توي اتاق؟!!! نه! گمون نكنم شدني باشه.به نقل از farhad12 :آنتن اينها (كارنهاي تلوزيون مثلا همين winfast( چطوريه؟
روي پشت بوم بايد آنتن بگيره يا توي همون اتاق ميشه استفاده كرد
توي اتاق؟!!! نه! گمون نكنم شدني باشه.به نقل از farhad12 :آنتن اينها (كارنهاي تلوزيون مثلا همين winfast( چطوريه؟
يه سري آنتن هست معروفه به ليزري ، اونا يه جورايي مخصوص كارت تي وي هستش!به نقل از farhad12 :آنتن اينها (كارنهاي تلوزيون مثلا همين winfast( چطوريه؟
ميشه كمي بيشتر توضيح بدي كارت تي ويت همون winfast هست؟به نقل از mahdi206 :يه سري آنتن هست معروفه به ليزري ، اونا يه جورايي مخصوص كارت تي وي هستش!
من خودم آنتن هوايي رو وصل كردم جواب نگرفتم ، آنتن رو ميزي گذاشتم مثل ماه ميگيره! :blink:
نميدونم ولي براي من خيلي مشكله بخوام آنتن هوايي استفاده كنمبه نقل از hwt :كارتهاي تي وي معمولا به كيفيت انتن زيادي حساسن . به نظرم رو پشت بوم باشه خيلي راحتري .
مشكلي نداره عزيز .سيستم شما جوابگوي كارت هست .به نقل از jgshirazi :سلام
سيستم من PIII933 و VGA آن 32 مگ است. آيا مي توانم از كارت winfast2000xp expert استفاده كنم؟
به نقل از farhad12 :نميدونم ولي براي من خيلي مشكله بخوام آنتن هوايي استفاده كنم
اگر همونطور كه مهدي گفت بشه روميزي باشه و كيفيتشم خوب باشه خيلي عالي ميشه
البته نميدونم روميزي ايشون الان چطوري لب پنجرس يا ....
آنتن هوايي؟ يا از اين رو ميزي ها ؟به نقل از sgwp :بالاخره winfast expert گرفتم و خيلي هم راضيم . فقط يك راهنمايي مي خوام بهترين كيفيت كپچر رو چطوري به دست بيارم البته تست كردم dvd بهترين بود ولي براي هر 20 ثانيه فيلم چيزي نزديك به 25 مگ فضا اشغال كرد . متاسفانه از تنظيماتش هم سردر نياوردم. امكانش هست كسي كمك كنه ؟ فعلا" با svcd دارم كار مي كنم و راضي كننده هم هست. آيا مي شه dvd كپچر كرد و بعد با نرم افزاري بشه حجمش رو تغيير داد با حداقل افت كيفيت؟ چون در غير اين صورت براي يكساعت فيلم بايد فضايي نزديك به 6 گيگ داشته باشم كه اگه بخوام تبديل به cd كنم حداقل 9 cd جا مي گيره.
خوب ميگي دي وي دي . يعني MPEG2 كپچر ميكنه . همين بهترين كيفيت منتها حجمش بالاست . شما اگه بخواي vcd كني بايد vcd هم كپچر كني .به نقل از sgwp :بالاخره winfast expert گرفتم و خيلي هم راضيم . فقط يك راهنمايي مي خوام بهترين كيفيت كپچر رو چطوري به دست بيارم البته تست كردم dvd بهترين بود ولي براي هر 20 ثانيه فيلم چيزي نزديك به 25 مگ فضا اشغال كرد . متاسفانه از تنظيماتش هم سردر نياوردم. امكانش هست كسي كمك كنه ؟ فعلا" با svcd دارم كار مي كنم و راضي كننده هم هست. آيا مي شه dvd كپچر كرد و بعد با نرم افزاري بشه حجمش رو تغيير داد با حداقل افت كيفيت؟ چون در غير اين صورت براي يكساعت فيلم بايد فضايي نزديك به 6 گيگ داشته باشم كه اگه بخوام تبديل به cd كنم حداقل 9 cd جا مي گيره.