Dark Knight
مدیر بازنشسته
علیرضا از دست تو....دمت گرم....5 دقیقه داشتم میخندیدم:lol:
چه خبر :د !؟ آقا میگم آخرين قيمت K800 چند داری !؟

علیرضا از دست تو....دمت گرم....5 دقیقه داشتم میخندیدم:lol:
چه خبر :د !؟ آقا میگم آخرين قيمت K800 چند داری !؟گارانتی 1000 تومانی باشه :د![]()
گوشی الان من دبیلو 810 هستش و گوشی بعدی من کا 800 سوئدی هستش
چون از نوکیا و ان 73 هیچ خوشم نمیاد
390 تومن :happy: .....w950 رو هم نمیدونم...هنوز کمیابه....
آره خب / دست آدم رو که باز میذاره (!) / چرا !؟ / چون برای لود يک برنامه،بازی جاوا [ و نه حتی سيمبين ] يه نيمه فوتبال زمان میبره و تو این فاصله میتونيم يه دوش آب گرم هم بگيريم / تو این فاصله حتی برای خوندن چند صفحه روزنامه هم دستمون باز هست
آره خب / دست آدم رو که باز میذاره (!) / چرا !؟ / چون برای لود يک برنامه،بازی جاوا [ و نه حتی سيمبين ] يه نيمه فوتبال زمان میبره و تو این فاصله میتونيم يه دوش آب گرم هم بگيريم / تو این فاصله حتی برای خوندن چند صفحه روزنامه هم دستمون باز هست
راستی همچنان قيمت W950 رو میخواستم / گارانتی متفرقه![]()
سلام [حرف حق جواب نداره دیگه
حالا جالب اینجاست که يکبار اومدين تو يه تاپيک مثال از برنامه های سيمبين زدين و همرو تک تک جواب گرفتين / موند 2 ، 3 تا / هيچ کدوم از بازيهای 3D جاوا رو هم که نمیشه رو گوشيهای سيمبين (نوکيا) اجرا کرد البته اگر اون نيمه فوتبال رو فرض نکنیم ، چرا / همون يک دفعه کافی بود که گزينه برتر مشخص بشه![]()
قیمت : 690 تومان
یک پستی چند ماه پیش زده شده اینکه الان بیایم از پست قدیمی که کسی یادش نیست به نفع خودمون استفاده کنیم فقط روی زیاد میخواهد نه چیز دیگه که اینهم افتخاری نیست. خوش باش
![]()
دستت درد نکنه بابت قيمت/ ولی چرا انقدر زياد / میگم قيمت رو از کجا گرفتی :د !؟ چه گارانتی هست :د !؟ این پرشين تل چرا همچنان زده 657.000 با گارانتی سيتادل :د !؟![]()
![]()
من از سایت :
www.tahlilvanashr.com
گرفتم
قیمتاش به روزه ( تاریخ داره واسه امروزه )
شاید سایتش به روز نیست
چند تا سایت دیگه هم هست برای قیمت
خواستی بگو
سلام [] / آقا میگم از قيمت W950 خبر نداری :د !؟ P990 چطور :د !؟ هر 2 در کمترين حالت :د![]()
[ Off های ياهو رسيد :د !؟ ]
/////////