• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كدوم را بخرم Sony Cyber-Shot DSC-WX7ياSony Cyber-Shot DSC-H70

erfan1373g

Registered User
لایک‌ها
541

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486

دوست عزیز با توجه به مشخصات دوربین ها اگر برای شما زوم بیشتر مهم تره ، h70 انتخاب بهتری هستش ، ولی اگر عکس برداری پیاپی و فیلم برداری مهم تر هست دومی بهتره ...
من با دوربین های کامپکت خیلی آشنایی ندارم ولی اگر میخواستم یکی از این دو تا رو انتخاب کنم احتمال زیاد دومی رو انتخاب میکردم .

البته تا کسی با هر دوی این دوربین ها کار نکرده باشه نمیتونه بگه واقعا کدوم بهتره ، به خصوص که الان دیگه نمیشه گفت سنسور های ccd بهتر هستن یا cmos ....

:)

Last edited:

erfan1373g

Registered User
لایک‌ها
541
دوست عزیز با توجه به مشخصات دوربین ها اگر برای شما زوم بیشتر مهم تره ، h70 انتخاب بهتری هستش ، ولی اگر عکس برداری پیاپی و فیلم برداری مهم تر هست دومی بهتره ...
من با دوربین های کامپکت خیلی آشنایی ندارم ولی اگر میخواستم یکی از این دو تا رو انتخاب کنم احتمال زیاد دومی رو انتخاب میکردم .

البته تا کسی با هر دوی این دوربین ها کار نکرده باشه نمیتونه بگه واقعا کدوم بهتره ، به خصوص که الان دیگه نمیشه گفت سنسور های ccd بهتر هستن یا cmos ....

:)

مرسي از راهنماييت
چندتا از عكسات را ديدم كارت خيلي درسته
كاش يكي پيدا بشه كه بيشتر بتونه راهنمايي كنه

Bahram.ws

Registered User
لایک‌ها
73
اگه زوم زیاد به کارت نمیاد WX7 رو بگیر مشخصاتش بهتره
کلا از زوم زیاد تو دوربینهای کامپکت هم انتظاری نداشته باش حداقل من که راضی نبودم البته در مورد کنون!
یکی از مشکلاتش تصحیح پی در پی فوکوس موقع فیلم برداری هستش البته گفتم این مشکل رو تو کنون دیدم ، نه سونی!

بالا