مموری 4 گیگ میکرو چنده؟
اینجا داره 28 تومنقیمت مموری 8 گیگ بالاترین کلاس چنده در حال حاضر؟
همین کلاس 10 مناسب ترین چیز الان تو بازاره به خصوص اینکه اگه سیلیکون پاور باشه اگه هم بسوزه هر وقت خواستی ببر عوض کن یکی دیگه بگیرچیزی که تو گوشی بندازیم سرعتش پایین نباشه و بعد یه مدت کلا سرعتش نیاد پایین چی توصیه می کنید؟
برا من که مهمترین چیز گارانتی هستش سیلکون پاورایی که به نظرم گارانتی مادام العمر دارن مناسب ترینندوستان بهترین مارک رم چیه از نظر شما ؟
موافقم اما گارانتی ساپورت میکنن ؟برا من که مهمترین چیز گارانتی هستش سیلکون پاورایی که به نظرم گارانتی مادام العمر دارن مناسب ترینن
تنها چیزی که من دیدم تو ایران با گارانتی میشه حال کرد همین رمه نباید فقط شکستگی داشته باشه جعبه رم رو هم باید داشته باشین هر جا هم بردم راحت تعویض میکنن نمیدونم قضیش چیه انگار همشون تمایل دارن سریع رمتو بگیرن بهت نو بدن فکر کنم این وسط یه چی این وسط بهشون میرسه وگرنه ما ایرانی ها از این کارا بلد نیستیم والاموافقم اما گارانتی ساپورت میکنن ؟
چند سال پیش ی فلش ضد آب خریدم مارکش هم یادم نیست اما بقول خودشون گارانتی مادام العمر داشت خراب شد بردیم پیشش گفت به ما ربطی نداره جالب اینجاست قبل از این میخوای ازشون بگیری اینقدر تعریف میکنن که ادم میگه غلط کردم حالا این به ما گفته بود گارانتیش مادام العمره زیر بار نرفت که نرفت عوضش کنه منم انداختم تو صورتشو اومدم بیرون گفتم مبارک خودتنها چیزی که من دیدم تو ایران با گارانتی میشه حال کرد همین رمه نباید فقط شکستگی داشته باشه جعبه رم رو هم باید داشته باشین هر جا هم بردم راحت تعویض میکنن نمیدونم قضیش چیه انگار همشون تمایل دارن سریع رمتو بگیرن بهت نو بدن فکر کنم این وسط یه چی این وسط بهشون میرسه وگرنه ما ایرانی ها از این کارا بلد نیستیم والا