من يعني اينقدر نا معلوم جنسته من! ميگم با شورت بيام تو سايتا! احسان ميگه نه!.............................. عجب دنيايي شده !
من فقط تخته نرد بازي ميكنم! يه كيسه بكسم تو اتاقم اويزونه روزي دو سه بار ازم چند تا چك و لقد ميخوره!
من فقط تخته نرد بازي ميكنم! يه كيسه بكسم تو اتاقم اويزونه روزي دو سه بار ازم چند تا چك و لقد ميخوره!
اگه موافق باشين تو ياهو گيم يه تورنمنت تخته واسه بچه هاي اينجا راه بندازيم.
من تخته نر بلد نيستم اما شطرنج و بليارد و Heart رو پايه ام.من فقط تخته نرد بازي ميكنم! يه كيسه بكسم تو اتاقم اويزونه روزي دو سه بار ازم چند تا چك و لقد ميخوره!
من كه همه جوره باهاش حال ميكنم خصوصا وقتي سه نفر ديگه با هم رفيق باشن اونم از نيويورك و بوستون و ... بعد من با اين اينترنت ديال آپ در پيت هي شات د مون.البته Heart همه عشقش به اينه آدم همه حريفاشو بشناسه وقتي بي بي پيك رو بهش ميندازه يا سرباز خشت رو ميبره بهم بخندن.اين كه دو نفر غريبه باشن خيلي حال نميده بيشتر بازي حرفه اي ميشه تا fun.اينجا اگه چهار تا بشيم منم پايه ام(بدترين بازيكن جهان).
شديدآ موافقم :idea: هر كي هم خواست بگه قبل از بازي كتابامو بفرستم بخونه ابرو ريزي نكنه![]()