• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قیمت روز خودرو

majid1366

Registered User
لایک‌ها
707
سلام
دوستان امکانش هست تاپیک آپدیت کنید
و قیمت روز خودرو داخلی و خارجی رو قرار بدید
با تشکر

ataamini

Registered User
لایک‌ها
8
پراید 141 ارزون شنیدم ارزون شده!

درسته؟

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
پنجشنبه 31 ارديبهشت 1388
بازار خودرو تکان خورد

گروه خودرو – هرچند به نظر مي‌رسد که بازار خودرو كشور طي هفته جاري روزهاي آرامي را پشت‌سر گذاشته و در نمودار قيمتي خودروها تغيير خاصي به وجود نيامده اما به گفته فعالان بازار خودرو طی این مدت تقاضا برای خرید، 10الی 15درصد رشد داشته که مي‌توان این تغییر را چراغ سبز خریداران به بازار دانست.

به گفته نمايشگاه‌داران خودرو پايتخت ، طی هفته گذشته وضعیت بازار خودرو، كمي بهتر شده که این امر نیز به دليل نزديكي به فصل تابستان است. فصلي كه طبق رویه سال‌های گذشته، همیشه با رشد 15 الی 20درصدی تقاضا مواجه است. و به اعتقاد فعالان بازار خودرو این فصل بهترین زمان برای بازار خودرو محسوب مي‌شود. از سوی دیگر فعالان بازار خودرو رشد 10 الی 15درصدی عرضه و تقاضا طی هفته جاری را چراغ سبز متقاضیان به بازار خودرو تعبیر مي‌کنند.

به گفته آنها با نزدیک شدن به فصل تابستان و با توجه به مسافرت‌هاي پيش رو، رغبت مشتريان برای خريد خودرو بیشتر مي‌شود و هر چه به این فصل نزديك‌تر شويم تقاضا نيز در بازار افزایش پيدا مي‌كند.
با این حال نمودار قيمت‌ها در هفته جاری به جز يكي دو مورد چندان دستخوش تغيير نشد و احتمالا در آخرین ماه فصل بهار و با نزدیک شدن به فصل تابستان اين نمودار تغییر اساسي را تجربه خواهد كرد

پارس نایاب شد
به گفته فعالان بازار خودرو کاهش 300هزار تومانی قیمت پارس طی دو هفته گذشته موجب شد تا ایران خودرو به منظور کنترل قیمت این خودرو عرضه آن را در بازار کاهش دهد به طوری‌که هم‌اکنون این خودرو در بازار نایاب شده است خودرو پارس، خودرويي پرمصرف محسوب مي‌شود که به گفته فعالان بازار این امر موجب شده طی هفته‌های گذشته این خودرو با کاهش قیمت مواجه شود، اما ترفند ایران خودرو در کاهش عرضه این خودرو قیمت آن را طی هفته جاری 300هزار تومان افرایش داده است و به قیمت 17میلیون و 500هزار تومان باز گرداند. هر چند ایران خودرو توانست با کاهش عرضه قیمت این خودرو را کنترل کند، اما پارس در بازار همچنان نایاب است.
پارس ELX نیز طي هفته جاري تغيير قيمتي نداشته و هم اكنون با قيمت 23ميليون تومان به فروش مي‌رسد. از سوی دیگر پژو 405 که پرتيراژترين محصول ايران خودرو به حساب مي‌آيد، طی هفته جاری بدون تغییر با قیمت 13میلیون و 200هزار تومان در بازار عرضه شد.

206 کمي ‌ارزان شد
به جزء کاهش 200هزار تومانی پژو 206تيپ 2 طي هفته جاري سایر مدل‌های این خودرو هفته بدون تغییری را پشت سر گذاشتند. به گفته فعالان بازار خودرو افزایش عرضه این خودرو طی هفته جاری کاهش 200هزار تومانی این خودرو را در پی داشت به طوری‌که هم‌اکنون 206 تیپ 2 در بازار با قیمت 13میلیون و 400هزار تومان در بازار عرضه مي‌شود، اما سایر خودروهای خانواده این خودرو بدون تغییر نسبت به هفته‌های گذشته در بازار عرضه شده است به طوری‌که هم اكنون پژو 206 SDا
V9 این خودرو با نرخ 18ميليون و 800هزار تومان به فروش مي‌رسد، V20 ديگر مدل صندوق‌دار 206 هم كه ساده‌ترين مدل این خودرو محسوب مي‌شود نيز با قيمت 13ميليون و 900هزار تومان خريد و فروش مي‌شود.

ارزانی به پراید و روا رسید
افزایش عرضه پرايد نیز کاهش قیمت این خودرو را در بازار به همراه داشت به گفته فعالان بازار اين محصول هم‌اكنون در بازار کاهش 100الی 150هزار توماني را تجربه کرده و قیمت آن با رنگ روغنی به 7میلیون و 550هزار تومان و در رنگ متالیک نیز به 7میلیون و 700هزار تومان رسیده است، پرايد دوگانه‌سوز نیز در كارخانه نرخي معادل 8ميليون و 300هزار تومان دارد.
به گفته فعالان بازار خودرو به دلیل مصرف سوخت کم این خودرو ،نه سايپايي‌ها و نه مشتريان چندان علاقه‌اي به پرايد دوگانه‌سوز ندارند به همین دلیل این مدل از پراید در بازار با تغییر قیمتی چندانی مواجه نبوده است. پژو روآ هم كه رقيب پرايد در بازار است، همانند پراید در هفته جاری کاهش 100 الی 150هزار تومانی را تجربه کرده و هم اكنون با نرخ 7ميليون و 850هزار تومان در مدل بنزيني به فروش مي‌رسد. با این حال نرخ كارخانه‌اي رو‌آ 9ميليون و 200هزار تومان است. بي‌رغبتي خاص مشتريان به اين خودرو ركود عجيب بازار روآ را فراهم آورده است
.

کمبود سمند معمولي در بازار
اگر سري هم به بازار سمند معمولی بزنيم ،مشاهد مي‌کنیم كه این خودرو نیز در بازار ناياب شده است.
ظاهرا بزرگ‌ترين خودروساز خاورميانه ماه‌‌ها است توليد سمند معمولي را متوقف كرده و این به دلیل آن است که تولید مدل‌های دیگر این خودرو برای این شرکت با صرفه تر است اگر اين محصول در بازار موجود باشد قيمتي برابر با 13ميليون و 200هزار تومان خواهد داشت.
سمند معمولي دوگانه‌سوز نيز بنا به گفته نمايشگاه‌داران خودرو پايتخت در بازار موجود نيست. اما سورن، هم‌اكنون قيمتي برابر با 16ميليون و 800هزار تومان دارد.
ايران‌‌خودرويي‌ها البته مدل پيشرفته‌تر سورن را اواخر سال گذشته رونمايي كردند و قرار است در آينده‌اي شايد نه چندان دور، اين محصول را با نرخ 20ميليون تومان روانه بازار كنند. از سوي ديگر LX مدل محبوب سمند نيز طي هفته جاري کاهش 100هزار تومانی قیمت را تجربه کرد و هم‌اكنون مدل بنزين‌سوز آن نرخي برابر با 15ميليون و 100هزار تومان دارد و LX دوگانه‌سوز نيز با قيمت 15ميليون و 700هزار تومان به فروش مي‌رسد
.

ataamini

Registered User
لایک‌ها
8
اینا همش بهونه ای واصه گرون کردنه ماشیناس

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
شنبه 16 خرداد 1388
16-05.jpg

دنيای اقتصاد

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
يكشنبه 17 خرداد 1388
16-05.jpg

دنيای اقتصاد

ataamini

Registered User
لایک‌ها
8
اینا رو میزاری اینجا میفهمم که باید ماشین خریدن رو تو خواب ببینم

HamidRezaA

Registered User
لایک‌ها
115
سلام ، قیمت 206 اس دی V8 چند است ؟ در بازار آزاد موجود است ، در ضمن بعضی از بنگاهها ماشین ها ی صفر رو زیر قیمت نمایندگی می دهند این قضیه آیا امکانپذیر است ؟

E & P

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ، قیمت 206 اس دی V8 چند است ؟ در بازار آزاد موجود است ، در ضمن بعضی از بنگاهها ماشین ها ی صفر رو زیر قیمت نمایندگی می دهند این قضیه آیا امکانپذیر است ؟

یه 16.8 میلیونی میشه
آره هست فکر کنم

این که بعضی بنگاهها ارزونتر میدن برای خودم هم سوال هست

دوستت دارم

HamidRezaA

Registered User
لایک‌ها
115
سلام ، آیا یک 206 اس دی V8 مدل 88 صفر ولی سند دسته دوم ( برنده جایزه بانک) به قیمت 16.300000 تومان برای خرید مناسب است ؟

با تشکر
حمید رضا

E & P

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ، آیا یک 206 اس دی V8 مدل 88 صفر ولی سند دسته دوم ( برنده جایزه بانک) به قیمت 16.300000 تومان برای خرید مناسب است ؟

با تشکر
حمید رضا

بله میارزه ./.
وی8 عادی دیگه نیست
من هم که وی8 عادی ثبتنام کرده بودم تماس گرفتند که فعلا نیست و ما هم مجبور شدیم بلاخیم و یک میلیون بیشتر بدیم برا سفارشی

اگر هنوز هستش و واقعا صفر هست بله 16.300 میارزه

ممنون**/.یاحق./

100r@

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قیمت cls 350 چنده؟

tehrancar.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر من اگه تصمیم به خرید و فروش ماشین دارید بد نیست که یک سر به www.tehrancar.com بزنید. اولین سایت باحال برای خرید و فروش خودرو در ایران هست! من که خیلی حال کردم!
:hmm:

sasan s: جناب حداقل در 10 تاپیک این تبلیغتون رو گذاشتید !! که همه پاک شد ؛ولی در این تاپیک که شاید موجه تر بود پست ندادید که بنده یکی از پستهاتون رو به اینجا منتقل کردم. به هر حال با اغماض به شما کارتی ندادم (به دلیل تازه وارد بودن) اما اگر تکرار بشه حتما برخورد خواهد شد.

Last edited by a moderator:

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
به نظر من اگه تصمیم به خرید و فروش ماشین دارید بد نیست که یک سر به www.tehrancar.com بزنید. اولین سایت باحال برای خرید و فروش خودرو در ایران هست! من که خیلی حال کردم!

دوست عزیز این سایتتون بد نیست اما متاسفانه وقتی از نظر قیمتی میگی بررسی کن مثلا خودروهای 20 میلیونی رو بده بازم مبره واسه خودش تا 50 میلیون ماشین میاره.

بیشترم به نظر میرسه که برای نمایشگاه دار ها درست شده تا مشتری ها.

به هر حال خیلی جای کار داره و موفق باشید.

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
دیدم وقتی "قیمت روز خودرو" رو توی گوگل سرچ میکنم این تاپیک توی صفحه‎ی اوله، دلم نیومد آپدیتش نکنم! :D
خودروهای داخلی:
(منبع سایت خودرو خودرو)

attachment.php

فایل های ضمیمه

• Price.png
    Price.png
    95 KB · نمایش ها: 87

h@m1d

Registered User
لایک‌ها
3
اقا قیمت فورد هم دارید ؟

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
50
دیدم وقتی "قیمت روز خودرو" رو توی گوگل سرچ میکنم این تاپیک توی صفحه‎ی اوله، دلم نیومد آپدیتش نکنم! :D
خودروهای داخلی:
(منبع سایت خودرو خودرو)

attachment.php

اطلاعات مقايسه اي خوبي بود. تشكر

بالا