ميشه قيمت بدي و توضيح؟به نقل از Kako :والا نميدونم شما التك رو ميشناسين يا نه . ولي اگه بشناسين هيچوقت حرف اسپيكر ديگه اي رو نميزنيد .
در تمام رده بندي هاي جهاني بالاترينه ! شفافترين صدا رو داره و بالاترين كيفيت .
من كم لفظ دقيق بكار ميبرم ولي اين دقيقا بهترين اسپيكر روي كره زمينه !!
سايتش :
www.Espcco.Com
سايتو سر زدي ؟ اونجا نوشته كه همه مدلاشو . من خيلي مدلهاشو بستم رو كه ميبستيم رو سيستمهاي ملت صداشو شنيدم . تو رده بندي هاي جهاني بالاترينه ! با همين دقت . بسيار هم مقرون به صرفه است . مثلا شما با 100000 تومن ميتوني صاحب يه اسپيكر 5 يا 6 تكه فوق مدرن بشي . وات rms اين اسپيكر ها واقعيه . مثل ميكرولب نيست كه باشه 1000 وات ! 2000 وات . اينا يه وات ديگس ! مثلا من يه مدل نسبتا قديميشو كه الان ديگه توليد نميشه دارم حدود 25 واته و با بيش از نصف ولوم اگه گوش كني همسايه ها شكايت ميكنن ! صداي بم ( باس ) شديدا خوبي داره و با انواع مثلا creative اصلا قابل مقايسه نيست . چون اين التك ها باس ضربه اي دارند ولي باس اسپيكرهاي ديگه اي كه من شنيدم ( مثلا قبلا inspire 2.1 داشتم ) پخش و نامفهومه .به نقل از MohammadR :ميشه قيمت بدي و توضيح؟
من صداشو شنیدم ! خیلی عالیه ! پیشاپیش تبزیک میگم بهت !به نقل از MohammadR :عكس ATp3 را ديدم. خيلي جالب و خفن بود.
توضيحاتي هم كه داده بود دل آدمو آب ميكرد.
اما 65 هزار تومان يك كم گرونه. تصميم گرفتم كمي صبر كنم و وقتي پولهام جمع شد؛ ATP3 را بگيرم.
متشكرم از راهنماييت