• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قیافه چقدر واستون مهمه تو ازدواج

وضعیت
موضوع بسته شده است.

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,502
2 حالت داره یا قیافه براش مهم نباشه یا کور باشه .
: )))))))))))

اتفاقا ایشون بسیار زیبا و وجیه المنظر هستند
ای کاش من دختر بودم با عمو روحی ازدواج می کردم
باور کن همینطوری هم می پذیرتت!!
کلی هم "ساندیش دشنه" برات میخره!! اونوقت دیگه مجبور نیستی زیاد راه بری!!

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
از قیافش که بگذریم نام کاربریش خیلی باحاله (روح سگ ولگرد ) به تازگی هم یک یوزر ساخته به نام (شاگرد روح سگ ولگرد ) خداییش اصلا قیافه رو میبینم ها یاده بامزی میفتم

نخیر عمو عمو همچین کاری نمیکونه
اون واقعا شاگرد عمو روحی بوده
ها والا

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
فک کون یکی بخواد با این ازدواج کنه

مگه این که قیافه براش اصن مهم نباشه
عمو شرمندت من بچم 2.5 سالشه. دیگه مشتری نمی پذیرم. اگه اشتراک کوتاه مدت می خوای می تونم بررسی کنم :snitch:

کوفت عمو

2 حالت داره یا قیافه براش مهم نباشه یا کور باشه .
عمو درک نداری دیگه. این قیافه 180 درجه عکس جاستین بیبره :snitch: کشت و مرد داده این عکس. حالا بماند اورجینالش :snitch:

چشمان شوخ و گیرایی داره. :happy:
شوما یه پی ام بده

از قیافش که بگذریم نام کاربریش خیلی باحاله (روح سگ ولگرد ) به تازگی هم یک یوزر ساخته به نام (شاگرد روح سگ ولگرد ) خداییش اصلا قیافه رو میبینم ها یاده بامزی میفتم
- وقتی 4 ماه بن شدم یوزر نساختم. فقط یه ابله می تونه اینجوری فک کنه که خودم رفتم به اسم خودم یوزر ساختم. این یوزر برای یکی از بچه هاس که هفته پیش برای یکی از تاپیکا بن شد. بیشتر از کپنت صحبت نکن.

دخترای تهرون همه عاشق عمو هستن چی فک کردین .
لس آنجلس نیز هم :snitch:

اتفاقا ایشون بسیار زیبا و وجیه المنظر هستند
ای کاش من دختر بودم با عمو روحی ازدواج می کردم

عمو شک نکن گزینه 1 ازدواج من بودی به شرط ابروی پاچه بزی و ولایتمداری :snitch:

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710
حملات مدیریت شده به عمو روحی کبیر را به شدت محکوم کرده و خواهان مجازات عاملین معلوم الحال دخیل در این قضیه هستیم.
2mo5pow.gif

جمعی از کاربران PT

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
حملات مدیریت شده به عمو روحی کبیر را به شدت محکوم کرده و خواهان مجازات عاملین معلوم الحال دخیل در این قضیه هستیم.
2mo5pow.gif

جمعی از کاربران PT

مرگ بر ضد ولایت روحی

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,502
من خودم هم گاهی کارکتر "روحی" رو ترور شخصیتی میکنم!!:D
ولی خود داش" علیرضا" رو دوست دارم مخلصش هم هستم :D

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
2mo5pow.gif

جمعی از کاربران PT

مرگ بر ضد ولایت روحی

من خودم هم گاهی کارکتر "روحی" رو ترور شخصیتی میکنم!!
ولی خود داش" علیرضا" رو دوست دارم مخلصش هم هستم
خواهژ می کنم. بورمایید. بورمایید وقت تنگه بورمایید نزدیک اذان هستیم خدبه هارو شروع کنیم...

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
2mo5pow.gif

جمعی از کاربران PT

تــــــــکـبـیـر

feri23

Registered User
لایک‌ها
193
مهمه ، اما یه چیز جالبه..

خیلی اتفاق افتاده افرادی که از نظر دوستهام جذاب بودن برای من آنچنان توفیری نداشتن

و افرادی که برای من جذاب بودن از نظر دوست هام خیلی معمولی بودن

تعریف خاصی از قیافه دارم! عینکم فرق می کنه!

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
ما نباید فقط به فکر خودمون باشیم باید به فکر ژنتیک فرزندان ایندمونم باشیم
زنم باید خوشگل و از خانواده ای باشه که ارثیه قد کوتاهی و کچلی و منگولیسم و اوسکولیسم و اینا توشون نداشته باشن تا پس فردا بچم زشت و کچل نشه تا اعتماد به نفسش تو جامعه بیاد پایین و همش بگه خاک تو سر بابام با این زن گرفتنش

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
ما نباید فقط به فکر خودمون باشیم باید به فکر ژنتیک فرزندان ایندمونم باشیم
زنم باید خوشگل و از خانواده ای باشه که ارثیه قد کوتاهی و کچلی و منگولیسم و اوسکولیسم و اینا توشون نداشته باشن تا پس فردا بچم زشت و کچل نشه تا اعتماد به نفسش تو جامعه بیاد پایین و همش بگه خاک تو سر بابام با این زن گرفتنش

عمو پسر خوشگل داشتن دردسره ها ...

ahmadrezab23

Registered User
لایک‌ها
69
قیافه و هیکل:D

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
در همین راستا یه روایتی یادم اومد از یکی از حضرات،

روزی مرد سرمایه داری قصد می کنه زوجه اختیار کنه. از 3 زنی که بهش معرفی می کنن تصمیم میگیره یکی رو به صیغه ی دائم خودش دربیاره.

از اونجایی که مرد قصه ی ما مرد دانشمند و فرزانه (فرزانه معظم نه البته) عقل می کنه و تصمیم میگیره این 3 زن رو تحت آزمایش قرار بده. به خاطر همین 5000 دینار به هر کدوم از این زنا می ده تا برن هر کاری دلشون بخواد بکنن

هفته بعد زن اول میاد در میزنه، مرد میره دم در، زن پوشیه اش رو بالا می زنه و می گه، جانم به فدایت بیا، این 10 هزار دینار. من رفتم دلار خریدم، عظما گفت مذاکره بی مذاکره دلار کشید بالا و پولت دوبرابر شد. اگر من رو به زنیت برگزینی سرمایت رو دو برابر می کنم. مرد کمی به فکر فرو رفت، به زن گفت برو خبرت می کنم ضعیفه. زن چشمی گفت و رفت.

چند ساعت بعد زن دوم در زد. مرد که مشغول لمس کردن خود بود، ام کا وی پلیر رو مینیمایز کرد و رفت در رو باز کرد، زن دوم ناگهان جیغی کشید و صورت به دیوار کرد و گفت ای وای خاک به سرم، شلوارت و بکش بالا. مرد که جا خورده بود ناگه دید شلوارش تا نیمه پایینه و بیلبیلک آویزون، عذرخواهی کرد و کشید بالا. گفت کاری داشتی؟ زن به کیسه ی در دستش اشاره کرد و گفت، آقا جانم به فدایت، 5 هزار دینار را دادم برایتان تمامش را شکولات و عروسک خریدم. زندگی من فدای شماست. اگر من را بگیری تمام زندگیم را به شما هدیه می کنم.... و چشم و ابرویی رفت بد اسیدی.
مرد کمی خشمگین زیر لب گفت زنیکه وسط کار یه کاره اومده ولم تایم بازی و بلند گفت. مرسی عجیجم. بهت اس می دم.... و در را بست و رفت سراغ کار.

شب هنگام درب منزل باز صدا کرد. مرد عکدمی را ول کرده به سمت در هجوم برد بلکن سریعتر برگردد و مشغول دید زدن شرکت کنندگان شود. زنی در مقابل در بود. پوشیه اش را بالا زد. مرد گفت ببخشید شما؟ زن گفت منم دیگه نیلو... وووو را کش داد تا لبش قنچه باقی بماند و شکشی شود. مرد گفت اااا چقد عوض شدی گلم. لنز انداختی؟ نیلو گفت اااا لوس نشو دیگه، پروتز کردم دماغمم عمل کردم با اون 5 هزار دینار. تازه می خوام پرده ی خونمم بدوزم مث روز اولش بشه تو اومدی خونم کیف کنی... مرد هاج و واج مانده بود که کدامین ضعیفه را انتخاب کند؟ آن یکی که سرمایه زیاد می کرد؟ آن یکی که زندگیش را فدایم می کرد؟ یا این یکی که داف اسمی شده بود؟

.
.
.
شما بودید چه می کردید؟

اولی؟
دومی؟
سومی؟
هر سه مورد؟

این یک تست روانشناسیست ...
مردها با انتخاب هر گزینه شخصیت خود را نشان می دهند...
جواب در اسپویلر
واقعیت این است که جواب حضرت داستان ما با جواب 99.99% مردان (شامل دوستان همجنسگرا نمی شود) یکسان است. تحقیقات اخیر نشان داده تمامی مرد ها حتا روشنفکر نماها و گوزگوز کن ها در واقعیت یک گزینه را انتخاب می کنند.
.
.
.
بله. آن گزینه که سینه هایش از همه بزرگتر است

با تشکر از همراهی ما - شرمنده این برگ سبز جنس خوبی داشت

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238
در همین راستا یه روایتی یادم اومد از یکی از حضرات،

روزی مرد سرمایه داری قصد می کنه زوجه اختیار کنه. از 3 زنی که بهش معرفی می کنن تصمیم میگیره یکی رو به صیغه ی دائم خودش دربیاره.

از اونجایی که مرد قصه ی ما مرد دانشمند و فرزانه (فرزانه معظم نه البته) عقل می کنه و تصمیم میگیره این 3 زن رو تحت آزمایش قرار بده. به خاطر همین 5000 دینار به هر کدوم از این زنا می ده تا برن هر کاری دلشون بخواد بکنن

هفته بعد زن اول میاد در میزنه، مرد میره دم در، زن پوشیه اش رو بالا می زنه و می گه، جانم به فدایت بیا، این 10 هزار دینار. من رفتم دلار خریدم، عظما گفت مذاکره بی مذاکره دلار کشید بالا و پولت دوبرابر شد. اگر من رو به زنیت برگزینی سرمایت رو دو برابر می کنم. مرد کمی به فکر فرو رفت، به زن گفت برو خبرت می کنم ضعیفه. زن چشمی گفت و رفت.

چند ساعت بعد زن دوم در زد. مرد که مشغول لمس کردن خود بود، ام کا وی پلیر رو مینیمایز کرد و رفت در رو باز کرد، زن دوم ناگهان جیغی کشید و صورت به دیوار کرد و گفت ای وای خاک به سرم، شلوارت و بکش بالا. مرد که جا خورده بود ناگه دید شلوارش تا نیمه پایینه و بیلبیلک آویزون، عذرخواهی کرد و کشید بالا. گفت کاری داشتی؟ زن به کیسه ی در دستش اشاره کرد و گفت، آقا جانم به فدایت، 5 هزار دینار را دادم برایتان تمامش را شکولات و عروسک خریدم. زندگی من فدای شماست. اگر من را بگیری تمام زندگیم را به شما هدیه می کنم.... و چشم و ابرویی رفت بد اسیدی.
مرد کمی خشمگین زیر لب گفت زنیکه وسط کار یه کاره اومده ولم تایم بازی و بلند گفت. مرسی عجیجم. بهت اس می دم.... و در را بست و رفت سراغ کار.

شب هنگام درب منزل باز صدا کرد. مرد عکدمی را ول کرده به سمت در هجوم برد بلکن سریعتر برگردد و مشغول دید زدن شرکت کنندگان شود. زنی در مقابل در بود. پوشیه اش را بالا زد. مرد گفت ببخشید شما؟ زن گفت منم دیگه نیلو... وووو را کش داد تا لبش قنچه باقی بماند و شکشی شود. مرد گفت اااا چقد عوض شدی گلم. لنز انداختی؟ نیلو گفت اااا لوس نشو دیگه، پروتز کردم دماغمم عمل کردم با اون 5 هزار دینار. تازه می خوام پرده ی خونمم بدوزم مث روز اولش بشه تو اومدی خونم کیف کنی... مرد هاج و واج مانده بود که کدامین ضعیفه را انتخاب کند؟ آن یکی که سرمایه زیاد می کرد؟ آن یکی که زندگیش را فدایم می کرد؟ یا این یکی که داف اسمی شده بود؟

.
.
.
شما بودید چه می کردید؟

اولی؟
دومی؟
سومی؟
هر سه مورد؟

این یک تست روانشناسیست ...
مردها با انتخاب هر گزینه شخصیت خود را نشان می دهند...
جواب در اسپویلر
واقعیت این است که جواب حضرت داستان ما با جواب 99.99% مردان (شامل دوستان همجنسگرا نمی شود) یکسان است. تحقیقات اخیر نشان داده تمامی مرد ها حتا روشنفکر نماها و گوزگوز کن ها در واقعیت یک گزینه را انتخاب می کنند.
.
.
.
بله. آن گزینه که سینه هایش از همه بزرگتر است

با تشکر از همراهی ما - شرمنده این برگ سبز جنس خوبی داشت

1. معمولا اونایی که سرمایه دو برابر میکونن اخلاق گند و تندی دارن و خانوم رئیس بازی درمیارن
2. اونایی که تمام زندگیشون رو به پات میریزن دائم نگرانت هستن و هی زنگ و اس و... و رو اعصابت اسکی میکونن.
3. خب.... چیزی ندارم بگم. ترجبه نکردم :(

nilson

Registered User
لایک‌ها
827
تو ازدواج قیافه چقدر مهمه و واستون تاثیر گذاره ؟
آیا واقعا باید قیافه ی رکن اساسی و تعیین کننده باشه ؟
اخلاق و ... چه جایگاهی دارن ؟

فکر کن نباشه ، بابا به فکر نسل های آینده هم باشید !

فک کون یکی بخواد با این ازدواج کنه

مگه این که قیافه براش اصن مهم نباشه

البته ESMIGHELE جان قیافه عموتون یه جورایی هم بامزه اس ها

mpirata

Registered User
لایک‌ها
10
چطور میخوای با کسی زندگی کنی که وقتی میبینیش هیچ حسی زیبایی بهت دست نمیده!!!
باید از چهره ی طرف هم خوشت بیاد ، اما فراموش نکن در حد خودت باید باشه
سوپر استار با سوپر استار ، معمولی با معمولی ، کبوتر با کبوتر ، باز با باز ;)
حالا از بین کسایی که چهره شون رو دوست داری ، بگرد بهترین رو انتخاب کن ، اونی که اخلاقش خوبه و سایر ملاک ها رو داره!!
اما ظاهر رو هم دست کم نگیر چون عامل مهمیه
یه عمر قرار ببینیش اونو ....

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا