noisymind
Registered User
- نوشتهها
- 2,994
- لایکها
- 1
آقا بازار ایران نزديک عيد به هم میريزه (!) / يک سال خيلی ارزون میشه و سال بعد خيلی گرون !
حالا امسال نوبت کدومه؟!
آقا بازار ایران نزديک عيد به هم میريزه (!) / يک سال خيلی ارزون میشه و سال بعد خيلی گرون !
k800 امروز 390 دیدم!!
256 اصلش رو دیده بودم 32 تومن!!!
512 رو دقیق نمی دونم ولی اونم 54 تومن بود!!
K800i شیراز، امروز 375 تومن بود.
مموری 512 مگابایتی M2 هم 31 تومن. (23 تومن ارزون تر از چیزی که شما گفتید.)
برو بچز، به نظر شما K800i بخرم؟؟؟
K800i شیراز، امروز 375 تومن بود.
مموری 512 مگابایتی M2 هم 31 تومن. (23 تومن ارزون تر از چیزی که شما گفتید.)
برو بچز، به نظر شما K800i بخرم؟؟؟
OK، من باز هم از چند جا دیگه می پرسم، بهتون اطلّاع میدم.من اردبیل پرسیدم؟ شما شیراز!! با سریال اصلی!!!
من 256 اصل رو از یگی پرسیدم 32 گفت!! شما یه جوری میگید ازشما ارزون تر که انگار فقط یه نوع رم داریم که اونم همش تو بازار اصل هست!!
من رم 1 گیگ الان دیدم مو با اصلش نمی زنه 22 تومن می گفت!!!!حالا شما بگو قیمتش 46 تومن !!
من بگم 4 2 تومن از شما ارزان تره!!!
OK، من باز هم از چند جا دیگه می پرسم، بهتون اطلّاع میدم.
اصلا چرا یه همچین تاپیکی اینجا به وجود امد. من یه تازه واردم و تا حالا دوبار درخواست قیمت گوشی دادم که هیچ کسی توجه نکرد. عوض اینکه جلب کاربر کنید بیتشر کاربر گریز میکنید.
انجمنهای پرشین تولز خیلی خوب هست ولی این بخش به نظرم اصلا سرکشی درست حسابی نمیشه. این یه انتقاد از طرف من بود. ممنون میشم توجه کنید.
باز هم میگم:
6680 ، 6681، 7610 قیمت چند؟
اصلا چرا یه همچین تاپیکی اینجا به وجود امد. من یه تازه واردم و تا حالا دوبار درخواست قیمت گوشی دادم که هیچ کسی توجه نکرد. عوض اینکه جلب کاربر کنید بیتشر کاربر گریز میکنید.
انجمنهای پرشین تولز خیلی خوب هست ولی این بخش به نظرم اصلا سرکشی درست حسابی نمیشه. این یه انتقاد از طرف من بود. ممنون میشم توجه کنید.
باز هم میگم:
سلام دوستانم، البته اره ولی باز هم دلیل نمیشه که چون قدیمی هستن . . .
هنوز هم 1100 دست ملت هست...
بر و بچ کسی قیمت W900 رو داره؟
باز هم میگم: