سونی اریکسون ساتیو پیدا کردم در بحرین 280 دینار !
730 هزار تومن !
اقا نخرید!!گوشیای گرون رو فعلا نخرید.قول بهتون می دم تا زمستون یعنی سه چهار ماه دیگه 200 تومن زیر قیمت الان بخرید.گوشیهای خفنی در راهه.
گوشیهای جدید با سیستم اندروید از همه برندها(غیر از نوکیا)
سونی اریکسون داره یه گوشی می فرسته تو بازار که آتیش میزنه بازار رو.این گوشی با دوربین 9 مگا پیکسلی و سیستم اندروید بسیار بسیار زیبا و صفحه خیلی بزرگی هم داره و ضخامت خیلی کمی.وبه اسم
Sony Ericsson XPERIA Rachael قراره بیاد به بازار.عکساش که کف دراره.!!!
https://addons.mozilla.org/firefox/addon/1865آقا این پلاگین ِ که نخوایم ریخت ِ این بحرین رو ( امضاشو ) ببینیم چی بود ؟
آدم بیشعور کم نیستا ! این میرفت ممالک ِ استکبار میشد رئیس مافیا لابد ! مجله ی پو*نو هم میزد میگفت من نون و نمک خوردم
!!!سونی اریکسون ساتیو پیدا کردم در بحرین 280 دینار !
730 هزار تومن !
به نظر من از i8910 بهتر نيست ، درسته که دوریبنش 12 هست ، ولی فکر کنم i8910 بهتر عکس بگیره ، i8910 فیلمبرداریش اچ دی هست ، حافظه داخلی 8 یا 16 گیگ داره ، صفحه اش بزرگتر هست ، در کل من فکر میکنم که i8910 بهتر از ساتیو باشه ، از نظر ظاهری هم همینطور هست .!!!
GSMarena.com :
Status: Coming soon. Exp. release 2009, September
اگه واقعا این طوریه خوب صبر میکنیم تا بیاد ایران
از i8910 که بهتره... ارزش داره یکی دو ماه صبر کنم
اگه زحمتی نیست من قیمت گوشی های n79 , n78 , 6220 classic رو میخواستم . و اینکه به نظر شما این گوشی ها و مخصوصا ان 79 تا دو هفته یا یک ماه دیگه چه قدر افت میکنه . اگه سریع جواب بدین خیلی ممنون میشم .با تشکر اگه قیمت دست دوم این گوشیها رو هم دارید لطفا همین جا بهم اطلاع بدید باز هم تشکر
سلام
لطف کنید قیمت گوشی های N79 و 5800 و 5530 را بنویسید
متشکرم