خرید بک لینک

كركر هاي حرفه اي و برنامه نويسان بيان تو !!

شروع موضوع توسط Asef ‏2 سپتامبر 2005 در انجمن منابع آموزشی

  1. techmix

    techmix Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 آگوست 2004
    نوشته ها:
    75
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    آفرين آقا سعيد واقعا عاليه !
    البته سريال دوم رو اشتباه در آورديد ! ديگه لازم نيست وقتتون رو بزاريد ( تا همين جاش كلي شرمنده شدم ! آخه 4 ساعت ... ) اين سريال دوم هست : TECHMIX313
    خوب بود ؟ نسبت به قبلي ها خوب بود ؟
    راستي! شما اشاره كني ما سورس ميزاريما !

    اديت : سريال اول هم غلط ! سريال اول اينه :
    92548975214500215366521548799458221541132210054
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. saeedsmk

    saeedsmk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,518
    تشکر شده:
    4
    بزار ببينم مي تونم پچش كنم يا نه
    فكر كنم درست كپي پيس نكردم يه 3 نيوفتاده بزار برم خونه يه تست كنم
     
  4. techmix

    techmix Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 آگوست 2004
    نوشته ها:
    75
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    هنوز پچ نشده ؟! ميشه يه خورده توضيح بديد كه اونور چه ريختي هستش كه اينقدر كار سخت شده ...
     
  5. saeedsmk

    saeedsmk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,518
    تشکر شده:
    4
    اديت : من داشتم مي نوشتم سئوالت رو نديدم گفتم همين جا توضيح بدم
    اولا چون حالت پي كده بس يك كامپايلر هم در حال اجرا است و وقتي با si داري كار ميكني حي از حالت پي كد به حالت ان كد ( msvb run time dll ) تغيير ميكني كه به راحتي جواب گو نيست اما البته برنامه هاي هست كه توي حالت ان كد بتوني ازشون براي ديباگين استفاده كني كه چون زياد تجهيز نيشتن و اصول كاري پي كد با ان كد فرق ميكنه سختر ه البته بعضي جا هم راحت تره . راستش من اول اصلا نميفهميدم اين كد كدوم براي چيه يعني فكر ميكردم اين براي اينكه توي يه پنجره ديگه ازش استفاده بشه ( يعني فرم دومت كه هيدنش كردي) بخاطر همين هي داشتم باهاش ور ميرفتم و مشكل بعدي رو توي قسمت اي كه قبلا نوشتم و حالا دارم اديتش ميكنم توضيح دادم
    ببين مسيجي كه نشون ميدي يه ارايه است كه خروجي اون بصورت زيره
    کد:
    ;[email protected]&Ma^_bklmL^kbZeGnf[^kbl\hkk^\m7+g]_L^kbZebl3M><AFBQ,*,
    
    كه اگه هر كد اسكي هر كاركتر رو با 7 جمع كنيم و بعد سر جاش بزاريم پيغامت به نمايش در مياد
    اگه سريال درست نباشه اين جمع كردن با 7 درست انجام نميشه و كد بالا رو نشون ميده بخاطر همين من يه انانكريپتور نوشتم به اين صورت

    کد:
    text1="مقدار بالا"
    for i=1 to 255
    a=""
    for j=1 to len(text1)-1
    a=a+chr(asc(mid(text1,j,1))+i)
    next
    msg box a
    next

    اره راست ميگي يه سه كم داره كه اگه دقت كني ميبيني كه اشكال از اينكه توي برنامه از كد دروردن من يه منهاي يك توي for زياد گذاشتم با تصحيح كد بالا كاملا جواب ميده

    اقا ما اخر تنستيم توي پي كد هم استرينگها و بقيه مطالب رو تغيير بديم يعين اينكه ديگه لودر براي برنامه احتياج نيست تا كدشو تغيير بده خود برنامه رو ميشه بصورت ان لاين از توي خود برنامه تغيير داد( اديت : خيلي وقتم رو گرفت )
    خوب اينم نتيجه هر سريالي بزني جواب ميده
    البته تك ميكس جان ( درست نوشتم) با اجازت برنامه تو تغيير دادم و امضامو توش گذاشتم (چون خيلي ذوق كردم كه تونستم پي كدم تغيير بدم ) .:wacko:
    به اميد برنامه هاي كه قفل هاي خفن تري داشته باشن
    راستي يه نكته :
    تا اونجاي كه من ميدونم برنامه تجاري رو پي كد كامپايل نمي كنن چون سرعت پايينتري داره
    و در ضمن اين پي كد يه وسيله است اگه ان كد بزارين و نشه به راحتي اون رو كرك كرد پس پي كدش هم سختره
    و در ضمن كركر ديگه هم ميتونن روش كار كنن

    يه سئوال اقا كسي روي كرك برنامه هاي جاوا براي موبايل كار كرده
    :lol:
     

    فایل های ضمیمه:

  6. techmix

    techmix Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 آگوست 2004
    نوشته ها:
    75
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    :blink: ايولا ! بابا تو ديگه كي هستي !
    آقا سورس رو اتچ كردم ، فقط اگه ميشه ، يه تريپ بررسيش هم بكنيد كه ببينيم مشكلاتش چيه و يه راه حلي براش بيانديشيم ...
    خيلي عاليه ، همين طوري پيش بريم ، يه چيز توپ از توش در مياد ...
    راستي ، نظرت چيه از اين بعد Ncode كامپايل كنم ؟ چون مثل اينكه گفتي پي كد باعث سختي كرك ميشه ! ولي هدف ما كه عذاب دادن شما كركرا نيست ، ما مي خواييم يه قفل قدرت مند بنويسيم ... لطفا نظرت رو بگو
    همين ديگه ، قفط ممكن ، يه خورده دير به دير سر بزنم ، چون امتحاناي نيم ترمم شروع شده :wacko:
     

    فایل های ضمیمه:

  7. king_dani

    king_dani مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏26 می 2005
    نوشته ها:
    4,971
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    London UK
    اساتید بنده مطالب مفید تونو این جا دنبال می کنم.می خواستم یک سئوال مطرح کنم.
    من یک نرم افزار دارم که دو نسخه داره ،هم برای پی سی و هم برای پاکت پی سی .
    این ادیتور ،برای خواندن ای بوک هاست.مدتی پیش من یک نسخه کرک شده از برنامه دیدم که یک گزینه ظاهرا غیر قابل دستکاری رو ،شامل غیر فعال ساختن یک تابع در ادیتور که در ابتدای شروع برنامه ، با بازیابی تاریخ سیستم عامل ، و مطابقت دادن با ای بوک ،اعتبار آن را چک می کرد ، رو از کار انداخته بود.دیگر البته نتونستم که اون نسخه کرک رو پیدا کنم(تو یک نرم افزار پی تو پی پیداش کرده بودم)
    حالا اصل قضیه این جاست که من فکر می کنم دست کاری ای بوک و یا ادیتور باید خیلی آسون باشه (البته برای برنامه نویس ها و کسانی که با دیباگ کار کرده اند).

    اگر صلاح دانستید ، من یک نمونه از ای بوک های اعتبار دار( که مثلا اعتبار شان در سال 2000 سر آمده و برای استفاده می بایست تاریخ سیستم عامل را به سال 2000برگردانید ) را بگذارم و یک نمونه از برنامه پی سی ادیتور را.
    البته اگر درست گفته باشم ، نرم افزار پاکت پی سی هم با وی بی نوشته شده و باید بشود آن را هم دیباگ کرد.
    به هر حال ممنون می شوم راهنمایی کنید.
     
  8. saeedsmk

    saeedsmk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,518
    تشکر شده:
    4
    اولا وقتي دانلودش نكردي چه طوري نظر دادي :p :p :p :p :p
    بعد چشم حتما وقت كنم فعلا يه پروژه كاري وقتمو گرفته
    اره اگه ncode باشه بهتره
    پي كد بودن باعث سختي كرك نميشه طولا نيش ميكنه يعني وقت بره چون مستقيما به چيزي توي پي كد اشاره نميشه
    بزار يه مثال بزنم:
    توي انكد تابع X فرا خوانده ميشه و يه متغير هم بايد به تابع پاس بشه به نام Y كدش ميشه :

    lea eax,[var_Y]
    push eax
    lea eax,[address of Function X]
    call eax
    اما توي پي كد خط دستور ميشه :

    FLdRfVar ::lea var_10C
    ImpAdCallFPR4 ::call ext_40100C(arg_1
    همونطور كه ميبيني راحتر شده اما :
    توي حالت ان كد توي قسمتي كه متغيير رو پوش ميكرد اگه اون ادرس رو چك كني متغيرت رو ميبيني يا حداقل ادرس اي كه به اون اشاره ميكنه رو ميبيني ( يعني شما يه اشاره گر رو داريد به تابع ميفرستيد)
    اما توي پي كد وي بي
    درست متغيير يه راست توي حافظه ميره اما به اين صورت نيست كه اگه خواستي متغيير رو ببيني اون حافظه رو چك كني نه
    1- بايد ببني توي اين حافظه چه عددي هست
    2- به همون مقدار ( به واحد بايت)از مكاني كه هستي بري جلو
    3-ادرسي كه توي اون حافظه هست رو بخوني
    4- حالا اگه اين حافظه رو چك كني متغيير رو ميبيني
    يه ذره پيچ تو پيچه نه ؟؟؟ خوب حالا فكركنم ميفهمي چرا پي كد كندتره اين پيچ تو پيچ كردنشباعث ايجاد پروسه الكي ميشه كه سرعت رو كند ميكنه خيلي هم كند ميكنه مثلا براي تست اگه برنامه زير رو هم به حالت ان كد كد كني و هم پي كد ميبيني خيلي تفاوت ايجاد ميشه

    Private Sub Form_Load()
    Dim Timer_val As Double, Cnt As Double, y%, x%, z As Long, Str_val$
    Str_val = "this is test string for checking"
    Timer_val = Timer
    For i = 1 To 10 ^ 5
    DoEvents
    x = i / 10 ^ 4
    y = x + 10.5
    z = x * y

    x = z + 2.2
    y = z - 2.1
    z = x * z + 10
    For x = 1 To Len(Str_val)
    y = (Asc(Mid(Str_val, x, 1)) + 5) Mod 255
    If y = 0 Then y = 255
    Str_val = Left(Str_val, x - 1) + Chr(y) + Right(Str_val, Len(Str_val) - x)
    Next
    Next
    Timer_val = Timer - Timer_val
    MsgBox Timer_val
    End Sub

    نتيجش رو دستگاه من اين شده اتچش كردم:wacko:
     

    فایل های ضمیمه:

    • 1.jpg
      1.jpg
      اندازه فایل:
      8.7 KB
      نمایش ها:
      26
  9. techmix

    techmix Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 آگوست 2004
    نوشته ها:
    75
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    من فايل شما رو دانلود كردم ! اما چر انوشته : 0 views !!؟؟
    حتي فايلي كه خودمم اتچ كردم ، دانلود كردم ، اما .... !؟ بايد مديرا بررسيش كنن .
     
  10. saeedsmk

    saeedsmk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,518
    تشکر شده:
    4
    اقا شرمنده راست ميگي اين كانتر درست كار نميكنه چرا ؟ ادم رو ضايعه ميكنه :(
     
  11. HACKER_BEREFIN

    HACKER_BEREFIN کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏10 می 2004
    نوشته ها:
    13
    تشکر شده:
    0
    سلام دوستان
    واقعاٌ این تاپیک خیلی خوب بود و حیفه که تموم بشه ... اگه دوست دارید تو تالار (خودتون) عضو بشید و به صورت حرفه ای تر این کار رو ادامه بدیم ...
    از همه دوستان برنامه نویس ( قفل نویس یا قفل شکن ) اگه دوست دارن این بحث ادامه پیدا کنه و اگر صلاح میدونن این کار رو تو این تالار ادامه بدن ...
    منتظر جوابتون هستم
    www.persiancracker.tk

    در ضمن هرکدوم از دوستان که علاقهمند به همکاری هستند میتونن در یکی از دو گروه آنتی کرک یا کرکر عضو بشن تا به صورت مجزا کارمون شروع کنیم و یک مسابقه سالم :D در کنار هم داشته باشیم .....



    منتظرتون هستم ....
    مهدی فرهانی
    [email protected]
    [email protected]
     
  12. mehdi_7070

    mehdi_7070 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    68
    تشکر شده:
    6
    cracki جون ديدم نوشتي المائده را كرك كردي .
    يه كم توضيح بده چه جوري كركش كردي .
    يا اگه نمي شه خوب كركش را بذار تا ما هم بهره مند شويم .
     
  13. saeedsmk

    saeedsmk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,518
    تشکر شده:
    4
    خوب اين المائده چيه ؟
     
  14. mehdi_7070

    mehdi_7070 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    68
    تشکر شده:
    6
    به نظر المائده بهترين ، كارآمدترين ، كامل ترين نرم افزار قرآني موجود در ايران است . اگه اين آقاي كركي را پيدا كرديد اين را بهش بگيد .
     
  15. cracki

    cracki Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 مارس 2004
    نوشته ها:
    672
    تشکر شده:
    23
    موافقم
    خیلی عالیه
    البته من زیاد باهاش کار نکردم ولی بالاخره وقتی یه برنامه می بینم می فهمم که چثدر ارزش داره
     
  16. mehdi_7070

    mehdi_7070 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    68
    تشکر شده:
    6
    سلام آقاي كركي !
    بنده هم با شما موافقم . منتهي سوال من چيز ديگري است . چه طوري اين برنامه را كرك كنم . فايل كرك را مي خواستم . ( اگه نمي توني اينجا بذاري ، لطفا از طريق pm مرا مطلع كنيد )
     
  17. king_dani

    king_dani مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏26 می 2005
    نوشته ها:
    4,971
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    London UK
    اساتید
    بنده از این فروم استفاده زیادی برده ام، اما یک درخواستی دارم از شما:
    یک برنامه هست که در فروم موبایل من معرفی ش کردم.خیلی چیز جالبیست.فرهنگ لغت 8زبانه است که خیلی هم کارایی دارد.مزیت اش هم این است که هر چند تا از زبان ها را خواستید ،فایل اش را کپی می کنید.

    اما یه مشکل بزرگ(برای من!!) وجود دارد، این برنامه ، در حافظه موبایل خودش را در یک مسیر از پیش تعیین شده نصب می کند و بد تر از آن اینکه ، به دنبال فایل های لغت(دیتابیس هاش) در یک مسیر از پیش تعیین شده می گردد که به این شکل است\My Documents\
    من رجستری رو گشتم ،هیچ چیزی رو اونجا تغییر نداده، هیچ فایل همراهی هم نداره، یعنی مسیر فایل های دیتابیس اش باید در خود فایل باشه.من سعی کردم با یک هگز ویوور ادیت اش کنم ولی چیز زیادی دستگیرم نشد.

    خواهش ام حالا اینه که اساتید، این برنامه رو که همش 5 کیلو بایت است با یه ادیتورببینن ، شاید بتونن جایی از فایل رو که دنبال دیکشنری ها می گرده پیدا کنن.اگه این طور بود، لطف کنید و بگویید چطور عوض اش کنیم.

    در این صورت فایل جدید به نام خودتان درفروم موبایل مطرح خواهد شد.

    1.فرمت فایل های زبان اش، french.lng
    french.lni
    french.ln1
    هست.
    2.برای ویندوز سی ای نوشته شده،که احتمالاً یه زیر مجموعه ای از وی بی هست.

    کد:
    http://www.bianconero.persiangig.com/Pocket%20Translator.rar
     
  18. natanail2001

    natanail2001 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    69
    تشکر شده:
    0
    سلام
    من مدتيه كه بحثتون رو دنبال ميكنم .
    اميدوارم من رو هم به عنوان يه كركر مبتدي در جمعتون بپذيرين .
    دارم براتون يه برنامه مينويسم (واسه سوپرايز !!)
    برميگردم حتما
    ( !!!اينو نوشتم گفتم شايد كسي بخواد يه خوشامدي چيزي بگه:D )
     
  19. saeedsmk

    saeedsmk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,518
    تشکر شده:
    4
    خوش آمدي - موفق باشي عزيز
     
  20. mehdi_7070

    mehdi_7070 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    68
    تشکر شده:
    6
    پس كرك المائده 2 چي شد ؟ لطفا كرك را بگذاريد .
     
  21. darklord

    darklord Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,077
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    System32
    ورودت رو خیر مقدم میگیم و منتظر برنامه ات هستیم.
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخرید و فروش اتوماتیک ارزهای الکترونیکی