• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قيمت روز موبايل

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
این چه ربطی به تاپیک داشت...خوب به ما چه که میخری....اونوقت میگن انگ تنگنا بودن بهمون نزنید:hmm:

علی جون شما عادت دارید سر تازه وارد ها رو ببرید
sterb002.gif

بدبخت نظرش رو گفت. تازه بد گوشی رو انتخاب نکرده.
300.gif

می گفت N73 می خرم خوشتون میومد؟
001.gif

چیزی که 98 درصد افراد تاپیک نمی دونن و خودتون هم درست نمی دونین واسه کسی انگ حساب نمیشه. ولی این که از سر تعصب کور کورانه دیگران رو مورد تمسخر واقع کنید می تونه یه بر چسب بزرگ باشه
sterb035.gif

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
علی جون شما عادت دارید سر تازه وارد ها رو ببرید
sterb002.gif

بدبخت نظرش رو گفت. تازه بد گوشی رو انتخاب نکرده.
300.gif

می گفت N73 می خرم خوشتون میومد؟
001.gif

چیزی که 98 درصد افراد تاپیک نمی دونن و خودتون هم درست نمی دونین واسه کسی انگ حساب نمیشه. ولی این که از سر تعصب کور کورانه دیگران رو مورد تمسخر واقع کنید می تونه یه بر چسب بزرگ باشه
sterb035.gif

من نمیخوام خارج از موضوع پست بدم....ولی محض اطلاع شما عرض کنم که قبل از اینکه این پست رو ببینم از این یوزر (در جای دیگر) پستهایی دیدم که همین وضع رو داشت...کسی هم که به قول شما تازه وارده...اصلا همچین موجودی رو نمیشناسه که بخواد بدش بیاد ممکنه یک یا چند پستش ما رو دچار سو تفاهم کنه ولی دیگه همه پستهاش اینجوری نمیتونه باشه...اگر هم چیزی نگی ممکنه بقیه حرفهاشو که صد تا یک غاز هست باور کنند و گاهی به اشتباه بیفتند...اینی که میبینید من جوابشو میدم نه اینکه دوست داشته باشم فقط میخوام هویتها مشخص بشه تا بقیه الکی سر کار نرن!!!!:cool:....وگرنه به قول بعضیها خوبی پی تی اینه که هویتها نامشخصه همدیگه رو نمیشناسم که اگه خدای نکرده یکی رو اشتباهی مورد تمسخر قرار بدیم طرف آبروش بره..والا شما بیا به من انگ اسپمر بودن یا هر چیز دیگه ای بزن وقتی خودم میدونم نیستم دلیلی واسه ناراحتی نداره!!!

پ ن:اینی که شما واژه تعصب به کار بردید من خندم میگیره...آخه بر فرض من آدم تعصبی ....باید چیزی باشه که روش تعصب داشته باشم یا نه؟!!!

بقیه نوشته هام رو ادیت کردم چون نمیخوام بحث خارج از موضوع ادامه پیدا کنه...

rootewolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من نمیخوام خارج از موضوع پست بدم....ولی محض اطلاع شما عرض کنم که قبل از اینکه این پست رو ببینم از این یوزر (در جای دیگر) پستهایی دیدم که همین وضع رو داشت...کسی هم که به قول شما تازه وارده...اصلا همچین موجودی رو نمیشناسه که بخواد بدش بیاد ممکنه یک یا چند پستش ما رو دچار سو تفاهم کنه ولی دیگه همه پستهاش اینجوری نمیتونه باشه...اگر هم چیزی نگی ممکنه بقیه حرفهاشو که صد تا یک غاز هست باور کنند و گاهی به اشتباه بیفتند...اینی که میبینید من جوابشو میدم نه اینکه دوست داشته باشم فقط میخوام هویتها مشخص بشه تا بقیه الکی سر کار نرن!!!!:cool:....وگرنه به قول بعضیها خوبی پی تی اینه که هویتها نامشخصه همدیگه رو نمیشناسم که اگه خدای نکرده یکی رو اشتباهی مورد تمسخر قرار بدیم طرف آبروش بره..والا شما بیا به من انگ اسپمر بودن یا هر چیز دیگه ای بزن وقتی خودم میدونم نیستم دلیلی واسه ناراحتی نداره!!!

پ ن:اینی که شما واژه تعصب به کار بردید من خندم میگیره...آخه بر فرض من آدم تعصبی ....باید چیزی باشه که روش تعصب داشته باشم یا نه؟!!!

بقیه نوشته هام رو ادیت کردم چون نمیخوام بحث خارج از موضوع ادامه پیدا کنه...
بهت یاد ندادن با بزرگتر از خودت درست و با ادب صحبت کنی
هان!!!!!!!!!!!!!!
تو مثل اینکه با خودت مشکلی داری میخوام بگم میخوام گوشی پی990 وقتی ارزون شد و 410 تومن شد یکی بخرم خیلی نگرانی تو هم برو یه پی990 بخر اگر حسودی
اینو گفتم که حساب دستت بیاد ما کم زیادی نیستیم که بخوایم با حرف های بی مورد تو که 100 تا یک غاز هم ارزش بهش داده نمیشه عمل کنیم اینو بدون تا وقتیکه توی توی سایت باشی من هم هستم دم به دم تعقیبت میکنم
حواستو جمع کن و با دم شیر بازی نکن

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
ماشالله چه پست های منحرفی می زنید :D بیخیال شید اینجا لیست قیمت روز! می ذارن

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8

Mahmoud58

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
کسی میدونه K750 سریال اصلی چنده ؟!!! و تفاوت قیمتش با سریال اصلی حدوداً چقدره ؟!!!

shababe

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
K800 i چند قیمته الان با گارانتی سیتادل

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
بقول یه اصفهانی میگفت:
شیراز دهات بزرگس
کافیه صدای و سیمای اهواز رو با شیراز مقایسه کنید همه چیز گویا دره عمیق فرهنگی استان فارس خواهد بود
جای تاسف داره که به اینها مثل پشکل خر مجوز مغازه میدند

منظورتون صدا و سیمای عربا با لر هاست؟ تفاوتی نداره :D هر کدوم تریپ خودشون رو دارن :p
دیگه اینو نفرمایید ..دره فرهنگی توی جای عرب نشین:blink: :wacko: ....اینجا حداقل هرجور گوناگونی فرهنگی باشه ...بازم ایرانیه نه عربی ( البته متاسفانه اگه فرهنگی وجود داشته باشه)
(قصد توهین به هیچ قومی رو ندارم مساله بزرگتر از این چیزاس)
واقعا کجاست این فرهنگ و تمدن اصیل ایرانی؟ کجاست سرزمین اریا؟ کجاست اقتدار ایران؟ کشور سعدی و حافظ . ابن سینا و....و.....چرا باید شاهد چیزهایی باشیم که با تاریخ و تمدن مان جز منافات چیزی نیست...فقط داعیه تمدن و ....داریم
چرا اجازه میدیم که کسانی جسارت پیدا کنند که تمدن و تاریخمون رو زیر پا بگذارند؟ 300.....
براستی کتیبه حقوق بشر کورش کبیر برای چه کسانی نوشته شد؟... برای کسانی که ازش فقط به عنوان یادگار یاد کنند؟کسانی که فروهر رو بگردنشون میندازن ولی دریغ از...
واقعا چه بر سر ایرن زمین امد؟:eek:
ببخشید اینجا جای این صحبت ها نبود...پیشاپیش عذرخواهی میکنم از دوستان

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
کسی میدونه K750 سریال اصلی چنده ؟!!! و تفاوت قیمتش با سریال اصلی حدوداً چقدره ؟!!!

طبقه 5 علا الدین با گرانتی 1000 تومنی:
سریال اصلی: 186
سریال چنج : 165:lol:

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
طبقه 5 علا الدین با گرانتی 1000 تومنی:
سریال اصلی: 186
سریال چنج : 165:lol:

عجب .....ولی من شنیدم سریال چینج خیلی اومده پایین ....دورو بر 140 اینا شده!!!!

20:30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قیمت m600 رو کسی نداره

nima220

Registered User
لایک‌ها
0
کسی می دونه k810 وارد ایران شده یا نه ؟؟
اگه در تهران هست قیمتش حدوده چنده ؟؟؟

magserver2000

Registered User
لایک‌ها
0
m600 هر روز داره گرون‌تر میشه !!!
الان گمونم 380 باشه ... [گارانتیش هم فکر کنم کشک باشه نمی‌دونم !!!]

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
P990 | France که يکی میگه 425.000 (!!!!) میده // از W950 چه خبر !؟

Pixma

Registered User
لایک‌ها
0
قیمت Qtek 9600؟

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
شنیدین قیمت P990 شده 405 تومن؟!!!

Pixma

Registered User