drhooman53
کاربر تازه وارد
4930k الان تو بازار 1.780.000 هستش
دوستان هر قیمتی از هر قطعه ای خواستین به من پ.خ بدید
دوستان هر قیمتی از هر قطعه ای خواستین به من پ.خ بدید
تاپیک جداگانه بزنی سریعتر به جواب میرسی.بچه ها چند تا سؤال دارم لطفاً راهنمايی کنيد ؛
من ميبوردم قديمی هست و pcie 1.1 هست ميتونم کارتهای با pcie 3 استفاده کنم ؟
مورد بعدی تا سقف 700 کارت ميخواستم
اين 4 تا کارت زير 700 هستن ؟
7850
r9 270
660
560 ti
بين اين 4 تا کارت کدوم رو توصيه ميکنيد ؟
سلامسلام
هارد یک ترا چی دارید؟
قیمت؟
مدل؟
گارانتی؟
ممنون
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
با سلام خدمت تمامی دوستان . من اینجا تا زه عضو شدم و همین اول کاری یه طومار آوردم با خودم
اگه دوستان لطف کنند قیمت به روز تک تک این قطعات رو بدن خیلی لطف کردن
CPU : intel i7 4770
RAM : patriot viper 3 black 8gb 2x4gb ddr3 1600
MAIN : asus Z87-A
VGA :ASUS GTX 780 3GB
HDD : seagate barracuda 7200 1TB
SSD : corsair forcegt 60gb
ODD : samsung 24x sata
POWER : green gp650b-oc
CASE : coolermaster cm 690 ii
پیشاپیش سپاس.
والا یه چند وقتی هست میخوام یه سیستم گیم ببندم هر جا میرم یکی یه چیزی میگه خودم هم به صورت حرفه ایی سر رشته ندارم واقعا توش موندم چیکار کنم . هرکی از سیستم اون یکی ایراد میگیره .
حالا واقعا اگه شما این کاره ایی و میدونی با بودجه 5 تومن بهترین سیستمی که میشه بست(فقط کیس) رو معرفی کنی واقعا لطف بزرگی کردی در حق ما.
نمیخوام پول حروم کنم دوباره یه چند روز دیگه مجبور شم قطعه عوض کنم یا کلا سیستم رو, حداقل تا یه سال اصلا دستش نزنم و سیستم هم راحت قابل ارتقا باشه .
اگه کسی یه سیستم درست درمون 5 تومنی خیلی خوب به ما معرفی کنه واقعا دعاش میکنم .ما رو هم از این عذاب راحت کرده
دوستان یاری کنید
آیا امکان اینکه مادربورد و گرافیک asus بشه هست یا فرقی نداره این دو برند از لحاظ کیفیتی ؟ من خودم چنتا سیستم مین و گرافیک گیگابایت داشتم و بعد از یه مدتی سیستم اون سرعت روز های اولیش رو نداشت به طور خیلی خفیف حس میشد .بله. خدمت شما. این سیستم با انجام اسمبل و کارهاش، فیکس 5 میلیون در میاد:
اگرچه کارت گرافیک ضعیف تره، اما به طور کلی، این سیستم با تمامی استانداردهای لازم مطابقت کامل داره از حیث حرفه ای بودن. به نظرم بهترین و اصولی ترین سیستم ممکن برای بودجه ی شماست.
کاملاً قابل ارتقاست. امکان SLI کارت گرافیک هم وجود داره و از نظر آینده نگری، شرایط کامل داره.
همچنین از نظر سیستم دمایی و کولینگ، این سیستم مثال زدنیه.
نه. اصلاً چنین چیزی نیست! این چیزی می فرمایید، عذرخواهی می کنم. جسارته! اما خنده داره! قابل باور نیست و به طور حتم ایراد از کارت و مین نبوده! کیفیت و ساختار کیفیی برند گیگابایت، در دنیا شناخته شده اس. ضمناً مادربرد فوق گیمینگ خدمت شما معرفی شده:آیا امکان اینکه مادربورد و گرافیک asus بشه هست یا فرقی نداره این دو برند از لحاظ کیفیتی ؟ من خودم چنتا سیستم مین و گرافیک گیگابایت داشتم و بعد از یه مدتی سیستم اون سرعت روز های اولیش رو نداشت به طور خیلی خفیف حس میشد .
و چه مقدار بودجه اضافه میتونم یه 780 به جای 770 بزارم ؟
سپاس.
اون بردی که اقا hessam معرفی کرده ، خیلی خداست. دوستم خرید دو ماه پیش.برای یکی از شرکت های تست بازی (بازی رایانه) کار میکنه. یعنی صبح که بیدار میشه بازی میکنه ،و movie میگیره تا شب. سیستمش آخ نمیگه. اون مادربرد یه جا خونده بودم یکی از بهترین مادربرد های حال حاضر دنیاست. نمیدونم اقا hessam درسته یا نه؟
850,000 تومان.قیمت این مانیتور رو میخوام/
asus mx239h