• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قیافه چقدر واستون مهمه تو ازدواج

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ITI

Registered User
لایک‌ها
138
قیافه اصلا مهم نیست

مهم اخلاق , منش , تنش و تهش است

aidin23771

Registered User
لایک‌ها
105
عمو از دیشب 10-20 تا پی ام تا الان از مونث های پی تی اومده که قیافت خعلی جذابه، البته از همین تاپیک به پی ام سرازیر شدن. بنده از دوستان ممنونم و باعث و بانی این تاپیک رو دعا می کنم.

پ ن: من دل بزرگی دارم برای دوستان مونث دیگه که از قافله جا موندن و هنوز پی ام ندادن جا کنار گذاشتم :snitch: زود دیر می شه!
مواظب باش بعضی ها به اسم موئنث پی ام میدین بعدا مذکر در میاد(تو این تاپیکم که کلی مذکرا تعریفتو کردن)
جواب سوال تاپیک: در وهله ی اول قیافه مهمه ولی بعد اخلاق مهمتر میشه چون یارو زشتم باشه یه گونی میکشی سرش و ...............

(omid0018)

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
مواظب باش بعضی ها به اسم موئنث پی ام میدین بعدا مذکر در میاد(تو این تاپیکم که کلی مذکرا تعریفتو کردن)
جواب سوال تاپیک: در وهله ی اول قیافه مهمه ولی بعد اخلاق مهمتر میشه چون یارو زشتم باشه یه گونی میکشی سرش و ...............

گیرم که میکونیش! گیرم که میزنیش! با قیافی زشت در زیر یک سقف چه میکنی؟

mahyar rahnama

Registered User
لایک‌ها
644
گیرم که میکونیش! گیرم که میزنیش! با قیافی زشت در زیر یک سقف چه میکنی؟

شوما خودتو ناراحت نکن
فقط موقع شکش که گونی سرش نمیکنه:blush:
یه گونی مادامالعمر میکشه رو سرش زندگی میکنه دیگه:D

aidin23771

Registered User
لایک‌ها
105
شوما خودتو ناراحت نکن
فقط موقع شکش که گونی سرش نمیکنه:blush:
یه گونی مادامالعمر میکشه رو سرش زندگی میکنه دیگه:D
من نگفتم زشت باشه گفتم معمولی هم باشه ولی اخلاقش خوب باشه بهتره.
یکی از دوستان به روش سنتی ازدواج کرده(مادرش براش پیدا کرده این گوسفندم رفته خواستگاری) قیافه ی دختره خیلی هم قشنگه ولی این رفیق ما یک ادم کلا راحتی پارتی میومد سفر مجردی میومد کلا زیاد تو قید دین نیست حالا بعد از ازدواج معلوم شده زنه با اینکه چادری نیست شدیدا به اعتقادات دینی سخت وخشک پایپنده. یک نمونه سادش اینه که میگه نمیشه اهنگی که زن خواننده اش باشه گوش کنی کلا نباید اهنگ های غربی گوش کنی و نوشیدنی که هیچی دیگه و به لباساش گیر میده و هزار چیز دیگه....(کلا این رفیق ما افسرده شده شدید بدبخت داره دیونه میشه) شما فکر کن taylor swift هم که باشه با این اخلاق نمیشه زندگی کرد. من خودم اگر دو شخص تو راهم قرار بگیرن که یکی بسیار زیبا ولی بی اخلاق دومی قیافه معمولی ن زشت ولی اخلاقش با من مچ باشه حتما دومی انتخاب میشه.
ولی خدای اخلاقم باشه ولی قیافش زشت باشه میمونه رو دسته باباش چون شما وقتی میخوای با یک نفر اشنا بشی از اخلاقش خبر نداری که اول به قیافش جذب میشی بعد اخلاق
جمع بندی: قیافه و اخلاق لازم وملزوم یکدیگرند هر دو باید باشد به تنهایی هیچ کدام کافی نیست
تبصره: دوست دختر فقط قیافش مهمه و موارد فوق برای ازدواج بود:D

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
تو این گرونی ، ازدواج رو فقط مگر تو همین فروم ببینید ! :D

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388

hamidrezaaaa

Registered User
لایک‌ها
116
اونوخ با چشم بصیرت باید ببینیم ؟:p

فک کردی چرا تو جلسه خواستگاری یه وقتی میدن به عروس و داماد برن یه تو یه جای خلوت با هم صحبت کنن؟
باید زرنگ باشی سریع صحبت این چیزارو بکشی وسط و ..... :D

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394

جوون یکم تجربه کسب کرده بودی الان می دونستی برای عمو مذکر به از مونث بودنه :snitch: ا

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
گیت اشعه ایکس میخوای ؟:p

فک کردی چرا تو جلسه خواستگاری یه وقتی میدن به عروس و داماد برن یه تو یه جای خلوت با هم صحبت کنن؟
باید زرنگ باشی سریع صحبت این چیزارو بکشی وسط و ..... :D

جلسه خواستگاری نمیشه گیتو با خودمون ببریم ؟ آخه شاید همه مثل تو زرنگ و کاربلد نباشن در این موارد !:lol:

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
جلسه خواستگاری نمیشه گیتو با خودمون ببریم ؟ آخه شاید همه مثل تو زرنگ و کاربلد نباشن در این موارد !:lol:

تا تو بخوای بری خواستگاری علم پیشرفت میکنه ، گیت هایی میاد که تو جیب جا میشه:D

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
تربیت ندارها
سلام
افتک با من قهری؟

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
تربیت ندارها
سلام
افتک با من قهری؟

الان میخواستم دعواشون کنم :blush:

سلام
نه بابا.قهر چیه . مگه من دهاتیم قهر کنم :p. اینترنتم خرابه. پی ام نمیشد فرستاد ، پیام بازدید کننده برات گذاشتم. والا ... یه دهاتی رو گذاشتن رئیس مخابرات دیگه بهتر از این نمیشه خب . من اگر رئیس بودم در عرض 3 روز اینترنت 100 مگابیت به همه میدادم:cool:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا