به نظر من 30 تا 50
به نظر من 30 تا 50
سایت های تخصصی نباید بیشتر باشه ؟ چون بلا اخره اون سایت تونسته مخاطب های خاصی رو به خودش جلب کنه و در اختیار آگهی دهنده بزاره و آگهی دهنده هم به همین دلیل سراغ اون سایت رفته...
تخصصی داریم تا تخصصی . مهم اینه که چه تخصصی باشه .
دوم اینکه اگر مشتری که کلیک های ورودی رو میگیره هم همون زمینه باشه و از این ورودی های تخصصی ، درآمد هم داشته باشه ف نرخ کلیک رو میشه بسیار بالاتر هم برد
اینکه چه تخصصی باشه فکر نکنم فرقی کنه مهم اینه در زمینه سایتی که شما داری و مخاطب های اختصاصی جمع آوری کردی یکی بخواد تو این جمع آگهی مرتبط با مطالب سایتت بده.
مثلا کسی بخواد داروی گیاهی رو تو یه سایت پزشکی( برای عموم مردم) تبلیغ کنه به نظرت این نرخ چقدر باید باشه ؟
با احترام به نظر شما، من فکر می کنم بسیار فرق داره تخصصها و قیمت هر آگهی متناسب با تخصص.
البته این ادعای من نیست، بلکه سیاست سیستم تبلیغاتی گوگل هست.
برای مثال که بسیار نمود هم داشته باشه، فک می کنید کسی که می خواد برای فروش شکلات آگهی بده با کسی که می خواد هواپیما بفروشه یه قیمت آگهی می دن ؟
باشه قبوله... فرق می کنه. حالا اگر کسی بخواد داروی گیاهی رو تو یه سایت پزشکی( برای عموم مردم) تبلیغ کنه به نظرت این نرخ چقدر باید باشه ؟ شما اگه جای مدیر اون سایت پزشکی باشید چقدر قیمت میزارید ؟
خوب باز این به خیلی از شرایط بستگی داره.
صاحب سایت یه قیمتی بگذاره و آگهی دهنده که محصولش یه محصول فیزیکی هست و بخش صنعت و تولید ایران چندان نتونسته ارتباط قوی با اینترنت پیدا کنه که باز اون هم دلائل خودش رو داره.
نداشتن اطلاعات و تجربه کافی، نگرانی از فرصتها و تهدیدهای غیر قابل شناخت (بخاطر سطح کم دانش آی تی ) توسط تولید کننده های سنتی که بخش بسیار بزرگی از اقتصاد ایران رو تشکیل می ده ، نبود بسترهای آموزشی لازم برای ارتقای آگاهی و پیوند صنعت با اینترنت که خیلی از هزینه ها رو کاهش می ده و از همه مهم تر مشکلات بسیار زیادی که برای اینترنت درست کردند و ...
همه این عوامل باعث می شه آگهی دهنده نتونه یه قیمت واقعی برای هر کلیک قرار بده که مورد استقبال قرار بگیره.
از طرف دیگه به علت نبود زیر ساختهای لازم برای مدیریت آگهی اینترنتی و امار بسیار دقیق بر اساس پیگیری رفتار کلیک کننده ! باعث می شه اگهی دهنده هم چندان رغبت نداشته باشه که آگهی بده، چون اگه قیمت اگهی بالا باشه، ممکن هست خود صاحب سایت به هر ترفندی خودش یا بازدیدکنندگا رو تشویق به کلیک کنه که این یعنی ضرر برای آگهی دهنده و حتی احتمال کم این تقلب باعث دلسردی اگهی دهنده می شه.
پس چاره چیه ؟
قرار دادن قیمتی که هم برای آگهی دهنده با در نظر گرفتن ریسک کلیک غیر واقعی بصرفه و مجابش کنه و هم برای وبمستر
و با توجه به موارد بالا من هم با پیشنهاد دوستمون یعنی 100 تا 150 تومن موافقم
این همه تایپ کردی که سایت هاتو تبلیغ کنی ؟
خودتو خسته نکن چون لینک های پی تی NO FOLLOW هست و از نظر بازدید هم دو نفر بیشتر کلیک نمی کنه
خوش باشی :f34r:
من فکر نمی کنم لینک های پی تی NO FOLLOW باشه
ولی در کل کار خوبی نیست ! نکنین این کارا رو
این همه تایپ کردی که سایت هاتو تبلیغ کنی ؟
خودتو خسته نکن چون لینک های پی تی NO FOLLOW هست و از نظر بازدید هم دو نفر بیشتر کلیک نمی کنه
خوش باشی :f34r:
من فکر نمی کنم لینک های پی تی NO FOLLOW باشه
ولی در کل کار خوبی نیست ! نکنین این کارا رو
ورودی از پی تی 249+15 و لطفا به این قسمت که توی امار ورودی نوشته شده persiantools دقت کنید
حالا اینجا رو ببنید http://www.histats.com/viewstats/?SI...=normal&t_rg=d
به صورت خاصی که کدهاش معلوم نباشه NO FOLLOW کردن
حتی یه بار لینک های تبلیغاتی بالای پی تی رو چک کردم اونا هم نوفالو بود ( الان رو نمی دونم)
ایشون که ادعا می کنه "پروژه ايراني جيما براي افزايش رتبه سايت در گوگل " باید این چیزا رو بدونه برای سایت خودش هم بلد نیست :lol:
اونا از امصای شما تشریف بردن . نه از این تاپیک و اون پستتان
لینک های پی تی NO FOLLOW هست چه بخواهین چه نخواهین
شما دو تا سایت نام ببر که از پی تی بک لینک گرفته باشه