• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كارت TV و كپچر

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از farhad12 :
آنتن اينها (كارنهاي تلوزيون مثلا همين winfast( چطوريه؟
روي پشت بوم بايد آنتن بگيره يا توي همون اتاق ميشه استفاده كرد
توي اتاق؟!!! نه! گمون نكنم شدني باشه.

SS_geshtapoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام کارت منvidio mate هستش ولی موقع کپچر بعضی رنگها مثل ابی وقرمز رو پررنگ نشون میده و از کیفیت فیلم کم میشه چطوری میشه حلش کرد

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از farhad12 :
آنتن اينها (كارنهاي تلوزيون مثلا همين winfast( چطوريه؟
روي پشت بوم بايد آنتن بگيره يا توي همون اتاق ميشه استفاده كرد
يه سري آنتن هست معروفه به ليزري ، اونا يه جورايي مخصوص كارت تي وي هستش!
من خودم آنتن هوايي رو وصل كردم جواب نگرفتم ، آنتن رو ميزي گذاشتم مثل ماه ميگيره! :blink:

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mahdi206 :
يه سري آنتن هست معروفه به ليزري ، اونا يه جورايي مخصوص كارت تي وي هستش!
من خودم آنتن هوايي رو وصل كردم جواب نگرفتم ، آنتن رو ميزي گذاشتم مثل ماه ميگيره! :blink:
ميشه كمي بيشتر توضيح بدي كارت تي ويت همون winfast هست؟
آنتن چه اندازس و كجاست؟
مي توني از دم و دستگاهت يه عكس بزاري؟
ممنون

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
كارتهاي تي وي معمولا به كيفيت انتن زيادي حساسن . به نظرم رو پشت بوم باشه خيلي راحتري .

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از hwt :
كارتهاي تي وي معمولا به كيفيت انتن زيادي حساسن . به نظرم رو پشت بوم باشه خيلي راحتري .
نميدونم ولي براي من خيلي مشكله بخوام آنتن هوايي استفاده كنم
اگر همونطور كه مهدي گفت بشه روميزي باشه و كيفيتشم خوب باشه خيلي عالي ميشه
البته نميدونم روميزي ايشون الان چطوري لب پنجرس يا ....

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
من چند مدلشو كه البته ارزون قيمت بودم تست كردم زياد چيز خوبي از كار در نيومد :(

aria_irani

Registered User
لایک‌ها
3
با سلام خدمت دوستان عزيز
من به يك كارت كپچر يا كارت گارفيك احتياج دارم تا از طريق آن بتوانم تصاوير موجود در كامپيوتر را در تلويزيون با كيفيت خوبي مثل کیفیت تصاویر رسیور , ببينم اين را براي ديدن تصاوير كارت اسكاي استار در تي وي مي خواهم
براي كپچر كارت kworld هم سوال داشتم آیا کیفیت خوبی برای کپچر دارد یا خیر ؟ من در سایت آن مدلی که خروجی تی وی داشته باشد اینترنال , ندیدم!
قیمت از بازار هم که گرفتم 28000 تومان یکی از مدل ها رو می داد.
اصلا برا کدام کشور است؟

با تشکر
آریا :D
[email protected]

sgwp

Registered User
لایک‌ها
586
مطالب اين تاپيك رو پرينت گرفتم و چندبار خوندم بالاخره winfast expertرو پسنديدم اما با مراجعه به سايت ليدتك و ديدن مدلهاي مختلف كمي گيج شدم حالا سوالم اينه كه اين سه مدل expert , dv2000 , pvr2000 چه فرقي با هم دارند.

sgwp

Registered User
لایک‌ها
586
ضمنا" چرا ديگه خبري از حاجي و جكي نيست؟ ده روزه كسي جواب نمي ده

jgshirazi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
سيستم من PIII933 و VGA آن 32 مگ است. آيا مي توانم از كارت winfast2000xp expert استفاده كنم؟

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
به نقل از jgshirazi :
سلام
سيستم من PIII933 و VGA آن 32 مگ است. آيا مي توانم از كارت winfast2000xp expert استفاده كنم؟
مشكلي نداره عزيز .سيستم شما جوابگوي كارت هست .
مدل خوبيه قيمتش هم 42500 هست . گارانتي اواژنگ

akhayyami

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از farhad12 :
نميدونم ولي براي من خيلي مشكله بخوام آنتن هوايي استفاده كنم
اگر همونطور كه مهدي گفت بشه روميزي باشه و كيفيتشم خوب باشه خيلي عالي ميشه
البته نميدونم روميزي ايشون الان چطوري لب پنجرس يا ....

سلام دوست عزيز
شما ميتوني با استفاده از يه بوستر مشكل آنتن رو حل كني. بوستر رو هم فكر كنم فقط پشت شهرداري پيدا كني. ايرانيهاش عموما زير 10 تومن هستن.
قبل اينكه از بوستر استفاده كنم تقريبا هيچ تصويري نداشتم. الان با بوستر و يه آنتن روميزي كيفيتي بهتر از آنتن هوايي دارم. :happy:

aria_irani

Registered User
لایک‌ها
3
با سلام خدمت دوستان عزیز

تا اینجا که من کل این تاپیک رو خوندم متوجه شدم که کارت های کپچر کار کپچرینگ رو به صورت سخت افزاری انجام میدن وفشاری به سی پی یو نمی یارن وکیفیت تصویر کپچر شده توسط آنها از کارتهای تلویزیون بهتر است چون کارت تی وی کار کپچر رو نرم افزاری و با استفاده از سی پی یو و سیستم انجام می ده.خوب حالا این هایی که گفتم درست بود یا نه؟

مطلب بعدی راجع به این بود که آیا کارتهای کپچر برای نشان دادن تصاویر کامپیوتر در تلویزیون اونهم با کیفیت عالی مانند خروجی کارت گرافیک گیر میاد ؟ در ضمن بتونه مثل کارت گرافیک همزمان تصاویر رو در تلویزیون نشان بده؟ خوب اگه سراغ دارید به ماهم بگید چه مارکهایی برا اینکار است.حدود قیمت هم باهش باشه دیگه عالیه.

آریا ;)

MN399

Registered User
لایک‌ها
1
کسی از دوستان Capture کارتی سراغ داره که بتونه تصاویر با فرمت VGA (مانند خروجی کارت 'گرافیکی) رو Capture کنه؟

davood_mf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان يه كارت كپچر كه پورت
IEEE1394
رو پشتيباني كنه حدودا چنده؟از چند تومن شروع ميشه و بهترينش چيه؟
چون باسه يكي از آشنايامون مي خوام مادربورد سوكت 754 با چيپ انفورس 4 بگيريم ولي مي دونيد كه
IEEE
نداره يعني تو ماركاي معروف مثل ام اس آي نديدم
و مايلم نيست كه سوكت 939 بگيره
بهتره مادربوردي بگيريم كه اين درگاه رو داشته باشه يا اينكه كارت مجزاشو بگيريم؟

sgwp

Registered User
لایک‌ها
586
بالاخره winfast expert گرفتم و خيلي هم راضيم . فقط يك راهنمايي مي خوام بهترين كيفيت كپچر رو چطوري به دست بيارم البته تست كردم dvd بهترين بود ولي براي هر 20 ثانيه فيلم چيزي نزديك به 25 مگ فضا اشغال كرد . متاسفانه از تنظيماتش هم سردر نياوردم. امكانش هست كسي كمك كنه ؟ فعلا" با svcd دارم كار مي كنم و راضي كننده هم هست. آيا مي شه dvd كپچر كرد و بعد با نرم افزاري بشه حجمش رو تغيير داد با حداقل افت كيفيت؟ چون در غير اين صورت براي يكساعت فيلم بايد فضايي نزديك به 6 گيگ داشته باشم كه اگه بخوام تبديل به cd كنم حداقل 9 cd جا مي گيره.

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از sgwp :
بالاخره winfast expert گرفتم و خيلي هم راضيم . فقط يك راهنمايي مي خوام بهترين كيفيت كپچر رو چطوري به دست بيارم البته تست كردم dvd بهترين بود ولي براي هر 20 ثانيه فيلم چيزي نزديك به 25 مگ فضا اشغال كرد . متاسفانه از تنظيماتش هم سردر نياوردم. امكانش هست كسي كمك كنه ؟ فعلا" با svcd دارم كار مي كنم و راضي كننده هم هست. آيا مي شه dvd كپچر كرد و بعد با نرم افزاري بشه حجمش رو تغيير داد با حداقل افت كيفيت؟ چون در غير اين صورت براي يكساعت فيلم بايد فضايي نزديك به 6 گيگ داشته باشم كه اگه بخوام تبديل به cd كنم حداقل 9 cd جا مي گيره.
آنتن هوايي؟ يا از اين رو ميزي ها ؟
كيفيت تصوير تلوزيون چطوه؟

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
به نقل از sgwp :
خوب ميگي دي وي دي . يعني MPEG2 كپچر ميكنه . همين بهترين كيفيت منتها حجمش بالاست . شما اگه بخواي vcd كني بايد vcd هم كپچر كني .

بالا