Banned_Bananas
کاربر تازه وارد
اگر دقّت کنید فقط مسئلـۀ موبایل نیست، الحمدلله همه چیز در این مملکت با همین روال دنبال می شود.شدیم بازیچه یک مشت آدم مفت خور.
اگر دقّت کنید فقط مسئلـۀ موبایل نیست، الحمدلله همه چیز در این مملکت با همین روال دنبال می شود.شدیم بازیچه یک مشت آدم مفت خور.
بله متاسفانه.
اگر دقّت کنید فقط مسئلـۀ موبایل نیست، الحمدلله همه چیز در این مملکت با همین روال دنبال می شود.
شیراز 350 تومان هست.SE Z610 با گارانتی سیتادل کسی قیمت داره ؟
سلام قیمت n70 ,w300 ,w810 چنده بدون گارانتی؟![]()
آقا من چند جايي شنيدم مخابرات به دليل شکست طرح عدم رجيسترش مجددا رجيستر ميکنهدوستان ما .. شدیم ویه گشی نوکیا 6300 خریدیم ریجستر نشده برا اعیال (البته ایشون ... شدند واگرنه فقط ÷اکت÷سی) حالا میخوایم بدونیم اینجا چه قیمت اصلا ریجسترش هست:blush:
هرچند بعید میدونم اینها از رو برن و دوباره رجیستر کنن ولی باز ممنون از خبر.آقا من چند جايي شنيدم مخابرات به دليل شکست طرح عدم رجيسترش مجددا رجيستر ميکنه
يه سري بزني بد نيست...
تو شهر ما یه موبایل فروش گوشیهاش رو میبره رجیستر میکنن!آقا من چند جايي شنيدم مخابرات به دليل شکست طرح عدم رجيسترش مجددا رجيستر ميکنه
يه سري بزني بد نيست...
آقا من چند جايي شنيدم مخابرات به دليل شکست طرح عدم رجيسترش مجددا رجيستر ميکنه
يه سري بزني بد نيست...
دوستان ما .. شدیم ویه گشی نوکیا 6300 خریدیم ریجستر نشده برا اعیال (البته ایشون ... شدند واگرنه فقط ÷اکت÷سی) حالا میخوایم بدونیم اینجا چه قیمت اصلا ریجسترش هست:blush:
SE Z610 با گارانتی سیتادل کسی قیمت داره ؟
آقا بالاخره این پی 990 قیمتش تثبیت شد؟
دوستان ما .. شدیم ویه گشی نوکیا 6300 خریدیم ریجستر نشده برا اعیال (البته ایشون ... شدند واگرنه فقط ÷اکت÷سی) حالا میخوایم بدونیم اینجا چه قیمت اصلا ریجسترش هست
سلام دوستان .
پایین ترین قیمتی که بشه K800 گیر آورد چنده ؟
کسی خبر داره ؟
ممنون
حسين رجيستر نشده 'ش رو ديدم 340.000 // اگهی'ش هم در همشهری ديدم و به زودی گارانتيهای مختلف به بازار میاد [ شايد هم اومده ]![]()
img]http://www.pic4ever.com/images/mornincoffee.gif[/img]
فدای تو علی دمت گرمراستی بین خودمون باشه عجب چیزی زده
آقا دم شما گرم ... پنجشنبه یه D900 گرفتم ، فعلا با همین سر میکنیم تا P1 بیاد به بازار
قیمت : 248 تومن .