• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كارت TV و كپچر

jupiter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اول بیایید مشکل تلتکست رو حل کنید....

mousavi21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برو msi plus بگیر کیفیت کپچرش دو برابر winfast هستش.تمام امکاناتی رو که میخواهی داره.از ما گفتن بود.35 تومن هم هستش.

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
اگه فقط براي كپچر بخواهيد خوب به نظر من ايليا 2 . اگر براي هم كپچر و هم tv به نظر من ايليا 1 .

كارت ايليا 2 كه كيفيت اسنازي داره و پورت ie .

gharin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
[دوستان عزيز مي خواهم كارت tv+capture بخرم لطفا نوع با كيفيت خوب و با قيمت مناسب به من معرفي كنيد و قابليت آنرا بيان نمائيد ضمنا ايا كارت تلوزيون از لحاظ كيفيت قابل مقايسه با خود تلوزيون هست يا نه؟[

gharin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
دوستان عزيز لطفا در رابطه با كيفيت كارت tv و capture مارك msi plas اگر اطلاعاتي دارين به من بگين ضمنا براي خريد آيا مشخصات ديگري داره يا نه ؟

sgwp

Registered User
لایک‌ها
586
به نقل از www.delbaz.tk :
ضمن اينكه نرم افزار و طريقه ضبط كردن فيلم هم خيلي تو كار موثره.مثلا من ميتونم از برنامه
winDVR3
براي ضبط وي سي دي استفاده كنم اما اگه بخوام كيفيت بالاتري به دست بيارم سعي ميكنم ابتدا با يه كدك lossless شروع به ضبط كنم و در پايان اونو تبديل به وي سي دي كنم

سلام
ميشه يخورده بيشتر توضيح بدي. من اصلا" كيفيت مناسبي روي vcd نمي گيرم.كارت كپچرم winfast expert و كپچر dvd رو به خوبي انجام ميده. ضمنا" مي توني لينك برنامه winDVR3 رو هم بذاري

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
برنامه power director از شركت cyberlink بهتر از windvr هست.

sghd

Registered User
لایک‌ها
19
سلام
من ميخوام يه كارت تي وي ارزون قيمت بخرم نميخوام زياد امكانات داشته باشه فقط كيفيت تصويرش خوب باشه و ارزون باشه كمكم كنيد:lol:

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
با سلام خدمت دوستان و اساتيد عزيز ،
دوست من ميخواد يه كارت كپچر بگيره با اين خصوصيات :
1 - سقف قيمت تا 100 هزار تومن
2 - صدا وتصوير همزمان باشه ( ميگفت چند تا كارو داده بود بيرون تاخيري در اين مورد ديده بود و حالش گرفته شده اين نقص رو نداشته باشه )
3 - كيفيت تصوير و صدا فوق العاده باشه و افت نكنه
4 - سرعت قابل قبول
شما چي پيشنهاد ميديد رقم بالاتر هم بره مسئله اي نيست به شرط افزايش فوق العاده كيفيت كار .
ميبخشيد من زياد وارد نيستم شايد در بيان خواسته دوستم صحيح عمل نكردم ولي پيشاپيش از راهنمائي شما ممنونم
:)

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
ايليا 3 رو من بهت توصيه ميكنم. چون سخت افزاري كپچر ميكنه و هيچ فشاري به cpu نمياره .

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از amd>intel :
ايليا 3 رو من بهت توصيه ميكنم. چون سخت افزاري كپچر ميكنه و هيچ فشاري به cpu نمياره .

ممنون ميشه لطف كنيد مشخصات .... لينك ... تصوير ي از اين كارت بديد
قيمت نيز .
آيا اين كارت با كارتهاي مشابه خارجي قابل قياس است؟؟؟ امتحانشو اين كارت پس داده يا نه؟؟؟ تو كارهاي زياد و سخت؟؟
ممنون

www.delbaz.tk

Registered User
لایک‌ها
32
به نقل از sgwp :
سلام
ميشه يخورده بيشتر توضيح بدي. من اصلا" كيفيت مناسبي روي vcd نمي گيرم.كارت كپچرم winfast expert و كپچر dvd رو به خوبي انجام ميده. ضمنا" مي توني لينك برنامه winDVR3 رو هم بذاري

سلام . خيلي مشتاقم كه به اين سوالت پاسخ دقيق بدم .خب خيلي ها فكر مي كنن كه ضبط به طريق وي سي دي فقط نياز به يه برنامه خوب داره ولي اينطور نيست. مسئله اينجاست كه يك فيلم وي سي دي بايد اندازه محدودي داشته باشه چه از لحاظ اندازه تصوير و چه از لحاظ حجم فايل. در واقع ما در وي سي دي براي هر ثانيه فقط بايد 1152 كيلو بايت فضا مصرف كنيم نه بيشتر و از لحاظ اندازه تصوير هم فقط تا رزولوشن 352*288 پيكسل ميتونيم تصوير داشته باشيم پس حالا كه اينقدر محدوديت داريم چي بايد بكنيم . اولين راه اينه كه از يك كارت كپچري استفاده كنيم كه به صورت سخت افزاري عمل كپچر رو انجام بده كه البته اين كار مستلزم پول خرج كردنه.
راه دوم اينه كه ابتدا فيلم رو بدون فشرده سازي ضبط كنيم كه البته حجم بالايي رو اشغال مي كنه و بعد از برنامه اي استفاده كنيم كه خيلي با دقت و خيلي آروم فيلم ما رو تبديل به وي سي دي كنه
اگه شما روش دوم رو با دقت به كار ببريد ميتونيد كيفيت فيلمتون رو تاحد فيلم هاي تجاري اروپايي بالا ببريد
خب حالا اگه بازم مشتاق بودي همين جا خبرم كن تا در مورد برنامه هايي كه بايد استفاده كنيد توضيح بدم

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
مشخصات محصولات اسنازي رو داره فقط اسمش تغيير پيدا كرده . در اصل اسنازي ريمارك شده است. شركت متين ليسانس توليد رو اسنازي خريد.

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از amd>intel :
مشخصات محصولات اسنازي رو داره فقط اسمش تغيير پيدا كرده . در اصل اسنازي ريمارك شده است. شركت متين ليسانس توليد رو اسنازي خريد.

پس با توجه به كپچر كردن بشيوه سخت افزاري ديگه با اين ايليا 3 تاخير در صدا و تصوير نداريم و همچنين كيفيت بالاي تصويري رو به ما ميده ؟؟؟
يه سوال ديگه اينكه ميشه با اين كارت برنامه هاي تلويزيوني رو هم كپچر كرد؟؟
راستي چه فرقي بين اين دو كارت اسنازي وجود داره :

CAPTURE CARD-SNAZZI - DV. AVIO (High Quality Capture - DV, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4 + DIVX)
با قيمتي حدود 196 تومن
و اين :
CAPTURE CARD-SNAZZI - III * USB2 - EXTERNAL (VCD + DVD + MPEG-2)
با قيمتي حدود 160 تومن
ممنون

لایک‌ها
0
از این مدل های اسنازی و پیناکل تی وی کارت هایی که قیمت زیر 50 تومن دارن معرفی کنید و قیمت و مدل اونو بنویسید.
قیمت Video mate gold plus II چنده؟
راستش من فقط کارت تی وی های شرکت پیناکل و اسنازی تعریفشون رو شنیدم و از قدیم کالاهای مطرح بودن ولی نمیدونم Winfast TV2000 XP Expert بگیرم یا نه شاید اسنازی و پیناکل در همین قیمت قوی تر باشن اونایی که با محصولات این دو شرکت کار کردن لطفا بگن که خوبه بگیرم یا نه؟

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
سلام به همه من ميخوام يه كارت وين فست بگيرم ولي امكان اينكه انتن بزارم پشتبووم ندارم و فقط بايد تو اتاق بزارم ايا انتني هست كه تو اتاق هم بتونه كانال هارو خوب بگيره؟ اگه بود با قيمت بگيد ممنون:)

ali_moradi

Guest
لایک‌ها
0
سلام
دوستان در مورد سولی که میپرسم اگه چیزی میدونید کمک کنی که خیلی ضروری هستش!خدا شما را 1 در دنیا و n+1 در آخرت پاداش عنایت فرماید

من یه لپ تاب نسبتاً قدیمی با مشخصات زیر دارم:
CPU: pentium III 500
VGA: 8 mb
Ram 64
HDD 12GB

حالا قصد دارم برای مشاهده برنامه های تلوزیون در داخل مغازه(لپ تاب تو مغازه هستش) یه کارت تی وی بخرم
و چون برای لپ تاب هست حتماً باید اکسترنال باشه

حالا شما چی مدلی رو پیشنهاد میکنین که بگیرم؟
نکته :
1. پولش کمی برام مهمه ( اگه پول زیادی داشتم لپتاب رو عوض میکردم) پس حتماً قیمت رو هم ذکر کنید
2.با توجه به امکانات این لپ تاب جواب میده؟ یعنی از لحاظ سخت افزاری کم نمیاره؟
-----------------
یه دنیا ممنون

بالا