• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قیمت ها شکسته شد ! سفارش دانلود هر گیگ 550 !!!

m.shabani

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
1,074
سلام
من باید یه اکانت 20 ساعت از یه سایت بخرم..
تامجوزدانلود رو درمدت 20 ساعت بدن(محدودیت زمانی داره.. نه حجمی)
تو این 20 ساعت چند گیگ دانلود میتونی بکنی‍‍‍د

ممنون

screensaver64

Registered User
لایک‌ها
37
سلام ..... دوست عزیز من حدود 250 گیگابایت دانلود دارم ..... دانلودهام هم مرتبط با فروم دیسکاس مووریوس هست و میخوام که شما انجام بدید .... اول من برای دانلودهام رو هر گیگ 650 حساب کرده بودم که الان شما قیمت بهتری میدید و من میتونم با همون هزینه دانلود بیشتری داشته باشم ...

توی فروم دیسکاس من مجری تاپیک جمع آوری فیلمهای ترسناک هستم .... و پولی که دست من هست پول سایر بچه های فروم هست که مسولیتش با من هست .... من میخوام دانلودم رو شما انجام بدید با این شرط که پرداخت هزینه باشه بعد از تحویل کار و از این بابت خاطرتون جمع باشه که 1000 درصد میتونید به من اعتماد کنید ...

منتظر جوابتون هستم ...

gooyapardaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سفارش را پ خ می کنم
فعلا زنبیل

alireza2010

Registered User
لایک‌ها
130
سلام آقا من نزدیک20 گیگ فایل برای دانلود دارم از رپید شر
فایل ها رو براتون میل کنم لطفا راهنماییم کنید

kamran190

Registered User
لایک‌ها
1
منم نزدیک 4 گیگ دارم . انجام میدید پ ام بدید

alfredhitchcock

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
جناب تکلیف ما مشخص نشد چقدر بپردازیم؟؟

MiladGT

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزيز با سلام

متاسفانه به دليل كاهش پهناي باند اينترنت خود اي اس پي و همچنين به تعويق افتادن ايك چاتينگ سرورها انجام سفارش به طور موقت و كوتاه انجام نميگيره.كه اين مشكل در حال حله.
اين مشكل ما رو به قدري گرفتار كرده كه حتي وقت چك كردن درخواست ها رو هم نداريم.
با رفع اين مشكل فعاليتمون رو دوباره از سر خواهيم گرفت.

و خوشحاليم از اينكه تا بحال سفارشاتي رو كه وقت كرديم تونستيم انجام بديم . و پس از بروز اين مشكل پول افرادي كه سفارش داشتند بهشون پس داده شد و همچنين جا داره از همكاري صميمانه بعضي دوستان من نهايت تشكر رو داشته باشم.

پس ازتون خواهش ميكنم فرم رو بيخودي شلوغ نكنيد ... اگه كار ما رو قبول داريد، ميتونيد تا رفع اين مشكل صبر كنيد و ما به كار كردن با شما افتخار ميكنيم....و در صورتي كه كار مارو قبول نداريد ميتونيد بريد هزار جاي ديگه و با قيمتي ديگه با همكارهاي ديكه كار كنيد چون مطمين باشيد كه ما توي اين 1 سال فعاليتمون توي اينترنت مشتري هاي ثابت خودمون رو پيدا كرديم و به اعتماد داريم.

افرادي كه سفارش دانلود دارن ميتونن ايميلشون رو با پيغام خصوصي براي ما بفرستن تا با آغاز كار مطلع بشن.با شروع مجدد كار اولويت با افرادي خواهد بود كه از قبل درخواست دادن.

با تشكر

alfredhitchcock

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزيز با سلام

متاسفانه به دليل كاهش پهناي باند اينترنت خود اي اس پي و همچنين به تعويق افتادن ايك چاتينگ سرورها انجام سفارش به طور موقت و كوتاه انجام نميگيره.كه اين مشكل در حال حله.
اين مشكل ما رو به قدري گرفتار كرده كه حتي وقت چك كردن درخواست ها رو هم نداريم.
با رفع اين مشكل فعاليتمون رو دوباره از سر خواهيم گرفت.

و خوشحاليم از اينكه تا بحال سفارشاتي رو كه وقت كرديم تونستيم انجام بديم . و پس از بروز اين مشكل پول افرادي كه سفارش داشتند بهشون پس داده شد و همچنين جا داره از همكاري صميمانه بعضي دوستان من نهايت تشكر رو داشته باشم.

پس ازتون خواهش ميكنم فرم رو بيخودي شلوغ نكنيد ... اگه كار ما رو قبول داريد، ميتونيد تا رفع اين مشكل صبر كنيد و ما به كار كردن با شما افتخار ميكنيم....و در صورتي كه كار مارو قبول نداريد ميتونيد بريد هزار جاي ديگه و با قيمتي ديگه با همكارهاي ديكه كار كنيد چون مطمين باشيد كه ما توي اين 1 سال فعاليتمون توي اينترنت مشتري هاي ثابت خودمون رو پيدا كرديم و به اعتماد داريم.

افرادي كه سفارش دانلود دارن ميتونن ايميلشون رو با پيغام خصوصي براي ما بفرستن تا با آغاز كار مطلع بشن.با شروع مجدد كار اولويت با افرادي خواهد بود كه از قبل درخواست دادن.

با تشكر

سلام
ما منتظر میمونیم لطفا به ما خبر بدین.
ایمیل من :mayssam_tnm [at]yahoo.com

jumanji12345

Registered User
لایک‌ها
0
salam ,link file haye darkhasti ro baratoon ferestdam ke baram download konid,be e-mail shoma ferestade shod..
e-mail man ham :[email protected]

lotfan check konid va az tarighe e-mail man ro dar jaryan begozarid.

m_mahmoud_khani

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز، من یه مقداری دانلود داشتم
شما کلا از چه سایتهایی دانلود میکنید ؟؟؟

یه سری اطلاعات هم لازم داشتم، امکان داره به ای دی من پی ام بدی ؟؟؟

polfo_sol

ممنون

Last edited:

aliabfa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
حدود 20 گیگا بایت سفارش انیمیشن دارم. لطفا نحوه سفارش و شماره حساب را به ایمیلم ارسال کن.ممنون
[email protected]

ali_gh1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلا قربان من حدود 15 گيگ شفارش دانلود داشتم كه موسيقيه .
منو در جريان بزار ببينم چه كار بايد بكنم

lord-loss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من حدود 9595مگابات دانلود دارم:D. لینک ها رو براتون ای میل کردم. همه شون مگاآپلود هستن. منتظر جوابتون هستم.:lol:

lord-loss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چی شد. کسی نیست کار ما رو انجام بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

بالا