منتخب بازارچه

كركر هاي حرفه اي و برنامه نويسان بيان تو !!

techmix

Registered User
تاریخ عضویت
12 آگوست 2004
نوشته‌ها
75
لایک‌ها
0
سن
31
محل سکونت
Tehran
آفرين آقا سعيد واقعا عاليه !
البته سريال دوم رو اشتباه در آورديد ! ديگه لازم نيست وقتتون رو بزاريد ( تا همين جاش كلي شرمنده شدم ! آخه 4 ساعت ... ) اين سريال دوم هست : TECHMIX313
خوب بود ؟ نسبت به قبلي ها خوب بود ؟
راستي! شما اشاره كني ما سورس ميزاريما !

اديت : سريال اول هم غلط ! سريال اول اينه :
92548975214500215366521548799458221541132210054
 

saeedsmk

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
6 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
1,518
لایک‌ها
4
به نقل از techmix :
آفرين آقا سعيد واقعا عاليه !
البته سريال دوم رو اشتباه در آورديد ! ديگه لازم نيست وقتتون رو بزاريد ( تا همين جاش كلي شرمنده شدم ! آخه 4 ساعت ... ) اين سريال دوم هست : TECHMIX313
خوب بود ؟ نسبت به قبلي ها خوب بود ؟
راستي! شما اشاره كني ما سورس ميزاريما !

اديت : سريال اول هم غلط ! سريال اول اينه :
92548975214500215366521548799458221541132210054
بزار ببينم مي تونم پچش كنم يا نه
فكر كنم درست كپي پيس نكردم يه 3 نيوفتاده بزار برم خونه يه تست كنم
 

techmix

Registered User
تاریخ عضویت
12 آگوست 2004
نوشته‌ها
75
لایک‌ها
0
سن
31
محل سکونت
Tehran
هنوز پچ نشده ؟! ميشه يه خورده توضيح بديد كه اونور چه ريختي هستش كه اينقدر كار سخت شده ...
 

saeedsmk

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
6 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
1,518
لایک‌ها
4
اديت : من داشتم مي نوشتم سئوالت رو نديدم گفتم همين جا توضيح بدم
اولا چون حالت پي كده بس يك كامپايلر هم در حال اجرا است و وقتي با si داري كار ميكني حي از حالت پي كد به حالت ان كد ( msvb run time dll ) تغيير ميكني كه به راحتي جواب گو نيست اما البته برنامه هاي هست كه توي حالت ان كد بتوني ازشون براي ديباگين استفاده كني كه چون زياد تجهيز نيشتن و اصول كاري پي كد با ان كد فرق ميكنه سختر ه البته بعضي جا هم راحت تره . راستش من اول اصلا نميفهميدم اين كد كدوم براي چيه يعني فكر ميكردم اين براي اينكه توي يه پنجره ديگه ازش استفاده بشه ( يعني فرم دومت كه هيدنش كردي) بخاطر همين هي داشتم باهاش ور ميرفتم و مشكل بعدي رو توي قسمت اي كه قبلا نوشتم و حالا دارم اديتش ميكنم توضيح دادم
ببين مسيجي كه نشون ميدي يه ارايه است كه خروجي اون بصورت زيره
کد:
;[email protected]&Ma^_bklmL^kbZeGnf[^kbl\hkk^\m7+g]_L^kbZebl3M><AFBQ,*,
كه اگه هر كد اسكي هر كاركتر رو با 7 جمع كنيم و بعد سر جاش بزاريم پيغامت به نمايش در مياد
اگه سريال درست نباشه اين جمع كردن با 7 درست انجام نميشه و كد بالا رو نشون ميده بخاطر همين من يه انانكريپتور نوشتم به اين صورت

کد:
text1="مقدار بالا"
for i=1 to 255
a=""
for j=1 to len(text1)-1
a=a+chr(asc(mid(text1,j,1))+i)
next
msg box a
next

اره راست ميگي يه سه كم داره كه اگه دقت كني ميبيني كه اشكال از اينكه توي برنامه از كد دروردن من يه منهاي يك توي for زياد گذاشتم با تصحيح كد بالا كاملا جواب ميده

اقا ما اخر تنستيم توي پي كد هم استرينگها و بقيه مطالب رو تغيير بديم يعين اينكه ديگه لودر براي برنامه احتياج نيست تا كدشو تغيير بده خود برنامه رو ميشه بصورت ان لاين از توي خود برنامه تغيير داد( اديت : خيلي وقتم رو گرفت )
خوب اينم نتيجه هر سريالي بزني جواب ميده
البته تك ميكس جان ( درست نوشتم) با اجازت برنامه تو تغيير دادم و امضامو توش گذاشتم (چون خيلي ذوق كردم كه تونستم پي كدم تغيير بدم ) .:wacko:
به اميد برنامه هاي كه قفل هاي خفن تري داشته باشن
راستي يه نكته :
تا اونجاي كه من ميدونم برنامه تجاري رو پي كد كامپايل نمي كنن چون سرعت پايينتري داره
و در ضمن اين پي كد يه وسيله است اگه ان كد بزارين و نشه به راحتي اون رو كرك كرد پس پي كدش هم سختره
و در ضمن كركر ديگه هم ميتونن روش كار كنن

يه سئوال اقا كسي روي كرك برنامه هاي جاوا براي موبايل كار كرده
:lol:
 

فایل های ضمیمه

techmix

Registered User
تاریخ عضویت
12 آگوست 2004
نوشته‌ها
75
لایک‌ها
0
سن
31
محل سکونت
Tehran
:blink: ايولا ! بابا تو ديگه كي هستي !
آقا سورس رو اتچ كردم ، فقط اگه ميشه ، يه تريپ بررسيش هم بكنيد كه ببينيم مشكلاتش چيه و يه راه حلي براش بيانديشيم ...
خيلي عاليه ، همين طوري پيش بريم ، يه چيز توپ از توش در مياد ...
راستي ، نظرت چيه از اين بعد Ncode كامپايل كنم ؟ چون مثل اينكه گفتي پي كد باعث سختي كرك ميشه ! ولي هدف ما كه عذاب دادن شما كركرا نيست ، ما مي خواييم يه قفل قدرت مند بنويسيم ... لطفا نظرت رو بگو
همين ديگه ، قفط ممكن ، يه خورده دير به دير سر بزنم ، چون امتحاناي نيم ترمم شروع شده :wacko:
 

فایل های ضمیمه

king_dani

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
26 می 2005
نوشته‌ها
4,970
لایک‌ها
4
سن
38
محل سکونت
London UK
اساتید بنده مطالب مفید تونو این جا دنبال می کنم.می خواستم یک سئوال مطرح کنم.
من یک نرم افزار دارم که دو نسخه داره ،هم برای پی سی و هم برای پاکت پی سی .
این ادیتور ،برای خواندن ای بوک هاست.مدتی پیش من یک نسخه کرک شده از برنامه دیدم که یک گزینه ظاهرا غیر قابل دستکاری رو ،شامل غیر فعال ساختن یک تابع در ادیتور که در ابتدای شروع برنامه ، با بازیابی تاریخ سیستم عامل ، و مطابقت دادن با ای بوک ،اعتبار آن را چک می کرد ، رو از کار انداخته بود.دیگر البته نتونستم که اون نسخه کرک رو پیدا کنم(تو یک نرم افزار پی تو پی پیداش کرده بودم)
حالا اصل قضیه این جاست که من فکر می کنم دست کاری ای بوک و یا ادیتور باید خیلی آسون باشه (البته برای برنامه نویس ها و کسانی که با دیباگ کار کرده اند).

اگر صلاح دانستید ، من یک نمونه از ای بوک های اعتبار دار( که مثلا اعتبار شان در سال 2000 سر آمده و برای استفاده می بایست تاریخ سیستم عامل را به سال 2000برگردانید ) را بگذارم و یک نمونه از برنامه پی سی ادیتور را.
البته اگر درست گفته باشم ، نرم افزار پاکت پی سی هم با وی بی نوشته شده و باید بشود آن را هم دیباگ کرد.
به هر حال ممنون می شوم راهنمایی کنید.
 

saeedsmk

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
6 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
1,518
لایک‌ها
4
به نقل از techmix :
:blink: ايولا ! بابا تو ديگه كي هستي !
آقا سورس رو اتچ كردم ، فقط اگه ميشه ، يه تريپ بررسيش هم بكنيد كه ببينيم مشكلاتش چيه و يه راه حلي براش بيانديشيم ...
خيلي عاليه ، همين طوري پيش بريم ، يه چيز توپ از توش در مياد ...
راستي ، نظرت چيه از اين بعد Ncode كامپايل كنم ؟ چون مثل اينكه گفتي پي كد باعث سختي كرك ميشه ! ولي هدف ما كه عذاب دادن شما كركرا نيست ، ما مي خواييم يه قفل قدرت مند بنويسيم ... لطفا نظرت رو بگو
همين ديگه ، قفط ممكن ، يه خورده دير به دير سر بزنم ، چون امتحاناي نيم ترمم شروع شده :wacko:
اولا وقتي دانلودش نكردي چه طوري نظر دادي :p :p :p :p :p
بعد چشم حتما وقت كنم فعلا يه پروژه كاري وقتمو گرفته
اره اگه ncode باشه بهتره
پي كد بودن باعث سختي كرك نميشه طولا نيش ميكنه يعني وقت بره چون مستقيما به چيزي توي پي كد اشاره نميشه
بزار يه مثال بزنم:
توي انكد تابع X فرا خوانده ميشه و يه متغير هم بايد به تابع پاس بشه به نام Y كدش ميشه :

lea eax,[var_Y]
push eax
lea eax,[address of Function X]
call eax
اما توي پي كد خط دستور ميشه :

FLdRfVar ::lea var_10C
ImpAdCallFPR4 ::call ext_40100C(arg_1
همونطور كه ميبيني راحتر شده اما :
توي حالت ان كد توي قسمتي كه متغيير رو پوش ميكرد اگه اون ادرس رو چك كني متغيرت رو ميبيني يا حداقل ادرس اي كه به اون اشاره ميكنه رو ميبيني ( يعني شما يه اشاره گر رو داريد به تابع ميفرستيد)
اما توي پي كد وي بي
درست متغيير يه راست توي حافظه ميره اما به اين صورت نيست كه اگه خواستي متغيير رو ببيني اون حافظه رو چك كني نه
1- بايد ببني توي اين حافظه چه عددي هست
2- به همون مقدار ( به واحد بايت)از مكاني كه هستي بري جلو
3-ادرسي كه توي اون حافظه هست رو بخوني
4- حالا اگه اين حافظه رو چك كني متغيير رو ميبيني
يه ذره پيچ تو پيچه نه ؟؟؟ خوب حالا فكركنم ميفهمي چرا پي كد كندتره اين پيچ تو پيچ كردنشباعث ايجاد پروسه الكي ميشه كه سرعت رو كند ميكنه خيلي هم كند ميكنه مثلا براي تست اگه برنامه زير رو هم به حالت ان كد كد كني و هم پي كد ميبيني خيلي تفاوت ايجاد ميشه

Private Sub Form_Load()
Dim Timer_val As Double, Cnt As Double, y%, x%, z As Long, Str_val$
Str_val = "this is test string for checking"
Timer_val = Timer
For i = 1 To 10 ^ 5
DoEvents
x = i / 10 ^ 4
y = x + 10.5
z = x * y

x = z + 2.2
y = z - 2.1
z = x * z + 10
For x = 1 To Len(Str_val)
y = (Asc(Mid(Str_val, x, 1)) + 5) Mod 255
If y = 0 Then y = 255
Str_val = Left(Str_val, x - 1) + Chr(y) + Right(Str_val, Len(Str_val) - x)
Next
Next
Timer_val = Timer - Timer_val
MsgBox Timer_val
End Sub

نتيجش رو دستگاه من اين شده اتچش كردم:wacko:
 

فایل های ضمیمه

  • 8.7 KB نمایش ها: 26

techmix

Registered User
تاریخ عضویت
12 آگوست 2004
نوشته‌ها
75
لایک‌ها
0
سن
31
محل سکونت
Tehran
اولا وقتي دانلودش نكردي چه طوري نظر دادي
من فايل شما رو دانلود كردم ! اما چر انوشته : 0 views !!؟؟
حتي فايلي كه خودمم اتچ كردم ، دانلود كردم ، اما .... !؟ بايد مديرا بررسيش كنن .
 

saeedsmk

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
6 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
1,518
لایک‌ها
4
به نقل از techmix :
من فايل شما رو دانلود كردم ! اما چر انوشته : 0 views !!؟؟
حتي فايلي كه خودمم اتچ كردم ، دانلود كردم ، اما .... !؟ بايد مديرا بررسيش كنن .
اقا شرمنده راست ميگي اين كانتر درست كار نميكنه چرا ؟ ادم رو ضايعه ميكنه :(
 

HACKER_BEREFIN

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
10 می 2004
نوشته‌ها
13
لایک‌ها
0
سلام دوستان
واقعاٌ این تاپیک خیلی خوب بود و حیفه که تموم بشه ... اگه دوست دارید تو تالار (خودتون) عضو بشید و به صورت حرفه ای تر این کار رو ادامه بدیم ...
از همه دوستان برنامه نویس ( قفل نویس یا قفل شکن ) اگه دوست دارن این بحث ادامه پیدا کنه و اگر صلاح میدونن این کار رو تو این تالار ادامه بدن ...
منتظر جوابتون هستم
www.persiancracker.tk

در ضمن هرکدوم از دوستان که علاقهمند به همکاری هستند میتونن در یکی از دو گروه آنتی کرک یا کرکر عضو بشن تا به صورت مجزا کارمون شروع کنیم و یک مسابقه سالم :D در کنار هم داشته باشیم .....



منتظرتون هستم ....
مهدی فرهانی
[email protected]
[email protected]
 

mehdi_7070

Registered User
تاریخ عضویت
13 نوامبر 2005
نوشته‌ها
68
لایک‌ها
6
cracki جون ديدم نوشتي المائده را كرك كردي .
يه كم توضيح بده چه جوري كركش كردي .
يا اگه نمي شه خوب كركش را بذار تا ما هم بهره مند شويم .
 

saeedsmk

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
6 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
1,518
لایک‌ها
4
خوب اين المائده چيه ؟
 

mehdi_7070

Registered User
تاریخ عضویت
13 نوامبر 2005
نوشته‌ها
68
لایک‌ها
6
به نظر المائده بهترين ، كارآمدترين ، كامل ترين نرم افزار قرآني موجود در ايران است . اگه اين آقاي كركي را پيدا كرديد اين را بهش بگيد .
 

cracki

Registered User
تاریخ عضویت
23 مارس 2004
نوشته‌ها
671
لایک‌ها
23
سن
34
موافقم
خیلی عالیه
البته من زیاد باهاش کار نکردم ولی بالاخره وقتی یه برنامه می بینم می فهمم که چثدر ارزش داره
 

mehdi_7070

Registered User
تاریخ عضویت
13 نوامبر 2005
نوشته‌ها
68
لایک‌ها
6
سلام آقاي كركي !
بنده هم با شما موافقم . منتهي سوال من چيز ديگري است . چه طوري اين برنامه را كرك كنم . فايل كرك را مي خواستم . ( اگه نمي توني اينجا بذاري ، لطفا از طريق pm مرا مطلع كنيد )
 

king_dani

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
26 می 2005
نوشته‌ها
4,970
لایک‌ها
4
سن
38
محل سکونت
London UK
اساتید
بنده از این فروم استفاده زیادی برده ام، اما یک درخواستی دارم از شما:
یک برنامه هست که در فروم موبایل من معرفی ش کردم.خیلی چیز جالبیست.فرهنگ لغت 8زبانه است که خیلی هم کارایی دارد.مزیت اش هم این است که هر چند تا از زبان ها را خواستید ،فایل اش را کپی می کنید.

اما یه مشکل بزرگ(برای من!!) وجود دارد، این برنامه ، در حافظه موبایل خودش را در یک مسیر از پیش تعیین شده نصب می کند و بد تر از آن اینکه ، به دنبال فایل های لغت(دیتابیس هاش) در یک مسیر از پیش تعیین شده می گردد که به این شکل است\My Documents\
من رجستری رو گشتم ،هیچ چیزی رو اونجا تغییر نداده، هیچ فایل همراهی هم نداره، یعنی مسیر فایل های دیتابیس اش باید در خود فایل باشه.من سعی کردم با یک هگز ویوور ادیت اش کنم ولی چیز زیادی دستگیرم نشد.

خواهش ام حالا اینه که اساتید، این برنامه رو که همش 5 کیلو بایت است با یه ادیتورببینن ، شاید بتونن جایی از فایل رو که دنبال دیکشنری ها می گرده پیدا کنن.اگه این طور بود، لطف کنید و بگویید چطور عوض اش کنیم.

در این صورت فایل جدید به نام خودتان درفروم موبایل مطرح خواهد شد.

1.فرمت فایل های زبان اش، french.lng
french.lni
french.ln1
هست.
2.برای ویندوز سی ای نوشته شده،که احتمالاً یه زیر مجموعه ای از وی بی هست.

کد:
http://www.bianconero.persiangig.com/Pocket%20Translator.rar
 

natanail2001

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
6 ژانویه 2006
نوشته‌ها
69
لایک‌ها
0
سلام
من مدتيه كه بحثتون رو دنبال ميكنم .
اميدوارم من رو هم به عنوان يه كركر مبتدي در جمعتون بپذيرين .
دارم براتون يه برنامه مينويسم (واسه سوپرايز !!)
برميگردم حتما
( !!!اينو نوشتم گفتم شايد كسي بخواد يه خوشامدي چيزي بگه:D )
 

saeedsmk

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
6 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
1,518
لایک‌ها
4
خوش آمدي - موفق باشي عزيز
 

mehdi_7070

Registered User
تاریخ عضویت
13 نوامبر 2005
نوشته‌ها
68
لایک‌ها
6
پس كرك المائده 2 چي شد ؟ لطفا كرك را بگذاريد .
 

darklord

Registered User
تاریخ عضویت
23 آپریل 2005
نوشته‌ها
1,077
لایک‌ها
1
محل سکونت
System32
ورودت رو خیر مقدم میگیم و منتظر برنامه ات هستیم.
 
بالا