• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كتابهاي سي و ويژوال سي و كمي بحث

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
يك لينكي از اين برام بذاريد ممنون مي شم
نتونستم دانلود كنم:
C_-_The_Complete_Reference__4th_Ed_MAZ

Mehdi.T

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
http://www.flazx.com/ebook2531.php

hearnbaker_big.jpg

اما این کتاب برای کل بحث گرافیک کامپیوتری هست ،
دونبال یک مرجع برای گرافیک در C می گردم چیزی مثل ینها اگر کسی چیزی مثل اینها داشت ، متشکریم

کتاب : Graphics Programming in C

کتاب :
foley_big.jpg

Electronics Art

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
18
به نقل از moonomid :
يك لينكي از اين برام بذاريد ممنون مي شم
نتونستم دانلود كنم:
C_-_The_Complete_Reference__4th_Ed_MAZ

سلام دوست من :)
این هم لینک دانلود کتاب C The Complete Reference By Herbert Schildt ویرایش چهارم از انتشارات McGraw-Hill :happy:
http://rapidshare.de/files/8904058/C_-_The_Complete_Reference__4th_Ed_MAZ.rar

طریقه دانلود :happy:
برای دانلود این کتاب ابتدا لینک مورد نظر را کپی کرده و در Internet Explorer پیست کنید بعد کلید Enter را بزنید تا به سرور مربوطه وصل شود حالا جدولی را مشاهده می کنید که در پایین آن دکمه ای به نام Free وجود دارد بر روی این دکمه کلید کنید تا به صفحه دوم منتقل شوید در این صفحه یک تایمر 20 یا 30 ثانیه ای وجود دارد که باید صبر کنید تا شمارش آن پایان یابد بعد از اتمام تایمر یک سری اعداد یا حروف دو یا سه رقمی رنگی بزرگ مشاهده می کنید باید این عدد را عیناً در کنار کادر مربوطه تایپ کرده و بعد دکمه Download که آنجا وجود دارد را بزنید اگر عددی که وارد کرده اید صحیح باشد Internet Explorer پنجره ای باز خواهد کرد تا شروع به دانلود کتاب کند شما بر روی دکمه Save کلیک کرده و یک مکان مناسب در روی هارد خود مشخص کرده و دکمه Save را کلیک کنید در صورت انجام صحیح این مراحل کتاب شروع به دانلود خواهد شد توجه کنید که هنگام دانلود از این سایت یعنی http://rapidshare.de که اکثر کتاب ها روی سرور این سایت قرار دارد شما باید دارای اینترنت پرسرعت و بدون قطعی باشید چون اگر در وسط دانلود اینترنت شما قطع شود کل فایل از بین خواهد رفت و باید دوباره از اول شروع به دانلود کنید. این را نیز توجه داشته باشید که این سرور نرم افزارهای مدیریت دانلود مانند DAP و GetRight و ... را پشتیبانی نمی کند و فقط باید توسط خود Internet Explorer فایل ها و کتاب های مورد نظر را دانلود کنید.

امیدوارم براتون مفید بوده باشه :happy:

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام دوست من
این هم لینک دانلود کتاب C The Complete Reference By Herbert Schildt ویرایش چهارم از انتشارات McGraw-Hill
http://rapidshare.de/files/8904058/C...4th_Ed_MAZ.rar

طریقه دانلود
برای دانلود این کتاب ابتدا لینک مورد نظر را کپی کرده و در Internet Explorer پیست کنید بعد کلید Enter را بزنید تا به سرور مربوطه وصل شود حالا جدولی را مشاهده می کنید که در پایین آن دکمه ای به نام Free وجود دارد بر روی این دکمه کلید کنید تا به صفحه دوم منتقل شوید در این صفحه یک تایمر 20 یا 30 ثانیه ای وجود دارد که باید صبر کنید تا شمارش آن پایان یابد بعد از اتمام تایمر یک سری اعداد یا حروف دو یا سه رقمی رنگی بزرگ مشاهده می کنید باید این عدد را عیناً در کنار کادر مربوطه تایپ کرده و بعد دکمه Download که آنجا وجود دارد را بزنید اگر عددی که وارد کرده اید صحیح باشد Internet Explorer پنجره ای باز خواهد کرد تا شروع به دانلود کتاب کند شما بر روی دکمه Save کلیک کرده و یک مکان مناسب در روی هارد خود مشخص کرده و دکمه Save را کلیک کنید در صورت انجام صحیح این مراحل کتاب شروع به دانلود خواهد شد توجه کنید که هنگام دانلود از این سایت یعنی http://rapidshare.de که اکثر کتاب ها روی سرور این سایت قرار دارد شما باید دارای اینترنت پرسرعت و بدون قطعی باشید چون اگر در وسط دانلود اینترنت شما قطع شود کل فایل از بین خواهد رفت و باید دوباره از اول شروع به دانلود کنید. این را نیز توجه داشته باشید که این سرور نرم افزارهای مدیریت دانلود مانند DAP و GetRight و ... را پشتیبانی نمی کند و فقط باید توسط خود Internet Explorer فایل ها و کتاب های مورد نظر را دانلود کنید.

امیدوارم براتون مفید بوده باشه
مرسي
ولي من همه ي اينها را ميدونم
منظورم اينه كه اين فايل از Rapidshare حذف شده
مي خواستم ببينم كسي لينك ديگه اي داره

Electronics Art

کاربر فعال
لایک‌ها
18
به نقل از moonomid :
مرسي
ولي من همه ي اينها را ميدونم
منظورم اينه كه اين فايل از Rapidshare حذف شده
مي خواستم ببينم كسي لينك ديگه اي داره

نه عزیز کی میگه حذف شده :blink:
من همین الان تست کردم عین ساعت کار میکنه :)
من خودم اینو دارم ولی برای تست یه 200 کیلوبایت ازش دانلود کردم بعدش کنسلش کردم رفت پی کارش :happy:
چون لینک درست کار میکنه من براتون اون توضیحات رو نوشتم :rolleyes:

Electronics Art

کاربر فعال
لایک‌ها
18
به نقل از Electronics Art :
نه عزیز کی میگه حذف شده :blink:
من همین الان تست کردم عین ساعت کار میکنه :)
من خودم اینو دارم ولی برای تست یه 200 کیلوبایت ازش دانلود کردم بعدش کنسلش کردم رفت پی کارش :happy:
چون لینک درست کار میکنه من براتون اون توضیحات رو نوشتم :rolleyes:

برای این که مطمئن بشی یه اسکرین شات از راپید شیر برات میذارم 65 کیلو هستش از اینجا بگیر :)
http://i2.tinypic.com/sv2xd2.png

احتمالاً شما لینک کتاب رو بصورت زیر میزنی
PHP:
http://rapidshare.de/files/8904058/C...4th_Ed_MAZ.rar

در حالی که باید بصورت زیر بزنی
PHP:
http://rapidshare.de/files/8904058/C_-_The_Complete_Reference__4th_Ed_MAZ.rar

:happy:

Mehdi.T

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
3

mohammad_110

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
0
کسی لینکی از کتاب ++Professional C رو نداره از انتشارات WILLY (یه wrox هم یه گوشه ای نوشته ) . خود کتاب الان دستم هست ولی باید برگردونم . یکی از بهترین کتابهایی هستش که تا بحال دیدم . خیلی از چیزهایی که در مورد دستورات سی گفته توی هیچ کتاب دیگه ای ندیدم . و کاملا هم شی گرایی رو از همون اول توضیح داده.

saalek

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
53

1593270658.01._SL110_SCTZZZZZZZ_.jpg
Chapter 1:Thinking Low-Level,Writing High-Level ..............................................................1
Chapter 2:Shouldn ’t You Learn Assembly Language?.......................................................11
Chapter 3:80x86 Assembly for the HLL Programmer ........................................................21
Chapter 4:powerPC Assembly for the HLL Programmer ....................................................47
Chapter 5:Compiler Operation and Code Generation .....................................................61
Chapter 6:Tools for Analyzing Compiler Output ............................................................115
Chapter 7:Constants and High-Level Languages ............................................................165
Chapter 8:Variables in a High-Level Language .............................................................189
Chapter 9:Array Data Types ................................................................................241
Chapter 10:String Data Types ..........................................................................281
Chapter 11:pointer Data Types .......................................................................315
Chapter 12:Record,Union,and Class Data Types .............................................341ഊ
Chapter 13:Arithmetic and Logical Expressions .............................................................385
Chapter 14:Control Structures and Programmatic Decisions ...........................................439
Chapter 15:Iterative Control Structures ...............................................................489
Chapter 16:Functions and Procedures ................................................................521
.
http://www.flazx.com/ebook4485.php
و آدرس دانلود :
http://rapidshare.de/files/16467925/1593270658.zip

حجم: سه مميز نه مگا
اين جلد دو است.
پايين تر جلد اول را آقا مهدي لينك داده اند.
.

mohammad_110

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
0

Mehdi.T

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سالک جان خیلی لطف کردی تشکر ، :) ،
----
محمد جان قابل شما رو نداشت

Mehdi.T

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
چون این کتاب رو سخت بدست آوردم : تقدیم می کنم به آقا سالک که زبان ماشین رو دوست دارند

1593270038.01._AA240_SCLZZZZZZZ_.jpg

Write Great Code, Volume 1
Understanding the Machine
by Randall Hyde

November 2004, 464 pp.
ISBN 1-59327-003-8

If you've asked someone the secret to writing efficient, well-written software, the answer that you've probably gotten is "learn assembly language programming." By learning assembly language programming, you learn how the machine really operates and that knowledge will help you write better high-level language code. A dirty little secret assembly language programmers rarely admit to, however, is that what you really need to learn is machine organization, not assembly language programming. Write Great Code Vol I, the first in a series from assembly language expert Randall Hyde, dives right into machine organization without the extra overhead of learning assembly language programming at the same time. And since Write Great Code Vol I concentrates on the machine organization, not assembly language, the reader will learn in greater depth those subjects that are language-independent and of concern to a high level language programmer. Write Great Code Vol I will help programmers make wiser choices with respect to programming statements and data types when writing software, no matter which language they use.​

http://download.hadown.com/uploadfile/2006/3/14/2302514987.zip

FileType: CHM
File size: 8438 KB

Chapter 1: What You Need to Know to Write Great Code
Chapter 2: Numeric Representation
Chapter 3: Binary Arithmetic and Bit Operations
Chapter 4: Floating Point Representation
Chapter 5: Character Representation
Chapter 6: Memory Organization and Access
Chapter 7: Composite Data Types and Memory Objects
Chapter 8: Boolean Logic and Digital Design
Chapter 9: CPU Architecture
Chapter 10: Instruction Set Architecture
Chapter 11: Memory Architecture and Organization
Chapter 12: Input and Output (I/O)
Thinking Low-Level, Writing High-Level

Appendix A: ASCII Character Set
:D

saalek

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
53
ممنون . خيلي لطف كردي.
فدات.
.
================
دانلود شد. 8 مگا و 23 صدم.
--------------------------------
حدود 50 - 60 صفحه الان خوندم.
در زبانهاي بيسيك -- پاسكال-- هاي اسمبلي -- سي آمده بحث پايه اي كرده.
مثلا طرز ذخيره رشته را در اين زبانها گفته.
.

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
خواهشا اگه ممکنه در این مورد سایت مرجع دانلود کتاب معرفی کنید

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
بچه ها لینک دانلود این کتابو سراغ ندارید ؟ هر چی دنبال دانلودش گشتم ، پیداش نکردم که نکردم
123.gif

C How to Program, Fourth Edition

0131426443.01._AA240_SCLZZZZZZZ_.jpg

Arash_j13

Registered User
لایک‌ها
2
جناب سالک توی قسمت کتاب های معرفی کردن می تونید اونجا پیدا کنید

بالا