• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قیمت هر کلیک بنر تبلیغاتی

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
در مورد پروژه جیما فقط با تاکید به قانون ساده نو فالو و زیر سوال بردن و مردود دونستن تمام قوانین سئو توسط شما و تاکید اهمیت متن توسط من که مهمترین نقش رو بعد از پیوند در سئو داره، چند تا امار می دم در راستای رد نظر شما بدون بی احترامی یا تهمت

لطفا کلمه ارزشمند "گردشگری" رو توی گوگل سرچ کنید. میبینید که همین www.2rism.net در صفحه اول نتایج گوگل هست.

همچنین لطفا اینجا رو هم ببینید . مخصوصا ته صفحه رو ! http://www.persianstat.com/Results.aspx?id=10107764&mode=4

این قسمت به بعد رو واقعا منظورم فقط شما نیست، بلکه با هممون هستم

امیدوارم همه ما بتونیم با دید عمیق تر و بالاتری و با دانش کافی درباره هر چیزی و هر جا قضاوت کنیم. چون قوانین هستی بدور از کینه حسد و پارتی بازی آئینه درون ماست که تجلی نماد مادی قوانین هستی رو می تونیم در کوه ببینیم.
وقتی روبروش واستیم و فریاد بزنیم دوستت دارم، همون پاسخ رو می شنویم و وقتی بگیم ازت بدم میاد همون صحبت به خودمون باز می گرده.
زندگی و بودن Being خیلی پیچیده تر از اونی هست که فکرشو کنیم
و خلاقیت و توجه به اقتصاد زیر بنای هر چیزی حتی مذهب هست !
شاید اینو همه ما الان متوجه نشیم، چون نفت داریم و سابقه تاریخی ما نشون داده تا نفت داریم نیازی به عقل نداریم ! و هر کسی که کار نوئی بخواد ارائه بده چون عادت و تقلید در زیربنای ذهن ایرانیها جای گرفته، تا حد نابودی پیش می ریم.

از تقلید هیچ چیزی جز نابودی و جدل و کپی کاری بدست نمیاد. مثل باتلاق که نماد مادی عقب افتادگی و رخوت هست در هستی !

شاید روزی که نفت تمام شه تازه خیلی از حقایق رو بفهمیم، این اقتصاد بیمار نفت ساختار !

که این فرهنگ بسیار آلوده و حقیر امروز ایران که خود من هم بخوام یا نخوام در این فرهنگ بزرگ شدم داره هر روز ایران رو و تمام ساختارها رو ویران می کنه
چون فرهنگ زیر بنای همه چیزه ! حتی مذهب ! یه ادم بی فرهنگ برای خودش و در راستای سطح شعورش مذهب و قوانین مذهبی رو تفسیر می کنه و اینطوره که می بینیم گاهی (می ترسم بگم خیلی زیاد ) مذهبی ترین افراد در بازار کلاهبردارترین هستند !

و شاید وقتی نفت تموم شه و دیگه تازه بفهمیم که خرج هفتاد و چندمیلیون ایرانی رو نفت بود می داد و ضامن بقا و دوام این اقتصاد بیمار در حال مرگ نفت بود
شاید اون وقت هر مرد مسلمون و با شرف و خدا پرست ایرانی مجبور شه ناموسش رو به همین امریکائی ها و خارجی ها به مفت بفروشه ! تا یه تیکه نون برای زن و بچش بدست بیاره . تازه بفهمیم اقتصاد و نواوری یعنی چی !
فکر کنید اگه هر فرد ایرانی فقط بخواد روزی سه تا نون بخوره تا از گرسنگی نمیره می شه روزی 210 میلیون نون و ماهانه 6 میلیارد و سیصد میلیون نون (بقیه هزینه ها برای توسعه، درمان و رشد پیشکش)
پول این از کجا میاد ؟
مهران مدیری و فیلم زیباش یعنی قهوه تلخ رو بسیار دوست دارم و تحسینش می کنم. اونجائی که نشون میده مستشار به گذشته ایران باز می گرده تا شاید فرهنگ مردم رو درست کنه که نفتشون رو مفت به خارجی ها ندن، و می گه من می تونم درست کنم این وضع اسفبار ایران رو ، اما بعد می بینه می خوان بکشنش !

شاید ما هم باید برسیم به حد ویرانی مطلق تا بفهمیم چه نعمتی بود این نفت و باید کجاها خرجش می کردیم !
و این ویرانی لزوما به معنای تموم شدن نفت ما نیست ! و بگیم کووو تا اون موقع، بلکه با رشد حیرت آور تکنولوژی و R&D تحقیقات و توسعه هست هر لحظه ممکنه سوخت جدید، ارزون و تمیزتری کشف شه و این نفت ارزشو نقش اون پهنی رو ایفا کنه که روزی سوخت ایرانیا بود
و اون وقته می فهمیم مشکل چند بعدی، گرسنگی، بیماری، خشونت، نا امنی، بی فرهنگی، بی مذهبی یعنی چی
و از همه مهم تر اون روز می فهمیم خلاقیت چه ارزشی داشت، نو آوری چه ارزشی داشت و زمان چه ارزشی
نگاهی به وضعیت کشور سومالی و مردم مسلمان اون بندازید که شغلشون دزدی دریائی هست ! و سطح بسیار بالای نا امنی، خشونت و مرگ و میر کودکان در اونجا هست.
چون نفت ندارند و به اقتصاد اهمیت نمی دن.

و اون روز همه ما (تک تک ملت) قدرش رو می دونیم و می گیم واااای قدرش رو ندونستیم فقط به خاطراینکه حاضر نشدیم امرزو و به مرور به سطح بالاتری از فرهنگ برسیم.
چون نوش دارو پس ازمرگ سهراب در ذهن بیمار همه ما جا گرفته.

مهدی محمدی دهقانی
کارشناس مدیریت بازرگانی
www.mmd.name

Last edited:

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
برادرای من صاحب تاپیک حق داره همه این بحث ها و نوشته های بی ربط رو ریپورت بده ها . خودمون رعایت کنیم دیگه .

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
حالا اگه قیمت هر بار نمایش 10ریال باشه کسی با این قیمت تبلیغ میکنه؟

درود به شما. در ابتدا لازمه باز هم سپاسگذاری کنم از شما. به همون دلیل پیغام خصوصی :)

اما در مورد قیمت کلیک.
خوب این بر می گرده به وضعیت بسیار بحرانی که سر وب ایران اومده. زمانی که من سایتم رو داشتم بسیار تبلیغ می گرفتم.
و الان وضعیت به خیلی از دلائل بحرانی هست و هر روز هم بدتر می شه. که وقت گفتن دلائلش نیست.
اما در بحث بازایابی یه اصل مهم هست و اینکه کسی که خریدار باشه، می شه باهاش چونه زد برای رسیدن به یک قیمت منصفانه برای هر دو طرف
اما کسی که خریدار نباشه قیمت بسیار کم هم بگذاری نخواهد خرید. در نتیجه کاهش قیمت واقعی سرویس یا محصول هیچ نقشی در افزایش مشتری نخواهد داشت.
البته نقش مهم آفرها، پیشنهادهای ویژه تبلیغاتی در راستای قیمت واقعی سرویس یا محصول بحث دیگه است که برای مشتری واقعی جذابیت زیادی داره ! که با بحث بی ارزش کردن هزینه واقعی کاملا جداست !

مهدی محمدی دهقانی
کارشناس مدیریت بازرگانی
www.mmd.name

بالا