• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قیمت گذاری باندل

tps_star

Registered User
لایک‌ها
53
با سلام یه باندل دارم میخواستم دوستان یه قیمت روش بزارند
Mainboard msi p35 neo3
Cpu e2200
Ram ddr2 2g super talent
Graphic card sapphier 4670 512m
Power 480watt silver stone
Hard 320g maxtor

mohammad_rabiyi

Registered User
لایک‌ها
754
درود

واقعا واسه من سواله : این پاورها چیه میزارید سر این سیستم های ضعیف!

بدون پاور 700 یا 5 درصد بیشتر

قطعات سیستم باید با هم یک مقدار تناسب داشته باشن

پاور رو جدا بفروشید

البته این نظر حقیر هست، ببینیم بقیه دوستان چه نظری دارند

موفق باشید

CPU123

Registered User
لایک‌ها
966
درود

پاور رو جدا بفروشید

موفق باشید
سلام ، این نسل برق زیادی مصرف میکنن ، در ضمن 480 گرین رو شما 300 حساب کن
کاملا مناسب بنظر میرسه برای این سیستم

Last edited:

mohammad_rabiyi

Registered User
لایک‌ها
754

گذشته از هر گونه بحث روی مصرف برق این باندل، باید یک پاور گمنام با این باندل استفاده بشه چون با هم تناسب دارند.

البته این نظر حقیر هستش, شاید شخصی بخواد سیستم drr2 پنتیوم d تهیه کنه و پاور بهتر از این استفاده کنه

mostafajan

Registered User
لایک‌ها
1,009
درود

پاور رو جدا بفروشید

موفق باشید

از وقتی که با اون پاور مینی کیس گیم بازی کردی و کل سیستمت سوخته رو پاور حساس شدیا .
آخه به تو چه ربطی داره ملت چه پاوری میبندن . شاید طرف این پاورو از سیستم قبل داشته . بعد اصلا تو تخصص داری تو این زمینه که چه پاوری مناسب چه سیستمیه که حرف میزنی ؟
بخدا اگه دوزار تخصص داشتی تو زمینه اسمبل سیستم دلم نمیسوخت ولی از اون روزی که به اون بابا گفتی بره پاور 500 وات گرین لایسنس وایت با بازدهی 80% ببنده رو گرافیک 3070 که خود ایسوس گفته پاور 850 میخواد همش میگم نکنه یکی با نظرات چرتو پرت و بی پایه اساس این بابا چند ده ملیون ضرر کنه .
میدونی 3070 الان 40 ملیونه ؟ 3070 از پشت ویترین مغازه دیدی ؟

حرفم بهت میزنن بجای اینکه سوالو جواب بدی میگی سایت دیوار رشد عمودی کرده در نتیجه نمیشه داخل سایت دیوار تو همه استان ها جستجو کرد . یعنی اگه بجای رشد عمودی رشد افقی میکرد تو میتونستی داخل دیوار همه استانارو سرچ کنی ؟ اگه دیوار میزاشت تو روزی 100 تا اگهی رایگان بزنی اونوقت مشکل هش ریت هیوندا و توپولوژی ایده آل حل میشد ؟

کاش من مدیر بودم تورو بن میکردم تا دیگه با نظراتت به کسی ضرر نزنی . تو همه زمینه هام نظر میده چه قیمت گذاری چه اسمبل سستم چه سیاست چه بیزنس کلان کمپانی های امریکایی چه فوتبال چه شرعی . حالا باز خوبه یخورده بهت توپیدم جدیدا آخر پستات میگی این نظر چرتو پرت بنده حقیره .

چقدر پول بدم بیخیال پرشین تولز بشی
برو سایت شهر سخت افزار
برو تو بخش تحریریه زومجی
ازت خواهش میکنم التماست میکنم که بری
الهی خدا به زمین گرم بزنه اونی که پرشین تولزو به تو معرفی کرد

1611098222632.png1611098227928.png1611098229467.png1611098230590.png1611098231768.png

Last edited:

m.shabani

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
1,074
تو حد خودش عالیه عالی
اگه مرتب باشه 400 تومن ارزش داره فقط یه نکته داره وات فیک زیاد داره
جناب ربیعی اگه اطلاعات در مورد پاور ساپلای نداری بهتره نظر ندی .

Last edited:

CPU123

Registered User
لایک‌ها
966
بنده اصلاح میکنم ، چون فکر کردم گرین هست ، با گوشی خوندم متوجه نشدم ، اما الان دیدم سیلور استون هست ، باید بگم این برند شاهکاره و از بهترین برند های پاور در سطح جهانی میباشد و راندمان بالایی داره ، 80 پلاس واقعی هستند و اصلا برند متفرقه محسوب نمیشود ، در نهایت عذر خواهی به دلیل اسپم
موفق باشید

smiley60

Registered User
لایک‌ها
2,266
از وقتی که با اون پاور مینی کیس گیم بازی کردی و کل سیستمت سوخته رو پاور حساس شدیا .
آخه به تو چه ربطی داره ملت چه پاوری میبندن . شاید طرف این پاورو از سیستم قبل داشته . بعد اصلا تو تخصص داری تو این زمینه که چه پاوری مناسب چه سیستمیه که حرف میزنی ؟
بخدا اگه دوزار تخصص داشتی تو زمینه اسمبل سیستم دلم نمیسوخت ولی از اون روزی که به اون بابا گفتی بره پاور 500 وات گرین لایسنس وایت با بازدهی 80% ببنده رو گرافیک 3070 که خود ایسوس گفته پاور 850 میخواد همش میگم نکنه یکی با نظرات چرتو پرت و بی پایه اساس این بابا چند ده ملیون ضرر کنه .
میدونی 3070 الان 40 ملیونه ؟ 3070 از پشت ویترین مغازه دیدی ؟

حرفم بهت میزنن بجای اینکه سوالو جواب بدی میگی سایت دیوار رشد عمودی کرده در نتیجه نمیشه داخل سایت دیوار تو همه استان ها جستجو کرد . یعنی اگه بجای رشد عمودی رشد افقی میکرد تو میتونستی داخل دیوار همه استانارو سرچ کنی ؟ اگه دیوار میزاشت تو روزی 100 تا اگهی رایگان بزنی اونوقت مشکل هش ریت هیوندا و توپولوژی ایده آل حل میشد ؟

کاش من مدیر بودم تورو بن میکردم تا دیگه با نظراتت به کسی ضرر نزنی . تو همه زمینه هام نظر میده چه قیمت گذاری چه اسمبل سستم چه سیاست چه بیزنس کلان کمپانی های امریکایی چه فوتبال چه شرعی . حالا باز خوبه یخورده بهت توپیدم جدیدا آخر پستات میگی این نظر چرتو پرت بنده حقیره .

چقدر پول بدم بیخیال پرشین تولز بشی
برو سایت شهر سخت افزار
برو تو بخش تحریریه زومجی
ازت خواهش میکنم التماست میکنم که بری
الهی خدا به زمین گرم بزنه اونی که پرشین تولزو به تو معرفی کرد

مشاهده پیوست 1219248مشاهده پیوست 1219249مشاهده پیوست 1219250مشاهده پیوست 1219251مشاهده پیوست 1219252
سلام خوبی زیاد ناراحت باش :دی
راستی میگن اگه توی آب یه چندتا قرص آسپرین بریزی بعد سیرابی رو بندازی توش 15 دقیقه بمونه خودش تمیز میشه :p
البته توصیه منه برای کله پاچه از شربت معده استفاده کنید

smiley60

Registered User
لایک‌ها
2,266
بنده اصلاح میکنم ، چون فکر کردم گرین هست ، با گوشی خوندم متوجه نشدم ، اما الان دیدم سیلور استون هست ، باید بگم این برند شاهکاره و از بهترین برند های پاور در سطح جهانی میباشد و راندمان بالایی داره ، 80 پلاس واقعی هستند و اصلا برند متفرقه محسوب نمیشود ، در نهایت عذر خواهی به دلیل اسپم
موفق باشید
درود در تصدیق حرف آقای شعبانی عزیز باید بگم که دقیقا بهمین دلیل بود که این برند توی ایران جون نگرفت لیبلهاشو توی بازار میفروختن که روی هر پاوری خواستی بچسبونی :cool:

tps_star

Registered User
لایک‌ها
53
با تشکر از نظرات دوستان
اگر ممکن هست قیمت گذاری کنید ممنون

mohammad_rabiyi

Registered User
لایک‌ها
754
با سلام یه باندل دارم میخواستم دوستان یه قیمت روش بزارند
Mainboard msi p35 neo3
Cpu e2200
Ram ddr2 2g super talent
Graphic card sapphier 4670 512m
Hard 320g maxtor

با تشکر از نظرات دوستان
اگر ممکن هست قیمت گذاری کنید ممنون

خریدار این باندل رو اگر به همراه این پاور بخره، برای اینکه تبدیل به یک سیستم کامل بشه، نیاز به جعبه کیس و DVD داره با یک رم ۲ گیگ دیگه که دسته دوم تهیه کنه درمیاد ۶۰۰
رم ۲ رو چون می خوام با یک سیستم دیگه که رمش ۴ هست مقایسه کنم اضافه کردم

مینی کیس HP از آخرین سری های DDR3
مادربرد شرکتی قوی دارای ۴ خشاب رم و پشتیبانی از ۳۲ گیگ رم
۴ گیگ رم DDR3
هارد ۳۲۰ وسترن آبی
پردازنده a8-7600b که ۴ هسته ای و توربو هستش
یک فن گازی بسیار با کیفیت
گرافیک مجتمع R7
جعبه کیس مینی آسان باز شو
پاور شرکتی
DVD RW
و همچنین speaker داخلی
قیمتش ۲۴۹۰ بود برای ۳ هفته پیش بود و برای یکی از آشنا ها خریداری کردم
قیمت باندل شما به همراه این پاور و سایر متعلقات، کمتر از ۲۵۰۰ نمیشه

جناب tps-star شما ببین خریدار پاور شما رو با این باندل DDR2 و پردازنده بسیار ضعیف استفاده کنه چی گیرش میاد و سیستمی که بنده معرفی کردم رو خریداری کنه چی بدست میاره

صحبتم برای فروش جداگانه پاور این موضوع هست که خدمتتون عرض کردم

هر کس مینی کیس رو خواست برش داره، تا من برای اون آشنا از یکی از بچه های همین انجمن مینی کیس i5 نسل چهار بردارم

موفق باشید

mohammad_rabiyi

Registered User
لایک‌ها
754
موفق باشید

قربونت داداش، چشم هر کس به این باندل بخوره دفعه اول هرگز متوجه این پاور OK نمیشه

tps_star

Registered User
لایک‌ها
53
این باندل برای یکی از دوستانه به من سپرده براش قیمت گذاری کنم و بفروشم
قصدم قیمت گذاری هست و فروش همینجا

smiley60

Registered User
لایک‌ها
2,266
main,cpu 300
ram 120
hdd 150
vga 150
power هم بین 350-400
من خودم چنین کیسی رو بدون هارد و با پاور معمولی گذاشتم 800 تومن

mostafajan

Registered User
لایک‌ها
1,009
خریدار این باندل رو اگر به همراه این پاور بخره، برای اینکه تبدیل به یک سیستم کامل بشه، نیاز به جعبه کیس و DVD داره با یک رم ۲ گیگ دیگه که دسته دوم تهیه کنه درمیاد ۶۰۰
رم ۲ رو چون می خوام با یک سیستم دیگه که رمش ۴ هست مقایسه کنم اضافه کردم

مینی کیس HP از آخرین سری های DDR3
مادربرد شرکتی قوی دارای ۴ خشاب رم و پشتیبانی از ۳۲ گیگ رم
۴ گیگ رم DDR3
هارد ۳۲۰ وسترن آبی
پردازنده a8-7600b که ۴ هسته ای و توربو هستش
یک فن گازی بسیار با کیفیت
گرافیک مجتمع R7
جعبه کیس مینی آسان باز شو
پاور شرکتی
DVD RW
و همچنین speaker داخلی
قیمتش ۲۴۹۰ بود برای ۳ هفته پیش بود و برای یکی از آشنا ها خریداری کردم
قیمت باندل شما به همراه این پاور و سایر متعلقات، کمتر از ۲۵۰۰ نمیشه

جناب tps-star شما ببین خریدار پاور شما رو با این باندل DDR2 و پردازنده بسیار ضعیف استفاده کنه چی گیرش میاد و سیستمی که بنده معرفی کردم رو خریداری کنه چی بدست میاره

صحبتم برای فروش جداگانه پاور این موضوع هست که خدمتتون عرض کردم

هر کس مینی کیس رو خواست برش داره، تا من برای اون آشنا از یکی از بچه های همین انجمن مینی کیس i5 نسل چهار بردارم

موفق باشید

پسر تو خسته نمیشی از چرتو پرت گفتن . این همه انرژی برای گفتن چرتو پرتو از کجا میاری ؟
باز از اون مقایسه های بی پایه اساس و چرتو پرتت کردی که آدم مو به تنش فر میشه . این کلمه چرتو پرت از منظر توهین آمیز بودنش استفاده نمیکنم بلکه صرفا روی معنای محض چرتو پرت تاکید دارم .

استاد پاور شناسی خاور میانه من ازت یه سوال دارم . تو از کجا میدونی که استارتر این سیستمو از اول خودش اسمبل کرده که میگی این پاورا چیه میزارید برای این سیستما . شاید پاورو یکی از اشناها داشته ازش گرفته . بعد برای چی میگی پاورو جدا بفروشه . مگه کسی که بخواد پاورو با این سیستم ازش بخره میگه پاورو ازت 20 هزار تومن برمیدارم . بسته به برند و و واتیجش همون قیمت اصلیش برمیداره . اون تاپیکه رو یادته که به طرف میگفتی پاور 530 گرینو نفروش نگهدار چون بعدا نمیتونی با قیمتی که میفروشی بخری . من نمیدونم چرا انقدر رو پاور حساسی . از بچگی دوست داشتی یه پاور پلاستیکی برات بخرن ولی نخریدن . شاید یکی بخواد رو همین سیستم سی پی یو کواد بزاره با گرافیک GTX750 و رم 8 گیگ بازی کنه اونوقت پاور بکارش نمیاد ؟

اومدی سیستم اینو داری با مینی کیس مقایسه میکنی . مقایسه سیستم معمولی با مینی کیس از نظر قیمت و کارایی درسته ؟ ببین عزیزم این مینی کیسو نگاه کن . فکر کنم این همونی باشه که میخوای بخریش ولی قبلش باید مینی کیس خرابتو تو پاچه یکی فرو کنی . سی پی یوش(i5-4470) الان تو بازار 2 ملیونه یه مادربرد H81 ایسوس هم آدم بخواد جدا از بازار تهیه کنه 1450 باید بسلفه . درسته ؟ پس این دو قلم شد قیمت کل مینی کیسی که لینک دادم . بنظرت چرا اینجوریه ؟ چرا یه عده مینی کیس میخرن جدا میکنن قطعاتشو میفروشن ؟ (البته شما اینکارو نکن چون یبار انجام دادی که خوب پولی بکنی ولی ..... )

تو هنوز نمیدونی مینی کیس به هزارو یک دلیل بصرفه تر از یه سیستمیه معمولیه . برند قطعات کیس معمولی معروفتر از مینی کیسه . پاور کیس معمولی چند برابر قویتر از مینی کیسه . توی کیس معمولی میشه گرافیک ارتفاع بلند گذاشت و کولر قوی رو سی پی یو بست . تو هنوز نمیدونی مادربردی که تو کیس عادی هستش یه مینبرد ASUS H81-PLUS که نباید با اون مادربردای دل و اچ پی مقایسش کنی که از نظر قیمت یک چهارم مینبرد ایسوسه . خود تو نمیدونی اون پاور و هارد و DVD رایتر مینی کیس عمرشو کرده که دارن میفرستنش ایران تا یکی مثل تو ازش استفاده کنه . نمیدونی رمی که روی مینی کیس مارکش چیه که اونو با یه رم مثلا کورس ایر هیت سینک دار سیستم یکی که اومده کیسشو اگهی کرده مقایسه میکنی .

یوزری که سیستم عادی داره مادربردشو بعد از گذر از دست پنج شیش واسطه میخره تازه این فقط برای مادربرد ASUS یا GIGA نیست همه قطعات یه کیس معمولی از دست کلی واسطه مثل گمرک و تاجر و مغازه دار و شیپینگ و مالیات و گارانتی اصلی و ... میگذره ولی این مینی کیسای دست دوم ده سال پیش که الان دارن وارد میشن چی ؟ فکر کردی یک پنجم قیمت مینی کیس تو جیب گارانتی 3 ساله آواژنگ یا سازگار میره ؟

الان سوال من از تو اینه که مگه تو خودت یه مینی کیس نخریده بودی که همه قطعاتش ایراد داشت و برا هر قطعش یه تاپیک زده بودی که هاردشو تو پاچت کردن بدسکتور داشت و مادربردشو هیت داده بودن تاب برداشته بود و پاورش ایراد داشت زد کل سیستممو سوزوند و رمش بلو اسکرین میداد و DVD رایترش تسمه نداشت و فن کیس خراب بود و کیس کلی خطو خش داشت و .... .

تو خودت یه مینی کیس خریدی 2 ملیون همه قطعاتش خراب بوده فقط تونستی فن پردازنده و رم 2 گیگشو بفروشی روی هم 90 تومن بعد اومدی تعریف مینی کیسو میکنی به استارتر میگی یه مینی کیس DVD رایتر داره و یه کیس داره و نمیدونم چی چی داره که همه اینا 600 تومن میارزه ولی سیستم شما نداره . کیس مینی کیس که به درد نمیخوره چون گرافیک عادی نمیشه توش گذاشت همینطور یه کولر معمولی مرتفع و با پاوراشم اشنایی ندارم ولی فکر نکنم هرپاوری بشه داخلش بست تازه سیستم تهویه شم افتضاحه و کلی خطو خش داره فنشم نویز بالا داره . DVD رایتر مینی کیس هم که شما داخل امضات نوشتی خرابه . پس چرا اینارو 600 تومن قیمت گذاری میکنی ؟ راستی یادم نبود خودت داخل امضات نوشتی مینی کیسی که خریدی چی از آب درومد بعد به این بابا میگی سیستمت مفت نمیارزه خرید مینی کیس بهتره . بفرما اینم داستانی که شما از مینی کیس تعریف کردی .

قال المحمد الربیعی :
"سرنوشت گریه دار خرید یک مینی کیس : یک مینی کیس از یک بنده خدایی خریدم، آوردمش خونه گفتم قطعاتش رو جدا کنم خوب پولی می کنه! آخه مینی کیس طوری بود که سر هم بندی کارخونه نبود و فقط قاب کیس کوچیک بود و با کیس های معمولی تفاوتی نداشت. مادربرد و هارد و رمش و پردازندش رو از طریق ایسام فروختم، خریدار گفت مادربرد خرابه، اومدم خونه تستش کردم دیدم مادربرد خرابه و تاب داره! و هاردش رو تست کردم دیدم بد سکتور داره و سلامتش 93 درصده! و بالای 1000 روز کار کرده! تسمه DVD رایترش هم خراب هستش! اومدم یک سیستم برای خودم جمع کردم دیدم پاورش هم جریان نمیکشه! سوکت USB جلوش (روی مادربرد قرار میگیره) شکستگی شدید داره! جعبه کیس پر از خط و خش و مجبور شدم رنگش کنم! فن کیس خراب بود! "

جدا از همه اینا الان شما اومدی تبلیغ مینی کیس خودتو بکنی که بفروشی بری اون مینی کیس اینتل که لینک دادمو بخری ؟ این کار تو تاپیک این بابا کار درستیه استاد که سیستمشو بکوبی بگی مفت نمیارزه مینی کیس تو خوبه برا تورو بخرن ؟ چرا سیستم استارترو داری میکوبی که بالانس نیست و هرکی بخره پولشو دور ریخته برای این پاور و کسی نباید همچین سیستمی بخره .

بعد تو که انقدر مینی کیست خوبه که مادربردش قوی و شرکتیه
فنش گازیه و فوقعلاده باکیفیت هستش
سی پی یوش با کیفیت و توربو هستش (سی پی یو 100 سال پیش اینتل هم توربو داشت بخدا)
هاردش وسترن آبی با کیفیت و قوی هستش
گرافیک مجتمعش با کیفیت و توربو هستش که میتونه CyberPunk تو رزولوشن 8K هشت ملیون فریم بده
جعبه کیسش اسان باز شو هستش در حالی که بقیه کیسا چند روز طول میکشه درشون باز بشه
و پاورشم آسان جریان برق تامین کن هستش
و DVD رایترشم خدای رایتراست
خب چرا میخوای همچین مینی کیس AMD عالی ایو بفروشی بری سیستم اینتل بخری ؟ تو که جونت در میرفت برای AMD و گرافیک داخلیش . نکنه گرافیک داخلیای اینتل جدیدا بازیای 2021 تو 4K اجرا میکنن خبر نداریم .

البته من میدونم الان میخوای در جواب همه این حرفام بیای بگی اگه توی آب یه چندتا قرص آسپرین بریزی بعد سیرابی رو بندازی توش 15 دقیقه بمونه خودش تمیز میشه
ولی در جواب این حرفتون هم باید بگم طبق توصیه یوزر اسمایلی شربت معده بهتره و من خودم بشخصه شربت آلمینیوم MG پیشنهاد میکنم به همه جوونای مجرد که کار ندارن فقط بلدن تو پرشین تولز چرتو پرت بگن .

بچه ها این الان اومده داره سیستم استارترو میکوبه میگه خرید سیستم استارت کار عقلانی نیست و مینی کیس بنجل خودشو تو تاپیک این بابا تبلیغ میکنه . توی تاپیکای دیگه هم اطلاعات نادرست میداد .
چجوری میشه اکانتشو بن کرد . کسی اگر با مدیریت در ارتباطه بگه یا اکانت اینو بن کنن یا اینکه بهش یه تذکر جدی بدن دیگه پست چرتو پرت نده .

Last edited:

CPU123

Registered User
لایک‌ها
966
من 200 حسابش کردم

به نظر شما چه قدر می ارزه؟ و خریدار چه سیستمی داشته باشه که این گرافیک رو روش بزاره؟
والا الان 8400 Gs رو 100 به بالا میدن ، این کارت از gt210 هم پرفورمنس بیشتری داره و حتی از 610 هم باید قویتر باشه ( ذهنی میگم تست ندیدم هنوز )
الان 610 رو 450 به بالا گمونم میفروشن ،صرف نظر از ظرفیت کم رم این کارت 400 فکر کنم ارزش داشته باشه ، اما خوب با توجه به قدیمی بودن و مصرف بالا همچنین رم 512 مگ حدودا 300 بنظرم باید قیمت بخوره .
سیستمی که این گرافیک رو بخواد خوب جواب بده همین 775 چیپست p43 یا p45 با سی پی یو e8600 یا 8400 نهایت بازده رو داره ، بیشتر از این اضافه کاریه
یا فوق فوقش سوکت 1156 خوش قیمت یکی گیر بیاره بندازه روش ( چون گرافیک انبورد ندارن اونا )
در ضمن یادمه این 4670 و کارت های این رده کراس فایر خوبی داشتن ، بازده فوق العاده ای در چیدمان دوال داشتن ، همچنین اگه اشتباه نکنم با برخی از گرافیک های مجتمع پردازنده های fx کراس میشد

Last edited:

stockpc

Registered User
لایک‌ها
144
درود

پاور رو جدا بفروشید

موفق باشید
سلام استاد برند silver stone از برندهای معروف پاور هستش -شما برگشتی میگی این پاورها چیه میزارید روی سیستم !!!!!!!!!!!!!! پاور اشغال sadata -asus -viera اینا اشغالن شما میگی silver stone اشغاله !!!!!!!!!!!!! جسارتا میتونم بپرسم شما چند سالتونه ؟

mohammad_rabiyi

Registered User
لایک‌ها
754
سلام استاد برند silver stone از برندهای معروف پاور هستش -شما برگشتی میگی این پاورها چیه میزارید روی سیستم !!!!!!!!!!!!!! پاور اشغال sadata -asus -viera اینا اشغالن شما میگی silver stone اشغاله !!!!!!!!!!!!! جسارتا میتونم بپرسم شما چند سالتونه ؟

فدات شم، صحبت بنده رو برعکس متوجه شدید
منم میگم باید سادیتا سر این سیستم بره، نه silver stone

بالا