zafar09
Registered User
- نوشتهها
- 141
- لایکها
- 34
سلام.سمندر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چی بگم.چندتا می خوایسلام کسی سمندر لرستانی برای فروش داره یا میدونه کجا میفروشن ؟ من بچه شمالم
سلام.سمندر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چی بگم.چندتا می خوایسلام کسی سمندر لرستانی برای فروش داره یا میدونه کجا میفروشن ؟ من بچه شمالم
میشه یه لیست قیمت از بچه ماهی های یک بندی آب شیرین بزاری یا پ خ کنیمن اسکار2600 میدم 13 ست تاینی تایگر . خوش رنگ . می خری
ماهی به دلیل داشتن حافظه بسیار کم (در حد چند ثانیه) تنها موجودیه که نگهداری اون اشکالی نداره و تایید میشه بر عکس حیوونای دیگهفکر کنم نگهداری ماهی انساندوستانه تر با شه تا نگهداری پرندگان در قفس
اینجا جاش نیس ولی فکر کنم پنج تومنهسلام
قیمت پرنده فنچ در تهران چنده
آره به نظر منم همینطوره.اما بعضی پرنده ها مثل قناری اگه آزاد باشن سریع طعمه حیوونای دیگه میشن.فکر کنم نگهداری ماهی انساندوستانه تر با شه تا نگهداری پرندگان در قفس
نوش شاید 200 دربیاددوستان یه آکواریوم 1.20 در 90 در 60 با شیشه 10 میل نو بخوام چقدر هزینه داره؟
دست دوم گیر میاد با این مشخصات؟ چه قیمتی؟
یه معمولی متوسط با وسایل و چند تا ماهی تقریبا سیصد چهارصد اینا درمیادآکواریوم چقدر هزینه داره ؟
خیلی از حیوونا مثل همستر و اینا اگه ازاد باشن و ما درست نگهداری نکنیم یا میمیرن یا حیوونای دیگه میخورنشون یا تو این وضعیت اصلا غذا آب هوای مناسبی واسه زندگی کردن پیدا نمیکننآره به نظر منم همینطوره.اما بعضی پرنده ها مثل قناری اگه آزاد باشن سریع طعمه حیوونای دیگه میشن.
دیسکس ماهی عشقی هستشهمه همه چی گفتن حالا ببینم کسی دیسکس قیمت داره.میخوام نو پاچم نره.
اصفهان کسی رو نمیشناسین برا ماهی دیسکس
نوابسلام دوستان.
کسی قیمت اکسولوتل رو داره؟ یا میدونه از کجا میشه تهیه کرد؟