الان p990 چند شده ؟ .... در ارزون ترین حالت !!!
گوشی شاپ میده 319 تومن با گاذانتی پارساتل !الان p990 چند شده ؟
ولی توی شیراز قیمت ها از زمین تا آسمون فرق کرده
هرکسی گوشی ان73 میخواد با من تما س باشه تا براش از شیراز تهیه کنم وبراش ارسال کنم
این قیمت های شیراز : 14/4/86
در ضمن شیراز از جمله شهرهایی هست که گوشی موبایل در اون حتی از علادین تهران هم ارزون تر هست چون به بازار گناوه و دوبی نزدیک هست
ان73 اصل فنلاند : 383000 تومن
کا800: 375000 تومن
پی990: 315000 تومن
دی900سامسونگ:245000 تومن
6233 نوکیا:265000 تومن
5300 نوکیا:230000 تومن
دوستان خوشحال میشم اگر بتونم کمک به شما در شیراز برای ارسال این گونه اجناس بکنم
مثلا دوستانی هستند که توی شهرشون گوشی با 20 تا30 تومن اختلاف قیمت میخرن ولی من
کارم در راه خداست یعنی دوست دارم تا زنده هستم بندگان خداوند را شاد کنم و شاد ببینم
از دوستان هرکسی گوشی خواست از شیراز بخره پیغام خصوصی بده تاجزییات ارسال رو بگم
با سپاس از شما دوست عزیز
این گوشی ها ضمانت هم دارن ؟
خودم هم از شیراز خرید داشتم و این حرفتون رو قبول دارم که قیمت گوشی موبایل و وسایل برقی در شیراز ارزون هستش ولی تقلبی و بازار مشترک هم بین اجناسش زیاده
امیدوارم گوشی موبایل که شما میگید اصل باشند
(سلام ما رو هم به حافظ و سعدی برسونید)
کسی قیمت روز و دقیق K610i رو میتونه برام پیدا یکنه؟!
K610 حدود 253 تومن !
در ضمن دوستان قیمت N73 اومد زیر 380 تومن رفیقم قیمت کرده 374 تومن !
راستی به نظرتون چرا قیمت سونی اریکسون ها افت محسوسی نکرده ؟ ( شاید بشه گفت اصلا افت نکرده )
K610 حدود 253 تومن !
در ضمن دوستان قیمت N73 اومد زیر 380 تومن رفیقم قیمت کرده 374 تومن !
راستی به نظرتون چرا قیمت سونی اریکسون ها افت محسوسی نکرده ؟ ( شاید بشه گفت اصلا افت نکرده )
چون گوشی های نوکیا سریالشون قابل تغییر نبوده و در اون زمانی که بحث رجیستر مطرح بود نمیتونستن سریال رو عوض کنن در نتیجه قیمتشون بالا رفته بود چون قانونی باید وارد میشدن...مثلا ان 73 موزیک شده بود 700 تومن
ولی سونی اریکسون ها اکثرا سریالشون قابل تغییر بود در نتیجه به صورت گسترده قاچاق میشدن برای همین تقریبا نزدیک به قیمت جهانی فروخته میشدن...در نتیجه با حذف بحث رجیستر کردن گوشی , نوکیا ها خیلی خورد تو سرشون ولی سونی اریکسون ها تقریبا ثابت موندن![]()
ان73 شیراز شده 360 تومن
N73 ME چیه ؟ با معمولیش فرق داره؟