من امروز پاساژ علاء الدین بودم و قیمت بعضی گوشی هایی رو که دیدم نوشتم. اینجا هم می ذارم شون.
البته یه نکته ای رو هم بگم: متاسفانه همون طور که بیشتر بچه ها می دونند بازار علاء الدین یه خورده بی حساب و کتاب هستش و هزار و یه جور حرف و حدیث در مورد گارانتی گوشی ها و کشور سازنده شون و اصل بودن قطعات و ... هست. من هر چیزی که فروشنده ها گفتند رو عینا می نویسم، اگر جایی اشتباه داشت ببخشید.
گوشی هایی رو هم که هیچ چیز در مورد گارانتی ننوشتم یعنی گارانتی شون رو نپرسیدم یا یادم نیست. :blush:
Sony Ericsson
گوشی Satio: قیمت از 400 تا 440 تومن گارانتی کام تل
گوشی Vivaz: حداقل قیمت 350 تومن گارانتی کام تل
گوشی Vivaz Pro: حداقل قیمت 340 تومن گارانتی کام تل
گوشی XPERIA X10: حدود 700 تومن گارانتی کام تل
Nokia
گوشی N900: حداقل قیمت از 420 تا 440 تومن
توضیح 1: اکثر مغازه دارها می گفتند این گوشی توی ایران بدون گارانتی است، ولی بعضی مغازه ها می گفتند گارانتی اتصالات داره. من از خود نمایندگی اتصالات پرسیدم هم گفتند که اصلا توی ایران N900 گارانتی نداره! که البته در واقع چه بهتر! :دی
توضیح 2: قیمت 420 تومن رو فقط یه مغازه داد، که می گفت کره ای اش رو 420 و فنلاندی اش رو 520 میده. ولی از 440 به بعد دیگه خیلی جاها می دادند.
گوشی XPressMusic 5800: قیمت حدود 250
Samsung
گوشی i8910: حداقل قیمت گارانتی اصلی (فکر کنم مایکروتل بود) 550 بود - بدون گارانتی 485
گوشی Wave: حداقل قیمت 390 تومن با گارانتی
ماکروتل (نه مایکروتل! :دی)
گوشی S8000 Jet: حدود 250 تومن با گارانتی
ماکروتل
گوشی Omnia II: حدود 400 تومن
گوشی Galaxy S: حدود 690 تومن - البته فقط از یک مغازه قیمت گرفتم.
گوشی Pixon 12: قیمت حدود 320 تومن
iPhone
گوشی iPhone 4: قیمت 16 گیگ حدود 1 میلیون و 500، قیمت 32 گیگ حدود 1 میلیون و 700
HTC
گوشی HD2: قیمت حدود 660-650 با گارانتی پرشین تله کام
گوشی Touch PRO 2: قیمت حدود 540 تومن با گارانتی پرشین تله کام
MOTOROLA
گوشی Milestone: کمترین قیمت برای گوشی بدون پایه 490 تومن، و برای پایه دار 540 تومن بود. این گوشی گارانتی درست و حسابی هم نداره.
توضیح: این قیمت رو فقط یک مغازه بهم داد که البته خیلی هم از قیمت هاش مطمئن بود. بقیه جاها قیمت گوشی حدود 620 بود.
T-Mobile
گوشی G1: قیمت 600 تومن - فقط از یک مغازه قیمت گرفتم.
دیگه همین ها بود. خیلی از گوشی ها رو قیمت نکردم، ولی اینایی که نوشتم حداقل قیمت گوشی ها بین صد جایی بود که سوال کردم و اکثرا قیمت کف بازار هستش. حالش رو ببرید. :دی