• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كركر هاي حرفه اي و برنامه نويسان بيان تو !!

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
من برميگردم... :f34r:
لطفا حداقل بگيد كجاشو كرك ميكنيد من برم اون رو قوي ترش كنم! :wacko:

cracki

Registered User
لایک‌ها
23
خب گفتن اين خيلي سخته !
نمي دونم شما تصورتون از كرك چيه !
خب من اين كارو كردم !
رفتم رفرنس هاي كه به پيام خطا پرش مي كرد رو پيدا كردم و شرط ها رو عوض كردم !
-------------
بزار آسف ( اسمش همينه ديگه !) بياد
نظرات اونم ببينيم !
من چندتا پيشنهاد دارم كه فكر كنم باعث پيشرفت كار مي شه !
زياد هم ناراحت نشو ! كار سختي رو شروع كرديم !

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
عرض کنم که خدا نسل If رو از زمین ورداره.
اگر منطق وجود نداشت شما نمیتونستید به این راحتی کرک کنید بره :). همش تقصیر بودن یا نبودنه.

حالا این یکی هم کرک کن بی زحمت...

بعد هم بگيد از اون پسورد ها ديگه تو ديباگر ميبينيد يانه (مثل همون اسكرين شوت اولي؟)

فایل های ضمیمه

• MagicPasswordV0.3.zip
    5.9 KB · نمایش ها: 63

cracki

Registered User
لایک‌ها
23
بله مي بينم !
يه كم وقت كنم ( و اگه بتونم ) مي خوام يه كار قشنگي روش بكنم
اما من توصيه مي كنم روشتون رو كلا عوض كنيد
در ضمن اشتباه نشه !
قصد نداريم كركر رو امتحان كنيم ! قصد داريم قفل رو محك بزنيم !

فایل های ضمیمه

• MagicPassword_v.03_Cracked.zip
    5.9 KB · نمایش ها: 56

littlerabbit

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
6
خوب من كه هيچ سررشته اي از اين كار ندارم . اگه حوصله كنم يه برنامه كه قفل واسش كذاشتم ميذارم منم برم زير سوال!!

ولي خوشحالم كه اين بحث اينجا شروع شد

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
کار تون واقعا عالی بود.
من که دیگه چیزی به عقل نمیرسه!!! شاید به این خاطر که تاحالا اصلا رو این مسائل کار نکردم.منتظر بقیه میمونم تا یه جمع بندی بکنیم، ببینیم چه راه های هست تا مقاومش کنیم.

حالا یکم توضیح میدم درمورد این آخریها:
v.0.2 من تو این ورژن تنها کاری که کردم اضافه کردن یه تایمر قبل از ورود به روتین اصلی و چک کردن زمان صرف شده در روتین بعد از برگشت بود. توی روتین اصلی 2 ثانیه وقفه گذاشتم. اگر شما روتین رو کرک میکردید، در برگشت چون از دو ثانیه کمتر میشد، اررور میداد. ولی وقتی کرکش رو گذاشتید دیدم که هنوز اون وقفه هستش، پس شما اصلا به روتین اصلی کاری نداشتید، فقط بازهم یک دستور مقایسه نهایی که If هستش رو کرک کردید. (اگر اشتباه میکنم بگید)

v.0.3 تو این ورژن بخاطر اینکه اشتباه قبلی تکرار نشه، سعی کردم یک جورایی مقایسه یک شرط رو از بین ببرم. هر بایت رو با یک شرط چک کردم و در برگشت از متغیرهایی برای چک کردنش استفاده کردم و از شرط صحیح بصورت کلی استفاده نکردم. درواقع یک جورایی منطق فازی رو استفاده کردم، و در آخر شروط صحیح و غلط متفاوت رو که فقط در یک صورت صحیح میشدن رو مقایسه کردم. با توجه به کرک v.0.3 که گذاشتید، من حدس میزنم که شما این دفعه به اجبار روتین اصلی رو کرک کردید یا اصلا کاری بهش نداشتید و در عوض دوباره شرط نهایی از روتین استفاده میکنه رو + تایمر رو کرک کردید.

البته این برای شما هم خیلی باید سخت باشه که حدس بزنید کجای یک کد وی بی رو کرک کردید، بخاطر اینکه شما با یک سری کد اسمبل دست و پنجه نرم میکنید.

بهرحال چه از چند شرط و چه منطق فازی استفاده کنیم در نهایت فقط یک شرط درست لازم هست که اگر اون شرط پیدا و کرک بشه تمام تلاشها بی ثمر می مونه. البته استفاده از تایمر هم بی ثمر موند ولی ایده من برای سختر کردن کرک بود.

من هیچ سررشته ای از کرک ندارم، ولی حدس من اینها بود، از نظر یک برنامه نویس. و البته حتما میشه راه های بهتری برای مقایسه نهایی پیدا کرد که کرک رو سخت کنه. منتها یک برنامه نویس بدون تجربه کرک نمیتونه بهترین راه رو انتخاب کنه. این هستش که حالا اینجا سعی میکنیم، برنامه نویس ها و کرکرها با هم نتیجه گیری کنیم و اگر شده راه ها و ابزار هم دیگر رو معرفی کنیم تا بتونیم همینجا به یک نتیجه مطلوب برسیم.

منتظر نظرات دوستان هستم.

این هم سورس کدهای 0.2 و 0.3

فایل های ضمیمه

• MagicPassword2.zip
    8.4 KB · نمایش ها: 80
  • MagicPassword3.zip
    8.8 KB · نمایش ها: 85

saeedsmk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4
اقا ما نبوديم بحث جالبي راه افتاده
هنوز نرفتم خونه تا برنامه ها رو چك كنم راستش دلم مي خواد ولي پايان نامه لعنتي نميزاره كه شروع كنم
ولي اولين برنامه رو كه چك كردم با وي بي نوشته شده بود و فكر كنم با برنامه smart .... از ناگما براحتي سورش لو بره بايد چك كنم جوابشو ميزارم تا بعد

saeedsmk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4
به نقل از balabala :
..... و البته حتما میشه راه های بهتری برای مقایسه نهایی پیدا کرد که کرک رو سخت کنه. ....

آره هست معمولا براي سخت كردن بايد از اسمبلي استفاده كرد

ميشه نموناش رو اينجا ببيني
نمونه

مثلا با استفاده از پس ورد يا سريال يه مقدار رو حساب مي كنن و بعد با كم و زياد كردن ميان آدرس روتيني رو در ميارن و بعد باهاش پرش روانجام ميدن

نمونه شو ميزارم اين پايين تا بهتر توضيح داده شه:

call function generit address
كه مقدار برگشتي در eax قرار ميگره مثلا وبعد
call eax

نتيجه سريال برنامه با چيزي چك نميشه بلكه باعث توليد يه ادرس ميشه اگهع ادرس درست باشه برنامه به قسمت بعدي ميره اگه نباشه به قسمت اشتباه ميره

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
در ضمن اميدوارم كركر هاي عزيز ابزارشون و وب سايتهاي مرجع رو معرفي كنند.

Asef

Registered User
لایک‌ها
21
آقا من هستم يكم سرم شلوغ بود! يزار ببينم چي نوشتيد!

Asef

Registered User
لایک‌ها
21
برنامه نويسي كه جرعت مي كنه قفل بزاره بايد كرك حاليش باشه ! وگرنه تلاشش بي فايدس . بايد بدونيد كه دشمن شما چي كار مي كنه.
دقيقا همينه و علتي كه اين بحث رو شروع كردم اين بود. وقتي من ندونم كه كركر از كجا به كد من ضربه ميزنه من نميتونم اون قسمت رو مقاوم كنم.

روش مقايسه بايت به بايت بود كه يه كم وقت تلف كرد
اما توجه كنيد كه توي يه ديباگر قدرتمند اين چيزا كم فايده هست
اول بگم كه لطفا در اين زمينه توضيحاتي بده. انواع ديباگر ها و ديباگري كه استفاده كردي و چه قابليتي هايي بهت ميده؟ مثلا همين نشان دادن محتوات متغير ها آرايه ها و ... خب من اگه بدونم دقيق شما چي رو ميبيني ميتونم اونو بهتر از ديدت پنهان كنم
در نهايت اصلا بدم نمياد همين كاري كه شما ميكني بدون واسطه، خودم روي برنامه انجام بدم ببينيم كه چي به چيه. تنها برنامه اي كه تا بحال در اين زمينه ديدم PE EXPLORER بود.

مي دوني من برنامه رو چه طور كرك كردم؟
اول اومدم ديدم برنامه به صورت آزار دهنده اي داره يه سري توابع كاملا شبيه هم رو طي مي كنه كه تفاوتشون كمه
ديدم بين اين توابع پرش هايي هست كه بي دليل وجو داره !
گفتم خب ضد اين كار چيه ؟ چه طور مي شه كسي كه مي دونه من دارم الگوريتمش رو مي خونم و سعي داره منو بپيچونه دور بزنم ! نظر شما چيه؟
من از آخرش اومدم
رفتم قسمت خطا . اونجا كه كد خطا مي ده ! رو به بالا حركت كردم و رفرنس ها رو چك كردم . نمي دونم شايد چون خودم ويژوال بيسيك مي نويسم اين فكرو كردم !
البته كاملا جواب هم داد
خب درسته من يكباره به قسمت خطا پرش نكردم و يسري روال پشت سر هم وجود داشت كه يسري متغير جديد توليد ميكرد.
خب شما چكار كردي؟ بيشتر ميشه توضيح بدي؟
اين قسمت كد كاربر رو با كد اصلي چك ميكنه:
کد:
For i = 1 To Len(C)
	If Mid(C, i, 1) <> d(i) Then Exit For
Next i
قطعا براي اجراي برنامه بايد اين كد تا آخر اجرا بشه وكاملا صحبح باشه و مقدار I درنهايت مساوي 16 باشه تا روال هاي بعدي درست اجرا بشه و الي آخر.
شما با اين قسمت چكار كرديد؟!

مهم نيست شما مدام كد ها رو بپيچونيد و يا از اينجا به اونجا پرش كنيد ! كركر همه اينا رو مي بينه ! ايده كار با رمز هاي الكي و تصادفي خوبه ! وقت رو مي گيره ! جواب مي ده . چون كركر ناشي گيج مي شه !
خلاصه اينكه نظريه پيچوندن الكي رو قبول ندارم ! بي فايدس ! ممكنه زمان ببره ولي آخرش كرك مي شه !
اگه اين پيچوندن ها مقدار بسيار بيشتر با محاسبات پيچيده تر باشه زمان زيادي رو از كركر ميتونه بگيره هدف هم همينه! كه كرك شدن رو عقب بياندازيم نه اينكه 100 درصد كاري كنيم كه نرم افزار كرك نشه!
به نظرت اينطور نميتونه باشه؟ كلا بيخيالش بايد شد؟
البته يه نكته رو بگم ! به صورت معمول برنامه هاي ويژوال بيسيك خيلي بد كرك هستن ! خيلي . اين برنامه اگه توي سي بود كارش 5 دقيقه بود !
چه جالب! علت اين چي ميتونه باشه؟

در مورد پك ( يا به قول خودتون كمپرس) خفن ترين برنامه هايي كه دير كرك مي شن پك نشدن !
وقتي شما برنامه رو با يك پكر كه جنريك هست پك مي كنيد بايد اين احتمال رو هم بديد كه اين پكر حتما ضد هم داره ! مخصوصا اينكه جنريك هم هست و همه دارن ! همه دارن يعني يه مشت كركر حرفه اي هم اونو دارن ! پس نمي شه بهش اعتماد كرد ! چون كركر ها ضدش رو پخش مي كنن
مگه اينكه چيز تاپي باشه و نسخه هاي جديد ! نمونش زياده !
فوايد پك كردن چي هست؟ در مورد پك كردن بيشتر توضيح ميدي؟ دوستانم هميشه توصيه ميكنن نرم افزار رو پك كن بعد بده بيرون.

زياد الان مايل نيستم كد جديدي بنوسيم بدم براي كرك شدن. بيشتر مايلم بيشتر بدونم! دستم باز تر بشه بهتر در اين زمينه بتونم تفكر بكنم. همين رفرنس هايي كه سعيد خان دادن رو دقيق مطالع كنم ببينم چي هست. خلاصه اينكه اطلاعاتم چندان در اين زمينه زياد نيست.
كركي جان يا ديگر دوستان شايد بعضي از جملات از نظر شما خيلي پيش و پا افتاده باشه ولي بعضا اطلاعات ارزشمندي براي ديگران هستند. به شخصه از ديروز خيلي مطالب برام روشن شد. ممنون ميشم ادامه بديم.

saeedsmk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4
اين هم پچ ورژن 3 كه گفته شده بود. بر عكس من فكر مي كنم برنامه هاي وي بي به راحتي كرك مي شن اگه مدشون N باشه . و يا حتي اگه P باشه با برنامه هاي مخصوص ميشه به راحتي Trace شون كرد.
اما درمورد ديباگر ها انواع مختلفي دارن
1-بين هسته و برنامه اجرايي قرار ميگيرن كه به نوع ديباگر هاي هوكر int 3 معروف اند. توي اين دسته از ديباگر ها برنامه حتما بايد توسط اين دسته از ديباگر ها اجرا بشه تا بشه اون برنامه رو ديباگ كرد. هنگامي كه قفل هاي زد ديباگر موجوداند مشكل دارند. و مي تونم از اون دسته به W32DASM اشاره كنم كه هم يك دي اسمبلر win32 و هم يك ديباگر جم و جور
2 زير هسته قرار گرفته و حتي مي تونن هسته رو هم ديباگ كنن . اين دسته مي تونن همه برنامه هاي كه تحت ويندوز اجرا ميشه و حتي قبل از اجرا ويندوز رو ديباگ كنن مشهور ترين اون ها Soft ice از شركت ناگما است. توي اين حالات بيشترين قابليت براي يك كركر فراهم ميشه . هنگام كار باهاش بايد مواظب باشيم كه سيستم رو با تغييرات بيخودي كرش نكنيم
3- ديباگر هاي كه از خاصيت ديباگ مود برنامه استفاده مي كنن كه بيشتر مثل پچر ها كار ميكنن ( من زياد از شون خوشم نمي ياد) مثل d32.debug
4- ديباگر هاي كه براي زبون هاي خاص نوشته شده اند.مثل براي vb smartCheck براي fox رو يادم نيست اسم برنامش درست Vfox براي و يه برنامه كه با كمك ديگر ديباگر ها كار ديباگ برنامه هاي نوشته شده با دلفي رو انجام مي داد.

:lol:

فایل های ضمیمه

• MagicPassword .3 patch.zip
    3.5 KB · نمایش ها: 62
  • CrackIT-Uncompress.zip
    10.2 KB · نمایش ها: 62

cracki

Registered User
لایک‌ها
23
واي ! من يه روز نبودم عجب بحث توپي درست كرديد !! اي ول !
خب از كجا شروع كنم ؟! با سعيد خان !
-------------
نظر من اينه كه VB كركش سخت تره ! ( البته در حالت معمولي با همه مقايسه بشه !)
البته حدس مي زنم كه شما اينو گفتيد چون فكر "اسمارت چك" رو كرديد ! ببينم ! فايل آسف جان رو با اسمارت ديباگ گردي؟ نتيجه اي داد ؟؟ مي دونم كه نداد ! وگرنه تا الان اونم پچ مي كرديد ! پس هميشه نمي شه به اسمارت چك اطمينان كرد چون هزاران روش ضد داره ! كه براي اين ضد اسمارت چك ها معمولا نمي شه كاري كرد !
چيز ديگه اي كه باعث سختي مي شه همين N&P بودنشونه ! اگه طرف بياد P كامپايل كنه كه ديگه هيچي !!! فكر اسمارت چك رو دي اسمبل رو بايد از سرت بيرون كني !

اون تاپيك شما رو هم خوندم ! خيلي خوبه ! عاليه !
++++++++++++++++++
نه بابا ! كار من عالي نبود ! كار شما ضعف هاي زيادي داره !
البته این برای شما هم خیلی باید سخت باشه که حدس بزنید کجای یک کد وی بی رو کرک کردید، بخاطر اینکه شما با یک سری کد اسمبل دست و پنجه نرم میکنید.
دقيقا ! اين براي من خيلي سخته مگه اينكه بيام سورس شما رو هم نگاه كنم و با هم منطبقشون كنم . كه باز اينم خيلي مشكله !
براي همين مي گم وي بي خيي بد كركه ! كد اسمبلي زبان C رو ببيني مي توني برنامش رو هم بنويسي ( جدي نگيريد )

++++++++++++++++++++++++++
PE EXPLORER ؟؟؟ نه اين فقط يه ريسورس اديتوره ! ربطي به كرك نداره (‌پيش خودمون بمونه ! با اينم بعضي وقتا - كم - مي شه كرك كرد !)
دوستمون سعيد خان درباره ديباگر ها توضيح كافي رو دادند ( منم نمي تونستم اينطوري بگم !) ولي شما Olly ديباگر رو هم به ليست اضافه كنيد.
اون اسكرين شات كه ديديد از Olly بود ! قفل شما با Olly شكست ! اين ديباگر محبوب ماست ! توي نت سرچ كنيد:
OllyDBG
به دنيايي جديد وارد مي شيد !

اما توضيح:
نمي دونم چي بايد بگم ! اما توي ديباگر اگه خوب باهاش كار كنيد همه چيز ديده مي شه ! همه چيز ! حتي مي تونيد API‌رو هم ديباگ كنيد و فعاليتش رو زير نظر داشته باشيد !
محتواي آرايه ها كه ديگه سهله !!
ايشالا ( اگه بشه ) يه جايي دادريم درست مي كنيم كه ممكنه توش آموزش كرك هم بزاريم ! رفرنس جمع كنيم و تولز معرفي كنيم ! هنوز چيزي معلوم نيست !

شما با اين قسمت چكار كرديد؟!
گفتم كه ! من كه نمي دونم اين قسمت كجاش بود ! خيلي سخته ! اين دستور توي وي بي يه خطه ! مي دوني توي اسمبلي چه قدر مي شه ؟ اونم با اون همه پيچي كه شما دادي !

يه چيز بگم ! كيجين كردن ( يا استخراج سريال ) از برنامه شما خيلي سخته ! براي من كه سخته ! اين دليلش همين پيچ ها ي تو در تو بودنه كه "بلا" توي برنامش استفاده نكرده !
اگه اين پيچوندن ها مقدار بسيار بيشتر با محاسبات پيچيده تر باشه زمان زيادي رو از كركر ميتونه بگيره هدف هم همينه!
بله !
بعد از اين اگه با برنامه يه سري كار ديگه ( انتهاي بحث مي گم) بكنيد و يه پروتكتور خوب ( كار پك رو هم مي كنه ولي پروتكت هم انجام مي دن) استفاده كنيد تقريبا مي شه گفت كرك برنامه آسون نخواهد بود ! ( اما غير ممكن نيست !)

---------------
خب !
پكر چيه ؟ به زبون ساده :
ما وقتي فايل رو زيپ مي كنيم حجمش كم مي شه ! براي باز كردنش به برنامه باز كننده (WinZip) احتياج داريم.
پكر ها هم همينطوري اند ولي باز كننده توي خود فايل هست ( كه اين نقطه ضعفه و كركر ها از اين براي آنپك استفاده مي كنن)

پروتكتور چيه ؟
پروتكتور رو مخصوص آنتي كرك مي سازن ! علاوه بر اينكه فايل رو پك مي كنن ( بعضي ها هم نمي كنن ) فايل رو در مقابل هرگونه ويرايش - آنپك - دستكاري - ديباگ و... محافظت مي كننن

درباره اين دو موضوع مي شه چندين كتاب نوشت ( كه نوشتن ! )

براي مثال AsProtect يك پروتكتور هست و UPX-ASPack پكر ! توي دنيا بيشتر از اوني كه فكرش رو بكنيد پكر و پروتكتور هست !
براي اكثرشون هم ضد وجود داره !

باز هم مقوله اي هست به نام رمز گذاري .
رمز گذاري يا كريپتو گرافي يه روش خيلي پيچيده در برنامه نويسي و محافظت محسوب مي شه ! دربارش من چندين كتاب ديدم (فكر فارسي رو از سرتون بيرون كنيد !)

براي مثال برنامه اي چند وقت پيش دستم رسيد با نام " لغت نامه فرهنگ" . اين مي اومد وجود سي دي اصل رو چك مي كرد و شخص قفل گذار ( ايراني بود ) اومده بود فايل رو كريپتوگرافي كرده بود طوري كه با كوچكترين تغيير فايل اجرا نمي شه !
يه كم باهاش ور رفتم كه اينو حذف كنم ولي نشد ! بالاخره يه لودر (Loader) براش نوشتم ! حالا اينكه لودر چيه رو بي خيال شيد . همين قدر بگم كه برنامه رو توي حافظه (CPU) كرك مي كنه !
اينو گفتم كه بدونيد حتي اين روش ها هم ضد دارن !
پس نا اميد نشيد:
من که دیگه چیزی به عقل نمیرسه
اين يعني نا اميدي !
روزها مي شه درباره آنتي كرك بحث كرد . خودمم همونطور كه گفتم خيلي دوست دارم قفلي جون دار بنويسم ولي چه مي شه كرد ! اطلاعاتم كمه ! حالا حالا ها بايد مطالعه كرد !

+-+-+-+-+-+-+-+
خب !
قرار شد من چند تا كليد دستتون بدم !
اول اينكه مي تونيد پيام خطا نديد !
بلا بعد از سه مرحله كد نوشتن متوجه نشد كه من دنبال پيام هاش مي رم !
خب چه كاريه ؟ ‌پيام خطا رو نويسيد ! وقتي چك شد كه كد اشتباهه مثلا برنامه رو ببنيد يا اصلا اتفاقي نيوفته !
(شايد همين نداشتم يه پيام درست حسابي باعث شده كه سعيد خان پچ براي برنامه آسف نداده !)
البته گفتم كه ! توي ديباگر قدرتمند مي شه حتي از كپشن يك Lable ( بدون اينكه كركر بهمه اين مال يه ليبل هست ) هم رد پنجره مقصد رو گرفت !

دوم اينكه وقتي هم كه فهميديد پيام درسته يه راست بي خيال تابع نشيد و به پيام تبريك بپريد !
باز هم بپيچونيد ! ادامه بديد ! با سريال درست و غلط كار كنيم ! چندين چيز رو چك كنيد ! ( كاري كه بلا كرد ! )

---------
كارهاي زيادي مي شه كرد كه بعدا دربارش حرف مي زنيم !
دستم درد گرفت ! تايپ سخته !! :)

موفق باشيد

cracki

Registered User
لایک‌ها
23
راستي اينم يه هديه !!!
گفتم اگه بشه مي خوام يه كارايي بكنم
گرچه كار خيلي سختي نيست
اما خيلي جالبه !
نمي دونيد دارم از چي حرف مي زنم ؟!
فايل رو بگيريد ! :cool:

فایل های ضمیمه

• MP_KI.zip
    53.8 KB · نمایش ها: 144

saeedsmk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4
سلام جالب بود!!!!!!!!!!! نظرات متفاوت !!!!!!!!!!!!!
اقاي كريكي اين هم كرك ميه خوب اگه باشه كه ببينيم چي ميشه. انگار نبود جالبه

اولا بگم كه باكسي نمي خوام جر و بحث كنم اينها نظرات منه و نه حمله به كسي

گفته شده بود :
....نظر من اينه كه VB كركش سخت تره ! ( البته در حالت معمولي با همه مقايسه بشه !)....

اره در كل سختره قبول دارم ولي وقتي تا درست ندوني وي بي چيكار ميكنه خيلي سخته .اره برنامه اسمارت چك برنامه جون داري نيست ولي ميشه پچ كرد و بهتر جواب بده.حالا بعدا توضيح مي دم چرا

گفته شده بود:
...مي دونم كه نداد ! وگرنه تا الان اونم پچ مي كرديد...

مسئله اين نيست كه چرا جواب نداد مسئله اينه كه من وقت زيادي ندارم گفتم پايان نامه لعنتي تمام وقتمو گرفته در ضمن اگه دقت مي كردي پچ هم گذاشتم زيرش همون ديروز

گفته شده بود :
...اون تاپيك شما رو هم خوندم ! خيلي خوبه ! عاليه !...

خيل ممنون به نظر خودم كه افتضاح توضيح دادم به هر حال لطف داريد

گفته شده بود :
...همين رفرنس هايي كه سعيد خان دادن رو دقيق مطالع كنم...

اميدوارم كمك تون كنه

خوب حالا مي رسيم به مبحث شيرين رياضي :D ديشب 4 ساعت وقت گير اوردم (يعني استاده ولم كرد بيام خونه مي خواست بره مهموني) نشستم يه برنامه براي كرك شدن نوشتم چند تا قفل گذاشتم حالا يه مطالعه روش بكنين ببينيد ميشه كرك بشه و اگه نقاط ضعفشو هم بگين كه خيلي ممنون ميشم

تا بعد :rolleyes:

فایل های ضمیمه

• crackmeSmk.zip
    23 KB · نمایش ها: 95

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
به نقل از cracki :
راستي اينم يه هديه !!!
گفتم اگه بشه مي خوام يه كارايي بكنم
گرچه كار خيلي سختي نيست
اما خيلي جالبه !
نمي دونيد دارم از چي حرف مي زنم ؟!
فايل رو بگيريد ! :cool:
عرض کنم کههههههه!
خیلی جالبه وقتی آدم یه فیلم از کرکه برنامش میبینه
177.gif
.
مستند زیبایی بود
14.gif
! دستوتون درد نکه هدیه قشنگی بود راضی به زحمت نبودیم! :D

البته گفتم من اصلا روی قفل نرم افزاری و سخت افزاری کار نکرده بودم، و البته کرک هم بلد نیستم.
ولی بتازگی روی روشهای مختلف encryption مطالعه دارم. نه انکریپشن برنامه ها بلکه کدگذاری روی اطلاعات ، حالا هر فایلی باشه. و به نتایج جالبی رسیدم. فکرم میکنم یکی از بهترین راه ها برای در امان مانده از کرک همین کد گذاری باشه. درواقع اگر با یک الگوریتم مثل DES یا RCA یا حتی یک XOR ساده یک فایل اجرایی رو کدگذاری کنیم، کرکش سخت میشه. ولی برای اینکار ، از همون روشی که سعید در تاپیکشون گفتن باید استفاده بشه یعنی یک راه انداز که چسبیده باشه به برنامه و اون رو اجرا کنه, و البته این با وی بی به تنهای میسر نیست.
فکر میکنم با توجه به گفته ها و تجربه ای که کرکی در این مورد داشته؛ اونوقت فقط ساختن یک لودر میتونه کد رو دور بزنه چون دیکریپت کردنش سختره.

...من مدتی سرم شلوغه ولی سعی میکنم یک ورژن دیگه هم بعدا بگذارم و از یک راه دیگه ای استفاده کنم...تا بعد

amirkarimi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عاصف جان، كار خوبي كردي. ولي روش عمليت ! يه مقدار قابل درك نيست تو داري دنبال كركر ميگردي ! هيچ كركري نمياد اينجا خودشو نشون بده.

به نظر من خوبه كه از تجربه كركرايي كه برنامه دادن بيرون استفاده كنيم. مثلا حتما با برنامه ResHacker آشنايي.

من يه كد و يه برنامه طراحي كردم كه اول برنامه رو بايد با اون كد كامپايل كرد بعد با اون يكي برنامه هه برنامه رو براي اجرا آماده كرد.

با اين روش كه يه Checksum ساده به اضافه الگوريتمهاي يه طرفه رمز نگاري هستش باعث ميشه بعد از هر تقيير كوچيك توي برنامه ! مثلا با ResHacker اگر سعي بشه ظاهرش رو عوض كرد اين سيستم متوجه ميشه و برنامه اجرا نخواهد شد.

مثلا اين برنامه رو از اينجا دانلود كن. يه HTML Editor ساده به اضافه Emiticon هاي ياهو هستش كه با اون سيستم حفاظت ميشه. هميشه به همه ميگم سعي كنيد كركش كنيد. فقط تغيير ظاهرش كافيه.

cracki

Registered User
لایک‌ها
23
با اين روش كه يه Checksum ساده به اضافه الگوريتمهاي يه طرفه رمز نگاري هستش باعث ميشه بعد از هر تقيير كوچيك توي برنامه ! مثلا با ResHacker اگر سعي بشه ظاهرش رو عوض كرد اين سيستم متوجه ميشه و برنامه اجرا نخواهد شد.
نه ديگه نشد ! اينم يه اشتباهه ديگس ! بازم شما چك كننده رو توي يه تابع داخل فايلتون گذاشتين
نمي گم نبايد توش باشه ( شايدم نبايد باشه !) ولي به صورت معمولي و جزئي از برنامه نباشه !
يه جورايي مستقل از فايل ! مثل پروتكتور ها ! (درباره هميناست كه مي گم دارم مي تحقيقم !)
نمي دونم ! اه ! بديش همينه ! من از اين ور مي بينم و شما از اونور ! :(
اين تاپيك هم ديگه حال نمي ده !
بحث قبلي كه منحرف شد ! دوستان اومدن منو تست كنن ! منم ديگه ادامش نمي دم! :hmm:
بگذريم !
اما من دقيقا سردر نياوردم شيوه عملكرد شما چيه ! چطور برنامه نويسي كرديد ! ولي به نظرم جالبه !
واقعا خوشحال مي شم كه بيشتر توضيح بدي !
فايل رو هم مخصوص شما اتچ كردم ! (حالا مي تونيد با خيال راحت ريسورس هاشم اديت كنيد )
:D

البته گفتم من اصلا روی قفل نرم افزاری و سخت افزاری کار نکرده بودم، و البته کرک هم بلد نیستم.
ولی بتازگی روی روشهای مختلف encryption مطالعه دارم. نه انکریپشن برنامه ها بلکه کدگذاری روی اطلاعات ، حالا هر فایلی باشه. و به نتایج جالبی رسیدم. فکرم میکنم یکی از بهترین راه ها برای در امان مانده از کرک همین کد گذاری باشه. درواقع اگر با یک الگوریتم مثل DES یا RCA یا حتی یک XOR ساده یک فایل اجرایی رو کدگذاری کنیم، کرکش سخت میشه. ولی برای اینکار ، از همون روشی که سعید در تاپیکشون گفتن باید استفاده بشه یعنی یک راه انداز که چسبیده باشه به برنامه و اون رو اجرا کنه, و البته این با وی بی به تنهای میسر نیست.
فکر میکنم با توجه به گفته ها و تجربه ای که کرکی در این مورد داشته؛ اونوقت فقط ساختن یک لودر میتونه کد رو دور بزنه چون دیکریپت کردنش سختره.
در كل كاملا با شما موافقم !
همونطور كه گفتم ، خودمم دارم دربارش يه كارايي مي كنم !
البته چون مطالعاتم پيوسته و مسنجم نيست به اين زودي ها به نتيجه نمي رسم ! خودم مي دونم !!
:blink:

فایل های ضمیمه

• AHTMLEdit_Unlocked.zip
    210.8 KB · نمایش ها: 99

saeedsmk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4
به نقل از cracki :
بحث قبلي كه منحرف شد ! دوستان اومدن منو تست كنن ! منم ديگه ادامش نمي دم! :hmm:

خوب اگه منظورتون فايلي كه گذاشتم خوب حذفش مي كنم منظور من ديدن فايلي بود كه از روشي كه توضيح داده بودم استفاده مي كرد و خودم نتونستم كرك كنم البته خودم را به جاي كركر گذاشتم كه نميدونه فايل چه طوري بسته شده بود

حالا اگه مي خوايد بفهميد چكار كردم اين سريال رو چك كنيد:
235154027412062812064
و بعد اگه نتيجه داد ( با فرض نداشتن سريال گذاشته شده ) و خواستين بگين تا كدش رو هم بزارم

از همه دوستان هم معذرت مي خوام اگه باعث منحرف شدن بحث شدم :blush:
فعلا

Asef

Registered User
لایک‌ها
21
مرسي بچه ها. كركي جان چرا منحرف شد؟ قراره درباره روش هاي آنتي كرك صحبت كنيم كه اين روال ادامه داره.
خب قبل از هر چيز از آقا سعيد ممنون بابت توضيحات ديباگر ها همچنين از كركي جان! من با همين ديباگري كه شما معرفي كرديد كار ميكنم. بايد ديباگر كاملي باشه. خب يكم پيشروي سخته خواهشا عجله نكنيد. من مطالب آقا سعيد رو توي تاپيكشون مطالعه كردم خب خيلي مطالب جالبي بود برام. البته واقعا فرصت نشده تا الان كه اون مثالشون رو اجرا كنم (البته بماند كه بعضي مطالب برام گنگ بودش :blush: )
من ديروز يكي دوبار مطالب اين تاپيك و بالا پايين كردم از اول خوندم. با ديباگر ها كار كردم چند تا برنامه ساده نوشتم تا نحوه كار ديباگر رو ببينم و ... ولي عجله براي پست زدن نداشتم.
در مورد كامپايل مود N or P هم چيزي نميدونستم يكم مطالعه كردم. خب نتيجه اينكه اين هم اضافه شد به روشهامون كه كد هاي وي بي رو P-Code كامپايل كنيم.

گفتم كه ! من كه نمي دونم اين قسمت كجاش بود ! خيلي سخته ! اين دستور توي وي بي يه خطه ! مي دوني توي اسمبلي چه قدر مي شه ؟ اونم با اون همه پيچي كه شما دادي !
ميدونم ! ولي نميدونم چرا اينطور پرسيدم! خب سوال من هنوز پابرجاست كه شما كجا رو با ديباگر تغيير داديد و به قول خودتون آوردين بالا! الان ديگه منم ابزار دم دستمه پس يكم با هم بريم جلو توضيح بيشتري ميشه بديد؟ (داخل پرانتز من هرچي گشتم نفهميدم چطور ميشه متغير هاي توي حافظه رو ديد)
پكر چيه ؟ به زبون ساده :
ما وقتي فايل رو زيپ مي كنيم حجمش كم مي شه ! براي باز كردنش به برنامه باز كننده (WinZip) احتياج داريم.
پكر ها هم همينطوري اند ولي باز كننده توي خود فايل هست ( كه اين نقطه ضعفه و كركر ها از اين براي آنپك استفاده مي كنن)

پروتكتور چيه ؟
پروتكتور رو مخصوص آنتي كرك مي سازن ! علاوه بر اينكه فايل رو پك مي كنن ( بعضي ها هم نمي كنن ) فايل رو در مقابل هرگونه ويرايش - آنپك - دستكاري - ديباگ و... محافظت مي كننن

درباره اين دو موضوع مي شه چندين كتاب نوشت ( كه نوشتن ! )

براي مثال AsProtect يك پروتكتور هست و UPX-ASPack پكر ! توي دنيا بيشتر از اوني كه فكرش رو بكنيد پكر و پروتكتور هست !
براي اكثرشون هم ضد وجود داره !

باز هم مقوله اي هست به نام رمز گذاري .
رمز گذاري يا كريپتو گرافي يه روش خيلي پيچيده در برنامه نويسي و محافظت محسوب مي شه ! دربارش من چندين كتاب ديدم (فكر فارسي رو از سرتون بيرون كنيد !)
ممنون خيلي مفيد بود. ساده و روان ولي به قول خودتون كتابها ميشه دربارشون نوشت و پيدا كرد خوند.
مسئله اين نيست كه چرا جواب نداد مسئله اينه كه من وقت زيادي ندارم گفتم پايان نامه لعنتي تمام وقتمو گرفته در ضمن اگه دقت مي كردي پچ هم گذاشتم زيرش همون ديروز
سعيد جان سيكرت كد 2 كو پس؟!
خوشحال ميشم شما هم توضيحي بديد كه چكار كرديد و در نهايت پيشنهادتون براي از بين بردن اون نقص.
عاصف جان، كار خوبي كردي. ولي روش عمليت ! يه مقدار قابل درك نيست تو داري دنبال كركر ميگردي ! هيچ كركري نمياد اينجا خودشو نشون بده.
نه نه اشتباه نشه دنبال كركر نيستيم دنبال اين هستيم كه در باره روش هاي ضد كرك صحبت كنيم. خب برنامه نمونه هم بهانه اي براي شروع بحث بود. به جورهايي عملي ولي به قول كركي بهتره كه بحث به سمتي نره كه بخوايم كركر رو امتحان كنيم. براي همين هم بود كه من از نوشتم قفل جديد خودداري كردم. الان ميشه روي همين ها هم بحث كرد.
...من مدتی سرم شلوغه ولی سعی میکنم یک ورژن دیگه هم بعدا بگذارم و از یک راه دیگه ای استفاده کنم...تا بعد
مثل همه ما! همه سرمون شلوغه. بهتره كم كم بحث ادامه پيدا كنه. از شما هم بخاطر شركت در اين بحث ممنونم :)

بالا