• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قیمت هر کلیک بنر تبلیغاتی

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
به نظر شما اگه دوطرف بنا رو به کلیک گذاشته باشن.. برای هر کلیکی که روی یه بنر تبلیغاتی انجام میشه چقدر باید با آگهی دهنده حساب بشه ؟ ( سایت تخصصی )

roozbeh72

مسوول مسابقات
لایک‌ها
266
به نظر من 30 تا 50

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
به نظر من 30 تا 50

سایت های تخصصی نباید بیشتر باشه ؟ چون بلا اخره اون سایت تونسته مخاطب های خاصی رو به خودش جلب کنه و در اختیار آگهی دهنده بزاره و آگهی دهنده هم به همین دلیل سراغ اون سایت رفته...

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
سایت های تخصصی نباید بیشتر باشه ؟ چون بلا اخره اون سایت تونسته مخاطب های خاصی رو به خودش جلب کنه و در اختیار آگهی دهنده بزاره و آگهی دهنده هم به همین دلیل سراغ اون سایت رفته...

تخصصی داریم تا تخصصی . مهم اینه که چه تخصصی باشه .

دوم اینکه اگر مشتری که کلیک های ورودی رو میگیره هم همون زمینه باشه و از این ورودی های تخصصی ، درآمد هم داشته باشه ف نرخ کلیک رو میشه بسیار بالاتر هم برد

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
تخصصی داریم تا تخصصی . مهم اینه که چه تخصصی باشه .

دوم اینکه اگر مشتری که کلیک های ورودی رو میگیره هم همون زمینه باشه و از این ورودی های تخصصی ، درآمد هم داشته باشه ف نرخ کلیک رو میشه بسیار بالاتر هم برد

اینکه چه تخصصی باشه فکر نکنم فرقی کنه مهم اینه در زمینه سایتی که شما داری و مخاطب های اختصاصی جمع آوری کردی یکی بخواد تو این جمع آگهی مرتبط با مطالب سایتت بده.

مثلا کسی بخواد داروی گیاهی رو تو یه سایت پزشکی( برای عموم مردم) تبلیغ کنه به نظرت این نرخ چقدر باید باشه ؟

Last edited:

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
اینکه چه تخصصی باشه فکر نکنم فرقی کنه مهم اینه در زمینه سایتی که شما داری و مخاطب های اختصاصی جمع آوری کردی یکی بخواد تو این جمع آگهی مرتبط با مطالب سایتت بده.

مثلا کسی بخواد داروی گیاهی رو تو یه سایت پزشکی( برای عموم مردم) تبلیغ کنه به نظرت این نرخ چقدر باید باشه ؟

با احترام به نظر شما، من فکر می کنم بسیار فرق داره تخصصها و قیمت هر آگهی متناسب با تخصص.
البته این ادعای من نیست، بلکه سیاست سیستم تبلیغاتی گوگل هست.
برای مثال که بسیار نمود هم داشته باشه، فک می کنید کسی که می خواد برای فروش شکلات آگهی بده با کسی که می خواد هواپیما بفروشه یه قیمت آگهی می دن ؟

Last edited:

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
با احترام به نظر شما، من فکر می کنم بسیار فرق داره تخصصها و قیمت هر آگهی متناسب با تخصص.
البته این ادعای من نیست، بلکه سیاست سیستم تبلیغاتی گوگل هست.
برای مثال که بسیار نمود هم داشته باشه، فک می کنید کسی که می خواد برای فروش شکلات آگهی بده با کسی که می خواد هواپیما بفروشه یه قیمت آگهی می دن ؟

باشه قبوله... فرق می کنه. حالا اگر کسی بخواد داروی گیاهی رو تو یه سایت پزشکی( برای عموم مردم) تبلیغ کنه به نظرت این نرخ چقدر باید باشه ؟ شما اگه جای مدیر اون سایت پزشکی باشید چقدر قیمت میزارید ؟

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
چون طرفی که داره ورودی میگیره فروش داره حداقل 100 تومان . البته اگه نرخ فروش و درصدش خوب باشه .

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
باشه قبوله... فرق می کنه. حالا اگر کسی بخواد داروی گیاهی رو تو یه سایت پزشکی( برای عموم مردم) تبلیغ کنه به نظرت این نرخ چقدر باید باشه ؟ شما اگه جای مدیر اون سایت پزشکی باشید چقدر قیمت میزارید ؟

خوب باز این به خیلی از شرایط بستگی داره.
صاحب سایت یه قیمتی بگذاره و آگهی دهنده که محصولش یه محصول فیزیکی هست و بخش صنعت و تولید ایران چندان نتونسته ارتباط قوی با اینترنت پیدا کنه که باز اون هم دلائل خودش رو داره.
نداشتن اطلاعات و تجربه کافی، نگرانی از فرصتها و تهدیدهای غیر قابل شناخت (بخاطر سطح کم دانش آی تی ) توسط تولید کننده های سنتی که بخش بسیار بزرگی از اقتصاد ایران رو تشکیل می ده ، نبود بسترهای آموزشی لازم برای ارتقای آگاهی و پیوند صنعت با اینترنت که خیلی از هزینه ها رو کاهش می ده و از همه مهم تر مشکلات بسیار زیادی که برای اینترنت درست کردند و ...

همه این عوامل باعث می شه آگهی دهنده نتونه یه قیمت واقعی برای هر کلیک قرار بده که مورد استقبال قرار بگیره.

از طرف دیگه به علت نبود زیر ساختهای لازم برای مدیریت آگهی اینترنتی و امار بسیار دقیق بر اساس پیگیری رفتار کلیک کننده ! باعث می شه اگهی دهنده هم چندان رغبت نداشته باشه که آگهی بده، چون اگه قیمت اگهی بالا باشه، ممکن هست خود صاحب سایت به هر ترفندی خودش یا بازدیدکنندگا رو تشویق به کلیک کنه که این یعنی ضرر برای آگهی دهنده و حتی احتمال کم این تقلب باعث دلسردی اگهی دهنده می شه.

پس چاره چیه ؟
قرار دادن قیمتی که هم برای آگهی دهنده با در نظر گرفتن ریسک کلیک غیر واقعی بصرفه و مجابش کنه و هم برای وبمستر

و با توجه به موارد بالا من هم با پیشنهاد دوستمون یعنی 100 تا 150 تومن موافقم

Last edited:

Hosseini1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب باز این به خیلی از شرایط بستگی داره.
صاحب سایت یه قیمتی بگذاره و آگهی دهنده که محصولش یه محصول فیزیکی هست و بخش صنعت و تولید ایران چندان نتونسته ارتباط قوی با اینترنت پیدا کنه که باز اون هم دلائل خودش رو داره.
نداشتن اطلاعات و تجربه کافی، نگرانی از فرصتها و تهدیدهای غیر قابل شناخت (بخاطر سطح کم دانش آی تی ) توسط تولید کننده های سنتی که بخش بسیار بزرگی از اقتصاد ایران رو تشکیل می ده ، نبود بسترهای آموزشی لازم برای ارتقای آگاهی و پیوند صنعت با اینترنت که خیلی از هزینه ها رو کاهش می ده و از همه مهم تر مشکلات بسیار زیادی که برای اینترنت درست کردند و ...

همه این عوامل باعث می شه آگهی دهنده نتونه یه قیمت واقعی برای هر کلیک قرار بده که مورد استقبال قرار بگیره.

از طرف دیگه به علت نبود زیر ساختهای لازم برای مدیریت آگهی اینترنتی و امار بسیار دقیق بر اساس پیگیری رفتار کلیک کننده ! باعث می شه اگهی دهنده هم چندان رغبت نداشته باشه که آگهی بده، چون اگه قیمت اگهی بالا باشه، ممکن هست خود صاحب سایت به هر ترفندی خودش یا بازدیدکنندگا رو تشویق به کلیک کنه که این یعنی ضرر برای آگهی دهنده و حتی احتمال کم این تقلب باعث دلسردی اگهی دهنده می شه.

پس چاره چیه ؟
قرار دادن قیمتی که هم برای آگهی دهنده با در نظر گرفتن ریسک کلیک غیر واقعی بصرفه و مجابش کنه و هم برای وبمستر

و با توجه به موارد بالا من هم با پیشنهاد دوستمون یعنی 100 تا 150 تومن موافقم

این همه تایپ کردی که سایت هاتو تبلیغ کنی ؟

خودتو خسته نکن چون لینک های پی تی NO FOLLOW هست و از نظر بازدید هم دو نفر بیشتر کلیک نمی کنه

خوش باشی :f34r:

per3polis

Registered User
لایک‌ها
32

خودتو خسته نکن چون لینک های پی تی NO FOLLOW هست و از نظر بازدید هم دو نفر بیشتر کلیک نمی کنه

من فکر نمی کنم لینک های پی تی NO FOLLOW باشه

ولی در کل کار خوبی نیست ! نکنین این کارا رو :D

Hosseini1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

به صورت خاصی که کدهاش معلوم نباشه NO FOLLOW کردن :)

حتی یه بار لینک های تبلیغاتی بالای پی تی رو چک کردم اونا هم نوفالو بود ( الان رو نمی دونم)

ایشون که ادعا می کنه "پروژه ايراني جيما براي افزايش رتبه سايت در گوگل " باید این چیزا رو بدونه :D برای سایت خودش هم بلد نیست :lol:

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232

درود به شما و ممنونم از پیشنهادتون.
با احترام به نظرتون باید عرض کنم که مالف هستم با نظر شما.
من بیش از ده سال تجربه در اینترنت و تجارت الکترونیک دارم، کارشناس مدیریت بازرگانی و حدود 150 سایت اینترنتی دارم. http://whois.domaintools.com/1buy.info

و یکی از کارهام هم سئو هست.

و حالا توضیحات من:
به راستی (وجدانا) شما به اینها میگید تایپ کردن برای معرفی سایتها ؟ یا نظر کارشناسی ؟ به بیان بهتر خدا وکیلی پیش خودت قضاوت کن این نوشتار تخصصی هست یا فقط و فقط برای معرفی سایتهام قرار داده شده؟ که شما فقط لینکها رو دیدید و محتوای نوشته ها رو توجه نکردید که اصلا درست هست یا نه !
انصاف داشتن یا نداشتن با خودت. چون بازگشت اعمال و حرفها و تصمیمهای هر فرد فقط به خودش می رسه و هیچ کسی مسئول خوشبختی یا بدبختی انسانها نیست جز گذشته و تصمیمهای قبلی فرد ! که آینده و سرنوشت هر فرد رو می سازه.

اما در رد نظر شما در راستای تجربه سئو که برای سایر دوستان هم تجربه و آموزش بشه اینو عرض می کنم.
که گفتید دو نفر بیشتر کیک نمی کنه

لطفا اینجا رو ببینید : http://2rism.net/plugins/log/stats.php?7

ورودی از پی تی 249+15 و لطفا به این قسمت که توی امار ورودی نوشته شده persiantools دقت کنید
حالا اینجا رو ببنید http://www.histats.com/viewstats/?SID=1332034&act=7&t_1=1306886401&t_2=0&t_mode=normal&t_rg=d

افرادی که در همین ماه persiantools رو سرچ کردند و اومدند توی سایت گردشگری رو هم ببینید
http://www.histats.com/viewstats/?SID=1332034&act=7&t_1=1306886401&t_2=0&t_mode=normal&t_rg=d

این یکی از دانشها و خلاقیتهای سئو هست که می تونه برای وبمسترها ایده های نوئی از سئو خلق کنه. چون سئو مجموعه ای از قوانین هست که بخش بزرگیش خلاقیت هست نه اجرای خشک و خالی اون قوانین !

و یه قانون مهم دیگه سئو که ورود غیر مستقیم می تونم بگم این هست، درسته نو فالو هست اما، اینکه یه ویزیتور در گوگل سرچ می کنه سایت گردشگری میاد به این صفحه از پی تی و نهایتا روی سایت گردشگری من کلیک میکنه، همونطور که یه ویزیتور پرشین تولز رو سرچ می کنه و از اونجا میاد توی پی تی !
موفق باشید.

Last edited:

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232

درود به شما.
از نظر و پیشنهاد شما هم ممنونم.
در مورد نوفالو توضیح دادم در پست قبلی .
اما در مورد خوب بودن یا نبودن صحبتی دارم با شما.
به نظر شما چرا چیزی که فقط در ذهن شما خوب یا بده تعمیم می دید؟
یه سوال کلی تر چرا در وب ایران یا بطور جامع فرهنگ ایران اینطوره که خلاقیت معنا نداره؟
کار نو تابو به حساب میاد؟
شاید دلیل عقب موندگی ایران این باشه
که از تخت جمشید به این فلاکت افتادیم که کشورمون پر از جنس چینی شده !
به ایالات متحده نگاه کنید. زمانی که ما تخت جمشید رو ساختیم اونها توی غار بودند.
زمانی که تخت جمشید ساخته شد خبری از کامپویترها نقشه کشی های پیچیده امروزی نبود.
خبری از بالابرهای غول پیکر امروزی نبود که بالای اون ستونهای بلند سر اسبی رو گذاشتند که چند هزار ساله پائین نیفتاده !
چرا به اینجا رسیدیم؟ و یا باز بهتر بگم چرا کشور امریکا از غار نشینی به این حد رشد در جهان رسیده و ما از اونجا به اینجا ! ؟

یا بهتر بگم چرا کشور خالی شد از نخبه ها و دانشمندانی که بهترین ایده ها رو بردند خارج از ایران !

ای بی، بیژن، گوگل ادسنس و... همش ایرانیه
شایدبگید فرار مغزها مربوط به سیاست و ساختار دولته
نه دوست من دولت هم از دل همین مردم اومده و ائینه افکار پنهان یک ملته !

فرهنگ رو باید درست کرد
موفق باشید

Last edited:

Hosseini1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
به صورت خاصی که کدهاش معلوم نباشه NO FOLLOW کردن :)

حتی یه بار لینک های تبلیغاتی بالای پی تی رو چک کردم اونا هم نوفالو بود ( الان رو نمی دونم)

ایشون که ادعا می کنه "پروژه ايراني جيما براي افزايش رتبه سايت در گوگل " باید این چیزا رو بدونه :D برای سایت خودش هم بلد نیست :lol:

و با توجه به توضیحات بالا، از نظر من فک می کنم شما اشتباه کردید و اگه فکر می کنید نظرتون اشتباهه فک می کنم باید با معذرت خواهی جبران کنید حرفی که زدید (اگه فکر میکنید اشتباه بوده) که بر اثر نداشتن اطلاعات کافی در همه زمینهای سئو اظهار نظر کردید و وقت تاپیک رو خارج از بحث گرفتید که باعث پاسخهای دیگه شد.
البته خوب می دونید معذرت خواهی کردن یا نکردن شما برای من فرقی نخواهد داشت، بلکه منظورم این هست فرهنگ معذرت خواهی (مسئولیت پذیری و سعی در جبران اشتباه) که در ایران هر روز داره بدتر می شه و نهایتا باعث نابودی کل ساختارها می شه که این نابودی چون به مرور هست دیده نمی شه.

و به این خاطرگفتم معذرت خواهی که چیزی رو که می دونم اشتباهه فرهنگ سازی کنم با همه سختیهاش، با همه تهمتها و...
با همه وقت بیموردی که برای توضیحات می گذارم
اما وقت می گذارم و می نویسم چون فرهنگ سازی بشه.
چون احساس می کنم وظیفمه
حالا شما اگه احساس می کنید که تحلیل اشتباهی نکردید خوب باور شماست و حق بدیهی شما.

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
اونا از امصای شما تشریف بردن . نه از این تاپیک و اون پستتان

آیا منبع دارید ؟
یا دسترسی به اسکریپت بسیار پیچیده و هوشمند آنالیز رفتار بازدیدکننده که تا اونجائی که من می دونم فک می کنم فقط گوگل چنین سیستمی رو داره.

که اینطور با یقین صحبت می کنید؟

Last edited:

Hosseini1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لینک های پی تی NO FOLLOW هست چه بخواهین چه نخواهین

شما دو تا سایت نام ببر که از پی تی بک لینک گرفته باشه

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
لینک های پی تی NO FOLLOW هست چه بخواهین چه نخواهین

شما دو تا سایت نام ببر که از پی تی بک لینک گرفته باشه

نگاه کن دوست من توضیح بالا رو لطفا با دقت بخون.
اصلا بگذار ساده تر بگم.
سئو فقط لینک و نو فالو نیست که تاکید می کنید.

من نوشتم که لینک نوفالو هست، درسته ، اما اینکه توی گوگل یکی میاد "سایت گردشگری" رو سرچ می کنه و به خاطر رتبه بالای پی تی میاد توی این صفحه و چون دنبال سایت گردشگری هست روی لینک سایت من کلیک می کنه !

به بیان بهتر متنها که نو فالو یا بلاک نیستند در پی تی !

بحث من اصلا نو فالو نیست، بلکه استفاده (نه سوء استفاده) از همه قابلیتهای پی تی هست.
امیدوارم این توضیح قانع کننده باشه.

موفق باشید.

بالا