• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كارت TV و كپچر

mohsen@mohsen

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از hwt :
تنظيمش رو روي كدوم كشور گذاشتي؟
دوست عزيز دست شما درد نكند:D مشكل من حل شد ظاهرا همان تنظيم كشور بود الآن كه روي سنگاپور گذاشتم مشكلي ندارد ولي قبلا روي Iran PAL B بود كه اين مشكل را داشت.:cool:
باز هم متشكرم:happy:

mohsen@mohsen

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Arash Yoosefy :
حول و حوش 50 تومن یک کارت تی وی خوب معرفی کنید
آقا شما هم برو WinFast TV2000XP expert بگير كه خيلي خوبه من42 گرفتم ولي نمايندگي آواژنگ تو پايتخت 41 مي داد.
در ضمن اصلا سراغ MSI نرو كه پشيمان مي شوي من خودم قبلا MSI TV@nywher Master داشتم كه خيلي كيفيت بدي داشت فقط 2كانال را صاف مي گرفت ولي اين WinFast به غير از كانال 2 همه كانالها را آينه نشان مي دهد.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
به نقل از mohsen@mohsen :
دوست عزيز دست شما درد نكند:D مشكل من حل شد ظاهرا همان تنظيم كشور بود الآن كه روي سنگاپور گذاشتم مشكلي ندارد ولي قبلا روي Iran PAL B بود كه اين مشكل را داشت.:cool:
باز هم متشكرم:happy:
دقيقا مربوط به تنظيم كشورها مربوط ميشد .
83.gif

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از hwt :
دقيقا مربوط به تنظيم كشورها مربوط ميشد .
83.gif
آخه ميگفتن صدا خوبه وقتي سيستم رو ري استارت ميكنن خراب ميشه! اين راه حل نحوه طرح مشكل اول رو نقض ميكنه.
69.gif

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا شما هم برو WinFast TV2000XP expert بگير كه خيلي خوبه من42 گرفتم ولي نمايندگي آواژنگ تو پايتخت 41 مي داد.
در ضمن اصلا سراغ MSI نرو كه پشيمان مي شوي من خودم قبلا MSI TV@nywher Master داشتم كه خيلي كيفيت بدي داشت فقط 2كانال را صاف مي گرفت ولي اين WinFast به غير از كانال 2 همه كانالها را آينه نشان مي دهد.
با آنتن هوايي يا رو ميزي ؟

Arash Yoosefy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مشخصات سیستمی که می خوام روش سوار کنم
cpu 850 پنتیوم 2
گرافیک 16
رم 256 اس دی

مشکلی به وجود نمی یاد

mohsen@mohsen

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از farhad12 :
با آنتن هوايي يا رو ميزي ؟
آنتي كه من استفاده مي كنم آنتن خفاشي است .از همانهايي كه اتوبوسها هم استفاده مي كنند مدلش هم سيمآوا است.

mohsen@mohsen

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Arash Yoosefy :
مشخصات سیستمی که می خوام روش سوار کنم
cpu 850 پنتیوم 2
گرافیک 16
رم 256 اس دی

مشکلی به وجود نمی یاد
حد اقل سيستم مورد نياز:
Minimum System Requirements
One available PCI 2.1 compliant slot
Pentium II 300MHz or higher compatible PC 64MB of system memory
Microsoft Windows 98SE/ME/2000/XP
Graphics sub-system with DirectX 8.1 or above
16-bit sound card

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پس آنتن رو ميزيه يا اينكه بالاي پشت بوم گذاشتي؟
من نگرفتم از كدوماست

www.delbaz.tk

Registered User
لایک‌ها
32
سلام

من حدود 4 - 5 ماه ميشه كه با اين نوع كارت ها سرو كار دارم و مطالبي هم كه ميگم فقط تجربيات خودمه و اصلا هم قصد ندارم گفته هاي بقيه رو انكار كنم

تقريبا دو سه سال ميشه كه روي انواع مختلف سيستم هاي PAL - NTSC - SECAM تحقيق ميكنم و تنظيمات پيشرفته فريم و تصوير رو از قبيل I-Frame B-Frame P-Frame ميشناسم . پس به من حق بديد كه نسبت به كيفيت و شفافيت تصوير ضبط شده حساس باشم

من اين فروم رو از ابتدا تا انتها خوندم . خيلي از مشكلاتي كه اينجا مطرح شد ( و اتفاقا مشكل خودم هم بوده) فقط به نرم افزار استفاده شده برمي گرده نه خود كارت

راستش من تا به حال با سه نوع از كارتهاي تي وي ( كه كپچر هم هستند كار كردم )
videomate - shattel - snazzi
كه هر سه تاي اونها از چيپست philips 713X استفاده مي كردند

كارت shuttel را سي و پنج هزار تومن گرفتم ( كه راديو هم داشت )
كارت videomate را سي و هشت هزار ( كه اين هم راديو داشت )
و كارت snazzi TV PVR DVD Hardware Recording رو هم چهل و سه هزار گرفتم كه الته اين يكي راديو نداشت

سوال هايي رو كه من در اين فروم ديدم به ترتيب در زير مطرح ميكنم و سپس به اونها پاسخ ميدم

1 _ تفاوت كارت كپچر با كارت تي وي در چيست
2 _ چرا مثلا در سه نوع كارتي كه من دارم با وجود اينكه چيپست هاي اونا يكيه اينقدر قيمتها متفاوته
3 _ تنظيمات اين نوع از كارت ها چه طوري بايد باشه ( از نظر كشور و استاندارد دريافت تصوير و نوع آنتن)
4 _ براي ضبط تصوير با كيفيت بالا چه تنظيماتي روي برنامه مربوط به كارت انجام بديم
5 _ آيا برنامه ارائه شده همراه با كارت بهترين برنامه ممكن است
6 _ چرا هنگام ضبط از ويديو اگر نوار ويدئو پرش يا وقفه داشته باشد ناگهان ضبط متوقف مي شه
7 _ چرا فرمت VCD كيفيت زيادي نداره و چه طور بايد كيفيتشو بالا ببريم و بين NTSC و PAL كدومو انتخاب كنيم
8 _ ميدان ويديويي آميخته interlace چيست و چه ربطي به كپچر كردن داره
9 _ encode كردن چيه و تفاوت نرم افزاري با سخت افزاري اون چيه
10 _چطور تو كارت هايي كه راديو ندارند صداي راديو رو دريافت كنيم
11 _ فرمت MPEG-4 چيست و چه كارتهايي با آن هماهنگ ترند
12 _ حرفه اي ترين برنامه هاي ضبط در تمام دنيا كدوما هستند و .........

و اما جواب هايي كه به ذهن ناقص من ميرسه

1 _همون طوركه كه از اسمشون هم مشخصه كارت كپچر براي تبديل فيلم آنالوگ ( مثل ويدئو و دوربين ) به فيلم ديجيتال ( نظير VCD DVD و ) به كار ميره كه بر حسب قيمت داراي يك يا چند ورودي Video - SVideo - Firework و غيره است اما كارت تي وي وسيله ايه كه ميتونيد آنتنتون رو به اون وصل كنيد و برنامه هاي تلويزيون ( نه ماهواره) رو تو كامپيوتر نگاه كنيد . هر كدوم از اين وسيله ها نياز به درايور جداگانه دارند . حتي تو كارت هايي كه مد نظر ماست و هر دو كار رو انجام ميدن در ابتدا قسمت Capture شناخته ميشه و بايد درايورش نصب بشه و بعد قسمت TV Tuner كارت شناخته ميشه .

2 _ وجود يك نوع Chipset به تنهايي معرف خوبي يا بدي يك كارت نيست . مثلا همين شركت Snazzi كارتهايي با قيمت بيشتر از يك ميليون تومن داره كه اونها هم از چيپ Philips 713x استفاده ميكنن در حالي كه بعضي از شركت ها كه مثلا از چيپ Conextant استفاده ميكنن داراي كارتهايي با اين قيمت نيستند . حالا آيا ما حق داريم كه بگيم چون كارت هايي با چيپ Philips گرونتر هستند پس حتما چيپ Philips بهتره ؟ مسلما نه
قدرت تفكيك رنگ و حركت قدرت تفكيك سيگنال قدرت از بين بردن نويز توسط چيپ هاي ديگري كه در مسير چيپ اصلي قرار ميگيرند قدرت و سرعت انتقال سيگنالهاي دريافتي مهندسي مداراهاي به كار رفته در كارت و در يك كلام توانايي صحيح استفاده از چيپ اصليه كه قيمت واقعي يك كارت رو مشخص ميكنه
البته بگم كه قيمت تراشه خام Philips كمي گرونتر از تراشه هاي ديگست

3 _ تا اينجا كه من فروم رو خوندم متوجه شدم كه كساني كه از كارت Winfast و نرم افزار اين كارت استفاده ميكنن وقتي كشور رو ايران تنظيم ميكنن به طور اتوماتيك استاندارد تصوير اونها تبديل به PAL-B ميشه
اگه اين طور باشه اين برنامه ايراد داره زيرا استاندارد تصوير در تمام ايران SECAM-B است و در تمام برنامه هاي ديگه وقتي ايران رو رو انتخاب كني به طور اتوماتيك استاندارد تصوير روي SECAM-B قرار ميگيره كه بهترين حالت ممكن براي دريافت تصويره . پس من توصيه ميكنم كه كشور رو رو ايران تنظيم كنيد تا استاندارد هم SECAM-B باشه .
همونجوري كه ميدونيد استاندارد Secam-B فقط براي پخش تلوزيوني استفاده ميشه و كشورهايي مثل فرانسه يونان ايران و.... از اين حالت براي پخش تلويزيون خودشون استفاده ميكنن . پس اگه در استاندارد Secam-b برنامه شما دچار برفك يا پرشه حتما كارت شما اوانايي تجزيه و تحليل اين استاندارد رو نداره
اما براي انتخاب آنتن در اكثر برنامه ها شما دو حالت رو ميتونيد انتخاب كنيد يكي حالت آنتن هوايي Air و ديگري آنتن كابلي Cable است. اگر Air رو انتخاب كنييد فركانس ها در گامهاي 13 مگاهرتزي بررسي ميشه و در سيستم SECAM حدودا 69 كانال قابل دريافته . و اگه از حالت Cable استفاده كنيد فركانس ها در گامهاي 2.5 مگاهرتزي بررسي ميشه و در سيستم Secam حدودا 360 كانال قابل دريافته كه طبيعتا حالت دوم دقيق تره

4 _ برنامه هاي زيادي تو اينترنت موجوده و شما هم فرمت هاي مختلف تصويري زيادي رو براي انتخاب داريد . حال سوال اينه كه من بايد برنامه رو با فرمت Mpeg1 ضبط كنم يا Mpeg2 يا Mpeg4 يا AVI يا swf يا ...
بهتره قبل از اينكه وارد اين بحث بشيم كه كدوم فرمت بهتره مشخص كنيم كه هدف ما از ضبط برنامه چيه ؟
>> اگه بخواي برنامه رو يك بار ضبط كني و اونو به همون صورت تو كامپيوتر نگاه كني بهتره كه از يك فرمت كاملا فشرده و قابل انعطاف مثل AVI با يكي از كدك هاي DivX يا Xvid استفاده كني تا هم كيفيت بالايي داشته باشي و هم حجم خيلي كم . دراين حالت بهتره كه از يك نرخ اطلاعات متغير VBR استفاده كني
>> اگه بخواي برنامه رو يك بار ضبط كني و اونو به همون صورت توي دستگاه پخش VCD و DVD ببيني مجبوري كه برنامتو به همون صورت VCD يا DVD ضبط كني تنها مشكلي كه تو اين قسمت وجود داره اينه كه فرمت VCD خيلي داراي كيفيت بالايي نيست . من تو قسمت هاي بعدي ميگم كه چطوري كيفيت اونو بالا ببريد
>> اما اگه ميخواي برنامتو ضبط كني و بعد اونو با برامه هاي ديگه مثل Premiere ويرايش و ميكس كني بايد تصوير رو به صورت فشرده نشده ضبط كني كه بهترين گزينه استفاده از فرمت AVI در حالت Uncompressed يا انتخاب كدك Main consept Motion JPEG است . فرمت ها و كدك هاي ديگه هم براي مواقع ضروري استفاده ميشه

5 _ هم آره هم نه . مثلا برنامه WinDVR3 كه با اكثر كارت ها ارائه ميشه بسيار برنامه خوب و با كيفيتيه اما برنامه ديگري هم با نام Power VCR وجود داره كه اون هم بسيار عاليه . ميدونم كه شما ميگيد بالاخره كدوم بهتره ؟ هيچ وقت نميشه به اين جور سوالا پاسخ داد چون اگه قرار بود برنامه WinDVR به طور مطلق بهتر از PowerVCR باشه اونوقت بايد در كارخونه سازنده PowerVCR رو گل ميگرفتند. حقيقت اينه كه برنامه WinDVR در كانال يابي بهتر عمل ميكنه ولي هنگام ضبط VCD از تمام اطلاعات ممكن استفاده نميكنه و فقط 1090 كيلو بايت از اطلاعات رو براي يك ثانيه از فيلم در نظر ميگيره ولي برنامه PowerVCR از تمام اطلاعات ممكن يعني از 1152 كيلوبايت براي ضبط VCD استفاده ميكنه
اما براي ضبط به حالت AVI يا Mpeg4 هيچ كدوم از برنامه هاي ارائه شده با كارت ها نظر منو تامين نكردند البته برنامه ارائه شده با كارت Snazzi چيز خوبي بود چون Snazzi تنها كارتيه كه تحت ليسانس شركت DivX است و محصولات اين شركت با DivX كه مشهورترين و فشرده ترين فرمت MPEG-4 است هماهنگي كامل داره . به هر حال اگه شما بخوايد من ليستي از حرفه اي ترين برنامه هاي ضبط رو توي پست هاي بعدي معرفي ميكنم

6 _ تا اونجايي كه من ميدونم اين مشكل مربوط به بعضي از نرم افزارهاست مثلا برنامه هاي WinDVR و Snazio به طور مداوم سيگنال دريافتي رو چك مينن و اگه وقفه اي پيش بياد يا سيگنال دريافتي ضعيف بشه اونوقت ضبط برنامه رو متوقف ميكنن . اما برنامه هاي ديگه اين طور نيستن

7 _ فرمت VCD يك نوع از فرمت هاي Mpeg-1 است كه البته هم اندازه تصوير در اين فرمت بسيار كوچك است و هم ميزان اطلاعات استفاده شده براي يك ثانيه كه همون BitRate باشه.
در استاندارد PAL اندازه تصوير 352در288 است و 25 فريم در هر ثانيه نمايش ميابد و حداكثر Bitrate آن 1152 كيلوبايت است
در استاندارد NTSC اندازه تصوير 352در240 است و 30 فريم در هر ثانيه نمايش ميابد و حداكثر BitRate آن 1152 كيلوبايت است
بنابراين بهتره كه از استاندارد PAL براي ضبط VCD استفاده كنيم چون حداقل اندازه تصوير بزرگتره . قدم بعدي اينه كه از برنامه اي استفاده كنيم كه از حداكثر BitRate براي ضبط استفاده كنه چون همون جوري كه گفتم بعضي از برنامه ها مثل WinDVR از 1090 كيلوبايت براي ضبط استفاده ميكنن . قدم سوم اينه كه نسبت منطري رو 1:1 بگذاريم زيرا در همه برنامه ها به طور پيش فرض نسبت منظري به حالت 4:3 است كه خودش موجب كشيدگي تصوير ميشه
اما اصلي ترين قسمت تنظيم آنتنه كه بايد روي اين قسمت حساسيت و حساسيت و حساسيت و حساسيت نشون بديد . اگه خود برنامه فقط كمي برفك داشته باشه موقع ضبط VCD اين برفك ها تشديد ميشه اما اگه تصوير كاملا صاف باشه ديگه برفكي وجود نداره كه بخواد تشديد بشه . من تو پست بعدي دو نمونه از برنامه هاي ضبط شده با كارت Snazio رو ميذارم كه بتونيد حالت VCD اون رو با كارت هاي ديگه مقايسه كنيد تازه با bitrate معمولي 1090 ضبط شده و آنتن هم در حالت متوسط قرار داشته :

8 _ راستش توضيح اين قسمت كمي طولاني و پيچيدست و اگه كسي تمايل داشت اعلام كنه تا توي پست هاي بعدي در مورد اون توضيح بدم

9 _ هر عملي كه موجب بشه يك چيز ( مثل عكس و فيلم و اطلاعات ) از حالت غير ديجيتالي به حالت ديجيتالي و صفر و يك تبديل بشه Encode كردن ناميده ميشه . بنابراين وقتي شما يك عكس رو اسكن ميكنيد و يا يك فيلم رو كپچر ميكنيد در واقع داريد به Encode كردن مي پردازيد
حالا اگر اين كار توسط يك سخت افزار كه خودش داراي پردازشگره انجام بشه به اون Encode سخت افزاري ميگن و اگه اين كار توسط CPU كامپيوتر و به واسطه يك نرم افزار انجام بشه به اون Encode نرم افزاري ميگن
اكثر كارت كپچر هايي كه در اين فروم در مورد اونا صحبت شد از نوع نرم افزاري آنالوگ هستند

10 _ اگه استاندارد رو روي SECAM-B بذاريد و كشور رو هم روي ايران قرار بديد آنگاه با برنامه ChrisTV و بين فركانسهاي 75 تا 100 مگا هرتز مي تونيد به موج هاي راديو دسترسي پيدا كنيد
و اگه برنامه WinDVR داريد با قرار دادن حالت آنتن روي Cable بين كانال هاي 43 تا 50 ميتونيد اين موج ها رو دريافت كنيد . من خودو راديو قرآن . راديو ورزش . راديو فرهنگ . و راديو پيام رو به اين ترتيب روي كارت Snazio كه راديو نداره دريافت كردم . نكته مهم اينه كه حتما بايد استاندارد روي SECAM-B باشه

11 _ اصل فرمت Mpeg-4 از فرمت MP4 شروع شد كه متعلق به QuickTime بود ( همين جا بايد بگم كه MP4 يك فرمت تصويريه و اصلا ربطي به فرمت صوتي MP3 نداره ) اما امروزه به هر فرمت فشرده AVI و WMV هم Mpeg-4 ميگن مخصوصا كه الان مشهور ترين و فشرده كننده ترين فرمت Mpeg-4 را كدك DivX ميدانند كه يكي از كدك هاي مورد استفاده در فرمت AVI است . در ميان كارت هاي موجود در بازار ايران تنها كارتي كه تحت ليسانس شركت Divx است همان كارت Snazzi است كه با اين فرمت هماهنگ تر است اما تقريبا تمام كارتهاي موجود در بازار ( حتي ارزانترينشون ) قابليت ضبط به فرمت هاي AVI و WMV رو دارند و فقط بايد دنبال برنامه مناسب باشيد.

غير از فرمت Mpeg-4 بعضي از برنامه ها توانايي ضبط به حالت هاي SWF ASF و .... رو هم دارن كه كه در جاي مناسب ميتونن به كار برن

12 _ راستش من مدتهاست كه دنبال برنامه مختلف چه براي كپچر كردن و چه براي تماشاي تلويزيون ميگردم و تقريبا هر برنامه اي رو كه ميشده از اينترنت گرفتم و چك كردم ( البته دو تا برنامه نسبتا جديد تو اينترنت اومده كه تقريبا تمام تبليغات رو به خودشون اختصاص دادن : BeyondTV و SageTV كه البته هر كدوم حجمي برابر با 25 مگابايت دارن و من هنوز اونا رو نگرفتم ولي مثل اينكه هر دو برنامه كاملا حرفه اي هستند) اما چون تعداد برنامه ها زياده و كارايي هر كدوم هم متفاوته بنابراين اگه تمايل داشتيد اعلام كنيد تا توي پست بعدي اونا رو معرفي كنم

همون طوري كه ديديد صحبت در مورد كارت ها و نحوه ضبط و پخش به زمان زيادي لازم داره و تو ضيح همه اونها در اينجا غير ممكنه . اما خوب من خيلي به كار گرافيك و فيلم علاقه مندم . اگه شما هم چيزي در اين مورد ميدونيد به من ياد بديد . خلاصه ببخشيد كه طولاني شد

راستي يه نكته . من ديدم اكثر كساني كه تو اين فروم بودن همه از كارت Winfast 2000XP Expert تعريف ميكنن .اين كارت فوق العاده است اما تو لينوكس و مكينتاش هرگز شناخته نميشه و با بعضي از سيستم عامل ها هم مشكل داره. از طرفي وقتي شما يه كارت راديو دار ميخريد بايد بدونيد كه مقداري از پول شما صرف راديو شده كه شايد نه تنها لزومي نداره بلكه در بسياري از مواقع موجب نويز تو تصوير ميشه.

ahmad1335

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من درمورد استفاده از كپچرcompro راهنمايي كامل مي خواهم

hamineh

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
7
من ميخوام يه كارت winfast dv2000 بخرم كه بتونم باهاش فيلماي دوربين فيلمبرداري ديجيتال رو از طريق پورت 1394 به كامپيوتر منتقل كنم. اين كارت ظاهرا امكان اتصال به آنتن رو هم داره و در نتيجه ميشه تصاوير تلويزيون رو هم باهاش ضبط كرد. حالا من يه سوال داشتم و اون اينه كه آيا ميشه يه ويديو رو هم به اين پورت آنتن وصل كرد و تصاوير فيلماي قديمي خونوادگي رو هم روي هارد ريخت و به سي دي تبديل كرد؟ سوال بعدي من اينه كه بعضي از اين فيلماي ما با سيستم رنگ NTSC ضبط شده ان. آيا اين كارت قابليت كار با اين سيستم رو داره و مشكلي در كپچر بوجود نمياد؟

hamineh

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
7
به نقل از hamineh :
من ميخوام يه كارت winfast dv2000 بخرم كه بتونم باهاش فيلماي دوربين فيلمبرداري ديجيتال رو از طريق پورت 1394 به كامپيوتر منتقل كنم. اين كارت ظاهرا امكان اتصال به آنتن رو هم داره و در نتيجه ميشه تصاوير تلويزيون رو هم باهاش ضبط كرد. حالا من يه سوال داشتم و اون اينه كه آيا ميشه يه ويديو رو هم به اين پورت آنتن وصل كرد و تصاوير فيلماي قديمي خونوادگي رو هم روي هارد ريخت و به سي دي تبديل كرد؟ سوال بعدي من اينه كه بعضي از اين فيلماي ما با سيستم رنگ NTSC ضبط شده ان. آيا اين كارت قابليت كار با اين سيستم رو داره و مشكلي در كپچر بوجود نمياد؟

کسی جواب منو نمیده؟ :hmm:

www.delbaz.tk

Registered User
لایک‌ها
32
كارت Winfast DV2000 داراي ورودي هاي زيره :

يكي ورودي آنتن براي تماشاي تلويزيون و ضبط اون
يكي ورودي مربوط به تصوير براي ضبط از طريق ويدئو و ديگر وسايل آنالوگ
و ديگري ورودي IEEE1394 براي انتقال مستقيم از دوربين هايي كه حالت ضبط DV25 رو دارن
و همچنين ورودي هاي مربوط به صدا و كنترل و راديو

در مورد سيستم رنگي NTSC هم اگه ويدئوي شما اين فيلم رو خوب نشون ميده و تونايي پخش اونو داره پس در ضبط اين فيلم از طريق حالت Composite هم مشكلي نيست زيرا اين كارت انواع سيستم هاي رنگي NTSC, PAL I/DK, PAL BG/DK, PAL M/N, SECAM LL, SECAM BG for respective model را پشتيباني ميكنه

P H O E N I X

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1 سوآل ديگه در مورد كارت winfast :
كيفيت فيلمي كه با استفاده از ورودي آنالوگ اين كارت كپچر ميشه بهتره يا كيفيت فيلمي كه با استفاده از پورت fire wire و خروجي dv دوربين به كامپيوتر منتقل ميشه؟ توضيح: منبع 1 دوربين هندي كم ديجيتال هستش كه خروجي آنالوگ هم داره.

jupiterfist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من میخوان snazzio pvr pro بگیرم. کیفیت تصویر و صداش چقدره؟

jupiterfist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی snazzio و snazio چه فزقی با هم دارند؟ کدومش بهتره؟

P H O E N I X

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
snazzio و snazio هر دو شون تقلبي هستن. snazzi معتبره و اگه تو تهران هستي از نادر كامپيوتر (جمهوري سي تير)يا آسمان كامپيوتر (مجتمع علاالدين) بخر. توي اين لينك هم مشخصات چند تا مدلش رو مي توني ببيني.

http://www.iran-ava.com/Tv-Tuner/Pinnacle-Nader.htm

بالا