت میکنم .از 218 تومن شده 268 تومن!!!! مگه میشه آخه؟

البته من هنوز وقت نکردم خودم برم جمهوری اینا . ولی از همین تجریش اینا که پرسیدم. قیمت رو اینجوری گفتن! میشه گرون شده باشه شانس بیچاره من؟ :(

کسی قیمت جدید رو داره ؟
الان بازار وضعیت مشخصی نداره(قبل از عید معمولا همه چیز گرون و کم یاب میشه)
اگه عجله ندارین بعد از فروردین ماه بخرین، تا اون موقع وارد کننده ها کارشون رو از سر گرفتن و جنس توی بازار زیاد شده!

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
قیمت N81
2 گیگ و 8 گیگ رو کسی داره؟

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
شوخی میکنی؟؟؟؟کجا؟

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
نه بابا جدی میگم. یکی از بچه های پی سی ورلد خریده که اومده بود تو تایپیک ایکس 1 گفته بود.

بالا