• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قیمت روز گوشی K700 ٠

MahdiΩ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پس خدا اخرشو ختم به خیر کناد!

انشاالله !

ولی خب شما حتمن به اولویتهای شخصیت توجه میکنی و جیبت .. این هم یه واقعیته که از نظر مولتی مدیا سونی در شرایط یکسان و شایدم بهتر گوشی رو با قیمت کمتر عرضه میکنه که البته به نظر من 100% بی ارتباط با کشور و کیفیت ساخت گوشی نیست .. بهرحال این نه یه حرف تبلیغاتی که یه واقعیته هیچجوری نمیشه گوشیه ساخت فنلاند رو با گوشی چینی مقایسه کرد ..

من هم دقیقا میدونم شما چی میگین، ولی گوشی های SE به نظر من ظاهر خیلی قشنگ تری دارن.
البته این نظر منه و ممکنه خیلی ها قبول نداشته باشن !

بیشتر دوستام هم نوکیا دارن و توصیه اش می کنن اما ظاهر K700 و K310 و K300 بدجوری تو دل برو هست و منو شیفته خودشون کردن.
---------------------------------------
مگه SE ، سوئدی - ژاپنی نیست ؟ ساخت ژاپنش گیر نمیاد ؟!!

MahdiΩ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی چطور میشه صدای دیافرگم رو در موقع عکس گرفتن Disable یا off کرد ؟ اصلاً میشه ؟

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از MahdiΩ :
راستی چطور میشه صدای دیافرگم رو در موقع عکس گرفتن Disable یا off کرد ؟ اصلاً میشه ؟
بستگی به این داره که گوشی برای کجا ساخته شده

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از MahdiΩ :
انشاالله !

من هم دقیقا میدونم شما چی میگین، ولی گوشی های SE به نظر من ظاهر خیلی قشنگ تری دارن.
البته این نظر منه و ممکنه خیلی ها قبول نداشته باشن !

بیشتر دوستام هم نوکیا دارن و توصیه اش می کنن اما ظاهر K700 و K310 و K300 بدجوری تو دل برو هست و منو شیفته خودشون کردن.
---------------------------------------
مگه SE ، سوئدی - ژاپنی نیست ؟ ساخت ژاپنش گیر نمیاد ؟!!
منم دارم به این موضوع فکر میکنم که آیا کوکا کولایی که شما تو ایران میخورین کیفیت پایینتری داره نسبت به کوکا کولای آمریکا؟نخیر چون حتی یکی از فاملها کو تو کانادا زندگی میکنه تعجب کرد که چرا طعم کوکا کولا هیچ فرقی نداره
مهم این نیست که کجا ساخته میشه شما اینو در نظر بگیر که از کجا سر چشمه میگیره
سری پی و ام و بعضا دبلیو سخت فرانسه و کلا اروپا هستن سری کا ساخت چین و همینطور بقیه آقای علیرضا خان مطمئن باش که جنس چینی به فنلاندی میرسه بلکن جلو میزنه شرکت سونی اریکسون در چین مسئولیت ساخت یه سری گوشیو داره و بقیه در جاهای دیگه.اینو در نظر بگیرین که سونی یه شرکت ژاپنی و اریکسون یه شرکت اروپایی بودن که با هم ادغام شدن و حالا در گوشه کنار جهان کارخونه دارن کیفیت ساخت سری کا با پی هیچ فرقفی نداره.

MahdiΩ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم دارم به این موضوع فکر میکنم که آیا کوکا کولایی که شما تو ایران میخورین کیفیت پایینتری داره نسبت به کوکا کولای آمریکا؟نخیر چون حتی یکی از فاملها کو تو کانادا زندگی میکنه تعجب کرد که چرا طعم کوکا کولا هیچ فرقی نداره
مهم این نیست که کجا ساخته میشه شما اینو در نظر بگیر که از کجا سر چشمه میگیره
سری پی و ام و بعضا دبلیو سخت فرانسه و کلا اروپا هستن سری کا ساخت چین و همینطور بقیه آقای علیرضا خان مطمئن باش که جنس چینی به فنلاندی میرسه بلکن جلو میزنه شرکت سونی اریکسون در چین مسئولیت ساخت یه سری گوشیو داره و بقیه در جاهای دیگه.اینو در نظر بگیرین که سونی یه شرکت ژاپنی و اریکسون یه شرکت اروپایی بودن که با هم ادغام شدن و حالا در گوشه کنار جهان کارخونه دارن کیفیت ساخت سری کا با پی هیچ فرقفی نداره.

حرف های شما هم منو آروم میکنه !!!

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
:lol: حاج مهدی بالاخره اینوری هستی یا اونوری؟! تکلیفو مشخص کن!;) این سیاست نه سیخ بسوزه نه کباب تا وقتی جواب میده که همه گشنه باشن و منتظر ناهار!! بعدش باز دوباره جنگ و ایناس!:D خلاصه از ما گفتن یهو این وسط سر هیچی به فیض شهادت نائل نشی هم از این جبهه هم از اون! /// و اما در جواب دوست عزیز دد چتر باید بگم اولا بحث اون اریکسون خدا بیامرز رو نکشین وسط . اون دیگه به دعوت حق پاسخ داد و به رحت ایزدی پیوست :) ضمنا شما لوازم الکترونیکی رو با کوکا کولا نسنجین! بله همین الان تی شرت جوردانو رو هم داره چین میزنه و تو همین تهران ملت میرن با افتخار از نمایندگیش میخرن و حال میکنن که جوردانو اونم چینیش رو پوشیدن! .. کفشای نایک هم تایلندیه! چه ربطی داره که گوشی چینی هم به فنلاندی برسه؟ خواهشن مباحث رو قاطی نکنین .. من نمیدونم چرا اصرار دارین بگین کیفیت ساخت و متریال گوشیای چینی قابل رقابت با گوشیای فنلاندی هستن؟ اینکه مشخصه دوست عزیز و جای دفاع هم نداره .. شما بگو مولتی مدیا من میپذیرم حرفتو اونم بر نمیگرده به تکنولوژی و ساخت گوشی بر میگرده به کمپانی مولتی مدیایی سونی که تخصصش همینه .. و تعجبی نیس اگه توی مولتی مدیا چن قدم جلوتر از نوکیا باشه که از قدیم الایام کارش مولتی مدیا نبوده!! ولی اینکه شما بخثو کلی میکنی بیشتر به نظر میاد از روی تعصب برندیت باشه تا واقعیات ..

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
دوست عزیز علیرضا جان باید در نظر بگیری که جاهای دیگه هم مثل اروپا پیشرفت میکنن من دلیل خاصی نمیبینم که سونی اریکسون به اندازه نوکیا کیفیت نداشته باشه در حالی که حتی در بعضی موارد کمتره البته شما هم تعصب داری !نگو ندارم!چین تقریبا دنیا رو قبضه کرده من مثلا تا حالا هیچ مشکلی با کی 750 نداشتم و دوستم هم که خودش کی 700 داره و خواهرش کی750(نقره ای
65.gif
)هیچ مشکلی نداره من کوکا کولا رو کشیدم وسط اینو بگم نگاه کن گوشیهای سیمبین تو اروپا تولید میشن توسط شرکتی به نام سونی اریکسون حالا این شرکت تو چین هم گوشی تولید کنه کیفیتش کم میشه(مگر اینکه بگین سری پی هم کیفیت پایینی دارن)من چون تپلم!به مسائل غذایی ربط میدم همونطور که بقیه به ماشین ربط میدن! نمیتونیم بگیم چون آسیایی کیفیت پایینی داره همونطور که میبینیم کره و یا ژاپن بازار وسایل الکترونیکی رو تو دست دارن!

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از dead_chatter :
دوست عزیز علیرضا جان باید در نظر بگیری که جاهای دیگه هم مثل اروپا پیشرفت میکنن من دلیل خاصی نمیبینم که سونی اریکسون به اندازه نوکیا کیفیت نداشته باشه در حالی که حتی در بعضی موارد کمتره البته شما هم تعصب داری !نگو ندارم!چین تقریبا دنیا رو قبضه کرده من مثلا تا حالا هیچ مشکلی با کی 750 نداشتم و دوستم هم که خودش کی 700 داره و خواهرش کی750(نقره ای
65.gif
)هیچ مشکلی نداره من کوکا کولا رو کشیدم وسط اینو بگم نگاه کن گوشیهای سیمبین تو اروپا تولید میشن توسط شرکتی به نام سونی اریکسون حالا این شرکت تو چین هم گوشی تولید کنه کیفیتش کم میشه(مگر اینکه بگین سری پی هم کیفیت پایینی دارن)من چون تپلم!به مسائل غذایی ربط میدم همونطور که بقیه به ماشین ربط میدن! نمیتونیم بگیم چون آسیایی کیفیت پایینی داره همونطور که میبینیم کره و یا ژاپن بازار وسایل الکترونیکی رو تو دست دارن!

دوست عزیز و تپل:D اولا من نگفتم تعصب ندارم .. دارم ولی مسایل رو هم تفکیک کردم .. این طبیعیه تو زمینه ای سونی جلوتره و تو زمینه ای دیگه نوکیا .. واسه یکی عکس و موسیقی مهمتره خوب بهتره بره سونی بگیره .. واسه یکی هم همه چیزا به جز این دو مورد مهمتره خوب میره نوکیا ( حالا یا موتورولا و ... که اینجا مشمول بحث نیس) ولی مساله اینه که هیچ ارزونی بیخودی نیس .. یه حرفی دوستمون 3سوت و همینطور داریوش در مورد ان 72 زدن در مقایسش با ان 70 .. در مورد متریال گوشی(البته هنوز قطعی نیس تا گوشی بیاد و ببینیم درسته یا نه) ولی صد البته وقتی نوکیا میاد ان 72 رو با 320 یورو ( کمتر از 400 دلار) شروع به فروش میکنه مطمئنن به جز حذف تکنولوژی 3جی تو کیفیت و متریال گوشی هم دست برده که این اختلاف قیمت رو با شروع قیمت بازار ان 70 داره ... قبول نداری؟ حتما جنس و کیفیت و متریال تاثیر زیادی تو قیمت گوشی دارند .. نمیشه پذیرفت سونی چینی داره همون کیفیت ساخت و متریال رو برای مثلا کا 750 بکار میبره که نوکیا روی 6681 یا ان 70 فنلاندی ...

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از alireza_juve :
دوست عزیز و تپل:D اولا من نگفتم تعصب ندارم .. دارم ولی مسایل رو هم تفکیک کردم .. این طبیعیه تو زمینه ای سونی جلوتره و تو زمینه ای دیگه نوکیا .. واسه یکی عکس و موسیقی مهمتره خوب بهتره بره سونی بگیره .. واسه یکی هم همه چیزا به جز این دو مورد مهمتره خوب میره نوکیا ( حالا یا موتورولا و ... که اینجا مشمول بحث نیس) ولی مساله اینه که هیچ ارزونی بیخودی نیس .. یه حرفی دوستمون 3سوت و همینطور داریوش در مورد ان 72 زدن در مقایسش با ان 70 .. در مورد متریال گوشی(البته هنوز قطعی نیس تا گوشی بیاد و ببینیم درسته یا نه) ولی صد البته وقتی نوکیا میاد ان 72 رو با 320 یورو ( کمتر از 400 دلار) شروع به فروش میکنه مطمئنن به جز حذف تکنولوژی 3جی تو کیفیت و متریال گوشی هم دست برده که این اختلاف قیمت رو با شروع قیمت بازار ان 70 داره ... قبول نداری؟ حتما جنس و کیفیت و متریال تاثیر زیادی تو قیمت گوشی دارند .. نمیشه پذیرفت سونی چینی داره همون کیفیت ساخت و متریال رو برای مثلا کا 750 بکار میبره که نوکیا روی 6681 یا ان 70 فنلاندی ...
بله مقداری از حرفات رو قبول دارم اما یه سوال به نظر شما ماکسیمای ژاپنی کیفیت بهتری داره یا ایرانی(قیمت ایرانی دقیقا دو برابره)متوجه منظورم میشی؟

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از dead_chatter :
بله مقداری از حرفات رو قبول دارم اما یه سوال به نظر شما ماکسیمای ژاپنی کیفیت بهتری داره یا ایرانی(قیمت ایرانی دقیقا دو برابره)متوجه منظورم میشی؟

اولا واجب شد بخاطر پذیرفتن همون مقداری! هم برم دو رکعت نماز شکر بجا بیارم!:p // و اما مثالت درست نیس به نظرم ... اولا مثال گوشی برای دو برند متفاوته نه یه برند در دو جای متفاوت .. دوما اون قضیه قیمت دو برابر ماکسیما تو ایران مثه سایر ماشینا ( و اکثر صنایع!) بخاطر مسایل دیگه ای که حتمن میدونی قیمت گذاری میشن و فروخته میشن .. (پراید هم طبق گفته مسوول کره ای بازدید کننده سایپا اگر اشتباه نکنم حدود 5/2 ملیون در میاد حالا چرا میشه 7 ملیون موقع فروش که حدود 3 برابره که حتمن باید بدونی) .. البته تولید تحت نظارت در کشور دیگه ای بجز کشور اصلی تولید کننده امری مرسومه ولی شک نکن بازارهای تارگت برای فروش محصول بسیار در تعیین نوع کشور سازنده از طرف شرکت اصلی نقش دارند که طبیعتا روی قیمت تموم شده و روی کیفیت(بسته به قیمت سازنده اصلی) بی تاثیر نیست .. بهر حال نظرت محترمه ولی من به جز مقداریش با بیشترش موافق نیستم;)

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
من یه 100 رکعتی باید به جا بیارم!از بحث خسته شدم شرمنده ! خدمت میرسیم امشب یا فردا!(میدنی که امتحان دارم فارق نیستم که هنوز کوچولوام!)

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
تو از کجا مطمئنی تو نوکیا هم همین موضوع نیست ! چون نوکیا دیگه زیادی گرون میده!

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از dead_chatter :
من یه 100 رکعتی باید به جا بیارم!از بحث خسته شدم شرمنده ! خدمت میرسیم امشب یا فردا!(میدنی که امتحان دارم فارق نیستم که هنوز کوچولوام!)

موفق باشی تپل;) البته منم همچنان به طور کامل فارغ نیستم که هیچ تازه شاغل هم هستم خیر سرم! ولی چه کنیم این عشق الهی ست! که ما رو اینجا میکشونه و نگه میداره!!:p

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
راستی چی شد دیگه حاضر نیستی کی 750 بگیری جو اینجا مسمومت کردا!

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از dead_chatter :
راستی چی شد دیگه حاضر نیستی کی 750 بگیری جو اینجا مسمومت کردا!

خب اخه 200 تومن نشد که! من گفته بودم 200 تومن بشه دیگه میشه با احتیاط خریدش:D البته اون موقع قدری از نظر مالی در مضیقه بودم یه مقدار ولی وقتی به استطاعت رسیدم! انتخابی جز این ان 70 جیگرم رو پیش رو نداشتم :cool:

بالا