mohsen@mohsen
Registered User
- نوشتهها
- 189
- لایکها
- 0
دوست عزيز دست شما درد نكندبه نقل از hwt :تنظيمش رو روي كدوم كشور گذاشتي؟
باز هم متشكرم:happy:
دوست عزيز دست شما درد نكندبه نقل از hwt :تنظيمش رو روي كدوم كشور گذاشتي؟
آقا شما هم برو WinFast TV2000XP expert بگير كه خيلي خوبه من42 گرفتم ولي نمايندگي آواژنگ تو پايتخت 41 مي داد.به نقل از Arash Yoosefy :حول و حوش 50 تومن یک کارت تی وی خوب معرفی کنید
دقيقا مربوط به تنظيم كشورها مربوط ميشد .به نقل از mohsen@mohsen :دوست عزيز دست شما درد نكندمشكل من حل شد ظاهرا همان تنظيم كشور بود الآن كه روي سنگاپور گذاشتم مشكلي ندارد ولي قبلا روي Iran PAL B بود كه اين مشكل را داشت.
![]()
باز هم متشكرم:happy:
آخه ميگفتن صدا خوبه وقتي سيستم رو ري استارت ميكنن خراب ميشه! اين راه حل نحوه طرح مشكل اول رو نقض ميكنه.به نقل از hwt :دقيقا مربوط به تنظيم كشورها مربوط ميشد .![]()
با آنتن هوايي يا رو ميزي ؟به نقل از mohsen@mohsen :آقا شما هم برو WinFast TV2000XP expert بگير كه خيلي خوبه من42 گرفتم ولي نمايندگي آواژنگ تو پايتخت 41 مي داد.
در ضمن اصلا سراغ MSI نرو كه پشيمان مي شوي من خودم قبلا MSI TV@nywher Master داشتم كه خيلي كيفيت بدي داشت فقط 2كانال را صاف مي گرفت ولي اين WinFast به غير از كانال 2 همه كانالها را آينه نشان مي دهد.
مشخصات سیستمی که می خوام روش سوار کنمبه نقل از mohsen@mohsen :آقا شما هم برو WinFast TV2000XP expert بگير كه خيلي خوبه من42 گرفتم ولي نمايندگي آواژنگ تو پايتخت 41 مي داد.
در ضمن اصلا سراغ MSI نرو كه پشيمان مي شوي من خودم قبلا MSI TV@nywher Master داشتم كه خيلي كيفيت بدي داشت فقط 2كانال را صاف مي گرفت ولي اين WinFast به غير از كانال 2 همه كانالها را آينه نشان مي دهد.
آنتي كه من استفاده مي كنم آنتن خفاشي است .از همانهايي كه اتوبوسها هم استفاده مي كنند مدلش هم سيمآوا است.به نقل از farhad12 :با آنتن هوايي يا رو ميزي ؟
حد اقل سيستم مورد نياز:به نقل از Arash Yoosefy :مشخصات سیستمی که می خوام روش سوار کنم
cpu 850 پنتیوم 2
گرافیک 16
رم 256 اس دی
مشکلی به وجود نمی یاد
روي پشت بومبه نقل از farhad12 :پس آنتن رو ميزيه يا اينكه بالاي پشت بوم گذاشتي؟
من نگرفتم از كدوماست
به نقل از hamineh :من ميخوام يه كارت winfast dv2000 بخرم كه بتونم باهاش فيلماي دوربين فيلمبرداري ديجيتال رو از طريق پورت 1394 به كامپيوتر منتقل كنم. اين كارت ظاهرا امكان اتصال به آنتن رو هم داره و در نتيجه ميشه تصاوير تلويزيون رو هم باهاش ضبط كرد. حالا من يه سوال داشتم و اون اينه كه آيا ميشه يه ويديو رو هم به اين پورت آنتن وصل كرد و تصاوير فيلماي قديمي خونوادگي رو هم روي هارد ريخت و به سي دي تبديل كرد؟ سوال بعدي من اينه كه بعضي از اين فيلماي ما با سيستم رنگ NTSC ضبط شده ان. آيا اين كارت قابليت كار با اين سيستم رو داره و مشكلي در كپچر بوجود نمياد؟