koosharz
Registered User
خدا واسش نگه دارهطرف خودش حدود 30 سالشه ولی اره قشنگ مو داره دیگه . مثل منو تو و همه کسای دیگه که مو دارن و نمیریزه .
خدا واسش نگه دارهطرف خودش حدود 30 سالشه ولی اره قشنگ مو داره دیگه . مثل منو تو و همه کسای دیگه که مو دارن و نمیریزه .
اگه سرتون ریزش داره باید بگم که مو نمیکارن میگن برو کامل کچل شو بیا . اگه یه قسمت از سرشون کچل شده و همینجور مونده و دیگه پیشرفت نداره میتونید اقدام کنید وگرنه باید چندسالم صبر کنی تا اینه بشیخدا واسش نگه داره
اینا که هنوز کچلنعکس های که در سایتها قرار میدن خیلی منطبق بر واقعیت نیستند. اما اگه بخواید بدونید تقریبا بعد از کاشت چه جوری میشه، تصاویر زیر رو ببینید:
بستگی داره جلو موتون ریخته یا پشت سرتون. جلو مو ریخته باشه، خیلی طبیعی درنمیاد
![]()
![]()
![]()
فک کنم کچل نیستی شما وگرنه درک میکردی :دیاینا که هنوز کچلن
نتیجه کاشت مو در همین حدود است. مگر اینکه جلوی موی طرف نریخته باشه و فقط پشت سرش ریخته باشه که در این حالت نتیجه عالی میشه ولی اگه جلوی مو ریخته باشه، نتیجه شبیه همون تصاویر است.اینا که هنوز کچلن
9000 تار مو 2700 در میاد شیراز
بله مطمئنم . سه جا مشاوره گرفتم . تا نه هزار تار مو 2500 و ده هزار تار مو رو 2700 میگفتناما من شنیدم واسه کاشت هر تار مو 1000 تومن میگیرن.
9هزار تارش باید یه چیزی حدود 9میلیون در بیاد
2700اصلا امکان نداره واسه کاشت این تعداد
شما مطمئنید؟؟
بله مطمئنم . سه جا مشاوره گرفتم . تا نه هزار تار مو 2500 و ده هزار تار مو رو 2700 میگفتن
همچین چیزی نیست / توی شیراز میتونید با حدود 3 ملیون یه کاشت خوب انجام بدید ولی تهران کلینیک های معروفی مث ایران فیت و ... فک کنم تا 6 ملیون هم بگیرناما من شنیدم واسه کاشت هر تار مو 1000 تومن میگیرن.
9هزار تارش باید یه چیزی حدود 9میلیون در بیاد
2700اصلا امکان نداره واسه کاشت این تعداد
شما مطمئنید؟؟
میدونی بعضیا که مو میکارن اگه تافت با یزره پر پشت کننده بزنن موهاشو از یه بچه 16 ساله هم پر پشت تر بنظر میاد خیلی از مجری ها و بازیگرا همین کارو میکننمن هرکیو دیدم کاشته خیلی تابلو شده
بله عزیزچیزی که من سراغ داشتم و شنیدم از این درمانگاه تخصصی ایران فیت بود
این مراکزی که شما میگید مجوز کامل رو دارن؟؟
والا اگه اینجوری باشه مفت مفته.9هزار تارم کامل سر رو میپوشونه اون قسمتایی که کچلی توشون معموله
یعنی از پیشونی رم به بالا تا فرق سر
من تاحالا که 20 سالمه هیچی به موهام نزدم. طرف مو بکاره باز هروقت میخواد بره بیرون 4ساعت پرپشت کننده هم بزنهمیدونی بعضیا که مو میکارن اگه تافت با یزره پر پشت کننده بزنن موهاشو از یه بچه 16 ساله هم پر پشت تر بنظر میاد خیلی از مجری ها و بازیگرا همین کارو میکنن
کاشت مو اگه به دست متخصص این کار انجام بشه نتایج فوق العاده ای داره امروز خوشبختانه با تکنیک های که هست دیگه موهای کاشته شده از موهای دیگه قابل تشخیص نیست
اون دوستمون که جواب ندادن شاید چیزی که شما دیدی دکترش خوب نبوده یا مثلا طرف مو کم داشته کم اومده برای کاشت :دی راستش خیلی ضایع بود عکسی که گذاشتیمثل کرک نیست. مثل همون عکس هایی است که در بالا گذاشتم. دقیقا مثل موی طبیعی است ولی خیلی خیلی پرپشت نیست و فضای خالی بینش وجود داره.