من برميگردم... :f34r:
لطفا حداقل بگيد كجاشو كرك ميكنيد من برم اون رو قوي ترش كنم! :wacko:
لطفا حداقل بگيد كجاشو كرك ميكنيد من برم اون رو قوي ترش كنم! :wacko:
به نقل از balabala :..... و البته حتما میشه راه های بهتری برای مقایسه نهایی پیدا کرد که کرک رو سخت کنه. ....
دقيقا همينه و علتي كه اين بحث رو شروع كردم اين بود. وقتي من ندونم كه كركر از كجا به كد من ضربه ميزنه من نميتونم اون قسمت رو مقاوم كنم.برنامه نويسي كه جرعت مي كنه قفل بزاره بايد كرك حاليش باشه ! وگرنه تلاشش بي فايدس . بايد بدونيد كه دشمن شما چي كار مي كنه.
اول بگم كه لطفا در اين زمينه توضيحاتي بده. انواع ديباگر ها و ديباگري كه استفاده كردي و چه قابليتي هايي بهت ميده؟ مثلا همين نشان دادن محتوات متغير ها آرايه ها و ... خب من اگه بدونم دقيق شما چي رو ميبيني ميتونم اونو بهتر از ديدت پنهان كنمروش مقايسه بايت به بايت بود كه يه كم وقت تلف كرد
اما توجه كنيد كه توي يه ديباگر قدرتمند اين چيزا كم فايده هست
خب درسته من يكباره به قسمت خطا پرش نكردم و يسري روال پشت سر هم وجود داشت كه يسري متغير جديد توليد ميكرد.مي دوني من برنامه رو چه طور كرك كردم؟
اول اومدم ديدم برنامه به صورت آزار دهنده اي داره يه سري توابع كاملا شبيه هم رو طي مي كنه كه تفاوتشون كمه
ديدم بين اين توابع پرش هايي هست كه بي دليل وجو داره !
گفتم خب ضد اين كار چيه ؟ چه طور مي شه كسي كه مي دونه من دارم الگوريتمش رو مي خونم و سعي داره منو بپيچونه دور بزنم ! نظر شما چيه؟
من از آخرش اومدم
رفتم قسمت خطا . اونجا كه كد خطا مي ده ! رو به بالا حركت كردم و رفرنس ها رو چك كردم . نمي دونم شايد چون خودم ويژوال بيسيك مي نويسم اين فكرو كردم !
البته كاملا جواب هم داد
For i = 1 To Len(C)
If Mid(C, i, 1) <> d(i) Then Exit For
Next i
اگه اين پيچوندن ها مقدار بسيار بيشتر با محاسبات پيچيده تر باشه زمان زيادي رو از كركر ميتونه بگيره هدف هم همينه! كه كرك شدن رو عقب بياندازيم نه اينكه 100 درصد كاري كنيم كه نرم افزار كرك نشه!مهم نيست شما مدام كد ها رو بپيچونيد و يا از اينجا به اونجا پرش كنيد ! كركر همه اينا رو مي بينه ! ايده كار با رمز هاي الكي و تصادفي خوبه ! وقت رو مي گيره ! جواب مي ده . چون كركر ناشي گيج مي شه !
خلاصه اينكه نظريه پيچوندن الكي رو قبول ندارم ! بي فايدس ! ممكنه زمان ببره ولي آخرش كرك مي شه !
چه جالب! علت اين چي ميتونه باشه؟البته يه نكته رو بگم ! به صورت معمول برنامه هاي ويژوال بيسيك خيلي بد كرك هستن ! خيلي . اين برنامه اگه توي سي بود كارش 5 دقيقه بود !
فوايد پك كردن چي هست؟ در مورد پك كردن بيشتر توضيح ميدي؟ دوستانم هميشه توصيه ميكنن نرم افزار رو پك كن بعد بده بيرون.در مورد پك ( يا به قول خودتون كمپرس) خفن ترين برنامه هايي كه دير كرك مي شن پك نشدن !
وقتي شما برنامه رو با يك پكر كه جنريك هست پك مي كنيد بايد اين احتمال رو هم بديد كه اين پكر حتما ضد هم داره ! مخصوصا اينكه جنريك هم هست و همه دارن ! همه دارن يعني يه مشت كركر حرفه اي هم اونو دارن ! پس نمي شه بهش اعتماد كرد ! چون كركر ها ضدش رو پخش مي كنن
مگه اينكه چيز تاپي باشه و نسخه هاي جديد ! نمونش زياده !
دقيقا ! اين براي من خيلي سخته مگه اينكه بيام سورس شما رو هم نگاه كنم و با هم منطبقشون كنم . كه باز اينم خيلي مشكله !البته این برای شما هم خیلی باید سخت باشه که حدس بزنید کجای یک کد وی بی رو کرک کردید، بخاطر اینکه شما با یک سری کد اسمبل دست و پنجه نرم میکنید.
گفتم كه ! من كه نمي دونم اين قسمت كجاش بود ! خيلي سخته ! اين دستور توي وي بي يه خطه ! مي دوني توي اسمبلي چه قدر مي شه ؟ اونم با اون همه پيچي كه شما دادي !شما با اين قسمت چكار كرديد؟!
بله !اگه اين پيچوندن ها مقدار بسيار بيشتر با محاسبات پيچيده تر باشه زمان زيادي رو از كركر ميتونه بگيره هدف هم همينه!
اين يعني نا اميدي !من که دیگه چیزی به عقل نمیرسه
عرض کنم کههههههه!به نقل از cracki :راستي اينم يه هديه !!!
گفتم اگه بشه مي خوام يه كارايي بكنم
گرچه كار خيلي سختي نيست
اما خيلي جالبه !
نمي دونيد دارم از چي حرف مي زنم ؟!
فايل رو بگيريد !![]()
نه ديگه نشد ! اينم يه اشتباهه ديگس ! بازم شما چك كننده رو توي يه تابع داخل فايلتون گذاشتينبا اين روش كه يه Checksum ساده به اضافه الگوريتمهاي يه طرفه رمز نگاري هستش باعث ميشه بعد از هر تقيير كوچيك توي برنامه ! مثلا با ResHacker اگر سعي بشه ظاهرش رو عوض كرد اين سيستم متوجه ميشه و برنامه اجرا نخواهد شد.
در كل كاملا با شما موافقم !البته گفتم من اصلا روی قفل نرم افزاری و سخت افزاری کار نکرده بودم، و البته کرک هم بلد نیستم.
ولی بتازگی روی روشهای مختلف encryption مطالعه دارم. نه انکریپشن برنامه ها بلکه کدگذاری روی اطلاعات ، حالا هر فایلی باشه. و به نتایج جالبی رسیدم. فکرم میکنم یکی از بهترین راه ها برای در امان مانده از کرک همین کد گذاری باشه. درواقع اگر با یک الگوریتم مثل DES یا RCA یا حتی یک XOR ساده یک فایل اجرایی رو کدگذاری کنیم، کرکش سخت میشه. ولی برای اینکار ، از همون روشی که سعید در تاپیکشون گفتن باید استفاده بشه یعنی یک راه انداز که چسبیده باشه به برنامه و اون رو اجرا کنه, و البته این با وی بی به تنهای میسر نیست.
فکر میکنم با توجه به گفته ها و تجربه ای که کرکی در این مورد داشته؛ اونوقت فقط ساختن یک لودر میتونه کد رو دور بزنه چون دیکریپت کردنش سختره.
به نقل از cracki :بحث قبلي كه منحرف شد ! دوستان اومدن منو تست كنن ! منم ديگه ادامش نمي دم! :hmm:
ميدونم ! ولي نميدونم چرا اينطور پرسيدم! خب سوال من هنوز پابرجاست كه شما كجا رو با ديباگر تغيير داديد و به قول خودتون آوردين بالا! الان ديگه منم ابزار دم دستمه پس يكم با هم بريم جلو توضيح بيشتري ميشه بديد؟ (داخل پرانتز من هرچي گشتم نفهميدم چطور ميشه متغير هاي توي حافظه رو ديد)گفتم كه ! من كه نمي دونم اين قسمت كجاش بود ! خيلي سخته ! اين دستور توي وي بي يه خطه ! مي دوني توي اسمبلي چه قدر مي شه ؟ اونم با اون همه پيچي كه شما دادي !
ممنون خيلي مفيد بود. ساده و روان ولي به قول خودتون كتابها ميشه دربارشون نوشت و پيدا كرد خوند.پكر چيه ؟ به زبون ساده :
ما وقتي فايل رو زيپ مي كنيم حجمش كم مي شه ! براي باز كردنش به برنامه باز كننده (WinZip) احتياج داريم.
پكر ها هم همينطوري اند ولي باز كننده توي خود فايل هست ( كه اين نقطه ضعفه و كركر ها از اين براي آنپك استفاده مي كنن)
پروتكتور چيه ؟
پروتكتور رو مخصوص آنتي كرك مي سازن ! علاوه بر اينكه فايل رو پك مي كنن ( بعضي ها هم نمي كنن ) فايل رو در مقابل هرگونه ويرايش - آنپك - دستكاري - ديباگ و... محافظت مي كننن
درباره اين دو موضوع مي شه چندين كتاب نوشت ( كه نوشتن ! )
براي مثال AsProtect يك پروتكتور هست و UPX-ASPack پكر ! توي دنيا بيشتر از اوني كه فكرش رو بكنيد پكر و پروتكتور هست !
براي اكثرشون هم ضد وجود داره !
باز هم مقوله اي هست به نام رمز گذاري .
رمز گذاري يا كريپتو گرافي يه روش خيلي پيچيده در برنامه نويسي و محافظت محسوب مي شه ! دربارش من چندين كتاب ديدم (فكر فارسي رو از سرتون بيرون كنيد !)
سعيد جان سيكرت كد 2 كو پس؟!مسئله اين نيست كه چرا جواب نداد مسئله اينه كه من وقت زيادي ندارم گفتم پايان نامه لعنتي تمام وقتمو گرفته در ضمن اگه دقت مي كردي پچ هم گذاشتم زيرش همون ديروز
نه نه اشتباه نشه دنبال كركر نيستيم دنبال اين هستيم كه در باره روش هاي ضد كرك صحبت كنيم. خب برنامه نمونه هم بهانه اي براي شروع بحث بود. به جورهايي عملي ولي به قول كركي بهتره كه بحث به سمتي نره كه بخوايم كركر رو امتحان كنيم. براي همين هم بود كه من از نوشتم قفل جديد خودداري كردم. الان ميشه روي همين ها هم بحث كرد.عاصف جان، كار خوبي كردي. ولي روش عمليت ! يه مقدار قابل درك نيست تو داري دنبال كركر ميگردي ! هيچ كركري نمياد اينجا خودشو نشون بده.
مثل همه ما! همه سرمون شلوغه. بهتره كم كم بحث ادامه پيدا كنه. از شما هم بخاطر شركت در اين بحث ممنونم...من مدتی سرم شلوغه ولی سعی میکنم یک ورژن دیگه هم بعدا بگذارم و از یک راه دیگه ای استفاده کنم...تا بعد