Atom و Atom Exec و Orbit و Trion پلیز !
برو بچز همشهری شیرازی، من میخوام یک دونه Sony Ericsson K750i بخرم.
مشکل اینجاست که من نمیدونم تو شیراز از کجا میشه K750i اصلی پیدا کرد، منظورم این هست که الان تو بازار شیراز 2 نوع K750i هست، ولی نمونه تقلّبی در قیاس با نمونه اصلی به مراتب دارای کیفیّت پایین تری هست. در ضمن بیشتر مغازه ها توی شیراز، گوشی های مارک Sony Ericsson فاقد پلمپ دارند!! از کجا بخرم که حتماً پلمپ دست نخورده باشه؟؟ اصلاً سونی اریکسون توی شیراز نمایندگی انحصاری داره؟؟
اگر توصیه، پیشنهادی دارید لطفاً بگید!!
1- قیمت حدودی Sony Ericsson K750i الان چقدر هست؟
2- میزان طول عمر باتری کاملاً شارژ شده K750i حدوداً چند ساعت هست.
3- میزان کیفیت و بلندی صدای اسپیکر گوشی K750i در مقایسه با W800i چقدر تفاوت داره؟
4- کد IMEI اکثر گوشی های Sony Ericsson در مغازه های شیراز مشکل مطابقت داره، چیکار باید کرد؟
میبخشید اگه یه خورده بی ربطه ها !
میشه قیمت Memory Stick Duo Pro رو بدید؟ ظرفیتهای 512 - 1 & 2 GIG
ممنون
سلام همشهری.به نظر من گوشی رو از توی عفیف آباد بگیری از همه جا ارزونتره.1 ماه پیش برای دوستم گرفتیم 215 .پلمپ هم بود.نقره ای هم بود.
من توی خیابون اطلسی یه مغازه ای دیدم که بالاش زده بود سونی اریکسون با گارانتی سیتادل.یه سر اونجا بزنید.
مبارکت باشه جیییگر.... PM که الان برات فرستادم رو هم بخون لطفاً.من k750 خریدم 205 تومن. مشکی. از فلکه اطلسی. یه موبایل فروشی هست که از نانوایی هم شلوغتره ! فکر کنم روزی 30-20 میلیون تومن موبایل میفروشه !
N91 رو نمیدونم ولی N80 رو چن روز پیش یکی گرفته بود 505 تومن با گارانتی ایراتل ! 440 هم میتونی پیدا کنی با گارانتی متفرقه احتمالا !lotfan ye nafar gheymate N80 va N91 ro behem bege
mamnoon
این فروشگاه اطلس موبایل فروش خوبی داره زمانی که توی بازار دبیلو 900 520 تومن بود اونجا دبیلو 900 ژاپنی رو 485 تومن میداد