موافقم. چيزي كه به ما ميرسه چنددرصد ناقابل كم شدن هزينه و دهها درصد كاهش در كيفيت اينترنته.به نقل از alizaman :توي تهران كه هنوز كاهشي تو قيمتها ندادن، ما همچنان داريم خداتومن پول بابت چند تا خط الكي مخابرات ميديم!
هرچند، كاهش تعرفه پهناي باند خيلي نميتونه روي قيمت كاربرنهايي اينترنت تاثير بزاره چون ISP ها يا ICP ها تنها هزينشون پهناي باند نيست كه مثلا با نصف شدن تعرفه اون قيمت نهاييشون رو نصف كنند، هزينه هايي مثل پرسنل، جا، تبليغات، تجهيزات، خود ياري....... و خيلي چيزهاي ديگه نه تنها كم نميشه، بلكه هرسال افزايش هم پيدا ميكنه، با كاهش 50 درصدي تعرفه مخابرات شايد، شايد 20 درصد هزينه كاربر نهايي اينترنت كمتر بشه! شايد!
نظر شما چيه ؟![]()
منظورم كيفيت اينترنته. با ديجيتالي شدن تمام مراكز تلفني كشور سرعت همه كمي بهتر شده. اما نكته مهم اينه كه ميفيت اينترنت از لحاظ قطعي كم و زياد شدن و يا اختلال مثل سابق مونده.به نقل از bahreyni :آقا كرمان هم همينطوره
ولي خداييش كيفيتش بهتر شده
به نقل از Danial-Dabiri :همگی با هم برای کاهش تعرفه های اینترنت دعا کنیم :wacko:
امن يجيب المضطر اذا...به نقل از bahreyni :
به نقل از electronic :من اعتقاد دارم اگه بخش ديتاي مخابرات دست بخش خصوصي بود خيلي قبل از اينها خطوط پر سرعت تو كشورمون راه اندازي مي شد.چون اصولا تكنولوژي هاي جديد تو بخش دولتي خيلي دير جا مي افته.دليل اصلي اون هم به نظر من مشكلات به روز نگه داشتن نيروي انسانيه.مي تونيد به اكثر اداره ها سر بزنين و ببينيد كه هنوزم از ويندوز 95 استفاده ميكنن!
هميني كه دفتر ميگهبه نقل از daftarekhaterat :امن يجيب المضطر اذا...
همه 10 مرتبه... :blush: :happy:
به نقل از bahreyni :هميني كه HWT ميگه![]()
آيا ميدانيد كه من اينو نميدونستم :blink: :blink: :blink:به نقل از vertigomaker :آيا ميدونيد كه هزينه هر مگا بيت بر ثانيه كه مخابرات خريداري ميكنه چنده ؟
پانصد هزار تومان
آيا ميدونيد كه هزينه هر مگا بيت بر ثانيه كه مخابرات با كلي آب روغن قاطي كردن و فيلتر كردن و cache کردن و هزار تا کلک دیگخ که به کاربراش میده چنده ؟
سه میلیون و ششصدو شصت هزار تومان
منبع اين اطلاعات كجاست؟!به نقل از vertigomaker :آيا ميدونيد كه هزينه هر مگا بيت بر ثانيه كه مخابرات خريداري ميكنه چنده ؟
پانصد هزار تومان
آيا ميدونيد كه هزينه هر مگا بيت بر ثانيه كه مخابرات با كلي آب روغن قاطي كردن و فيلتر كردن و cache کردن و هزار تا کلک دیگخ که به کاربراش میده چنده ؟
سه میلیون و ششصدو شصت هزار تومان